Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex a bátyámmal

Beküldő:Enzós Niki


Pétert sehol sem találtam, ahogy visszaérkeztem a barátnőmtől. Aztán eszembe jutott a hátsó kert, talán ott van. Ledobtam magamról mindent, és felvettem a bikinim. Legfeljebb napozok egyet - gondoltam, és elindultam hátra. Mikor megláttam Péter izmos testét a fűben, mögé lopóztam. Észrevettem a könyvét a hátánál, azt hittem, vizsgál valamit a földön. Megérintettem a vállát, és olyan rémülten fordult hátra, mintha éjfélkor értem volna tetten egy kihalt temetőben. Akkor jöttem rá, hogy maszturbált, mikor megláttam az ágaskodó farkát, ami elé odakapta a törülközőt.
- Bátyó! Ennyire hiányzom? - kuncogtam rajta. - Pár órára elmegyek, és máris vigasztalod magad?

Nem tudtam, mitől zihál jobban: a tettenéréstől, vagy attól, amit előtte csinált. Láttam, hogy megkönnyebbül, és lassan feloldódik a feszültsége. Kimerülten felkönyökölt.
- Atyám! Még sose kaptak onanizáláson! - hitetlenkedve csóválta a fejét, és kínosan vigyorgott.
- Rá se ránts! Ilyen szép nagynak még úgysem láttalak eddig - mondtam neki elismerően, hogy valamennyire helyreállítsam megtépázott önbizalmát. - Nem baj, ha én is napozok egyet?
- Gyere, bekenlek - ajánlkozott Péter, és elhúzta a plédről a szétszórt holmikat.
- Csak óvatosan, mert a múltkor megégtem egy picit a nudin - figyelmeztettem őt, és letelepedtem mellé.
- Hol?
- A bikini alsóm szélénél, meg a melltartó alatt. - Jólesően nyögdécseltem, mikor a hátam masszírozta. Ahogy hátrapillantottam, a duzzadó makkjával néztem farkasszemet, amit már nem is takargatott. Súlyosan himbálózott, ahogyan közben Péter a felsőtestemen dolgozott.
- Szerinted jó ötlet itt provokálni a szomszédokat? - kérdeztem a lába közé sandítva.
- Nyugi, csak mi ketten vagyunk. A gyerekek a szomszédban már rég beköptek volna, ha meglátnak. Te is kipróbálhatnád - ajánlotta kis szünet után. - Isteni valakit meztelenül masszírozni!
- Emlékszem rá a koleszból - mondtam, és borzongva éreztem, hogy nedvesedik a lukacskám. - Gyakran masztizol? - kérdeztem.
- Épp az utolsó dugásomon járt az eszem, amikor kijöttél. Azóta be kell érnem Marok Marcsával. A szobádból kihallatszó zajokból ítélve nem masztizok gyakrabban, mint te. Apropó! Egyszer megmutathatnád, hogy csinálják maguknak a lányok!
- Semmi különös ... Benedvesítem az ujjam, és ... - Olyan fáradt vagyok! - sóhajtottam. - Egész délelőtt bicikliztünk a parton. Éreztem, hogy Péter felülről benyújtja tenyerét a bikinialsómba, hogy bekenhesse a sajgó vörös csíkot.
- Milyen izgató a feneked! - Nyeltem egy nagyot - Mi olyan izgató benne?
- Szép kerek. Kemény és mégis rugalmas.

Éreztem, hogy megkeményedik a mellbimbóm.
- Legszívesebben én is nudiznék veled! Szeretnéd? - kérdeztem lehunyt szemmel motyogva. - És ha Anyuék kijönnek?
- Őket is levetkőztetjük - tódította Péter - Szerintem élveznék.
- Akkor hát rajta! - biztattam, és engedelmesen megemeltem a csípőm, hogy lehúzhassa rólam a bugyim. Tudtam, hogy megint feláll a farka, mikor megmutatom neki a popsim, meg a bozontom. Annyira megszerettem vele a meztelenkedést! Tilos volt, de azt is játszhattuk, hogy ártatlan szórakozás. Melltartóm kikapcsolva a hátamra feküdtem. Ahogy felemeltem a lábam, láttam, hogy bátyám megnyalja a száját, mint amikor a strandon húztuk egymást.
- Emlékszel, mit játszottunk Berényben? - kérdeztem tőle, és a szemébe néztem.
- Csak most nincs senki, akit zavarba tudnánk hozni.
- Hááát, ahogy az előbb elnéztem a fütykőd... - Nem elég, ha engem felizgatsz?
- Na jó, de akkor most te jössz! - jelentette ki, és visszaült a pokrócra. Óvatosan felültem, vamposan leeresztettem a szempillám, talányos mosoly ült ki az arcomra, és hagytam, hogy lassan, NAGYON lassan lecsússzon a bikini felsőm.

