Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nagybátyám beavat! 1. Rész

Beküldő:Mester


14 voltam, amikor a szüleim úgy döntöttek kicsit újra felélesztik a lángot a házasságukban és leléptek 2 hétre nyaralni. Engem anyum testvérére és feleségére bíztak, így hozzuk költöztem két hétre. Igazából jól kijöttem Palival és Csillával, nagyon jó fejek, fiatalok még ezért jól megtaláltuk mindig is a közös hangot. Csilla amióta megláttam tetszett nekem, nem volt valami nagy bombázó de nagyon különleges volt a kisugárzása. Nem túl nagy mellek, szép kerek fenék vörös haj zöld szemekkel.

Első éjszaka különös hangokat hallottam a hálóból, nem vagyok hülye tudtam dugnak. Bevallom nagyon kíváncsi lettem ezért meglestem őket. Csilla épp durván lovagolta Pali farkát, aki közben markolta a fenekét. Nem bírtam magammal, elővettem a farkam és verni kezdtem. Láttam hogy Csilla teste megrándul, majd a Palié is, egyszerre élvezetek el, Pali egyenesen Csilla kopaszra borotvált puncijába, majd Csilla kiszállt a faszból és hátra feküdt. Ekkor Pali fogta magát és ki szívta az összes spermát Csilla puncijából miközben nyalta. Közben érzetem érek a csúcsra de nem akartam hogy eszre vegyenek ezért beszaladtam a mosdóba és ott folytattam, amíg ki nem jött egy nagy adag sperma. Na jól kezdődik az itt létem - gondoltam.

Másnap alig vártam egyedül maradjak és ki tudjam verni újra. Haza is értem suliból és neki is fogtam. Amikor értem volna a csúcsra eszembe jutott amit láttam, hogy Pali saját spermáját nyalta ki Csilla puncijából. Ezért úgy döntöttem, hogy a tenyerembe élvezem, s majd megkóstolom. Annyira izgatott lettem szinte azonnal elélveztem. Megnyaltam, nem is volt olyan rossz íze, ezért fogtam és belefetyeltem az egészet, és tisztára nyaltam a tenyerem.

