Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kalandom egy 41 éves nővel.

Beküldő:Shady


Sziasztok Shady vagyok. 22 éves 172 cm magas sportos alkatú.
Történetem 6 hónapja kezdődött. Több szakítás keserü élmény után, feladtam legbelül. Reménytelen voltam se barát se család se senki. Szürkévé váltak a napok munka ,majd haza. Nem mentem sehova nem akartam ismerkedni. Ekkor munka helyen megjelent Zsuzsa. Nálam egy fejjel alacsonyabb. Festett szőke haj , barna szem. Kicsi de formás mellek társultak a lapos hashoz. Feneke kerekded , lábai kecsesek. Szemben az én barna szem barna haj kombináciommal.
Munka helyen ismertem meg elég hamar lettünk barátok. Mindig emlegette , hogy valami nem kerek velem, mérhetetlen szomorúság van a szemedben.
-Tudod erről nem szeretek mesélni csak még rosszabul érzem magam tőle.
-Pedig lehet segítene kicsit talán jobb lenne ha kiadnád magadból.
-Nem szeretnék beszélni róla.
-Hmm akkor rendben, de tartozol egy italal cserébe.
-Valamikor össze hozzuk ígérem.
Munka véget ért én meg elindultam haza. Evés majd zuhanyzás után Zsuzsa sms-e fogadott.
Ránéztem a telefonomra. A kijelzőn ez ált:
Borotválkozz meg ! Kapd rendbe magad 5 perc és ott vagyok.
Furcsáltam de Zsuzsa már csak ilyen.
Úgy tettem ahogy írta szerencsémre késett.
Kopogtatnak nekem még derekam körül a törölköző , de kinyitom. Zsuzsa belépet körülnézet majd felém fordult.
- Ma dugni fogsz , ha kibeszélni nem tudod majd kidugod magadból. De lassan indulnunk kéne!
-Hova Zsuzsa ? Meg mikorra ?
-Titok!
Bementem szobába egy csődzáru farmert meg egy egyszerű polót húztam.
Zsuzsa közben felfedezte a házat. Elindultunk majd amikor megérkeztünk a buliba Zsuzsa eltünt mellőlem. Este folyamán csak 2 szer láttam. Próbáltam ismerkedni kevés sikerrel. Nem vagyok a csajok álma. Olyan 11 körül Zsuzsának írtam egy sms-t hogy nem érzem magam jól lépek.
Elindultam kifelé hirtelen Zsuzsa karon ragadot.
-Gyere menjünk. Nincs kedvem át taxizni a városon aludhatok nálad ?
-Öhm persze !
-Megkérhetlek valamire?
-Igen mi lenne az ?
-Megmaszírozod a hátam cserébe én is a tiedet.
-Persze
Haza értünk majd szobámba érve Zsuzsa is meg én is levettük kabátott cipőt pulcsit.
Zsuzsa elterült az ágyamon hason fekve. Én úgy helyezkedtem hogy a fenekére ültem, két oldalt a két térdem. Elkezdtem masszírozni. Miután már bő negyed órája maszíroztam arra lettem figyelmes ,hogy szuszog elaludt.
Én átmentem a *8216 *8217 vendég,, szobába *232 s én is aludni tértem. Hajnalban arra keltem hogy Zsuzsa sms-e miatt csörög a telefonom. Elolvastam
-Nem jössz át rosszat álmodtam.
Fogtam a takarómat és átmentem.
Bebujtam az ágyba mellé és beszélgetni kezdtünk. Nem bírtam tovább a véremmel és meg közelíteni kezdtem ajkaimmal az ajkait. ( megfordult a fejemben hogy elvesztem a barátságot is) . De meglepetésemre nem húzta el a fejét. Hosszan csókoloztunk nyelvünk táncot járt. Miután lassan abba hagytuk:
-Régóta nem csókoloztam, bocsi ha nagyon szar volt.
-Nem volt rossz. De haggyuk a beszédet.
