Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nejem, és az öreg fasz

Beküldő:dódi
Az emlékezetes esküvő után következő szombaton semmilyen programunk sem volt a nejemmel, ezért ő kitalálta, hogy elindul az ilyenkor szokásos kis körútjára. Ez pedig a következő: szülők, vásárlás, barátnők. El is jött érte a húga úgy tíz körül, én pedig már akkor tudtam, spiccesen jön haza, tehát csodás este lesz. A barátnőkkel mindig pezsgőznek, mikor nagy ritkán találkoznak, nem lesz ez másképp ma sem.
Ahogy teszek-veszek a házkörül, látom ám, hogy a szomszédok nagyon pakolják a csomagokat egy taxiba. Odaköszöntem nekik, majd megkérdeztem merre tartanak.
- Nászútra megyünk egy hétre, Olaszba.
- De jó nektek mondtam, és hozzátettem -, majd átnézek néha a házatokra.
- Nem szükséges, mert az öregem (Pistabá) délután jön, és hétvégén itt alszik.
Még meg is örültem neki, mondtam is, hogy szóljon az öregnek, jöjjön át ha ideért, van jó hideg söröm a számára.
- Oké! válaszolta, és elindultak.

Délután már annyira hőség volt, hogy csak leültem a teraszra egy térdgatyában, napszemüvegben, és élveztem a nyarat. El is aludtam, és csak 17 óra körül ébredtem, akkor is csak a csengetésre. Én nem láttam jól oda a kapuhoz, ezért kikiabáltam:
- Ki az?
- Az új szomszéd! - jött a válasz.
- Jöjjön csak nyugodtan, hátul vagyok a teraszon!
Annyi erőm nem volt, hogy felálljak, elzsibbadt mindenem.
- Szervusz Lacikám!
- Jó napot Pistabá!
- Mi van veled, olyan nehezen mozogsz, meg az a szemüveg, tán megvakultál?
- Majdhogynem - válaszoltam.
- Hogy-hogy, én csak vicceltem.
Ekkor azt láttam az arcán, hogy simán elhiszi, ha egy kicsit átverem.
- Tudja, van az a lézeres szemműtét.
- Igen.
- Na, azt csináltattam meg tegnap, és azt mondták, hogy legalább két napig semmit nem látok, hordjak állandóan sötét napszemüveget, és a látásom fokozatosan tér vissza, kb. jövő hétvégére, de akkor már sokkal jobb lesz, mint volt.
- Ez igen Lacikám ez komoly dolog. Hát a Rékácska hol van? Miért nem kísérgeti?
- Itt a házban! Minek, eltalálok bárhová. Egyébként barátnőzik.
- Na, hol az a sör, már nagyon szomjas vagyok.
- A hűtőben bent megtalálja, hozzon nekem is, és talál ott egy üveg pálinkát, azt is hozza.
Hozta is az öreg el is kezdtünk iszogatni rendesen. A nagy dumálások közben szépen fogyott mindkét ital. Szinte az öreg beszélt végig, amikor nem beszélt vagy ivott, vagy beleszívott a cigibe

