Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Csaba, és niki néni a gyerekfelügyelő

Beküldő:Enzó Niki


Pár éve történt, 20 éves koromban. Gazdag, de elfoglalt szülők gyerekére kellett vigyáznom. A srác (legyen Csaba) már 14 éves volt, de mivel a szülők igen gyakran jöttek haza 10 után, rám maradt a vacsorafőzés, házi feladat ellenőrzése, és a takarítás. Rólam annyit kell tudni, hogy nem voltam túl csúnya (ahogy a fiúk forgalmából következtetni lehet), és a szexben addigra már mindent kipróbáltam, amit szerettem volna (kivéve a leszbikus szexet).

Csabával soha nem volt sok gond. Öcsémként kezeltem, akivel néha lehet értelmesen beszélni, néha meg dilis. A köztünk lévő hat év miatta sosem gondoltam úgy rá, mint férfira (meg amúgy sem szenvedtem hiányt férfiakban. :-) Amit el akarok mesélni, az a nyáron történt. A szülők valami tengerparti nyaraláson, Csaba pedig bakancsos táborban volt. A szülők két nappal később értek haza, ezért megkértek, hogy erre a két napra költözzek hozzájuk. Nem nagyon bántam a dolgot. Kaptam lakáskulcsot és a megbeszélt napon kora délelőtt megérkeztem. Kitakarítottam, előkészítettem a vacsorának valót. Csabának valamikor délután 6-körül kellett megérkeznie. Volt időm bőven, tehát addig kifeküdtem a teraszra nudizni. Nem vagyok egy exhibicionista, de a teraszra kívülről úgysem lehetett belátni, a ház meg üres volt - de csak eleinte.

Csaba a vártnál korábban ért haza (dél körül), és mivel volt kulcsa, nem csöngetett. Én észre sem vettem, hogy megjött. Felment a szobájába, ami a teraszra nézett (egy emelettel feljebb volt). Én eközben napoztattam a hasam (meg a mellem, és a puncim is), és örültem, hogy el fognak tűnni a fürdőruha foltjai. Ekkor csörgött benn a telefon. Felkeltem, és meztelenül bementem. Gondoltam, a szülők érdeklődnek, hogy rendben megjöttem-e. Jól gondoltam, ők hívtak. Beszélgetés közben megfordultam, és akkor láttam, hogy Csaba ott áll a nappali végében a lépcső előtt, és engem néz. Nem volt nálam semmi, amit magamra kaphattam volna, és vigyáznom kellett, nehogy a telefonban hallatszódjon valami, mert esetleg a szülők azt gondolták volna, én csinálok a tini fiukkal valami rosszat. Magam elé kaptam a kezem, és eltakartam a borotvált puncimat (közvetlenül napozás előtt borotváltam, mert már kicsit borostás volt :-), de a mellemet nem tudtam, mert a telefont is fognom kellett, meg nem is olyan kicsik a melleim. Természetesen vörösödtem rendesen. Ahogy le tudtam tenni a telefont, elkezdtem vele ordítani, hogy képzeli, meg takarodjon kifelé! Ki is ment, én meg gyorsan magara kaptam a ruhámat. Hosszú nyári ruha volt, vállpánttal, bokáig érő szoknya résszel. Mivel elég hosszú is volt, és meleg is volt, nem vettem alá semmit. Mivel eléggé elment a kedvem a napozástól, beültem a nappaliba TV-t nézni.

