Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Rita mellei

Beküldő:Bogyó


Biztos volt már úgy a (férfi) olvasó, hogy valami ügyet kellett intézni, vagy meg kellett beszélni valamit egy hölggyel - aki egy asztalnál vagy egy pultnál ült, és akit a természet igen jó adottságokkal látott el, viszont ő nem tudott leülni.
Ritával is így ismerkedtem meg.
A cégnél lecserélődött a vezérkar, az új főnökök hozták magukkal a sleppjüket. Rita az új PR igazgató titkárnője volt. Már vagy három-négy napja dolgozott a házban, amikor először fel kellett mennem a főnökéhez. Amikor beléptem az előszobájába, meglepődtem. Az addigi mísz p...a helyett egy kicsi, talán molettnek vagy teltkarcsúnak mondható csaj ült. Nem volt kövér, mert lehetett látni rajta, hogy kemény húsú - de sovány se volt. Szeretem az ilyet, amin van mit fogni.
Felállt, kezet fogtunk, bemutatkoztunk egymásnak, aztán visszaült az asztalhoz, tovább nyomogatta a számítógép gombjait.
- Sándor mindjárt fogadja - szólt.
Nem volt divat a cégnél az azonnali tegeződés. A régi kollégákkal persze már ez nem jelentett gondot, de eléggé távolságtartó volt mindenki az első időkben - és ez Ritára különösen vonatkozott.

Ahogy ott ült, jól megnéztem magamnak. Úgy 24-25 éves lehetett, vörös göndör haj, nagy bociszemek. Vastag ajkak, olyanok, amikre a férfiember azt mondja: szopós száj...
És mindezekhez gyönyörű telt mellek. Látszott a blúza ívén, hogy a súlyos, kerek cicik nem csináltatottak, ha levenné a melltartóját, a súlyuk lehúznák olyan körteformára... én pont az ilyet imádtam. De nem pakolta ki őket, sőt, kifejezetten visszafogottan volt öltözve, egy kosztüm, alatta blúz, ami eléggé zárt kinézetet adott a lánynak. Néztem, néztem, és elkalandoztak a gondolataim, csak akkor kaptam észbe, amikor szólt, hogy bemehetek a főnökéhez.
Onnantól kezdve egyre sűrűbben jártam fel a harmadikra. Pár hét alatt összebarátkoztunk, összetegeződtünk. Kezdett feloldódni, ami abban is megnyilvánult, hogy egyre lazábban öltözött - azaz most már láthatóvá tette a melleit... Mindig jó volt ott állni felette. Elég perverz gondolataim voltak, egyre gyakrabban képzeltem el, hogy meztelenül térdel előttem, én a gyönyörű kerek melleire verem a farkamat, és a fehér nedvem csorog rajtuk.
Egyik nap már annyira be voltam gőzölve, hogy amikor visszamentem a helyemre, a szobatársamnak kijelentettem:
- Te, én ezt a Ritát megdugom, ha addig élek is...
Péter lehűtött:
- Ugyan már. Biztos, hogy Sándor dugja, miért hozta volna ide különben.
Sándor Rita főnöke volt. De hogy mennyire tévedtünk ebben, az csak később derült ki.

