Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Bogyó, te hülye vagy...? (Masztiból testvérszex)

Beküldő:Bogyó


Szüleimmel és húgommal, Zitával lakunk egy hatalmas házban. Amikor húgom megszületett olyan kis tökmag volt, hogy apánk elnevezte Bogyónak, ami rajta is ragadt.
Persze azóta már sok év eltelt, ó most múlt 17, én pedig 19.
A gimiben, ahová járok, sok csaj van, de nem nagyon tudnak érdekelni. Mind hülye grimaszoló, facebookozó majomka, azt hiszek, attól lesznek nagymenők, ha kenik-fenik magukat.
Persze, ebben a korban egy fiúnak már vannak testi igényei. De én egyelőre jól érzem magamat így... szó szerint. Ha arra van szükségem, nekiállok, kiverem magamnak, és jól vagyok, nem kell mindenféle hülye pinákkal küzdenem, hallgatnom a szenvedéseiket, esetleg attól félni, hogy valaki teherbe ejteti magát velem.
Mert lennének páran. Apám és anyám éjjel nappal dolgozik, igaz, havi több milliót keresnek, de alig vannak itthon. Nem is igen hiányoznak, én is, a húgom is jól elvagyunk.
Szóval, szeretek onanizálni. Vagy a neten keresek rá valami jó kis pornóra, vagy beteszek egy dvd-t a tévébe, úgy csinálom. Megtanultam jó pár fogást, tudom, mi esik jól nekem és anyag van bőven, amit kiverjek.
Ha nincsenek otthon a többiek, akkor mindenhol csinálom. Vertem már a szobámban, anyámék hálójában, a konyhában, de volt már, hogy csak beültem a garázsban az egyik autóban és ott hokiztam egyet. A nappaliban is szeretem csinálni, ott egy hatalmas LED tv lejátszójába teszek be pornót, nézem, és arra verem ki.
A legjobban úgy szeretem, ha meztelen vagyok, széttárom a combjaimat, a jobb kezemmel nem rámarkolok, hanem csak három ujjal húzogatom a bőrt fel-le, a bal kezemmel pedig alul, a heréim alatt simogatom magamat. Itt jól ki lehet tapogatni egy valamilyen erősebb kiemelkedést. Ha jól széttárom a lábamat, és ezt a helyet megnyomom, érzem, mikor a geci végigáramlik a faszomon és ha meg tudom állni, hogy ne zárjam össze a combjaimat, akkor hatalmasat spriccelek.