Nemsokára beállított Csaba egy hatalmas csokor virággal és bocsánatot akart kérni. Annyira aranyos volt, hogy 14 éves létére úgy tud viselkedni, mint egy felnőtt férfi, hogy nem tudtam rá haragudni. Mondta, hogy ne haragudjak, véletlenül látott meg az ablakból meztelenül és nagyon tetszettem neki, szépnek tart, és még sosem látott meztelen nőt élőben. Lekapcsoltam a TV-t és leültettem magam mellé. Mondtam, hogy nem haragszom, és ő se haragudjon, hogy úgy rákiabáltam. Aztán elkezdtem arról faggatni, amit mondott, hogy még nem látott meztelen nőt. Kiderült, hogy ez nem teljesen igaz, mert pl. a táborban is kukkolták a lányokat. Ő pedig arról kérdezett, én mikor vesztettem el a szüzességem. Még mindig eszembe sem jutott, hogy köztünk lehet valami, de a meleg, a fehérnemű hiánya és az, hogy meglestek meztelenül, kicsit felizgatott már. Gondoltam, egy kis beszélgetés nem árthat, és elmeséltem neki elég részletesen, az első szex élményemet. Láttam rajta, hogy hatással van rá. Fészkelődött, kiszáradt a szája, úgy figyelt, mikor néha megszólalt, nagyon rekedt volt. Azt hiszem, nagyon felizgattam :-) Aztán én kérdeztem, hogy szokott-e segíteni magán, ha még nem volt nővel. Azt mondta, hogy nem, én erre kinevettem. Minek hazudik? Úgyis mindenki tudja, hogy a fiúk csinálják (néha a lányok is). Meg mondtam, hogy nincs mit szégyellnie rajta, én is magamhoz nyúlok néha. Látni kellett volna, hogy elkerekedtek a szemei!!! Ha már itt tartottunk, megkérdeztem, hogy mekkora a szerszáma? Azt mondta, nem tudja, mert sosem mérte. Gyerekes dolognak tartotta. Ebben igazat adtam neki: nevetséges, hogy a fiúk mindig a fütyijük méretével foglalkoznak (nem mondom, jó ha méretes, de az nem szükséges a jó szexhez, sőt, nem is elég). De nem hittem el, hogy neki sosem jutott eszébe. Erre azt mondta, hogy eszébe jutott, de akkor nem volt lehetőség megmérni, amikor meg lehetett volna, nem jutott eszébe. Beszélgettünk egy darabig, aztán én kimentem WC-re. Mire visszajöttem, Csaba eltűnt, de csak pár percre. Nemsokára jött, hogy megmérte, és 20 centi. Persze, hogy nem hittem el és kinevettem. Nem volt magasabb 160-165 centinél, de már 20 centi lenne neki? Ugyan! Erősködött, hogy megmutatja, ha nem hiszem, de nem hagytam. Bár kissé kíváncsivá tett, de azért mégis ... Nemsokára felvetette, hogy játszunk valamit. Jó, mondom, mit? Üvegezzünk. Na, még egy ilyen dedós játékot! Mondtam, hogy nem, mert rajtam csak egy ruhadarab van. Több se kellett. Elkezdett könyörögni, hogy csak még egyszer megnézhessen meztelenül, bármit megtesz, nem mondja el senkinek, meg ilyenek. Megkérdeztem, van-e kedve kijönni napozni? Mondta, hogy igen. Mondtam neki, hogy megnézheti, ahogy felveszem a fürdőruhámat, de nem jöhet két méternél közelebb. És én is meg akarom nézni, ahogy átöltözik. Belement az alkuba. Mondtam, hogy ő kezdi. Felmentünk a szobájába. Levetkőzött meztelenre, és megláttam a dákóját.

Ez tényleg nem fütyi volt, hanem igazi kemény, férfias dákó! Tényleg legalább 20 centi volt. Nagy kedvem lett volna megfogni, magamra húzni, de volt önkontrollom. Láttam, hogy a makkja végén szép nagy csepp gyűlik, nagyon felizgathatták a történtek. Kihúzott egy fiókot, és elővette a fürdőnadrágját. Éppen föl akarta venni, amikor rászóltam: csak nem akarod összekenni a fürdőgatyádat? Nem értette, miről beszélek. Erre én odaléptem, és az ujjaimmal letöröltem a cseppet a farkáról. Kemény és nagyon forró volt. Láttam rajta, hogy azt szeretné, ha többet is tennék, de én megfordultam és úgy szóltam hátra: na, mi lesz? Még nekem is át kell öltöznöm. Lementünk a nappaliba. Itt hagytam a táskámat, még amikor megjöttem. Benne volt a fürdőrucim is. Kettőt hoztam magammal: egy egyrészest, amiben kényelmes az úszás, meg egy kétrészes pasibolondítós fajtát. Úgy gondoltam, az utóbbit választom, had szenvedjen szegény gyerek, ha már olyan szemtelen módom meglesett :-) Az alsó rész egy tanga volt, keskeny első résszel és egy madzaggal a fenekemben, a felső rész meg csak a mellem felét takarta. Leültettem a fotelba, és megmondtam, hogy ha megmoccan, vége a játéknak. Látszott a fürdőgatyáján át, hogy egy pillanatra sem lankad az érdeklődése . Már meg is jelent rajta újra a kis folt. Lehajoltam és megfogtam a ruhám alját, és a fejemen át kibújtam belőle. Láthatta a borotvált puncimat, a melleimet, a tetovált köldökömet, mindent. Ekkor megfordultam, és lehajoltam a táskámhoz, a bikinimért. A sóhajából arra lehetett következtetni, hogy beláthat a méhemig :-) Belebújtam a tangába, és megkértem, hogy a felsőrészt kösse meg a hátamon, és a nyakamban. Annyira izgult, hogy erre ráment kb. 10 perc. Kimentünk a teraszra, és lefeküdtünk az ott lévő napozóágyakra. Gondoltam, hogy nem éri be ennyivel. Nemsokára elkezdett arról beszélgetni, hogy gyakran nudizom -e, meg milyen érzés? Mondtam, hogy csak ritkán járok olyan helyre, ahol lehet, de szeretem. Kérdezte, milyen érzés? Mondtam, hogy próbálja ki! Azt mondta, levetkőzik, ha én is levetkőzöm. Mondtam, hogy én nem akarok. Elkezdett alkudozni.