Hónapok teltek el. Hol komolyabban, hol viccesebben fűztem a lányt. Megtudtam, hogy a szüleivel él, és utolsó éves a főiskolán, levelező tagozaton. Hogy van-e pasija, sose derült ki a dumáinkból, pedig igencsak érdekelt volna.
Így jött el december, a céges karácsonyi buli ideje. Én nemigen iszok alkoholt, kocsival kell bejárnom, és aznap se volt kedvem reggel és este negyven-negyven kilométert buszozni. Ez jó alkalom volt, hogy megpróbáljam Ritát megkörnyékezni.
S a kicsike nem is volt ellene. Amikor vége lett a bulinak, ottmaradtunk rendet rakni, miközben hülyéskedtünk a többiekkel, akik még egy másik bulira is át akartak ugrani. Rita érezhette, hogy akarok tőle valamit, mert amikor végeztünk, kijelentette, hogy neki mára már elég volt, egyébként is tanulnia kell, vizsgaidőszak van - hazamegy.
Itt volt az alkalom.
- Elvihetlek? - kérdeztem.
- Azt megköszönném, ilyenkor már nem nagyon megy busz, gyalogolni meg nincs kedvem.
Nem telt el öt perc és az autómban voltunk. Negyedórás út volt hozzájuk, a város túlsó végén épült új lakópark egyik szélső utcájában laktak. Amikor odaértünk, nem tudtam, mit tegyek. Most kellene valami okosat vagy jót mondani és még ott tartani a kocsiban.
De erre nem volt szükség. Ahogy leállítottam a motort, Rita körülnézett, és amikor látta, hogy senki nincs az utcán, odafordult hozzám átkarolta a nyakamat és úgy a számra tapadt, ahogyan még soha egy nő sem...
Innentől nem beszéltünk, csak csókolóztunk. A kezem elindult a teste felé, de lefogta.
- Még ne - suttogta
Vagy negyedórán keresztül folytattuk a vad smárolást, amikor elköszönt.
- Holnap ráérsz? - kérdezte
- Persze - mondtam.
- Oké - mondta, megsimította az arcomat és kiszállt a kocsiból.
Másnap este is én vittem haza. Megálltunk, csókolóztunk... és aztán már másra is sor került. Már nem vette el a kezeimet a melléről, amikor simogatni kezdtem csókolózás közben. A gyönyörű, kerek és puha mellei valami hihetetlenül érzékenyek voltak. Ha csak körbeöleltem a tenyeremmel, már akkor is sóhajtozni kezdett, de amikor elkezdtem a bimbójával játszani, finoman megérintettem, belereszketett a teste. Nekem se kellett több, felhúztam a blúzát, kiszabadítottam a melleit és a számmal ráhajoltam. Csókolgattam, a nyelvemmel megérintettem a bimbóját... ettől szinte elélvezett. Megfeszítette magát, nyögdécselni kezdett és extázisba került. Ilyet még nem láttam...
A következő alkalommal már a kezem a combjai között volt - a bugyiban.
Isteni finom és meleg puncija volt, jólesett simogatni... kemény, duzzadt csiklója szinte kínálta magát a kezemnek... és kimondhatatlanul jó volt a reakciója. Mintha évek óta ismertük volna egymást, pillanatok alatt egymásra hangolódtunk a kézimunkában. Innentől kezdve, amikor én vittem haza esténként, miután leparkoltam, hátraültünk a kocsiban, és a sötétben ott folytattuk.
Ő hol mellettem ülve tárta szét a combjait, hol az ölembe feküdt keresztben a hátsó ülésen. Én a melleit kényeztettem, ő egy idő után a kezemet a csodás kis pinájához irányította, a csiklója keményen duzzadt ekkorra. Ott izgattam, miközben a melleit csókoltam, harapdáltam.
Volt, amikor pillanatok alatt elélvezett, volt, amikor tovább tartott az izgatás. Gyönyörű volt a pillanat, amikor robbant - rázkódni kezdett az egész teste, a lihegése egy hangos nyögésbe fulladt, megfeszített magát, homorított a csípőjével, majd hevesen háromszor-négyszer összerándult, és ekkor tudtam, hogy kész van...
Mindig minden csajomnál figyeltem arra, hogy eljusson az orgazmusig, ha kellett, én inkább csak utána élveztem el. Amikor Rita is észrevette ezt, és rájött, hogy azon igyekszem, hogy neki mindig jó legyen, igen hálásnak bizonyult. Mert én is megkaptam a magamét... finom kezével a nadrágomba nyúlt és mint egy profi, szinte pillanatok alatt a csúcsra juttatott. Olyan módon verte ki, ahogyan még senki - még én magam sem...

Amellett, hogy nagyon jól kijöttünk egymással, külön meglepetés volt, hogy a kis szolid, visszafogott csaj szex közben mennyire elereszti magát. A dolgokat a nevét nevezte, nem szégyellte kimondani, amit akart, vagy amit szeretett.
Aztán az élvezkedés után még sok-sok időt töltöttünk beszélgetéssel. Kiderült, nagyon értelmes, okos, és hihetetlenül jó pár olyan témában, amit ki se nézne egy ilyen dekoratív csajból az ember. Már értettem, hogy miért ő a főnöke jobb keze. Persze közben nem álltam meg, hogy ne faggassam erről-arról. Képes volt olyan dolgokról is beszélni, amiről más nők nem nagyon - nem bírtam megállni, hogy ne kérdezzek rá:
- Te, és Sándorral hogy vagy? Tudod, hogy egyes azt sugdossák, hogy az ő nője vagy?
- Sándoré? - nevetett föl. - Ne hülyéskedj már, ő olyan meleg, hogy egy fagyit nem adnék a kezébe, mert két perc alatt elolvadna.
Meglepődtem, ezt nem gondoltam volna a pasasról. De megnyugodtam, hogy az én kis cicis barátnőmet nem kell félteni tőle.
Mesélt a családjáról is. Két ikertestvére van, Csilla és Zsolt, akik négy évvel fiatalabbak nála, a szüleik eléggé szigorúan fogják őket. Ők most végeznek a gimiben két várossal odébb. De beszélgettünk filmekről, könyvekről, a benti dolgokról... minden szóba került.
Jó volt vele lenni, de szerettem volna már mást is. Így, a kocsiban szeretkezve telt el három hónap, amikor megpróbáltam rávenni, hogy jöjjön el hozzám egy éjszakára. Mivel eléggé távol lakom, nem fért volna bele egy-két órába - meg hát akkor már jobb lenne hosszabb időt együtt lenni, egy egész éjszakát, gondoltam.
- Nem lehet - mondta - anyámék megölnének, hogy hol maradok ki.
Hozzájuk se lehetett felmenni, hiszem a szülei ott voltak.

