Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Bogyóval... II. (Testvérszexből családi szex)

Beküldő:Bogyó

Hónapok teltek el azóta, hogy húgom, Bogyó rajtakapott a hokizáson, és onnantól kettesben csináltuk.
A szüleink továbbra is keveset voltak otthon, és mi kihasználtunk minden alkalmat és minden helyiséget. Hetente legalább egyszer maszturbáltunk együtt.
A legjobban úgy szerettük csinálni, hogy egymással szemben leültünk meztelenül, törökülésben vagy széttett lábbal. Nekem ilyenkor égnek meredt a farkam, úgy vertem, az ő pinája kinyílt, látszott a gyönyörű rózsaszín kisajka, s felette a csiklója, amit jobb keze mutatóujjával izgatott. Én hol lassabban, hol gyorsabban vertem a farkamat, egymást, egymás nemi szervét néztük, és úgy élveztünk el. Szerettem látni, ahogy megfeszül a teste, a combjai megremegnek és hangosan, néha aprókat sikítva élvez el. Ő is szerette látni merev faszomat, a belőle kilövellő ondót és ahogy mondta, szerette látni az egész testemet, ahogy elélvezek.
De csináltuk a fürdőben a tükör előtt, ahol én is láthattam a tükörben az ejakulációmat. Csináltuk a szüleink hálójában, csináltuk az ő szobájában is. Ez utóbbit igen kedveltük ilyenkor csak egymás mellett feküdtünk, beszélgettünk, közben simogattuk magunkat, és amikor túl voltunk az orgazmuson, összebújtunk, úgy aludtunk el.
Egy ilyen alkalommal buktunk le.
Eltelt a nyár. Leérettségiztem és felvettek az egyetemre. Közben Bogyó is betöltötte a tizennyolcat. A közös élmények egyre közelebb hoztak minket egymáshoz. Nem csak masztiztunk, sokat beszélgettünk is az együttléteink alatt. Mindenről lehetett vele dumálni, könyvekről, filmekről, a suliról, a haverjainkról. Lassan-lassan szerelmes lettem belé. Tudom, ez furán hangzik. Hisz szerettem, mert a húgom, hisz együtt élvezkedtünk, elégültünk ki de ez valami más volt. Érzelmileg is egyre közelebb kerültem hozzá, amihez az is hozzájárult, hogy a kis csitriből néhány hónap alatt kívül-belül igazi nő lett. De nem mertem bevallani ezt az érzést.
Egy januári délután, a vizsgaidőszak felé újra együtt voltunk a hálószobájában. Meztelenül feküdtünk egymás mellett, és lassan vertem a keményen álló faszomat, ő a combjai között merült el a kezével. Szerettem ilyenkor rátenni a tenyeremet a masztizó kezére, éreztem, ahogy mozgatja, ahogy masszírozza a csiklóját. Nem sok volt hátra, éreztem, hogy mindjárt elsülök, amikor kintről autó ajtajának csukódását hallottuk.
- Na, megjöttek anyuék mondtam.
- Nem baj, tudod, hogy sose jönnek fel válaszolt, és folytatta a maszturbálást.
Édes kis lihegése mellett újra kezdtem én is, megint a csúcs közelébe értem, becsukott szemmel egyre gyorsabban mozgattam a kezemmel a bőrt a makkomon, amikor anya hangja szólalt meg:
- Ez szép, gyermekeim, de most már fel kellene nőnötök.
Bogyó sikítva ugrott fel.
- Jézusom anya, hogy kerülsz ide?
- Talán itt lakom?
Húgom elbőgte magát.
- Anya, anya, mi lesz most? Jézusom... ne haragudj... anya...
Újra a jó félévvel ezelőtti ijedtséget láttam rajta, amikor rajtakapott - de én is eléggé be voltam gyulladva, most mi lesz?
- Anya, anya, esküszöm, most először próbálta menteni a helyzetet Bogyó.
Anyu elnevette magát.
- Ugyan már kislányom, jó féléve élvezitek egymást...
Erre már én is magamhoz tértem és megszólaltam:
- Honnan tudod?
Anya leült az ágy szélére, ráhúzta a takarót lekókadt farkamra.