Hátamra döntött. Lovagló pózba helyezkedet, fölém hajolt megint kezdődött a nyelveink tánca. Közbe derekát úgy mozgatta hogy ingereljen vele még ruhán kersztül is éreztem , hogy milyen forró is ott lent. Kis idő után benyúlt a tarkomhoz. Majd lassan felült húzott engem is magával. Mikor mind a ketten ültünk levette rólam a polót. Én is megszabadítottam a polojától cserébe meg a melltartójátol. Még egy puha csók. Majd a két válamra tette a kezét és vissza lökött. Mellém helyezkedet. Levette rólam a boxerem is. Lassan megint megcsókolt. Majd apró puszikal haladt le a nyakamon. Mikor melkasomhoz ért elkezdet gyengéden harapdálni. Haladt lejjebb és lejjebb már a hasamnál jár, még lejjebb és lejjebb . Farkamhoz ért ( mire oda ért, már tettre készen álltam) elkezdte finoman verni. Majd nyalogatni kezdte. De be nem kapta közben a szabad keze oldalamat lábamat cirogatta. Már annyira felspanolt hogy minden izemben remegtem. Nem bírtam maggamal.
-Csokolj meg nyögtem halkan.
Ő meg is tette közben lassan a hátára döntöttem. Csókolni kezdtem de mostmár nem voltunk gyengédek egymással. Nyelvünk már hevesen járt és fonódott össze. Most rajtam volt a sor. Úgyhogy követve az ő szisztémáját apró puszikkal haladtam lefelé. Mikor a melleihez értem megáltam a jobb majd a ball bimbójához lágyan harapdálni kezdtem. Majd nyalogattam körül járta őket a nyelvem. Mikor már mind a kettő hegyeskedet haladtam lejjebb. Hasán szemérem dobján. Mikor a forró nedves pinájához értem először a belső combjait nyaltam meg majd haladtam egyre közelebb. Mikor már puncijánál jártam kicsit megnyalintottam majd csiklóját nyaldostam. Mikor már aprókat szuszogot bele nyaltam rendesen. Éreztem kéjnedvének vadító ízét. Mikor már jobban szuszogot feljebb helyeztem a számat a csiklójához, egy ujjamat meg ki-be mozgattam. Nem kellet sok és felhúzta a fejemet.
-Hadd férjek a farkadhozz!
Én úgy helyezkedtem hogy megtehesse amit akar.
Most bekapta vadul szopta közel jártam hogy elsüljek. Vissza feküdt a hátára ( érezte hogy közel a vég). Szépen lassan belé hatoltam. Először csak kicsit majd egyre jobban. Lassú tempóban kezdtem el benne mozogni. Majd később fokoztam a tempót. Néha hirtelen lassítottam majd lassan megint gyorsítottam. Egy idő után nyakamba vettem a lábait ilyenkor lassú tempót vettem fel. (Óhh Istenem milyen jó is volt látni mennyire élvezi a dolgot.) Egyszer csak közelebb húzta a fejemet magához.Átfordított lassan lovagolni kezdett én közben formás seggével és melleivel játszottam . Hamar fokozta a tempót én meg vonaglottam. Egyszer csak ívbe feszült a háta. Majd 5-6 percre meg is ált.
-Huh meddig bírod még?
Majd leszált a farkamról és újra szopni kezdte a farkamat. De most nem ált le verte és szopta még el nem élveztem. Mellén száján folyt le a gecim de láthatólag élvezte. Mellém bujt és elaludtunk. Másnap elhatároztuk hogy folytatjuk kalandjainkat.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (136)        Nem tetszik (91)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-03 12:36:37
wolfi
Izgalmas történet, csak így tovább,

2018-03-04 14:50:33
baszos
Nekem tetszett kellőképpen fölizgatott különösen a vége!

2018-03-05 21:46:57
asd
Geci hosszú a bevezető, a lényeg meg összecsapott. Ezt elkúrtad. Majd legközelebb.


Ezt a szex történetet 25687 X olvasták el.