Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Jeni észjárása-Kifacsart büszkeség

Beküldő:LokiTomy és Jeni egy fiatal pár, akik még a zűrzavaros egyetemi évek alatt ismerték meg egymást egy amolyan tipikus homályos pesti éjszakán. Még egy éve sincsenek együtt, valamint az egyetemet is alig néhány hónapja fejezték be, tehát jellemzi életüket a pörgés és a szenvedély. Nem régen költöztek össze egy lakásba, ami a város szívében van és elkezdték kialakítani közös kis életüket. Munkába járnak mind a ketten és amint hazaérnek, csak egy gyors étkezés és már mennek is tovább egy már előre megbeszélt programra. Legtöbbször vagy szórakozni mennek a barátokkal vagy sportolnak, mert mindkét fél rajong a mozgásért.
Jeni éveken át versenytáncolt korábban, ami egyébként meg is látszik az alakján, hiszen kiemelkedően nőies formái már messziről szemet szúrnak. Természetesen nem elégedett magával, mint általában a legtöbb nő, de mindezek ellenére elég magabiztos a kisugárzása és megjelenése ahhoz, hogy a férfiak megforduljanak utána az utcán vagy akár a munkahelyen is. Tipikus vadmacskás típus a hosszú sötétbarna hajával, a lélekbe hatoló zöld szemeivel és a mindig precízen vörösre rúzsozott ajkaival. 23 éves és pontosan ez is látszik rajta. Virágzó kisugárzása pezsdítően hat a körülötte lévő emberekre tehát nem csak kívülről nézve, de belső tulajdonságait tekintve is egy nagyon attraktív fiatal nőről beszélünk. A munkahelye ugyan megköveteli az elegáns megjelenést, de ezt Jeni egy kellemes kihívásnak tekinti, mert így egyszerre próbálhat meg szexi és elegáns is lenni. A kollégium falai között elég volt egy egyszerű melegítő is, hiszen annál komolyabb öltözékkel már túl feltűnő lett volna az ember lánya abban a légkörben. A legújabb kedvence így egy lábhoz simuló rugalmas fekete nadrág, amelybe rendszerint betűri blúzát és így tökéletesen látszanak hosszú feszes combjai és az az összehasonlíthatatlanul szexin ívelő kerek feneke, mely kombináció látványa önmagában kényelmetlenséget okoz minden férfi nadrágjában. A hétköznapokon általában egy egyszerű arany nyakláncot hord, amely pedig formás melleire hívja fel szolidan az ember figyelmét. Jeni az a típus, akit kortársain kívül ugyanúgy megbámul a villamoson a 15 éves tinédzser fiú, de a 60-as urak is.
Tomy pedig egy olyan srác, aki néha nem is hiszi el, hogy egy ilyen jó nő a barátnője, hiszen olyan sokáig nem volt senkije, hogy az egyébként sem túl nagy önbizalma az évek alatt egyre csak lentebb zuhant. Pedig igazán nem lenne mi miatt szégyenkeznie, mert pontosan az az alkat, akit ha meglát valaki, akkor azt gondolja magában, hogy na ő az, aki egy Jeni kaliberű nőt biztosan ki tud elégíteni . Legalábbis a barátaik mindenképpen úgy gondolják, hogy ők tökéletesen egymáshoz illenek. Tomy sem jár már minden nap sportolni, mint ahogy azt korábban tette, de 25 évesen még elég jó az anyagcsere ahhoz, hogy heti 2-3 alkalom foci és jéghoki elég legyen ahhoz, hogy kisportolt testét megtartsa. Valóban a legjobb szó rá a sportos, ami már ruhában is látszik rajta hiszen az ing kellemesen feszül a vállainál és a mellkasánál, valamint Jeni kedvenc testrésze a hasfal alsó részénél az ágyékhoz vezető kis vonal másoknak is szemet szúr a strandokon.
Érthető, hogy két ilyen vonzó fiatal, akik együtt élnek, szeretik a szexet. Hónapokon keresztül szinte minden nap együtt voltak és ez libidó szintjüket folyamatosan magasan is tartja. Több alkalommal Tomy a munkahelyén ülve érzi, hogy egyre kevesebb hely van a nadrágjában, pedig csak annyit kapott üzenetben Jenitől, hogy szeretlek , illetve Jenivel is gyakran előfordul, hogy a székről felállva bugyijában nedvességre lesz figyelmes egy egyszerű sms váltást követően. A munka mostanában nagyon elhavazta őket ezért sokszor csak arra van erejük, hogy fürdés után bevágódjanak az ágyba és már alszanak is. A heti együttlétek száma így érthető okokból kevesebb, és amikor ismét együtt vannak akkor Tomy töredék idő alatt élvez el, mint olyankor, amikor hetente jóval többször tudnak szeretkezni. Ezt Tomy nem éppen férfiassága virágzásának éli meg, hiszen tudja, hogy Jeni számára pont ez az egyik legimponálóbb a vele való együttlétekben, hogy korábbi partnereihez képest sokkal hosszabb ideig tudnak szexelni, mert nagyon jó állóképességgel rendelkezik ezen a téren. Jeni valójában ezt nem éli meg negatívan, hiszen több alkalommal kapott már többszörös orgazmust Tomytól úgy, hogy akkor pedig éppen Tomynak maradt el a csúcs valami miatt. Valamint Tomy soha sem hagyja azt, hogy egy szeretkezés úgy érjen véget, hogy valamilyen úton-módon Jeni ne jusson el a csúcsra. Erre mindig különösen figyel, hiszen nagyon szereti a lányt. Ezen kívül Jeni jól tudja, hogy amikor elérkezik a hétvége akkor ismét minden visszaáll a normális kerékvágásba és hosszú szeretkezések végén majd együtt élveznek el, amely számukra a legkielégítőbb érzést adja testileg és lelkileg is.