- Édes, drága kis szamaraim... elég gazdagok és menők vagyunk ahhoz, és féltünk titeket meg a vagyonunkat, hogy az egész ház be legyen kamerázva. Láttunk minden akciót, azt is, amikor te is, meg te is fordult Bogyóhoz még egyedül intéztétek el magatokat, és azóta is látunk titeket, amióta együtt élvezkedtek.
- De akkor miért nem szóltatok? kérdeztem.
Anya elmosolyogta magát.
- Amikor apátok először meglátta a felvételeken, nem szólt, csak betette egyik este a lejátszóba. Mit mondjak... nekem is, neki is elég izgató volt, utána mi sem maradtunk nyugton. Már ha értitek, mire gondolok...
Naná, hogy értettem.
- De anya, ez eléggé perverz dolog, hogy a gyerekeiteket nézve keféltek.
- Ja... mert az nem perverz, mi, hogy te pedig a húgod jelenlétében onanizálsz...? vágott vissza.
Mi tagadás, ebben igaza volt.
- Jó, de miért nem állítottatok le minket?
- Nézd. Először is jó volt látni, hogy mennyire szeretitek csinálni, milyen jó nektek. Másodszor pedig, még mindig jobb, ha egymással fedezitek fel ezt a dolgot, minthogy valami hülye kis ringyóval feküdnél le, vagy téged, Bogyó valami vadbarom pasas akarna megkefélni és egy életre elmenjen a kedved a szextől. Apátok is így gondolja...
- Rólam van szó? szólalt meg ekkor apa az ajtóban.
Ettől Bogyó megint elbőgte magát. Megsimogattam, nyugtatgattam.
- Mi van...? te... Bogyó... kérdezte apa. nincs semmi baj. Ha jó volt, akkor jó volt. Mi is csináltunk anyátokkal már pár vad dolgot. És mi is szeretünk együtt önkielégíteni.
El is tudtam képzelni róluk. Amikor itthon vannak, nem éppen vidéken vagy külföldön, akkor bizony hallok egyet s mást a hálójukból. Tulajdonképpen jó 5 évvel ezelőtt az első farokverésem is egy ilyen akció alatt történt, amikor kihallgattam őket.
- És most mi lesz? kérdeztem.
- Mit szeretnétek? kérdezett vissza anyu.
Ránéztem Bogyóra, akinek kezdtek kisimulni a vonásai. Láttam rajta, hogy most csak akkor nyugodna meg, ha eljuthatna a csúcsra, ha a teste kielégülne.
Azt hiszem, anya is láthatta rajta ezt a nők jobban megérzik egymáson.
- Figyeljetek. Ha akarjátok, folytassátok, de szerintem itt lenne az ideje, hogy továbblépjetek. Laca, te mindjárt 20 vagy, Bogyó, te elmúltál 18... és ha ennyire szeretitek együtt csinálni, akkor nincs jobb alkalom arra, hogy az igazit is kipróbáljátok.
Nekem már hónapok óta ez járt a fejemben. Jó lenne már valakivel igaziból szeretkezni... valakivel közösülni... Más csajt nem akartam erre keresni, szerelmes voltam belé Bogyó pedig megígértette velem, hogy nem akarok majd dugni vele. Mert az első ilyen alkalmat az igazi szerelmével akarja átélni. És én ezt tiszteletben tartottam.
De Bogyó arcán most valami mást láttam, olyat, amit még eddig nem.
- Rendben van, tegyétek, amit jónak láttok mondta anya.
- De használjatok gumit szólt közbe apa még nem szeretnék nagyapa lenni, anyátok sem nagymama. Azt hiszem, mi is jól elleszünk vigyorodott el.
Azzal a köntöse zsebéből elővett pár darab óvszert és letette az éjjeli szekrényre.
Elindultak kifelé, amikor húgom, aki eddig igencsak rémült és visszafogott volt, utánuk szólt:
- Nem akartok itt maradni?
Anya meglepődve fordult vissza, én is rábámultam Bogyóra.
- Te, ezt komolyan kérded?
Ekkor húgom odahajolt a fülemhez és belesúgta:
- Figyelj, tudod milyen jókat szoktak anyuék dugni? Nem semmi látvány...
Bakker gondoltam. Hát persze, ez a kis dög őket is megleste már párszor, akárcsak engem.
- Hát, nem bánom mondta apu. elég nagy az ágy.