Közben a cégnél elkönyvelték, hogy én járok az új kisfőnök titkárnőjével. Szerencsére a munkámban nem ehhez a részleghez tartoztam, így senkinek semmi köze nem volt hozzá. Aztán egyszer áprilisban egy reggel ezzel fogadott bent:
- Anyámék elutaznak a hétvégén...
- Akkor lehetne?
- Igen...
Nagyon vártam a pénteket. És valóban... aznap hamar leléptünk a melóból, nem volt még öt óra, amikor kikötöttünk náluk. Azonnal az ő szobájába mentünk, magunkra csukta az ajtót, mintha lenne otthon valaki és nem akarná, hogy zavarjon minket.
- Ugye nem jönnek haza? - kérdeztem
- Nem, már egy órája leszálltak Londonban, anyu felhívott. Hétfőn jönnek csak haza.
Ez megnyugtatott. Nem volt más hátra, minthogy végre...
Nem kellett öt perc és már meztelenül feküdtünk egymás mellett. Gyönyörű kis mokány testét most láttam először világosban. Telt volt, de nem puhány - mindenhol kemény húst érintettem. A mellei... azok hihetetlenül szépek voltak. Leomlottak, de nem lógtak, a természetes súlyuk kerekké formálta őket, s ennél szebbet még életemben nem láttam. Percekig nem is nyúltam hozzájuk, csak néztem, néztem őket. Rita hanyatt feküdt, a mellei ekkor sem lapultak le teljesen, a bimbója már keményen állt. Ráhajoltam, és finoman elkezdtem csókolni őket, játszadozni velük. Éreztem, hogy megfeszül a teste, kapkodni kezdte a levegőt.

