Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.




Megcsaltam a barátom

Beküldő:Queenbb


A pasimmal már több mint egy éve voltunk eggyütt. Sokszor mellékefélt,jól tudtam. Ennek ellenére megbocsájtottam mindig neki. Már egy ideje hűséges volt,nyomon követtem. Ő abban az évben végzett középiskolában,mikor én sulit váltottam. Pont abba az iskolába mentem át. Megkezdődött a tanév. Új lány. Mindenki izgatott volt ahogy én is. Abban az évben végeztem,pasim előző évbe ment el onnan. Mindenki tudta,hogy ki vagyok. Mégse ismert senki. Az osztályban volt egy helyes srác aki elsőre megtetszett. Magas,helyes,szőke. Amolyan igazi álom pali. Hamar összehaverkodtam mindenkivel,kivéve vele. Sosem beszéltünk. Hónapok után jutottunk el addig,hogy köszöntünk egymásnak. Szép lassan jutottunk el ahhoz hogy pár mondatot váltsunk. Félév volt,mikor utaztam haza vonattal. Unatkoztam. Gondoltam jön a téliszünet,ráírok végre. Így is lett. Beszélgetni kezdtünk. Nagyon élveztem a társaságát. Később a suliban is sokat beszélgettünk. Legjobb barátok lettünk,mindenki tudta ezt. Ám otthon mindig rá gondoltam masztizás közben. Senki nem sejtett semmit. Minden testrészem őt kívánta és róla álmodoztam. Egyszer elhívott moziba. Tavasz volt már. Eddig mindenről beszélgettünk csak intimebb dolgokról nem. A film után először került szóba köztünk a szex téma. Elmondása szerint ő még szűz és csak szerelemből szeretné csinálni. Én húztam a számat,hisz szexmániás voltam. Szeretem ha jó keményen megdugnak. Mikor rákérdezett bólintottam csak,hogy igaza van. Látta rajtam,hogy nem mondok el valamit. Vigyorgott. Forgattam a szemeim majd hozzátettem az igazságot,hogy szeretek szexelni. Kicsit zavarba hoztam. Gyorsan témát is váltott.
Jött a nyár. Osztálykirándulás alkalmából strandolni mentünk,Duna partra. Félre hívott,hogy elszívjunk egy füvescigit. A fa árnyékában feküdtünk míg a többiek pancsoltak a vízben. Levetettem a kis ruhámat hogy láthassa bikinim. Csillogó szemekkel nézett végig rajtam kétszer. Tetszett neki a testem. Ránéztem és mosolyogtam. Te jössz mondtam,majd ő is nekivetkőzött. Felkapott az ölébe és berohant velem a vízbe. Nevettünk és egymást fröcsköltük. Később egymást kergettük kinn a parton. Néha megöleltük egymást. Párszor majdnem elcsattant egy csók,de sajnos nem...
Aznap este a közelben aludtunk faházakban. Átsurrantam hozzá,a tanár ne vegyen észre. Óvatosan csuktam be az ajtót,majd közel léptem ágyához. Hé,ébren vagy? Kérdeztem,de nem érkezett válasz. Semmit sem láttam a sötétben. Egyszer csak megölelt és egy hatalmasat sikítottam. Nyugtatni kezdett és közben nevetett. Ez nem vicces. Most engesztelj ki
Magához húzott és lágyan megcsókolt. Az ölébe vett és lefektetett az ágyra. Végig simított testemen és megszabadult közben ruha darabjaimtól. A mellem,a fenekem markolta. Közben nyelvével lassan az enyém nyalogatta. A nyelves csókból hamar azt vettem észre hogy a nyakam csókolja. Egyre nedvesebb lettem. Megkérdeztem tőle hogy biztosan ezt akarja-e? Nem válaszolt. Kezem a kemény farkához húzta. Ez egy erőteljes igen volt. Hátára döntöttem és rámásztam. Levettem ruháit és csókoltam tovább. Haladtam le és elérkeztem a faszához. Kezembe fogtam. Már nagyon kemény volt. Számra haraptam. Nagyon nagy volt neki. Ekkora még sosem járt bennem,volt vagy 22 centis. Elkezdtem leszopni. Halk nyögéseket hallottam felőle. Tudtam hogy élvezi. Ilyet még senki nem csinált neki. Fogta a fejem és gyors tempóban mozgatta fel-le. Szoptam amennyire csak tudtam,néha lenyomtam a torkomon. Mikor már nem bírta megfogott és a hátamra fektetett. Az a szenvedély... éreztem hogy ő is kíván engem. Nyalta a puncim,mint egy profi. Nem hittem el,hogy még szűz. Közben ujjazott. Közel voltam már az orgazmushoz,de ekkor abbahagyta. A farkát lassan belém tolta,és izomból kezdett el erősen mozogni bennem. Hangosan nyögtem,nem bírtam visszafogni. Hamar pózt váltottunk,kutyába. Közbe fogta a hajam és a fenekem csapkodta. Kihúzta a faszát belőlem és belenyalt párszor a puncimba. Megjegyezte hogy nagyon finom. Felállt és az ölébe vett,ráhúzott a farkára. A falnak nyomott és csókolt. Mikor kezdett fáradni,az asztalra ültetett és úgy folytatta. Majd megint az ágyra rakott. Felhúztam a lábaim és a nyakába raktam. Olyan mélyre ment amennyire csak tudott. Nagyokat sikítottam közben és a hátába mélyesztettem a körmeim. Ekkor elélveztem. Nem sokkal később ő is követett engem,ezt előre jelezve,ezért gyorsan a számba vettem a makkját. Mind lenyeltem és ami mellé folyt lenyalogattam.
Reggel mellette ébredtem... boldog voltam. Tudtam,hogy nem ez volt az utolsó alkalom.
Reggeli közben rákacsintottam. Senki nem vette észre,mindenki beszélgetett,csak mi voltunk csendben. Félre vonultunk beszélgetni. Adott egy csókot. Hú,te aztán jól meg tudsz farkalni. És milyen hatalmas! Mondtam neki,majd zavarba jött és elpirult. Nagyon helyes volt. Dee...Nem azt mondtad,hogy szerelemből akarsz csak szexelni? Tettem fel a nagy kérdést neki. Bólintott és mégegyszer megcsókolt. Belé szerettem és ő is belém. Ahogy vége lett a sulinak,szakítottunk a pasimmal. Az egész nyaram vele töltöttem. Ő lett az új pasim. Ezek után még sok ilyen szenvedélyes éjszaka következett. És még fog is )


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (135)        Nem tetszik (78)




Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:






Ezt a szex történetet 20131 X olvasták el.