És ezzel már le is huppant mellénk az ágyra, anya mellétérdelt és belekezdett valami finom dologba. Az ujjaival simogatta apa testét, a vállánál kezdve, majd haladt lefelé.
Először Bogyóval mindketten csak néztük, de éreztem, hogy nekem kezd felállni a farkam, Bogyó pedig a combjai közé nyúlt. Megcsókoltam a vállát, majd nyakát, és folytattam a melleinél. A gyönyörű kerek melleinél.
Eközben anya kibújt a rövid kis ruhájából, kibuggyantak gyönyörű hatalmas mellei, a feszes és hihetetlenül kerek feneke. Ráhajolt apa farkára, és finoman, mintha egy fagylaltot venne a szájába, elkezdte szopni. Apa farka egy perc alatt megmerevedve állt az ég felé.
- Hú, apa, de szép szólt Bogyó, de apa lehűtötte.
- Tudom. Az anyádé... és az is marad...
Bogyó egyre nedvesebb volt. Most már én is a combjai között jártam az ujjammal. Hónapok óta láttam ugyanezt tőle, és most én is megérinthettem valami csoda érzés volt. Sötét szőrrel keretezett pinája kinyílt, a nedves és forró hüvelyének nyílását érintette az ujjam.
Bogyó lehunyta a szemét, elvette onnan a kézfejét, és hagyta, hogy én kényeztessem.
Mikor újra oldalra néztem, anya már teljesen meztelen volt. Apa farka fölé guggolt és a combjai között megláthattam gyönyörű pináját. Lassan apa farkára ereszkedett így, guggoló pózban, lassan nyelte el az ágaskodó hímvesszőt. Közben apa a melleit simogatta, látszott rajtuk, hogy régóta összeszokott már testük. Amikor tövig ráereszkedett, halk sóhajt engedett el anyu, és elkezdett lassan fel-alá mozogni. Láttam apa kemény faszát, ahogy ki-be jár a puha, húsos pinájából.
Nem bírtam tovább. Odafordultam Bogyóhoz, és láttam, ő is őket nézi.
- Kívánlak súgtam a fülébe
- Gyere, gyere, akarlak... basszál meg... válaszolt. Szerettem, amikor így beszélt.
Ráfeküdtem, ő megfogta a farkamat. A makkomat óvatosan a hüvely bejáratához illesztette.
Az agyamon átfutott, hogy istenem, ez az első alkalom, hogy nőben leszek. És persze az is, átfutott az agyamon, hogy ez a nő a húgom de ekkor ez már nem érdekelt.
Bogyó felemelte a csípőjét, megmarkolta a fenekemet és lassan magába húzta a faszomat.
Számtalanszor láttam már ilyet pornófilmen. Olvastam szövegekben. Mindig az volt bennük, hogy az első dugás a nőnek milyen kellemetlen, fájdalmas, hogy elveszíti a szüzességét, meg ilyesmi.
A húgomnál erről szó se volt. Úgy csúsztatta rá a hüvelyét a keményen meredő farkamra, mintha mindig is arra termett volna.
Elképzelhetetlen élmény volt. A forró, nedves pinája úgy ölelte körbe a farkamat, mint valami puha párna. Egy percig nem mozdultunk, szerintem Bogyó gondolatai is akörül jártak, hogy ez az első... Majd elkezdtünk lassan, ütemesen ringatózni. A farkam ki-be járt belőle, semmilyen hokizás nem volt mérhető ehhez. Pedig csináltam sokszor.
Néztem a húgom arcát. Lecsukta a szemét, és halk, majd egyre hangosabb nyögések hagyták el a torkát.
Egyszer csak anya hangjára figyeltem fel.
- Basszál még, kérlek, basszál...
És az ágy ringásából éreztem, hogy egyre gyorsabban lovagol apám meredező farkán.
Nem néztem oda, de elég volt a hang. Éreztem, hogy el fogok sülni. A nem sokkal ezelőtti farokverés, a mellettünk megszólaló élvező hangok, húgom pinájának szorítása ahhoz vezetett, hogy nem bírtam tovább.
Hirtelen kirántottam a farkamat Bogyó pinájából és abban a pillanatban már el is sült. Hat-hét adag, hosszú gecisugár lőtt ki a farkamból a húgom hasára, mellei közé.
- Jaj Bogyó, ne haragudj... nem bírtam tovább.
- Semmi baj válaszolta nevetve.
Hallottam, hogy anya abbahagyja a lovaglást.
- Semmi nem történt, Laca mondta. - Most keféltél először, ez természetes, hogy hamar elsültél. Menjél ki, tisztogasd meg magad és folytathatod. De vegyél fel tényleg gumit.
Azzal leszállt apuról, akinek a farka mint egy rugó lendült ki a hüvelyéből.
Valóban kimentem, két percbe se telt és már jöttem vissza. Féltem, hogy amiért elsültem, már nem áll fel a farkam de erről szó sem volt.
Mikor visszaértem, anya hason feküdt, apa a hátát, a fenekét masszírozta. Az én drága kis húgom pedig a combjai között ismét a saját csiklóját izgatta. Félig behunyt szemmel maszturbált, félig anyáékat nézte.
Széttárt combjai közé feküdtem és megcsókoltam őket. Közben anya feltérdelt, majd négykézlábra állt, apa pedig mögé térdelt és elkezdte hátulról csókolgatni a combjai közét, a hátra dudorodó pináját.