Közben persze szemügyre vettem más testrészét is. meglepődve láttam, hogy pinája göndör szőre is vörös - tehát nem festett a haja. Vagy ha festett is, ilyen volt eredetileg is.
Amíg ezt átgondoltam, a melleire tapadtam. Ő szaporán lihegett, szinte orgazmus közeli állapotba került. Kíváncsi lettem volna, el tud-e élvezni attól, hogy ha csak a melleit izgatom. De erre nem volt alkalmam.
Rita a farkamhoz nyúlt, ami már állt, mint a cövek. Magára húzott, felemelte a csípőjét, a makkomat odaillesztette a hüvelyéhez, ami ekkora már irtózatosan nedves volt. Lassan húzott magába, közben az arcomat nézte. Valami isteni érzés volt a puha meleg hüvelyébe hatolni. Becsukta a szemét, úgy élvezte a pillanatot.
- Nagyon kívántam már. Kívántam a faszodat - mondta.
- Isteni a pinácskád - válaszoltam.
Lassan elkezdtem mozogni. A farkam ki-be járt a pinájából, de az egyik pillanatban tövig magába húzott, és többször összeszorította a hüvelyét. Ilyet még nem éreztem, valami mennyei volt. Látta az arcomon, elmosolyodott.
- Tetszik?
- Nagyon - válaszoltam.
Tovább basztam a kis testét. A gyönyörű mellei abban az ütemben hullámoztak, ahogyan én tömtem. Egyszer csak éreztem, hogy a jobb kezével elengedni a derekamat, odanyúl a pinájához, és elkezdi a csiklóját izgatni.
Egy pillanatra megálltam.
- Nem jó, amit csinálok? - kérdeztem meglepve
- De nagyon. Csináld tovább, de én csak így tudok elélvezni... és már nagyon akarok - válaszolta
Nem sokat gondolkoztam, elkezdtem keményen baszni. Ő egyre jobban lihegett, egyre gyorsabban maszturbált közben. Nem tudom, meddig csináltuk így, amikor azt éreztem, hogy hüvelye eszméletlen erővel rászorul a farkamra. Láttam, hogy arca eltorzul, kapkodni kezdi a levegőt és elkezd vonaglani a csípője.
- Még basszál, basszál - kiáltotta, és megfeszült a teste az ujjai felgyorsultak a csiklóján... a mozdulatai szabálytalanná váltak, nem bírt parancsolni már a testének... és egy hatalmas sikoltással elélvezett.
Én mozdulni se tudtam, úgy szorított magába. A hüvelye többször összeszorult, és még legalább két percig rázkódott a teste, mire elengedte a farkamat.
Vagy öt percig feküdtünk így, mire magához tért.
- Jó volt? - kérdeztem
- Nagyon - súgta a fülembe és átölelte a nyakamat.
- Gyönyörű volt, ahogy elélveztél - mondtam. - Szeretem az orgazmusodat.
- Én is szeretem... - válaszolt vigyorogva. - Nagyon finom volt. Tudod - magyarázta - én tényleg csak a csiklómon keresztül tudok elélvezni, de ez most valami egészen-egészen más volt, hogy bennem voltál... Ilyet még nem éreztem. Isteni a farkad...
És ezzel oda is nyúlt a lábam közé, és megszólalt:
- De te nem vagy még kész...
Az elélvezése annyira elfoglalt, annyira magába szorított, mozdulni se tudtam volna. De nem is baj, mert annyira hirtelen jött a lehetőség, hogy lefeküdjünk, nem volt időm óvszert venni.
- Tudod, nem akartam benned elmenni, mert hát... tudod... - próbáltam egy kis hazugsággal magyarázni, miért nem sültem el.
- Jaj te... nyugodtan elélvezhetsz bennem, gyógyszert szedek - válaszolta.
Hú basszus... ezt eddig nem mondta. Akkor mégiscsak van valami pasija - futott át az agyamon. Valószínűleg láthatta az arcomon a meglepődést, mert rögtön megmagyarázta.
- Ne izgulj. Hormonális okok miatt írta fel a nődoki, már három éve szedem. Ettől lettem ilyen duci.
- Nem is vagy duci - hazudtam újra egy aprót. Persze közben azt gondoltam, hogy dehogyisnem vagy duci, de éppen ezt imádom benned...
Szeretem azokat a nőket, akik gömbölyűek ott, ahol gömbölyűnek kell lenni.
- Tudod, én valami mást szeretnék...
- Mit? - kérdezte kicsit rémülten.
- Szeretném a melleidre verni. Az első pillanattól szerettem volna, amikor megláttalak.
Láttam rajta, hogy megnyugodott
- Jó. Már azt hittem, fenékbe akarod - azt nem szeretném. De a melleimre... az már nem rossz. Azt mondják, az ondó jót tesz a női bőrnek.
Azzal már le is ült az ágy szélére. Én elé álltam, a farkam éppen az arca magasságában volt. Nem sokat teketóriázott, azonnal bekapta a makkomat és valami hihetetlen finoman elkezdte ingerelni. Persze, ezekkel az ajkakkal... Nem szívta, hanem körbeölelte a szájával, és közben a nyelvével a makkom hegyét, a kis nyílást simogatta.
Csodálatos érzés volt. Közben beletúrtam a kezemet a sűrű, fürtös hajába, és a tarkóját simogattam.
- Akarsz a számba élvezni? - kérdezte
Nagy volt a kísértés, de nemet mondtam.
- Nem. Az nem lehet jó neked... meg én a melleidre vágyom.
- Semmi baj. Ne félj, nem zavar - válaszolta, és elkezdte verni a faszomat.
Az egyik kezével a bőrt húzogatta, a másikkal a golyóim alatt játszott. A heréim és a fenekem közti területen megtalált valami olyan vonalat, amin ha végighúzta a kezét, szinte szétrobbantam. Gyönyörű látvány volt, ahogy az arca előtt ágaskodott a farkam és a makkomról le-föl járt a bőr. Önkéntelenül is odanyúltam a kezemmel és elkezdtem verni magamnak. Ő nem tiltakozott ellene, most már mind a két kezével alul izgatott. Nem kellett sok idő, és éreztem, hogy nem tudom visszatartani az orgazmust. Összerándultam, ahogy a geci elindul, lüktetve végigszáguldott az útján és hihetetlen erővel kispriccelt a farkamból. Úgy irányítottam, hogy az összes anyag a melleire és a két melle közé fröcskölt. Hörögve élveztem el, és láttam, hogy a fehér ondóm lassan csorog le a mellén. Majdnem összerogyott a térdem, mindkét kezemmel a fejét fogtam hirtelen, másképp valószínűleg eldőlök. Ő pedig azonnal odanyúlt, jobb kezével folytatta a faszom verését, a bal kezével masszírozott alul tovább, így még legalább nyolc-tíz adagot kilőtt magából a farkam. A fehér geci finoman, lassan folyt le a gyönyörű mellei ívét követve.
Csodálatos volt. Lerogytam mellé az ágyra ő mosolyogva mellém dőlt és szétkente a mellein, a hasán az ondómat.
- Nagyon jó volt - nyögtem ki.
- Nekem is - mondta
Hozzám bújt, és betakarózva aludtunk el.
Másnap reggel aztán valami újabb jóval lepett meg...
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (127)        Nem tetszik (98)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 16852 X olvasták el.