Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
3 személy 2 ágy 1 szoba

Beküldő:baszos


Közép iskolás voltam jártam egy osztálytársammal akinek én vettem el a szüzességét de a történet nem erről szól!
Egyszer beteg lett a tanárnőnk aki az oroszt tanította és Mariannal úgy döntöttünk hogy meglátogatjuk! Mi mást vittünk volna egy orosz tanárnőnek ajándékba-vodkát. Tudtuk hogy nem veti meg a jót szereti a piát de a faszt is. Becsöngettünk ajtót nyitott nagyon lenge öltözetben ami azonnal izgalomba hozott! Mindig izgató volt számomra az óráin állt a faszom csak bámultam az alakját, megjelenését és az órája utáni szünetben nem tudtam megállni hogy ne nyúljak magamhoz. Tökéletes, számomra kívánatos telt alkata volt gömbölyű ahol kell amitől nekem nő a nő!
-Gyertek be üljetek le helyezzétek magatokat kényelembe mintha otthon lennétek. Az első pohár vodka után le is tegeződtünk én voltam a pincér öntöttem is nekik gyakran én csak óvatosan iszogattam bámulva a tanárnőmet. Beszélgettünk aminek semmi lényege nem volt de a hangulat egyre melegebb lett már nem igazán bírtunk uralkodni magunkon a csajommal amit Zsuzsa észre is vett.
-Látom gondjaitok vannak rendezzétek le addig én elmegyek egy kicsit sétálni kiszellőztetem a fejem egy óra elég lesz?
Mariann annyit mondott ne menj az sem gond ha nézel minket ilyen élményem még
nem volt szeretném kipróbálni milyen ha valaki lát mikor a fiúmmal dugok.
Zsuzsa nagyon meglepődött de leült a másik heverőre és csak annyit mondott hogy ezt nem gondolta volna rólunk Nagyon gyorsan levetkőztünk a csajjal bár még csak ötödször voltunk együtt rutinosan húzta a farkamra az óvszert és azonnal lovagolni kezdett. Ezt baromian jól csinálta nehéz volt visszafogni magam. Fogdostam a fiatal testét a finom kis barackjait szoptam közben a tanárnőmet is néztem aki kéjes mosollyal az arcán tüzes szemekkel figyelt és a csodás melleit kezdte fogdosni. Mariann tette a dolgát beleadtunk mindent ebbe a menetbe és bizony nem voltunk csendesek nagyon is hangos sikkantások, nyögések közepette élveztünk el. Akkor láttam Zsuzsa arcát mikor Mariann a kéjtől elbódulva szinte rám esett és az az arc a tekintet mindent elárult. Hihetetlen vágyat láttam a szemében valamit mondott is de nem értettem hiszen még lihegtünk a csajjal.
Lassan lefordult rólam mellém feküdt így pihentünk egy ideig a gumit hanyag mozdulattal az ágy mellé dobtam. Ezután még a tanárnőmmel ittunk egy kicsit és akkor megszólalt.
-Mariann ne haragudj de kérdeznék valamit. Ki vagyok éhezve, néztelek benneteket nem bírom tovább kell a fiúd méretes fasza. Benne vagy hogy kölcsön adod nekem is már nagyon szeretnék élvezni egy jót igazi fasszal a szőrösömben. A csajom már félálomban volt talán azt sem tudta mit kérdezett a tanárnő de igennel válaszolt ami megegyezett a Zsuzsa iránt érzett vissza fojtott vágyaimmal.
Ha akarjátok lesz folytatás hiszen a tanárnőm húzott magára!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (100)        Nem tetszik (84)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-23 09:10:36
matyi
a tarno is elvezet

2018-03-28 12:15:47
Név
Én szeretném ha lenne folytatás

2018-03-25 09:25:29
baszos
Matyi utána őt is nagyon megbasztam kétszer de nem írtam le a folytatást mivel nincs rá igény!

2019-11-12 15:47:09
Xy
Kűld már be kurvára érdekel

2019-11-20 20:43:56
Xy
Szerintem ő tánít engem hogy tudnám rá venni a szexre

2019-11-20 20:45:25
Xy
Ismerem valoszínűleg hogy tudnám megdugni


Ezt a szex történetet 12897 X olvasták el.