Én is feljutottam Bogyó öléhez. Ő amennyire lehetett, széttárta a combjait, széthúzta az ujjaival a pináját. A csiklója előremeredt, jól ismertem már, láttam elégszer. És láttam azt is, mit kell tenni ilyenkor néztem elég pornófilmet.
Finomat hozzáérintettem a nyelvemet a csiklójához erre Bogyó megrázkódott és sikoltott egy aprót. Én folytattam, lassan köröztem a csiklóján a nyelvemmel.
Ő megfogta a fejemet felemelte, magához húzott. A szája a számat kereste, rátapadt, majd mikor elengedte, megszólalt:
- Végre megkóstoltam a saját pinácskámat... kérlek, basszál meg...
Ekkorra a farkam ismét a pinája bejáratánál volt. De most észnél voltam. Leszálltam róla, odanyúltam az éjjeli szekrényhez és elvettem egy óvszert. Gyorsan kibontottam és ráhúztam a makkomra majd végiggörgettem a faszomon. Kész voltam egy igazi baszásra.
Eközben anya meg apa már bele is fogtak. Anya négykézlábra állt, apa hátulról markolta a seggét, farka már mélyen benne járt a pinában anya egyre nagyobb és hangosabb nyögésekkel viszonozta a pumpálást.
De nem rájuk figyeltem. Ráhajoltam a húgomra, a farkamat odaillesztettem a pinája bejáratához. Bogyó azonnal rácsusszant... és végre elkezdődött a világ legszebb dolga. Lassan, nagyon lassan húzogattam ki-be a farkamat, és éreztem, hogy a forró, nedves hüvelye minden befelé mozdulatnál kitágul és magába fogadja. Nem, nem a pináját basztam, hanem az egész testét, az egész lényét...
- Fantasztikus amit csinálsz - suttogta. - Imádom a faszodat...
- Gyönyörű vagy - mondtam és egyre gyorsabban kezdtem el mozogni.
- Megforduljak, akarod hátulról?
- Nem. Látni akarom az arcodat, ahogy elélvezel válaszoltam.
A kis teste egyre jobban remegett, egyre szaporábban lihegett. Én pedig csak basztam, basztam... Tudtam már, milyen az, amikor eléri az orgazmus de ez most valami egészen különleges volt. Néhány perc telt el így, amikor Bogyó felsikoltott. A fejét hátravetette, a szeme lecsukódott, a csípője, majd az egész teste vonaglani kezdett alattam. A hüvelye összeszorult, mint egy satu... majd újabb és újabb sikolyok hagyták el a torkát, a kezével, a combjaival magába húzott, és nem engedett.
Ebben a pillanatban meghallottam anya hangját:
- Basszál meg... basssszááál... majd a következő pillanatban vijjogás szerű sikolya jelezte, hogy elélvez... és ugyanakkor apa is hörögni kezdett. Egyszerre mentek el, az ágy mozgásán éreztem, hogy apa erős lökésekkel élvez bele anyu pinájába...
Ezt már nem bírtam tovább. A húgom is, ők is a csúcson voltak még, amikor én is fergeteges orgazmust éltem át. Bogyó pinája lüktetett, szinte kipréselte a faszomból az ondómat, minden egyes lövésnél összerándult a testem és csak hörögni tudtam én is...
Bogyó még mindig nem engedett el, a karjaival szorított magához, a fejét a vállamba fúrta és úgy lihegett az orgazmustól.
Megtörtént hát az első igazi szeretkezésünk.
Ő elengedett, és lassan kihúztam a farkamat a testéből. Féltem, hogy a teletöltött óvszer nem csúszik-e le a farkamról, de annyira rászorult, hogy nem történt semmi baj. A hüvelye nedvesen zárult össze, a mozdulattól még egyszer utoljára rándult egy nagyot a teste. Lerogytam mellé az ágyra.
- Nagyon szépek voltatok szólalt meg egyszerre apa és anya
- Ti is nagyon jók voltatok válaszoltam még mindig lihegve.
Húgom hozzám bújt, átölelte a nyakamat és a fejét a vállamra tette. Kis teste még mindig remegett az átélt orgazmustól.
- Csodálatos volt suttogta
- Nem bánod, hogy én voltam az első neked? kérdeztem, emlékezve arra, mit is mondott erről.
Bogyó elmosolyodott:
- Nem bánom... szerelmem...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (158)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-01-16 13:31:49
somebodyyy000777
nagyon tetszett ez is es az elozo tortenet is. remelem meg sokat fogtok dugni a csaladban s mindent jo reszletesen elmeselsz

2018-01-17 22:10:22
Xy
Uuuh nagyon bejött sok ilyet kérünk még mester!

2018-01-18 21:41:41
matthieu
Olvastam már egypár történetet, de szerintem ez a legjobb. Ha igaz a történet, sok boldogságot nektek, ha kitalált, akkor minden elismerésem a szerzőnek.

2018-11-18 19:41:15
szex01
Ez egyszerűen gyönyörű volt nem találok rá szavakat!


Ezt a szex történetet 42678 X olvasták el.