Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy kis kultúra

Beküldő:tenkét

Ez az eset nem is olyan régen történt. Szombat délután volt és színházba készülődtünk a feleségemmel. Igaz csak hétkor kezdődött az előadás, de Ő már háromkor a fürdőszobában állt. Kisminkelte a szemét, az arcát, kirúzsozta a száját, kifestette a körmeit, mindehhez választott egy észveszejtően szexi, kis kék mini kosztümöt, aminek ízléses kivágása, jól körvonalazta formás melleit. Haját hátul copfban összekötötte és feltette a kedvenc karika fülbevalóját, amit még tavaly kapott tőlem a születésnapjára. Eszméletlenül jól nézett ki! És még időben el is készült!

Egy fél órával a kezdés előtt már ott voltunk. Sikerült gyakorlatilag a színház előtt kifognom egy parkoló helyet. Átvettük a jegyeket és beültünk a helyünkre. Egy négyes páholy volt a miénk, ahol úgy tűnt csak mi leszünk ketten. Elhalványultak a fények és már csak néhány kislámpa világított. Valamit súgni akartam a feleségemnek, és amikor felé fordítottam a fejem, akkor vettem észre, hogy a félhomályban milyen tökéletesen belátni a dekoltázsába. Nagyon izgató látvány volt. Éreztem, hogy kezd felállni a farkam. A kezemet rátettem a combjára és elkezdtem finoman simogatni. Ezen Ő elmosolyodott és válaszul megcsókolt, amikor is nyílt mellettünk az ajtó és két idős hölgy foglalta el a mögöttünk lévő helyeket. A nejem elvette a kezemet a combjáról és ezzel a kedélyek is lehűltek.

Szépen, introvertált, vidéki házaspár módjára végignéztük mindkét felvonást. A darab egyébként egy roppant szórakoztató komédia volt, ami tényleg feldobja az ember egész estéjét. Ezzel a hangulattal hagytuk el a színházat és indultunk hazafelé. Olyan fél tíz körül járhatott az idő. Odakint már javában sötét volt, csak a város fényei világítottak be a szélvédőn. Ismét a felségem felé fordultam, hogy mondjak Neki valamit, amikor ismét a domborodó dekoltázsára lettem figyelmes. Elfogott ugyanaz az érzés, mint az előbb a színházban. Egyik kezemmel a kormányt fogtam, a másik kezemmel pedig a combját kezdtem ismét simogatni. Megint elmosolyogott, hátradőlt az ülésben és behunyt szemmel hagyta, hogy kezem szabadon kalandozzon a lábán. Egyre fentebb és fentebb jártam, már a szoknyája alatt, amikor hirtelen nagyon meglepődtem.

Nincs rajtad bugyi? kérdeztem teljesen rácsodálkozva. Erre ugyanis még csak egyetlen egyszer volt példa, de akkor is csak farmer alatt.

Nincs! - válaszolta a fejét rázva és kacéran mosolygott.

Ezután felém fordult, kigombolta az ingemet, kibújt az övből, áthajolt és elkezdte a mellkasomat csókolgatni. Szép lassan haladt lefelé. Közben egyik kezével a farkamat masszírozta a gatyámon keresztül, míg a másikkal magát ujjazta. Amikor már teljesen leért, kifűzte az övemet a nadrágomon és lehúzta a sliccem. Nem kellett sokat bajlódnia vele, mert addigra már olyan merev volt, hogy szinte magától is kiugrott. Lebukott teljesen és tövig bekapta. Érzékien szopta, szívta, nyalogatta a makkom. Én közben próbáltam a vezetésre is figyelni, de hála a gyér forgalomnak, szerencsére ez nem vett el sokat a figyelmemből. Az egyik piros lámpánál állva, egy magasított terepjáró gördült mellénk. Egy fiatal kiscsaj vezette. Átnézett. Tudtam, hogy mindent lát, ami csak még jobban felizgatott. Komoly erőfeszítésembe telt, hogy ne élvezzem azonnal tele a feleségem száját, Ő pedig csak szopott tovább.

Nem akarsz leállni valahol? kérdezte sóvárogva Belém dughatnád a farkad!

Pont jött egy nagyobb lakótelep, így befordultam és leálltam egy félreeső helyre, ahová a fák takarása miatt alig világítottak oda a lámpák. A nejem rögtön kicsatolta az övét és áttérdepelt az én ülésemre. Szenvedélyesen megcsókolt, harapdálta a fülcimpámat, a nyakamat. Éreztem rajta, hogy már nagyon kívánja a faszt. Közben hátra toltam és egy kicsit hátra döntöttem az ülésemet, hogy nagyobb helyünk legyen, majd lehúztam a ruhájának a cipzárját, kibújtattam a vállait és levettem a melltartóját. Gyönyörű körte formájú mellei voltak, amit rögtön be is nyomott a számba, hogy szopjam őket. Mialatt a melleit kényeztettem, benyálazta a kezét és bedörzsölte vele a pináját. Nem sokkal ezután, beigazította a farkam és ráhúzta magát. Mivel eléggé ki volt már tágulva, egyből be is csúszott Neki tövig, amit hangos nyögéssel fogadott. Karjaimmal szorosan átöleltem, magamhoz húztam és én diktáltam a tempót. Láttam, hogy az utcán egy fiatal pár sétál el tőlünk kb. tíz méterre és a kocsi irányába néznek. Nem tudom, hogy mit láthattak, de ez még jobban felizgatott. Egyre gyorsítottam. A feleségem pinája már tiszta lucsok volt. Hangosan cuppogtunk, amit a kéjes nyögései tettek még erotikusabbá. Éreztem, hogy már közel van az orgazmushoz, és az igazat megvallva, nekem sem kellett már sok. Begyorsítottam és kisvártatva egyszerre élveztünk el. Hangosan zihált majd vadul belecsókolt a számba, én pedig ezalatt belepumpáltam az egész adag gecimet a pinájába. Aztán gyorsan felállt az ülésemre. A puncijából kicsurgó ondó végigcsepegett a mellkasomon. Az egyik lábát felrakta a vállamra és a két ülés között hátra hajolva odanyomta a spermától lucskos pináját az arcomba.

Nyald ki! mondta még mindig ugyanabban az extázisban.

Két kezemmel megragadtam a seggét, és önfeledtem nyaltam ki belőle az utolsó cseppet is. Amikor végeztem, visszaült az ülésére és Ő is eltüntetett minden maradékot a szájával a mellkasomról és a farkamról, majd dolga végeztével szájon csókolt. Aztán mintha mi sem történt volna, visszaült az ülésébe, meztelen felső testén, mellei között átvezette az övet, bekapcsolta és szokásához híven csak ennyit mondott:

Na, most már mehetünk!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (9)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 3665 X olvasták el.