Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anya és fia szex

Beküldő:Enzós Niki

Az egész történetem ott kezdötött amikor is az anyám a második férjétöl is elvált. Tudni kell anyuka nem a munka embere, soha nem dolgozott még az ö életfilozófiája az hogy a férif dolga a munka a nöé pedig a háztartás vezetése ami neki annyiból áll hogy felvesz egy bejárónöt és étteremböl hozassa az ételt, magyarán szólva ö semmit nem csinál. Vagyis valamit biztos nagyon jól csinál ha a férfiak megvannak vele elégedve. A mostani férfétöl is ö vált el nem fordítva de lényeg a lényeg. Révén hogy gyermekei közöl csak Én vagyok egyedül álló saját lakással rendelkezö a válás után engem keresett meg hogy nálam lakhatna-e még nem talál magának lakást azaz egy másik férfit.

Telefonon hívott fel, hogy rá kérdezzen költözhet-e?
- Szia kisfiam, miújság veled?
- Köszönöm jól megvagyok, és te hogy birod a válást? (Selytettem hogy van valami hátsó szándéka sosem keres csak hogy érdeklödjön sorsom felöl.)
- Hát nehéz... (csuklott el a hangja)
- És mit tehetek érted? (kérdeztem töle)
- Az az igazság ha nem zavarnák nálad esetleg megengedhetnéd hogy még nem találok magamnak lakást addig oda költözzek?. (nagyon szomorúan adta elö magát, szembe találtam a gyerek koromba oly sokszor hallott megható, sajnáltatos beszéd formával amit mindig azoknak a pasiknak dobott be akikkel valamit éppen vetetni akart)
- Zavarni éppenséggel nem zavarsz de, nem ingyen. Mikor tudunk találkozni, hogy megbeszéljük a részleteket? (kérdeztem)
- Akármikor jó nekem. (vágta rá azonnal ahogy befejeztem a mondandómat)
- Gyere fel hozzám egy óra múlva, megfelel neked?
- Persze, ott leszek. (válaszolta immár boldogan)
- Rendben várlak szia.
- Nem kések csók. (és tette le a telefont)

Otthon voltam az egyóra azért kellett hogy kicsit összerámoljak. Szóval gyorsan neki láttam. A televizóhoz érve a nem kis pornó film gyülyteményem tárult elém. Most micsináljak ezek hova tegyem? (gondoltam magamban) Jobb ha itt hagyom úgyis befogunk vezetni pár szabályt és legfeljebb elöbb megy el. És azzel a lendülettel folyttam tovább a munkát. Kis idö elteltével végeztem is leszaladtam a szembeháztömb aljában lévö kis abc-be vettem bort és konyakot is nem tudtam mit iszik az anyám. Mire végeztem az boltban megláttam az anyámat éppen csöngetett fel hozzám a kaputelefonon. Jó megváltozott mióta legutóbb találkoztunk talán egy másfél éve is van. Hátközépig érö barnás vöröses fürtös haj, kicsit teltebb de egyátalán nem kövér test messzebbröl is szembe tünö nagy mell és fenék hosszú vaskos combok körítve szemén napszemüveg egy lenge toppban egy alig takaró mini shortban és egy divatos magas sarkú és talpú szandában nem kevés sminkben. Áttszaladtam az úttesten és oda szóltam neki.

- Szia itt vagyok.
Hangom hallatán fordult meg majd egy:
- Szijja életem. hatalmas mosollyal kisérve, majd jött az a két hatalmas arcra csók tölle.
- Hol voltál? kérdezte fülig érö mosollyal
- Itt a boltban, de mennyünk fel majd ott folytassuk.
Kapu nyit be a lépcsöházba majd elöre engedtem. S a második emeletig lesem tudtam venni a szemem hatalmas kerek fenekéröl. A házba érve helyet foglaltunk majd kérdeztem töle:

- Mit önthetek? Bort vagy konyakot?
mire ö - Mindegy csak sok legyen belöle. a töle már megszokott hangos kacajjal nyugtázva
Maj általános témák mellett elég szépen felöntöttünk a garatra, és mivel a szemem lesem tudtam venni gyönyörü gomböjded hatalmas melleiröl és vastagon kifestett szjáról javasoltam, hogy:
- Na gyere körbe veztelk a házban.
- Az itt az étkezö ezt most jól szemügyre vehetted. mondtam viccesen
- Hát igen de a szemügyre vételben te ahogy észre vettem jobban teljesítettél mint én. most méghangosabban kacagott mint a megszokott töle, én egyböl tudtam arra érti hogy megbámultam így inkább hogy tereljük a témát átt tessékeltem a nappaliba
- Ez a nappali, a kanapé a világ legkényelmetlenebb ülöalkalmatossága. (jegyeztem meg lenem törölhetö vigyorral az anyám csak kacagott)
A televizó elé álva mutattam rá a rengeteg dvd filmre ami szinte kivétel nélkül mind nagykorú szórakoztatásra készült.
- Ezek pedig a gyülyteményem része... (kicsit elpirulva de viccesen próbálva elöadva s tettem hozzá) figyelem! itt az elsö szabály a filmeket nézni szabad de mindent vissza a saját tokjába (mondtam folytatba a vicces elöadsát)
Az anyám kicsit meglepödve kicsit kacéran valószínüleg a nem kevés alkohol fogyasztása végett kérdezte:
- És ezeket csak egyedül lehet nézni? (csábítóan harapva el az ajka szélét)
- Mivel a második szabály az hogy pasikat tilos felhozni a házba így vagy másik növel vagy velem lehet. (mondtam fülig érö mosollyal most már teljes zavarba jövetel nélkül)
- Hmm.. látom a fantáziád a helyén van. (közben igazítva meg magán alenge kis toppot amiben így most mégjobban feszültzek a kebel csodák)
- És az én helyem hol lesz a házban ha a kanapé olyen kényelmetlen?. (s közben nézet körbe a házban)
- Itt az én hálóm.. (mutattam a szoba irányítva befelé) ha gondolod szivesen megosztom veled az ágyam. (ajánltam fel kicsit szinte már sovárogva utánna)
- De én csak bugyiban szoktam eludni. (mondta igen szexuális töltettel)
- Az nem gond az én ágyamban még nö nem volt ruhában vagy igen akkor se sokáig maradt rajta... (nevettem el magam majd mivel anyám arcán ládtam ez a téma igen csak érdekli így tettem még hozzá kissé pimaszul) amúgy sem lesz nagy változás, ami most van rajtad sem takar túlságosan többet.
- Ez nem volt szép... (mondta játékos megsértödöttséggel) valahogy el kell csábítsan a férfiakat ha nem akarok szingli maradni (közben a haját biggyesztve egyoldalra)
- Semmi gond, ilyen ruhában nem lesz nehéz.
- Nem a ruha teszi az embert. (jegyezte meg mosolyogva)
- Nem is. Ami alatta van. (vágtm rá egy szempillantásra)
- Erre nem mondok inkább semmit. (kacsintott rám)

Javasoltam hogy igyunk még egy italt és utánna megbeszéljük a fen maradó kérdéseket és szabályokat. Az italt befejezve:
- Hallgatlak mik az óhajok sóhajok? (mosolygott rám)
- Azt inkább hadjuk... (nevettem) viszont az elsö két szabályt már ismertettem veled. ö bólintott és hozzá tett annyit hogy:
- Remélem a többi is hasonlóan jó szabály lesz. (kis vigyorral fejezte be)
- Hát azt majd te meg mondod. Szóval a következökt kell betartani... (komoly hangvételben folytattam amin ö megis lepödött) A pilyámat tilos meginni ha csak nem kapok érte valamit. (vettem el és ezen felbátorodva és megnyugodva már ö is elö vette a hangos nevetös énjét) Az utolsó szabály ha nö jön fel a lakásba az elsö menet az enyém. (szintén nevetve fejeztem be)
- Bármilyen nö? kérdezte kacér mosollyal, mire én:
- Pontosan. (helyesltem)
- Akkor ez azt jelenti hogy én is bele tartozom? (ismét az ajkát harapta el)
- Erre akkor most én nem mondok semmit. (és most én kacsintottam rá mosolyogva)
- Ennyi az összes szabály kérdezte?
- Igen de hát persze lehet a kedvemre tenni olyanokkal mint, hogy: fehérnemüs takarítás, együtt fürdés kizárólag spórolás céljából és hát az egésznapos mesztelenkedés ellen sem vagyok. (hangosan nevettem amit ö is követett)
- Spórolni kell piára, bejáró nöd gondolom nincs szóval takarítani is kell és hát persze a másodikon meleg is van. Szóval a szabályok elfogadva és megnézzük mivel kedveskedhetek neked. (a haját igazgatva mosolygot)
- Na akkor én megyek is ide hozatom a cuccaim ha részedröl rendben van? (nyalta meg szája sarkát)
- Persze csak nyugodtan, várom már. (és ezzel el is búcsúztunk pár órára)


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (160)        Nem tetszik (142)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-16 22:05:44
Lumpen Stikli
Gyermeteg,tele "hejesírási" hibákkal!

2016-07-22 13:48:58
marcit
Eléggé fésületlen párbeszédek. A fele az írásnak fölösleges.Egy barátom ugyanilyen rosszul mesélte. el.Nem hittem el.Erre elővette a videót vágolatlan volt két ór&*224;s hosszú.Avégén azt is megbeszéltékmit v&*224;gnak ki.

2016-11-09 20:08:27
Dávid
Rengeteg a helyesírási hiba, és a sztori leglényegesebb monológja, ami mindenkit érdekel az lemaradt! Azt hittem találkozom egy érdekes, perverz történettel erre csupa halandzsa az egész, sőt ilyen írással azt is megkockáztatom, hogy egy kamu...

2016-11-19 13:59:27
Hozzászólás:
beteg gecik vagytok

2016-12-19 16:15:51
matyi
A helyesiras az szar (karacsonyra jo volna helyesirasi szotar) es ez nem is szex volt

2018-05-14 09:12:38
torrente
Erös a játék csak a vég kimenetel

2019-09-27 13:13:41
Zsolt
No komment!

2022-10-21 10:16:01
janipapa
folytasd a sztorit


Ezt a szex történetet 132280 X olvasták el.