Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Behódoltam

Beküldő:Diamond


Izgatottan vártam, hogy megérkezzen. Az első masszázson végig csak nézett. Semmi extra, csak nézett a szembembe. Zavarba hozott.
Telefonon jelentkezett be. Csendes, szelíd hangja volt. Átlagos, nálam pár évvel idősebb pasi érkezett hozzám. Udvarias, tisztelettudó. Levetkőzött, elhelyezkedett a masszázságyon. Sima, egyszerű, frissítő masszázs, a megszokott rutinnal. De ahogy megfordult, zavarba jöttem. Végig nézett, és nem tudtam, hogy mit csináljak. Zavarba jöttem, de nem tudtam máshová nézni, csak a szemébe. Végeztünk. Lezuhanyozott, felöltözött, fizetett és elment. Nem tudtam mit kezdeni a zavarommal.
Eltelt pár hónap. Ismét telefonon jelentkezett be a csendes, szelíd hangján. Sokat gondoltam rá az elmúlt időben, izgatottan vártam. Vajon megint nézni fog? Úgy döntöttem, hogy nem az ágyon, hanem a matracon masszírozom. Ösztönösen éreztem, hogy bízhatok benne, nem fog olyan történni, amit én ne szeretnék.
Jött, meglepődött, elmosolyodott, nem szólt semmit, levette ruháit, lefeküdt. És jött az a semmihez nem hasonlítható, közvetlen, bizalmas hangulat. Szó nélkül masszíroztam, szó nélkül nézett. Tudtam, hogy valamikor valami lesz. Nem kezdeményezett egyikünk sem, mintha szándékosan játszottunk volna egymással. Végeztünk, lezuhanyozott, felöltözött, fizetett és elment. Nagyon vártam vissza.
Eltelt pár nap, rámírt. Jönne megint. Várom nagyon. Szeretné ha . szeretném ha semmi konkrét, pár sejtető szó. A szalonom készen állt. Ágyat eltüntettem, matrac a földön, sötétzöld a fal, meleg sárga lepedőt választottam. Rengeteg gyertya, lágy zene, olvadt, meleg szőlőmagolaj. Mint egy randin.
Nem akartam túl direkt lenni. Masszázsköpeny helyett csak egy hosszú, fenék alá érő spagettipántos top, és egy bugyi volt rajtam.
Jött, nem mosolygott. Áthatóan nézett rám, mintha meg akarna büvőlni. Sikerült. Behódoltam. Megcsókolt. Leigázott. Egy perc múlva térdeltem előtte, a férfiasságával a számban. Belemarkolt a hajamba, és úgy nyomta a farkát le a torkomon, mintha soha többet az életbe nem lenne máshol helye. Markolta a hajam, és mint egy lassított felvétel, kezdte el baszni a számat. Nézett le rám, visszanéztem. Szeme elbűvölt. Farka annyira mélyen volt a torkomban, hogy kicsordult a könnyem, elkenve a szempillaspirálom. Gyönyörű vagy ennyi volt a reakció. Mozgása nem gyorsult, lassan, szinte ünnepélyesen, hangsúlyosan dugta a számat. A cél nem az orgazmus volt, hanem az oda vezető út.
Lehajolt, megcsókolt. Levetkőzött, és lefeküdt a masszázshoz. Hiszen ezért jött. Levetkőztem én is. Vad, ősi, buja vágy öntött el, miközben engedtem testére a meleg olajat. Simogattam a kezemmel végig a lábait, a fenekét, markoltam, cirógattam. Feneke vágatába öntöttem az olajat, és egy hirtelen ötlettől vezérelve nyelvemmel kísértem végig az olajcsepp útját egészen a farka tövéig. Olajos kezemmel alányújtam, és nagyon lágyan, körkörösen megsimogattam a makkját. Kezeim vándoroltak tovább a fenekéről a vállára, ráhajoltam, melleimmel masszíroztam gömbölyű farpofáit. Feljebb csúsztam, így nyelvemmel elértem nyakát. Puncim forróságával kényeztettem fenekét tovább. Ekkor kértem, hogy forduljon meg. Megtette.
Egyik kezével a hajamba markolt, úgy csókolt, a másik keze a mellem és a fenekem között vándorolt megállás nélkül. Farkát puncim bejáratánál éreztem, tudtam, hogy egy mozdulat, és magamban érzem. Mindkét kezével a csípőmet fogta, és úgy húzott magára. Nem hagyott mozogni. Őrjítő érzés volt, testem vágyott egy vad lovaglásra, de nem hagyta. Bennem volt, éreztem, teljesen kitöltött. Simogatott, markolt, csókolt, de nem mozoghattam. Hirtelen felült, és a hátamra fektetett. Fél perc alatt a farka helyett a nyelvét éreztem ott lenn. A mai napig nem tudom megmondani, hogy mit csinált velem. Nyalta, ette, simogatta a csiklómat, az egész pinámat, nem volt olyan része testemnek, ahol ne éreztem volna a tenyerét, az ujjait. Az orgazmus olyan mélyről tört rám, hogy picit belehaltam. Testem rázkódott, puncim elemi erővel lüktetett. Hosszú percek lassan múltak el így, de nem hagyott időt semmire.
Ahogy elhalt az utolsó sikolyom, megfordított, négykézlábra állított, és úgy, ahogy az elején a számat, most a pinámat dugta. Nagyon lassan, nagyon mélyen éreztem minden egyes lökését. Éreztem, hogy megint elborít a vágy, próbáltam mozogni. Kegyes volt, felvette az én ritmusomat. Rápillantottam a tükörből az arcára, ugyanaz az átható nézés. Hirtelen jött a vég, felkészülni sem volt rá időm. Talán a szemében volt valami, amitől a vágy és az orgazmus felváltva borított el. Megint a lüktetés, megint a remegés, éreztem ahogy puncim a farkát szorítja. Csak akkor mozdult, akkor húzta ki, amikor már kissé lecsillapodtam.
Elém állt, lenézett rám. Talán most mosolygott először. Segített feltérdelni, én pedig készségesen nyitottam a számat, és tettem kezeit a fejemre. Most sem hagyta, hogy szopjak, meg akarta baszni a számat. Gyorsan, határozottan, mélyen tette. Közben nézett, s én visszanéztem. Keze erősen markolta a hajam, torkomig tolta le farkát, úgy élvezett el.
Csendben feküdtünk egymás mellett. Nem nagyon kellettek szavak. Lezuhanyzott, felöltözött, hazament.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (84)        Nem tetszik (89)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-18 23:02:33
picilany
nagyon tetszett, hogy mély volt. Köszönöm.

2023-12-14 08:01:58
Pussymem
Drágám szívesen mennék én is masszázsra hozzád. Ha válalsz még akkor a pussymen Freemail rá írj kérlek.


Ezt a szex történetet 10261 X olvasták el.