Este 7 volt és érkezett Pali.
-Pajti ma és holnap kettesben leszünk, mert Csilla hirtelen el kellett utazzon Berlinbe valami idióta konferenciára.
-Ohh akkor kan buli lesz- próbáltam viccelődni.
-Összedobok valami vacsit, aztán majd filmezünk egyet, mit szólsz?
-Benne vagyok!
-Szuper!
Elment lezuhanyzott majd csinált sültkrumplit és egy kis kolbászt melléje. Megnyitott egy bort és nekem is töltött egy pohárral. Nagyot néztem, még sose ittam ennyi alkoholt.
-Aztán anyádnak el ne mond mert az agyam szétveri.
-Nyugi nem fogom- mondtam nagy büszkén és szürcsölni kezdtem a bort. Megittam a pohárral ami meg is tette a kellő hatást. Leültünk a kanapéra filmezni de vörös bort ittunk és felállt tőle a farkam. Erre nagybátyám aki már az egész üveget megitta meglátta ezt
-Nocsak, nocsak. Mi az ott? pöccintette meg az ujjával a farkam.
Szégyenemben azt se tudtam mit csináljak.
-Neked minden este áll, tegnap ránk gerjedtél be, de ma kire?
-ohh láttátok?? kérdeztem elvörösödve?
-persze, miattad nyaltam ki Csillát. Csúnya dolog másokat kukkolni.
-jajj tudom ne haragudjatok és kezdtem sírni.
-tudod muszáj lesz megbüntesselek, szép hamvas vagy, szeretem az ilyen fiúkat.
-mit akarsz velem??
-Majd meglátod!!-azzal rám parancsolt hogy vetkőzzek pucérra.- feküdj a kanapé karfájára, addig hozok kötelet. Kikötte a kezem és a lábam, majd levette a nadrágszíját.
-Most hangosan fogod számolni, megértetted? 30 ütést fogsz kapni a seggedre.
-én kezdtem sírni.
- Na ne sírj csak játszunk- mondta mosolyogva. Azzal rácsapott. Én felnyögtem. 1, 2, 3... Sírtam miközben ostorozta a fenekem. 30 kiáltottam az utolsónál.
-meg is vagyunk látom élvezted.- majd megragadta álló farkam és most vettem észre hogy tényleg robban el a farkam annyira kemény.
-számold hangosan!! -üvöltött rám.
-mit?? kérdeztem megijedve. Majd meglátod.
Azzal feljebb húzott, szétnyitotta a lábam és legsúlytott. A heréimet kapta el. Annyira fájt elviselhetetlen volt. Oda is kaptam harmincat. Utána megcsókolta. Majd ő is vetkőzni kezdett. Elém állva láttam hatalmas farkát amivel Csillát ki szokta elégíteni. Sajogtak a heréim.
-Na most szépen leszopsz, ha nem teszed meg reggelig fogom verni a heréid. nagyon megijedtem ezért a számba vettem a 22 centis faszt. Jó 10 percig játszottam vele és egyre jobban izgatott a dolog, egyáltalán nem éreztem undort. Majd megfogta a fejem és tövig nyomta a farkát a számba. Elkezdtem öklendezni es folytak a könnyeim. Teljesen összetörtem.
-Ezentúl az ágyasom vagy! megértetted??
-Igen uram. mondtam miután kivette a farkát a számból. Majd vissza tette és addig dugta a szám amíg tele élvezte, mind le kellett nyeljem.
-Nagyon szép kis lukad van, meg farkad, csak szőrös, most szépen bemegyünk a fürdőben és mindent leborotválunk. Rendben?
-Igen- mondtam mosolyogva, elég izgatottan.
Bementünk a fürdőbe és először a farkam körül, majd a heréim és végül a segglyukamat is.
-Most ki foglak mosatni. Erre felszerelt a csapra egy slagot, majd a másik végét feldugta a fenekembe és megengedte a vizet. Már 2 perce folyt a víz, és éreztem hogy szakad szét belül minden, sírtam és kértem hagyja abba, mindjárt és közben a farkammal játszott. Majd kihúzta belőlem a slagot és ráültetett a WC-re, aztán megnyomta a hasam. A vízsugár lövelt ki belőlem és a nyomás egyre kisebb lett a hasamban.
-Na ezt még nem egyszer megismételjük.
-Ne kérlek.
-De igen, s közben szophatsz is.
-Pali.
-Mond.
-Kívánlak. Nagyon élvezek ágyasodnak lenni.
-Ez még csak a kezdet. Na gyere.
Aztán újra a fenekembe dugta a slagot és megengedte a vizet.
-Most többet nyomatunk beléd- mondta miközben ráfonta a kezét a farkamra és verni kezdte. Ahh nagyon jó érzés volt. Sose hittem volna ennyire fogom élvezni. Már 5 perce folyt a víz, nagyon feszített belülről de nem érdekelt mert élveztem, közben a számba vettem Pali farkát. Éreztem el fogok élvezni.... Aztán robbantam majd a nyomástól a cső is kijött a fenekemből elölről folyt a geci, hátulról a víz a seggemből. Teljesen elvolt menve az erőm. Össze rogytam, Pali megfogott és bevitt a szobába. Adott egy szelet csokit, mert biztos leesett a cukorszintem. Vártunk egy kicsit és újra jól voltam. Ekkor rávetettem magam a farkára és szopni kezdtem.
-Elég! parancsolt rám. Feküdj hasra. Szétnyitotta a farpofáim elkezdte nyalni majd ujjalni. Egy, két majd három ujja volt bennem.
-Kérlek dugj meg!!
-Azt akarod te kis kurva??
-Igen!!
-Mi vagy te??
-A Kurvád!!
-Mit akarsz??
-A farkadat, basszál rongyosra.
-Ahh ha ennyire akarod nem fogom. Várj. Kiment a konyhába hozott egy tészta siritőt és azt belém dugta. Rettenetesen fájt. Majd a nadrág szíjjal kezdte csapni a farkam. Egyre nagyobbakat, miközben keményen mozgattam bennem a fa darabot.
-Mára ennyi elég lesz. Majd holnap folytatjuk suli után, de reggel még kapsz meglepetést. Most lefekszünk aludni, de te rám bújva szépen fogod izgatni a péniszem, míg bele alszunk. Azt is tettem, míg elaludtunk.

Reggel szólt az ébresztő! Azt vettem észre Pali már nincs mellettem. Reggelit készített és szendvicset a suliba.
-Jó reggelt! - ment ki a konyhába, és térdeltem eléje, hogy szopjam le. Ez a dolgom ezentúl, kielégíteni őt.
-Neked is! mosolyogva fogadta kezdeményezésem. Miután tele élvezte a szám elmentem hogy szedjem rendbe magam. Mikor kész lettem, indulásra készen szólt Pali hogy menjek oda.
-Húzd le a nadrágod! Az ujjaira síkosítót tett és elkezdte ujjazni az ánuszom. Nagyon jól esett. Majd hirtelen valami hideget éreztem és valami kitöltötte a fenekem. Ez Csilla anál tágító szettjéből a középső dildó, ezentúl suliba mindig így fogsz menni, és nem veheted ki. majd a fenekemre csapott és elküldött suliba.
Egész nap nagyon izgatott voltam, előre nehezen tudtam menni, de egy idő után megszoktam. Igaz ülni nehéz volt, mert állandóan nyomta az ánuszom. Valahogy el telt az a nap. Alig vartam haza érjek. Haza érve teljesen üres volt a lakás, egy cédula várt az asztalon, Itthon sem szabad kivenni!! . Levetkőztem meztelenre és vártam Palit haza. Állt a farkam egész nap, de nem mertem kiverni.