Kezdett sötétedni, mikor mondtam neki, hogy menjünk be a házba, mert ott most már kényelmesebb. Oda kisérettem magam a CD lejátszóhoz, hogy tegyek be valami zenét.
- Lacikám, kár hogy nem látsz, mert itt van nálam a lagzis DVD.
- Már tesszük is be Pistabá, majd hallgatom.
Elindítottuk és folytattuk az ivást-iszogatást.
Már kint besötétedett, mikor kintről zajokat hallottam, és rögtön tudtam a nevetéséből, hogy Réka megérkezett. Benyitott az ajtón kicsit tántorogva, pezsgővel a kezében, aminek a fele még megvolt. Én a kanapén voltam félig fekvő helyzetben, és ahogy meglátott, rögtön elindult felém fennhangon kiáltva:
- Drágám, megjött a te kis kurvád! - Ezzel lehajolt, és megcsókolt. Észre sem vette Pistabát, aki nem csak a nejem mondatát, hanem a szerkóját is kerek szemekkel csodálta. Csak ült a fotelban, és bámulta a csajt.
Sötétkék magas sarkú, ehhez koptatott csípőfarmer, amiből a lehajolás hatására rögtön előugrott a fél gyönyörűen barna segge, a fekete mini tangával együtt. A melleit egy apró rózsaszín mellény takarta, ami elég dekoltázzsal rendelkezett ahhoz, hogy éppen bent tartotta a csöcseit. A hátánál a mellényt csak néhány fűző tartotta, a hasa pedig teljes csupasz. A fülében hatalmas karika fülbevaló, az arcán a boldogság mellett szép smink. Fekete haja kicsit hullámos és picit csapzott.

Mikor befejezte a csókot, én szólaltam meg előbb:
- Drágám, tudod, hogy nem látok semmit, még pár napig a szemműtét miatt, és nem is szabad erőlködnöm, EZ NEM JÁTÉK! - taglaltam neki, hogy megértse, amit akarok. - Egyébként is vendégünk van.
Ekkor hirtelen hátranézett, és akkor esett le neki a szitu, mert visszafordul, és adott egy forró csókot. Ezután megfordult, és fennhangon mondta:
- Pistabá! - Majd odament az öreghez, és adott az arcára egy puszit. Az öreg felállt hozzá, és rátette a vállára a kezét.
- Szia, Rékácska - mondta, majd elkezdte taglalni, hogy mit csinál nálunk, és hogy éppen a fia lagziját nézzük, vagyis csak ő, mert én hallgatom.
- Az király - kiáltott Réka -, úgysem táncolt velem a lagziban, de most bepótoljuk.
Belehúzott a pezsgőbe, majd rátette az öreg szájára is az üveget, és már öntötte is belé.
- Ahogy akarod - monda az öreg.
- Igen táncolni akarok. - Majd jó hangosra felvette a hangot, elkapta az öreg vállait, és már táncoltak is.

Én eközben már szinte feküdtem a kanapén, egy-két kamu ásítást is bedobtam. Ők csak ittak és közben táncoltak. Melege volt az öregnek, nem csak a tánctól, hanem a látványtól is, hiszen a nejem hatalmas mellei egyre inkább kitüremkedtek a kis mellényből. Egy pillanatra megállt, és kigombolta az ingét teljesen, majd ivott. Eközben a nejem kigombolta a felső gombját a kettőből, de úgy hogy ezt az öreg nem látta. Én ekkor már alvást színleltem, de a szemüveg mögül jól láttam mindent.
Az öreg megfordult, látta, hogy alszom, a zene bömböl, a nejem elég ittas, ezért odament Rékához, és hátulról rámarkolt a csöcseire, de olyan vehemensen, hogy rögtön kigombolódót teljesen a mellény. Pistabá lapát kezei sem tudták eltüntetni nejem melleit, fele biztos kilátszott alóluk. Gyűrte, nyomkodta őket, egészen addig, míg nejem nem parancsolta őt a fotelba.
Leült az öreg szomorúan, és csak pár másodperc múlva vette észre, hogy Réka kibújik a farmerből, vissza a magas sarkúba, ledobja a mellényt, letérdel elé, és már húzza is le a térdgatyáját. Eldobja, majd így szól:
- Mióta megismertelek a farkadat akarom!
- De Réka, én...
- Kuss! - És már kapta is be a félig merev faszt.