Egy ilyen, munkával elhavazott és együttlétek számát tekintve üres hét vége felé közeledtek már. Kimerültek voltak mindketten, mint mindig a hét ezen szakaszában és az egymásra való éhség már minden formában jelentkezett az életükben. Tomy már a munkahelyén kevésbé tudott koncentrálni és óráról órára rátört a merevedés, amely a munkahelyén asztalának szerencsés elhelyezkedése miatt ugyan nem tűnt fel senkinek, de ezt a helyzetet már nem tudta megváltoztatni azzal, hogy egyszerűen másra gondolt. Jeni pedig rendre a női mosdóban vette észre, hogy bugyija csak úgy tapad hozzá a nedvességtől, amelyet szervezete minden fizikai érintkezés nélkül, csak a gondolatok és a Tomyval való sms-ek miatt termelt. Már mindkettőjüknek megfordult fejükben, hogy a munkahelyi mosdóban magukhoz nyúlnak és ezzel megoldják a problémát de ilyenkor már inkább rendszerint kivárják az együttlétet, hogy ezzel még nagyobb élményhez juttassák magukat, mikor végre oda kerülnek, hogy kényelmesen meztelenül fekhetnek egymáson az otthoni ágyban.
Már egyértelmű volt, hogy egy kiadós szex mindenképpen kijár a hosszú munkanap után, sajnos azonban ezen a napon Jeninek váratlanul el kellett utaznia munkaügyben egy napra, amely még tovább fokozta az egyébként is már számukra szexuálisan elviselhetetlen állapotot. Már ilyenkor az emberen érződik egyfajta fokozott szexuális kisugárzás, és már Jeni is azt vette észre, hogy a szokásosnál többen fordulnak meg utána az utcán. A következő napon pedig Tomynak volt egy kötelező részvételű céges vacsorája, de az csak este 6 órakor kezdődött és mivel fél 5-ig dolgozott ezért még haza tudott menni a lakásba egy gyors zuhanyra. Érthető módon Jeni nem akarta, hogy elmenjen erre a vacsorára, amelyre még az is rátett egy lapáttal, hogy Tomy a vacsorára egy főként női tagokból álló delegációval ment és habár sosem volt az a féltékeny típus azért az a gondolat, hogy Tomy egész este más nők társaságában lesz, nem igazán tetszett neki.
Jeni valamivel korábban végzett a munkahelyén mint Tomy és már hazafelé tartva elhatározta, hogy ha már ma sem lehetnek együtt igazán, akkor még a vacsora előtt valahogyan legalább gyorsan kifacsarja Tomyt, (hiszen tudta, hogy ennyi idő után úgysem fogja bírni sokáig) hogy aztán a következő napon egy igazi hosszú szeretkezést tudjanak produkálni, valamint azért is, hogy Tomynak még csak véletlenül se forduljon meg a fejében semmiféle kósza, pikáns gondolat a kolléganőkkel kapcsolatban, hiszen ha a barátnője megadja neki amire szüksége van akkor semmi oka nincs erre. Ez volt Jeni észjárása. Tomynak persze egyébként semmiféle hasonló gondolatai nem voltak a kolléganőivel kapcsolatban, hiszen szerelmes volt Jenibe és őt tartotta a legvonzóbb nőnek, akit csak valaha ismert, de azért érthető volt Jeni aggodalma valahol.