Csak néha kaptam el a tekintetét, mert alig tudta levenni szemét a meg-megrezzenő melleimről. Én is lepillantottam, és láttam, hogy a cici bimbók körül egészen libabőrös lettem. Kidugtam a nyelvem, alaposan megszopogattam a mutatóujjam, majd lassan körözni kezdtem rajtuk, hol az egyiken, hol a másikon. Úgy belefeledkeztem, hogy először nem is vettem észre, hogy a hegyes nyelvem magától kibújt az ajkaim között, mintha be szeretne segíteni az élvezetbe. Mikor felnéztem és megláttam Pétert, ahogy lassan a dákóját masszírozza, tudtam, hogy lesz egy kisebb orgazmusom. A másik kezemmel én is a lábam közé nyúltam, és nyögdécselve a puncimra szorítottam a tenyerem, hogy érezzem a nedves lüktetést a hüvelyemben. Nem tudom, a bátyám észrevette-e egyáltalán, hogy egy picit meghaltam, mindenesetre most ő vette át a kezdeményezést. Feltérdelt, majd félig elfordult, hogy élvezhessem izmos feneke látványát. A makkján benedvesítette a középső ujját, hátranyúlt, belefúrva pillantását az enyémbe.
- Tudod milyen jó, mikor így feldugom magamnak a fenekembe - nyögte - Látod, ahogy az ujjam eltűnik a szűk lukamban? - Ettől mindig feláll a farkam!

Először éreztem életemben, hogy feltüzelnek a piszkos szavak, de ezt inkább megtartottam magamnak, mert láttam, hogy Péter lassan kezdi elveszteni a fejét. Rámeredtem a makkjára. Csakugyan, néha megmozdult a hímvesszője, és egyre magasabbra emelte a fejét. Annyira kemény, és diadalmas volt!
- Most már értem, miért szeretik a homokosok, ha valaki megdugja a seggüket - jegyeztem meg, és széttártam a combom, hogy én is ellenőrizhessem a hátsó lukacskám.
- Fogod te még jobban is érteni! - bólintott. Széttette a lábát, és ráérősen húzogatta a bőrt merev, lüktető dorongján. Hátranézett a válla fölött. - Maradj így! - kiáltott fel. - Olyan jó így kitárulkozva látni a nedves puncid, az ágaskodó mellbimbódat! - hörögte. - Tudod, hogy nem is vagy rossz nő? Úgy szeretném a meredező pöcködet harapdálni, meg nyalogatni azokat a duzzadt bőrredőket!

Egy kicsit megrettentem a lehetőségtől, hogy még ma elvesztem a szüzességem.
- Héhé! Ne olyan gyorsan! Már az is túlzás, hogy együtt masztizunk. Nem gondolod? - Egyáltalán elélveztél az előbb, vagy túl korán jöttem? - kérdeztem szégyenlősen, és közben tenyeremmel eltakartam a csiklómat a bátyám kutató pillantása elől.
- Még egy pillanat, és egy kielégült pumát találsz itt dorombolva - dicsekedett.
- Tudod, hogy nem bánom?
- Ennyire jó neked, ha én szenvedek a kielégületlenségtől?
- Nem is sejted, mit szeretnék? - kacsintottam rá, és egyre szélesebb terpeszben húzódtam hozzá közelebb a pokrócon.
- Egy kielégült pinát, dorombolva? - vigyorgott.
- Naaa! Ez már egy kicsit durva volt, bár később erről is szó lehet - mondtam talányosan.
- Akkor mit csináljak a kedvedért, édesem?

Egy kis hatásszünetet tartottam. - Gondolkozz! ... Hol is tartottál, mikor megzavartalak?
- Nagyjából ugyanitt.
- Szeretném, ha kivernéd előttem a farkad! - mondtam belevörösödve, de megkönnyebbülve. - Akarom látni, amikor elélvezel! Még sohasem láttam ilyet, csak filmen.
- Egy perc és elmegyek ... Na és te? Hogy bírod ki élvezés nélkül? Nézz ide a kezemre és közben simogasd te is magad! - fordult velem szembe a bátyám, erős markát föl-le jártatva a farkán. Egyre jobban zihált, ahogyan én is. Teljesen belevörösödtünk az izgalomba. Megrázkódtam, éreztem, hogy megint el fogok csöppenni. Két ujjammal szétnyitottam a puncim, a másik kezem ujjait benedvesítettem a résben és a csiklómon köröztem velük. Gyakorlott voltam abban, hogy kell előcsalogatnom a búvóhelyéről. Már azonos ütemre, egyre szaporább mozdulatokkal masztiztunk nyögdécselve, szinte egymás testét érintve. Gyakran kerestük egymás szemét, és ilyenkor csak azért tudtunk elszakadni egymástól, hogy a másik vibráló kezére meredjünk, amivel a gyönyört sürgette.
- Látod, hogy milyen nedves vagyok? ... Teljesen kitárom magam neked... Fröcsköld rám ... Péter, én is elélvezek ... mindjárt ...!
- Ezt akartad? ... Oóóóh! Most ...!

Egyszerre mentünk el, lüktető, hihetetlen rángások között. Tiszta lucsok voltam, mert a bátyám meleg spermájából jutott a hasamra és a cicimre is, de odalenn se voltam még ilyen nedves. Hálásan és kimerülten mosolyogtunk egymásra.
- Meg vagy elégedve? - kérdezte Péter.
- Most én elégítettem ki magam, vagy te? - vágtam vissza, de aztán odabújtam a bátyám széles mellére, átkaroltam és apró csókokkal szórtam tele a göndör, finom szőrét.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (126)        Nem tetszik (83)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-08-13 19:45:15
sára rika
ez nektek izgató

2016-08-19 02:44:32
valakk
Cica nyalnalak , utana betennem

2020-07-09 06:36:07
Retekegér
Nem is dugtatok? Tudod ki hagyta volna ki?

2022-08-14 02:11:34
Gaga69
Húúú, jó volt. Én is kivertem.


Ezt a szex történetet 42047 X olvasták el.