Így csináltam akkor is...
Egyedül voltam otthon. A nappaliban ültem a kanapén, a bokámra letolt nadrággal, alsóval. A tévé képernyőjén éppen leszoptak valakit, amikor éreztem, hogy jön az orgazmus. A lábam remegni kezdett, a fejemet hátrafeszítettem a tarkómra (ilyenkor még nagyon az élvezet), és éreztem, hogy az első lövés megtörtént. Ebben a pillanatban a szemem sarkából észrevettem, hogy megmozdult valami. Odafordultam, és lemerevedtem.
A nappali ajtójában a húgom állt. A melegítőnadrágja letolva, a bugyija letolva és a jobb keze a muffjában matatott. A bal kezével próbált kapaszkodni az ajtófélfába, de nem bírta magát megtartani, a lába összerogyott és a földre zuhant.
Azonnal abbahagytam a reiszolást, és odakiáltottam:
- Bogyó, te hülye vagy...?
De a gecifolyamot nem tudtam megállítani, további lövések jöttek és remegett az egész testem. Fel akartam ugrani, de a letolt gatya miatt összeakadtak a lábaim. Közben a húgom a földön vonaglott és eszméletlenül hörgött. Odarohantam hozzá, már amennyire tudtam lógó és csöpögő farokkal, és a bokámra tekeredő gatyával.
- Bogyó, Bogyó... jól vagy?
- Igen... nyögte ki.
Kicsit lehiggadtam.
- Mi volt ez, mit csináltál, te hülye?
Válasz helyett elkezdett zokogni.
- Ne haragudj, kérlek, Laca, ne haragudj.
- De Bogyó, te kilestél engem?
- Igen - hüppögött.
- De hát mégis, hogy mertél. És mi volt ez? Elélveztél te is?
- Igen mondta. de ne haragudj, kérlek, ne haragudj.
- Mi a fene van veled? kérdeztem mérgesen, de aggódva is.
Felemeltem úgy, félmeztelenül és odavittem a kanapéra. Gyorsan odanyúltam a tévé távkapcsolójához, kinyomtam az éppen akciózó jelenetet.
- Kérlek, ne haragudj Laca kezdte újra...
- Jó, oké... de mi volt ez az egész?
Amikor kicsit lehiggadt, elmesélte... csak tátottam a számat.
Kiderült, hogy már vagy egy éve számtalan alkalommal meglesett, ahogy hokizok. Aztán menet közben ő is kedvet kapott rá, sokszor masztizott közben, és megtanulta, hogy tud legjobban elélvezni a kis pinája.
- És tudja valaki? És mindig ekkorát élvezel? kérdeztem.
- Nem... ilyen csak akkor volt, amikor egyszer a haverjaiddal négyesben...
Hú basszus... Vagy egy féléve három osztálytársam volt nálunk, azt hittem, Bogyó nincs itthon. Odáig ment a beszélgetés, hogy végül betettünk egy pornófilmet és versenyeztünk, ki megy el hamarabb és kinek lövi messzebbre a farka gecit.
- Tudod mondta húgom - a te farkad a legszebb és imádom, amikor spriccel belőle...
Erre nem igazán tudtam mit mondani. Én is szeretem, ha spriccel belőle.
- Olyan kis hülye vagy mondtam - ha szóltál volna, akkor együtt is csinálhattuk volna.
- A haverjaiddal? Azt soha felelt.
- Nem arra gondoltam, te... sose engedném a közeledbe őket. Hanem mi ketten...
Erre ő nem tudott mit mondani.
- Te benne lennél? Komolyan? Akkor nem haragszol?
- Nem hát, te hülyegyerek. Nekem is jó élőben látni egy nőt, és nagyon jó volt, ahogy kielégültél. Gyönyörűen tudsz elélvezni csak megijesztettél. És egyébként is, a tesóm vagy, nem valami idegen. Kell ennél több?
- Édes vagy. Édes vagy. Én is benne vagyok. De kérlek, ne mondd el senkinek...
- Oké, ebben biztos lehetsz válaszoltam. Majd hülye lennék, gondoltam magamban, az kéne, hogy lebukjunk valakik előtt.
- Meg még valami folytatta nem szeretném, ha megdugnál. Ígérd meg, hogy nem fogod akarni. Azt valakinek akarom tartogatni, az igazi szerelemnek, ha majd lesz. Meg nem szeretnék teherbe esni tőled.
- Oké, ebben is benne vagyok válaszoltam még én se voltam nővel, nem biztos, hogy a húgom lenne az ideális első alkalom.

Onnantól kezdve együtt elégítettük ki a vágyainkat magunknak. Hetente legalább egyszer szeretkeztünk így. Szüleink ugyanúgy alig voltak itthon, kipróbáltunk minden helyiséget. A legkedveltebb pozitúránk az volt, amikor a nappaliban két fotelben vagy az ő szobájában a nagy ágyon egymással szemben leültünk és széttártuk a lábunkat. Nekem égnek állt a farkam, neki kinyílt, kitárulkozott a gyönyörű, sima szőrrel szegélyezett pinája. Látszottak a kisajkai, a csiklója kibújt. Én lassan verni kezdtem, ő a jobb keze mutatóujjával izgatta a kis érzékeny pontot, és közben egymást bámultuk. Imádtam, amikor elélvezett: a lábai elkezdtek remegni, combjai hirtelen összezáródtak, majd újra kinyíltak, és a teste átvette a remegést. Megfeszült a csípője, a pinácskáját előrefeszítette és egy hirtelen rándulással elkezdett élvezni. Az egész teste vonaglott ilyenkor, becsukta a szemét, az ajkait kitátotta és valami hihetetlen kéjes nyögéseket hallatott. Percekig tartott az orgazmusa.
Nem kellett sok ilyenkor nekem se. És hamar megtanultuk egymást, a harmadik-negyedik alkalomtól már együtt élveztünk el. Csodálatos volt. Én őt néztem, ő engem, a farkamra meredt és gyönyörködött a kilövellő ondómban. Én is remegtem, hörögtem ilyenkor, nem egyszer mondta el utána, mennyire élvezi, amikor kiverem magamnak a farkamat.
Hónapokon át csináltuk így.
A másik pozitúra az volt, amikor az ő szobájában az ágyon fekve maszturbáltunk. Ekkor nem láttuk egymás nemiszervét, de a hang, a megfeszülés, a remegés az orgazmussal ugyanúgy jött és a látványt pótolta, hogy a kielégülés után összebújtunk, a vállamra hajtotta a fejét, és úgy aludtunk el.

Hát épp egy ilyen alkalommal buktunk le a szüleink előtt.
De ez már egy másik történet.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (164)        Nem tetszik (129)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 33296 X olvasták el.