Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex egy osztálytárssal

Beküldő:Mind1

Ez a történet két éve nyáron történt. Én akkor 16 éves voltam Eszter (a történetbe a lány neve) pedig 15 volt. Neki se volt pasija és nekem se csajom. Nagyon szexi gyönyörű lány, fekete hosszú göndör haj és formás fenék és mellek. Én sem nézek ki rosszul. Magas, izmos, sportos srác vagyok.
Megbeszéltünk, hogy nyáron eljön hozzám amikor nincsenek itthon a szüleim és bulizunk egy jót. Ez, így is történet, amikor megérkezett akkor körbe vezettem a házba és kitaláltuk, hogy kimegyünk medencézni. Mondta, hogy ő előttem nem szégyenlős szóval nyugottan fürödhetünk meztelenül ha engem nem zavat. Én ennek nagyon örültem. Végre láthattam meztelenül a gyönyörű testét. Levetkőztünk mindketten és kimentünk a medencéhez. Mivel nagyon sütött a nap megkért, hogy kenjem be naptejjel. Nagyon jó volt a szexi fenekeit és melleit megfogni, azonnal fel is állt a farkam. Ő azonnal észre is vette de nem reagált rá semmit. Bementünk a vízbe ott beszélgettünk aztán kitaláltuk, hogy szaunázzunk egyet. Bementünk a szaunába a farkam még mindig állt, de mostmár láttam az Eszteren is, hogy fel van izgulva egy kicsit. Elfeküdtünk és ő elkezdte magát simogatni, amikor azt hitte én nem látom. Én pedig vettem a bátorságot közelebb mentem hozzá és én is elkezdtem simogatni. Ő felsóhajott egy nagyot, tudtam, hogy akarja ő is szóval bedugtam neki az ujjamat ekkor egy nagyon nyögött. Ujjaztam pár percig, már nagyon nedves volt akkor megkértem, hogy most ő kényeztessen engem. Meg is tette. Mivel neki ez volt az első alkalom így egy kicsit bátortalan volt pedig nagyon jól csinálta. Felváltba szopta és verte a kb 18 centis faszomat. Majd mikor már majdnem elélveztem akkor kivette a szájából és addig verte, amíg az arcára nem élveztem.
Most megint ő következett megint elkezdtem nyalni a finom lucskos pináját, amíg újra harcra kész lett a szerszámom. Mivel még szűz volt óvatosan csináltam. Először csak kicsit dugtam be neki de akkor is nagyokat nyögött. Aztán egyszer hirtelen felnyársaltam ő pedig akkorát sikított, hogy még a szomszédok is lehet hogy hallották. Aztán dugtam tovább a finom forró punciját ő nagyokat nyögött amivel megjobban felizgatott. Kb 10 perc után nagy nyögések és remegés közepette óriásit élvegett. És miután kivettem a faszom a puncijából addig szopott amíg a szájába nem élveztem. Ő pedig lenyelte az összes gecimet. Aznap ezt még legalább 4 alkalommal megismételtük. Ezt a napot soha életembe nem fogom elfelejteni.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (89)        Nem tetszik (73)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 16644 X olvasták el.