Szopta keményen, nyalta le- föl, a golyóit bekapta és szinte a torkáig szívta, ezeket csinálta kb. 5 percig, mire egy 20 centis óriási kemény és eres dorong nem lett.
Az öreg elkapta a haját, felrántotta az ölébe, a csöcsöket rögtön a szájába vette, szívta és nyalta. Megmarkolta a seggét, megemelte, és szó szerint felnyársalta a nejem. Réka belemarkolt az öreg hajába, és próbált csendesebb maradni, de ez nem túlzottan sikerült. Főleg úgy nem, hogy Pistabá folyamatosan dumált neki, amit még a zene mellett is hallottam.
- Ez kellett te büdös kurva, ez kellett!?
- Igeeen!
- Akkor lovagolj keményen, különben abbahagyom!
- Neee! Dugjál, csak dugjál!
- Látod, itt duglak a férjed mellett, ekkora ribanc vagy! Nézd őt, nézd és mondd, hogy velem jobbat baszol, mint vele.
Erre megmarkolta az egyik mellét és rácuppant. A másik kezével pedig miközben a nejem vadul lovagolt, dörzsölte a segglyukát, és egyszer csak belenyomta az egyik vaskos ujját tövig.
- Igeeen jooobb! kiáltott, és elélvezett.
Csak ráborult az öregre, aki még mindig a melleivel volt elfoglalva.
Ekkor úgy tettem, mint aki felriad a zenére, és felültem.
- Réka!
Felkapta a fejét, de még mindig a faszban ült.
- Igen!
- Még mindig táncoltok?
- Igen drága.
- Kicsit pihenjetek. Kimegyünk Pistabával cigizni.
Az öreg erre bólintott, nejem lemászott róla, és mire én felálltam, és léptem párat, már ott is volt segítkezni.

Kikísért a terasza álló farokkal, ami tiszta pinanedv, rajta csak egy ing az is össze vissza. Nejem jött utánunk meztelenül egy pár magas sarkúban. Bugyija szinte cafatokban rajta.
Az öreg leültet a zene még kint is elég hangos. Kapok egy égő cigit a számba, majd rágyújt ő is, megáll velem szemben a terasz üvegajtónál kb. 3 méterre tőlem. és nekidől az ajtónak háttal.
- Aludtál? - kérdi.
- Igen, fáradt vagyok.
Odahúzza a nejemet maga elé, és azt mondja bele a szemébe, de mégis nekem:
- Rékácska nagyon tud táncolni, de nemsokára az én számom következik, mert az még nem volt. Közben tolja le a nejem az álló dorongjához, és már szopatja is szép óvatosan.
- Azt még járják el, majd itt megvárom.
Az öreg nekidőlve az ajtónak cigizik, és közben szopja nejem nagy élvezettel. Egyszer csak egy gyors szám következik.
- Jöjjön Rékácska ez az. - Eldobja a cigicsikket, és már viszi is befelé.

Az ajtótól kb. 3 méterre felkapja, benyúl a térdei alá mindkét karjával, belemarkol a szép seggébe, és rárántja a farkára. Ott dugja előttem, olyan tempóban és olyan vadul, mint egy őrült. Nejem a hátát karmolja, és a nyakát, vállát szívja harapdálja, csak hogy ne ordítozzon. Jól megtáncoltatta a nejemet, mert a szám végén szinte belevágta a fotelba, kikapta belőle a farkát, és betette a mellei közé. Nejem jól összeszorította neki, mert a harmadik lökésnél akkorát élvezett az öreg, és olyan darabosat, sokat, hogy jutott belőle Réka teljes felsőtestére, arcára, de még a hajára is.
Egy fél perc múlva felállt felvette a nadrágját, megfogta a nejem kezét, és azt mondta:
- Köszönöm - majd kezet csókolt, tőlem is elköszönt, és elment.
Mi még letusoltunk, keféltünk is, de abban mindketten megegyeztünk: az öreg nem semmi.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (160)        Nem tetszik (119)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-02-07 20:27:30
Istvan
Folytatas nem.volt vagy hasonlo

2018-03-11 17:14:34
baszos
Nekem nagyon bejött ki is kell vernem!


Ezt a szex történetet 38875 X olvasták el.