Végül abban állapodtunk meg, hogy én leveszem a melltartómat, ő pedig levetkőzik. Mondtam, hogy jó, kösse ki a melltartóm pántját. Nem kellett kétszer mondani. Utána ő is rögtön kiugrott a nadrágjából és hasra feküdt. Megkérdeztem, milyen érzés? Azt mondta nagyon jó. Akkor miért nem fordulsz hanyatt? Azt mondta, először a hátát akarja napoztatni. Jó, mondtam, akkor bekenem a hátad. Rácsurgattam a napolajat a hátára és elkezdtem szétkenni. Ha nem vigyázol, leég a feneked, mondtam. Akkor kend be azt is! Kentem napolajat a fenekére is. Tudom, hogy a fiúk szeretik, ha a fenekükkel foglalkoznak. Elkezdtem masszírozni a fenekét, néha benyúltam a lukhoz is, és nem kerültem el a herezacskóját sem. Láttam, hogy egyre nehezebben veszi a levegőt. Az egyik olajos ujjammal elkezdtem az ánuszát masszírozni. Nagyon tetszett neki, ezért nemsokára bedugtam az ujjam. Csak egy elégedett sóhaj volt a válasz, pedig a fiúk eleinte félnek ettől. Ő viszont kicsit meg is emelte a fenekét. Így a farkához is könnyebben hozzáfértem. Simogattam a heréit, a farka tövét, és közben ujjaztam a seggét. Pár másodperc után elélvezett. Úgy próbálta csinálni, hogy ne vegyem észre, de nem lehetett észrevenni, ahogy nyög egy nagyot, aztán lecsendesedik. Na, mondtam, most már nem fog leégni a feneked. Nem válaszolt semmit, én pedig visszafeküdtem a helyemre.

Eltelt kb 20 perc, már nem is gondoltam semmire, átadtam magam a napozás örömeinek, amikor Csaba felkelt, és felajánlotta, hogy ő is beken engem. Rendben van, mondtam, és kezébe adtam a flakont. (a farka már, vagy még, félig volt kemény) bekente a hátamat, és mondanom sem kell, hogy ő is sok időt szentelt az én fenekemnek. Nem volt rossz, de azért a tanga zsinórja alá nem mert nyúlni. Gondoltam, szerzek neki egy jó napot, és megfordultam, hogy kenjen le elölről is. Először meglepődött és nem tudta levenni a szemeit a melleimről. Nincs mit szégyellnem, nagyon szép melleim vannak. Sokan nem tudnak a szemembe nézni beszélgetéskor :-) Még mindig csak bámult, amikor rászóltam, hogy mi lesz! Elkezdte beolajozni a melleimet is. Masszírozta, gyűrögette, simogatta a bimbókat. Pillanatok alatt megkeményedtek a mellbimbóim. Egyre lejjebb jutott, de mindig visszatért a melleimhez. Nagyon finom volt. Már a combjaimat kente, de elől sem mert a tanga alá nyúlni. Ez már kicsit bosszantott, mert nincs mit tagadni, én is izgalomba jöttem rendesen. Amikor legközelebb a combjaim belső felét masszírozta (a tenyere éle pedig a szeméremajkaimhoz nyomódott), elkaptam a gyönyörű, most már teljesen merev farkát. Egy pillanatra megdermedt, de hamar folytatta a masszírozást. Én pedig a bőrt húzogattam a farkán. Végre bedugta az egyik tenyerét a bugyim alá. Simogatta a csupasz vénuszdombomat, ami addigra tocsogott a nedvességtől. Nem kellett sokat várni, hogy az ujjával megtalálja az utat a punimba. Nagyon vártam már ezt a pillanatot. Megemeltem a fenekem, hogy le tudja húzni a tangámat. Megértette, mit akarok, és nemsoká teljesen meztelen voltam. Magamra húztam hatvankilences pózban és a számba vettem a még sperma ízű farkát. Előbb lenyaltam róla a korábbi maradékot, majd olyan mélyen engedtem a számba, amennyire csak befért. Hatalmas farka volt, pedig még 14 éves volt. Közben a fejét a másik kezemmel rányomtam a puncimra, hogy nyalja. Sajnos nem igazán ment neki. Csak puszilgatta, de a nyelvét nem nagyon dugta ki. Én közben a farkát kényeztettem. Körbenyaltam a makkot, simogattam a heréjét, a segglukát, és néha bedugtam az ujjam is. Most sem tellett sok időbe, hogy elélvezzen. Ahhoz képest, hogy nemrég volt orgazmusa, hatalmas adagot pumpált a számba forró spermájából. Talán még nem mondtam, mindent, ami a szexszel kapcsolatos, imádok, így a sperma ízét is. Mindent lenyeltem. Ő már csak feküdt a hasamon a kimerültségtől, én pedig tisztára nyaltam a farkát. Gondoltam, épp itt az ideje, hogy nekem is örömet szerezzünk: ideje ezt a srácot bevezetni a szex mikéntjébe!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (208)        Nem tetszik (104)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2015-12-28 22:13:57
géza
tetszett

2017-02-05 18:48:38
szexi
Úristen ez nagyon izgató folytasd!

2017-09-02 09:33:05
Babygirl
Tocsog a pinam a nedvessegtol


Ezt a szex történetet 35966 X olvasták el.