Tomy hazaérkezett a lakásba és gyors puszi után egyből a fürdőbe szaladt majd már felöltözve jött ki onnan, hiszen nagyon sietett. Jeni tervéhez hűen viszont mindenképp akart valamit ezért mikor Tomy 10 percre lehuppant a kanapéra hogy még mielőtt elindul, legalább ennyi nyugalma legyen, Jeni kapott is az alkalmon. Még Tomy zuhanyzása alatt Jeni a nappaliban levette minden ruháját és csak egyetlen könnyű köntösbe bújtatta meztelen testét. Tomyhoz sétált, aki a kanapén ülve erőtlenül bámult maga elé majd elmosolyodott mikor meglátta gyönyörű barátnőjét, aki egy szál köntösben sétált felé. Jeni kacéran hátralökte Tomyt akinek háta a kanapé háttámláján huppant. Lehúzta barátjáról a frissen felvett nadrágot majd egyből az alsónadrágot is és Tomy hímvesszője fölé ült úgy, hogy nemiszerveik majdnem összeértek. Jeni széthúzta a köntöst, amitől így már barátja szemből teljesen meztelen testét láthatta. Igazi téli hideg volt odakint és habár bent jó meleg volt, az egy szál köntös libabőrössé tette Jeni hamvas bőrét és mellbimbói is kemény meredezéssel jelezték, hogy lehetne picivel talán melegebb. Szeméremdombján nagyon rövid, selymes szőr volt látható, mert a heti nagy hajtásban így december közepén pont nem volt ideje azzal foglalkozni, de Tomynak ez is csak még élőbb, elevenebb és kívánatosabb nővé tette szemében szerelmét. Tomy már ha akarta volna sem tudta volna elrejteni reakcióját erre a vonzó látványra. Hímvesszője teljesen keményre merevedett és már érezte, ahogy eléri Jeni nedvtől csillogó punciját. Ez méginkább beindította őket, Jeninek is izgató volt Tomy reakciója illetve a hosszú hímvessző látványa, amiről tudta, hogy mindjárt benne lesz.
Jeni néhány centimétert fentebb emelte derekát, hogy ráülhessen Tomy büszkeségére. Mielőtt azonban beleengedte volna magába a hímvesszőt, ujját lassan végighúzta rajta egészen a heréktől a makk hegyéig, miközben végig Tomy szemébe nézett. Tomy egy sóhajjal jelezte, hogy ő már nem bírja tovább és azonnal érezni akarja Jeni punciját a hímtagján és csókot is akar már adni szerelmének. Erre Jeni egy mérhetetlenül türelmes mozdulattal ráült Tomy kemény dorongjára, melyet mindketten egy jóleső nyögéssel kísértek. Testnedveiktől sikamlós hangok kísérték további nyögéseiket, szinte összeragadtak odalent, annyira nedvesek voltak mindketten. Mivel azonban Jeni tudta, hogy nincs sok idő ezért elkezdte keményen meglovagolni Tomy farkát és mindeközben próbálta a lehető legjobban kiélvezni azt a keménységet, ami puncijában mereven pulzált még, és amelyre annyira vágyott napokon keresztül. Tomy már katarzis élményben volt, annyira kívánta Jenit, de közben zavarta, hogy érezte ma perceken belül el fog élvezni és a vacsora miatt nem fogja tudni viszonozni már Jeninek az orgazmust. Mire ebbe belegondolt Jeni már vadul mozgott rajta és Tomy egyik kezét a mellére, másikat pedig fenekére helyezte, hogy ő is minél többet kapjon az élményből. A nagyütemű lovaglás hatására Jeni már érezte, hogy barátja közel van a csúcshoz mikor egy pillanatra megállt, Tomy szemébe nézett, majd még egyszer, egy határozott, de lassú mozdulattal jó mélyre tolta magába Tomy hosszú hímvesszőjét, ami ettől teljesen feladta a szolgálatot és lüktető orgazmusba kezdett. Tomy elélvezett, de Jeni is nagyon közel volt, mert már régen nem voltak együtt. Még pulzált Jeniben Tomy pénisze, s úgy hajolt oda a ziháló férfihoz egy csókot adni neki, hogy közben érezte, ahogy szétáramlik benne a forró kéjnedv. Jeni egy gyerekded mozdulattal lassan felállt, Tomy pénisze pedig erőtlenül csúszott ki belőle és esett vissza gazdájához . Jeni elmosolyodott egy pillanatra, konstatálta magában, hogy milyen érdekes az emberi test, hiszen az előbb még itt volt előtte ereje tejében egy meredező kőkemény hímvessző, amelyet percek alatt petyhütté facsart kis puncijával. Ezt a mosolyt Tomy is értette, amely egyszerre váltott ki belőle szégyenérzetet és boldogságot. Tudta, hogy a következő alkalommal már ő a soros és máris a fejében volt milyen formában fogja másnap kielégíteni Jenit. Jeni egy zsebkendővel megtörölte Tomy elhasznált hímvesszőjét majd visszahúzta rá nadrágját és kacáran annyit mondott mostmár mehetsz . Ezzel pedig mintha egyszerre megjelölte volna területét Tomy kollégainői számára is, hiszen Tomyn mostmár biztosan a kiegyensúlyozottság 100 %-os formája fog látszani a vacsora alatt is - ez volt Jeni észjárása )


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (67)        Nem tetszik (94)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-01-06 21:34:36
Adri
Nekem tetszett. Benedvesedtem...


Ezt a szex történetet 7094 X olvasták el.