Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Te, én, kád, most

Beküldő:Lilicicus

Ez egy olyan izgató történet számomra, hogy mire leírtam, az emlékeimtől is orgazmusom lett, szóval a képernyő tiszta punanedves lett. Ott kezdődik, hogy volt egy nagyon szexi srác a suliban és barátnőmmel sokszor mondtunk, hogy nagyon nyalnánk, meg, hogy elé kéne állni, hogy erőszakoljon már meg minket. Olykor vannak érdekes ötleteink, és ezeket meg akartuk valósítani vele, mert egymással már untuk néha, meg a több mindig jobb elven is kellett már egy kis friss hús.
Szóval, mivel én voltam a dominánsabb kettőnk közül, én vettem fel vele a kapcsolatot. Igazából azt hittem elutasító lesz, mert olyan kis tipikus zárkózott prűd fiúcskának tűnt, de bő két hónap beszélgetés után rájöttem, hogy a gyerek betegebb, mint én. Be kell vallanom, hogy magamnak akartam a farkát, meg a testét is, szóval barátnőmnek azt mondtam, hogy nem olyan jó, mint gondoltuk és nem is lenne benne. A sráccal ekkor már elmentünk nyolcszor találkozni, ilyen egy-két órákra, és a legutóbbin már fogdosott mindenhol, ahol csak tudott köztéren. Elkísért hazáig, már bőven volt 11 óra után, mert ez a randi sokkal tovább tartott pár óránál. Mindig találtunk valami indokot, hogy ne kelljen még elválnunk, meg persze próbáltam minél jobban felizgatni és egyre inkább kiszúrtam a merev tagját a boxerében. Összenyomtam a melleimet az amúgy is falatnyi ruhámban, caavargattam a hajam, aztán az ajkaimat harapdáltam, és aprókat nyögtem is néha erotikusan. Aztán megöleltem és közben ügyeltem rá, hogy a két dinnyém nekipréselődjön. A nyakához tettem a szám is, és egy hirtelen ötlettől vezérelve a combommal megnyomkodtam a faszát.
Oké, nem bírom tovább. Nekibaszott a kapunak, de sajnos még nem szó szerint, csak a nyelvét dugta le a torkomon. Úgy megkívántam, hogy rögtön közöltem vele, hogy dugni akarok, és egyedül vagyok otthon. Persze ő sem ellenezte, és amint felértünk rávágott az ágyra rögtön, és már vette is le a ruhám. Nem volt rajtam melltartó sem, de ezt úgyis tudta mert a mellbimbóm már a találka felénél az égnek meredt, annyira felizgultam. Elkezdett játszani az óriási D kosaraimmal, én pedig nem rejtettem véka alá, hogy élveztem, ami csak bíztatta és már lenn is volt a bugyimban, ami szintén nem volt rajtam, mert amúgy minek, nem szoktam hordani. Nem tétovázott, bevágta a lompost, a lábaimat meg a nyakába raktam. Éreztem, ahogy keményedik a szerve a pinámban, és ordítoztam, hogy rakja mélyebbre. Olyan gyorsan csapatta, hogy majd kitértem a hitemből, de nagyon jó volt.
EL FOGOK MENNI Erre a mondatára ki akarta húzni a kékerest, de a lábaimmal nem engedtem el a derekát, és mondtam, hogy fogamzásgátlót szedek, de kb betűnként tudtam csak, két lihegés és nyögés közt. Meg fogta a vállam hátulról és minden egyes alkalommal úgy magához rántott, mintha a golyóit is belém akarná préselni. Hát úgy lökte belém a gecit, mint a kályhába a szenet Marinéni. Aztán szíjjal megvert, meg hozta a vibrit és azt is belém tolta. Már fájt a puncim, de még a kutyapózt nem is próbáltuk. Eléggé kibaszta a lukam szóval inkább hozott rá jeget, de a kurva életbe arra is beizgultam, olyannyira, hogy dugta belém, aztán meg a farkát is betolta. Mondtam, hogy legközelebb veszünk pálcás jégkrémet és azzal is kúrjon meg, mert jó kis előjáték lenne. Már hajnali három volt körülbelül, amikorra már a karom vörös volt a szíjtól, amivel lekötött, ezután orálban nyomtuk. Ilyen jót se basztam még soha. Megbeszéltük, hogy jó lesz ez így minden héten vagy akár minden nap is, valahogy megoldjuk. Erre beugatta, hogy fürödjünk le, mert izzadtunk és kurva büdös volt. Szóval telelocsoltam a kádat vízzel és belemásztunk ketten, de persze ez sem merült ki itt. Először a hátammal nekidőltem, ő meg ujjazott megállás nélkül. Bekente a melleimet, meg mindenem tusfürdővel, aztán lovagoltam rajta. Annyit basztunk, hogy a víz fele kiment. Azóta a kád a kedvenc helyünk, és ha kanos az egyikünk csak annyit kell mondani a másiknak, hogy kád, és már áll is a faszunk egymásra, kivéve, hogy nekem nincs. De úgy jön belőlem a szaft, mint a Niagara. Kis nimfomán gecik.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (53)        Nem tetszik (59)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-01-04 23:21:29
kaffer
ez kurva jó volt,de jót röhögtem:)

2018-01-05 12:19:35
asdad
Primitív írás.


Ezt a szex történetet 12206 X olvasták el.