Este 7 lett és nyílt az ajtó, álló farokkal meztelenül, dildóval a seggembe vártam Palit.
-Ügyes fiú. Most az első lépésben az lesz mint este. Menj készítsd elő a csövet.- újra kimosatott kétszer, de most még több vízzel.
-Csilla nénéd ezt nagyon élvezni fogja.
-Várj ő tudja??
-Persze ma beszámoltam neki mindenről, ő még perverzebb mint én azt mondta majd haza jön és akkor meglátod milyen is a nagyok élete. Miközben meséltem maszturbált és el is élvezett. Most hogy tiszta vagy belül, gyere be a hálóba.
Levetkőzött és én már alig vártam meglássam a hatalmas farkát. Egész nap arra gondoltam.
-Gyere, 69-ni fogunk, igaz neked nehezebb dolgod lesz mint nekem- mondta vigyorogva.
Lefeküdt, én rá. Aztán éreztem hogy a szájába veszi a farkam. Isteni érzés volt, sose hittem volna ennyire jó. Aztán én is kezdtem játszani Palikával. Először huzogatni kezdtem a bőrt, majd befaltam. Szépen lassan egyre nagyobb és nagyobb részt vettem be, míg bent volt az egész. Hallottam egyre jobbá zilál.
-Ahh nagyon jó vagy. De most nem fogunk még elélvezni.
5-10 percig még játszottunk egymással, majd mondta ennyi elég lesz. Szálljak le róla. felállt az ágyból és oda ment egy fiokhoz.
-Gyere állj fel.
Elővett valakiket majd oda jött hozzám. Két csipesz volt, amelyeket felcsíptetett a mellbimboimra, rettenetesen fájt. Aztán elővett valami hám szerűséget, azt a golyóimra szerelte fel, majd súlyokat tett rá, egyszer fájt mint erogém zónám. Sírtam. Amikor ezt meglátta, megfogta az egyik csipeszt és csavart rajta egyet.
-Elég legyen kis kurvám, nem lehet minden este sírni. Egy szexrabszolga teljesen ki van szolgáltatva. Mai este a fájdalmat vegyítjük az élvezettel. - Majd megcsókolt. Ekkor éreztem mennyire törődik velem. Közben húzogatni kezdte a farkam, és sokáig csókolt. Most először mióta ki vagyok szolgáltatva neki. menj feküdj fel az ágyba mintha kutya pózt vennél fel, csak nagyobbat pucsís.
Azt csináltam amit mondott, ekkor még aggatott súlyokat a hámra. Én már ordítottam úgy fájt. Ekkor láttam hogy hoz egy vékony dildot, aminek valami cső volt a végén. Letérdelt és elkezdte nyalni az ánuszom, be be dugta a nyelvet közbe, hihetetlen volt. Aztán bekapta a dildót majd bedugta. Jó érzés volt, de nem szorított. Aztán történt valami. Egyre nagyobb lett bennem. Majd még nagyobb.
-Mi ez??
-Egy felfújhatós análtágító.
Majd még nagyobb és még nagyobb. Kitöltött teljesen, de nem állt meg, tovább pumpálta. Kértem, könyörögtem álljon meg. Megállt és elkezdte szépen lassan kihúzni belőlem, azt hittem szétszakad a fenekem. Aztán egy nagy fájdalom és kint volt.
-Waoo nagyon büszke vagyok rád, 13 centi az átmérője.
Nem volt időm reagálni, mert hatalmas fájdalmat éreztem ismét. Pali egybe belém nyomta a farkát, tövig. Olyan vadul kezdett baszni, hogy már már sikítottam. Elkezdett mozogni az egész testem, így a súlyok is, azt hittem a heréik leszakadnak. De éreztem a farkam kőkemény. Nagyon durván járt bennem a farka, de élveztem. Aztán megrándult a teste és éreztem belém lövelt. Olyan hihetetlen érzés volt, hogy azonnal elélveztem. Kihúzta belőlem a farkát és oldalra döntött. Éreztem, ahogy csordogál ki belőlem a spermája.
Kiment a konyhába. Hozott egy poharat. Oda rakta a fenekemhez, és mondta nyomjak. Csak sprema jött, mert azelőtt kimosatott kétszer is. Lett egy fél pohár geci.
-Gyerünk idd meg. mondta és ide adta a poharat. Én valahogy nagy nehezen megittam, szerettem Pali spermáját.
Teljesen erőtlen voltam. Leszedett minden rólam, csipeszeket, súlyokat és lefeküdtünk aludni. Másnap iskola és munka.
Reggel ugyanúgy volt, mint azelőtt, élvezésig szoptam míg nekem kaját készített. Majd ismét jött az anál dildó, de már a nagy ami szakított szét.
-Ma gyűjts erőt, mert jön haza Csilla és ő majd megdolgoz mindkettőnket. És majd meg is dughatod. mondta majd bele csapott s a seggembe és elment hogy készüljön munkába.
Döbbentem de izgatottan gondoltam bele az estébe.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (93)        Nem tetszik (85)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-10 01:33:25
baszos
Csak egy kérdésem van! Mi az a tészta síritő?

2019-09-22 20:56:14
Jujimo
Hol található a második rész?


Ezt a szex történetet 33579 X olvasták el.