Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egész nap nedvesen

Beküldő:Mester


Nyári kalandok 3. rész

Rettenetesen sajog mindenem, el se hiszem, hogy nem vagyok szűz. Hozzáértem a puncimhoz és éreztem két ujjam simán felmegy. Még mindig kedves vagyok a zuhanyzás óta. Jajj ha anyuka megtudja megöl. 14 éves vagyok, alig indult be a menzeszem már megdugtak. De kit érdekel élveztem. Kívánom. A nap minden órájában magamban akarnám érezni Roli kemény farkát. Ahh milyen jó volt, azt érezni hogy a nagy farkával ketté akar repeszteni. Kitöltött teljesen. Ezek a gondolatok kavarogtak a fejemben miközben megtörölköztem a zuhany után és elkezdtem öltözni. Nem tudom miért hoztam magammal a francia csipkésbugyim, de örültem neki. Ma az ő kedvéért ezt húzom fel. Amint felhúztam éles fájdalom nyilalt belém, elkezdett fájni a fenekelésem helye.
Minek is ellenkeztem, hisz élveztem utána. Ezzel csak egy sor büntetést róttam ki magamra. Azt mondta ez csak egy kis része a büntetésemnek. Mi lesz még ezután. Többet nem fogok ellenkezni neki, hisz úgyis olyan dolgokat csinál, vagy csináltat velem amitől mindig nedves leszek. Akkor meg nincs érteleme.
Ezeken gondolkodtam miközben felöltöztem. Vártam a többi vezetőt, hogy készítsük elő a gyerekeknek a reggelit.
-Szép jó reggelt. Roli merre van- kérdezte Anita, akiről tudtam, hogy egy évvel nagyobb mint én, de Roli már megdugta.
-Nektek is. Elment a városba valakiket meg kell vásároljon.
-Ja értem.
-Szép jó reggelt. Na hogy telt az éjszaka?? jött be a tesóm és poénból bele csapott a fenekemben. Azt hittem felsíkitok a fájdalomtól. Alig tudtam megállni, hogy csendben maradjak.
-Eltelt, igaz keveset tudtam aludni, kényelmetlen az ágy.- mondtam neki majd huncutul rá mosolyogtam.
Sejtette, hogy valami történt mert tudta rá vagyok Rolira gerjedve egy ideje és azért jöttem át hogy legalább csókolozzunk. Biztos vagyok benne nem gondolta, hogy mi miket csináltunk.

Felkeltek a gyerekek, megvolt a reggeli, elkezdődtek a foglalkozások, Roli még sehol sem volt. Ha rá gondoltam, kezdett bizseregni a puncim. Dél is elmúlt mikor láttam hogy az autóval kanyarodik be a táborhoz. Rá se mertem nézni.
-Hanna, gyere légyszíves segíts egy picit! szólított meg olyan hangon mint azelőtt, mintha semmi sem történt volna.
Amint be hordtuk az utolsó cuccokat is, hallottam hogy az ajtón kattan a zár.
-Úgy döntöttem a mai nap teljesen a büntetés-é lesz. Bementem egy olyan üzletbe amibe ritkán járnak az emberek és ezt találtam.- ekkor elő vett egy tojás alakú lila valamit, aminek a végén egy madzag volt.
-Mi ez??
-Ez drága kicsi Hannám egy tojás alakú vibrátor, ami nem csúszik ki belőled, van hozzá egy kis távirányító is. Ez ma egész nap benned lesz, akkor fogom bekapcsolni amikor akarom, és olyan erősségre teszem amilyenre akarom. nagyon megijedtem, mi lesz ha elélvezek és megint spriccelni fogok, mindenki azt hiszi, hogy majd össze pisiltem magam.
-gyerünk le a nadrágot és a bugyit, pucsícs hogy tegyem be.
Erre lehúztam a rövidnadrágot és a csipkés bugyit majd az ágyra hajoltam engedelmesen. Ekkor hatalmas fájdalmat éreztem a fenekemen. A szétkorbácsolt seggemre rácsapott. Én kezdtem könnyezni.
-Áhh milyen szép a pinád, alig várom megkeféljelek. Egész éjszaka baszni fogunk, és rongyosra kefféllek értem vagyunk.
-Minden álmom, Mester! válaszoltam neki, és éreztem elkezdni nyalni a puncim, majd egy feszítő érzés, és benne is volt a vibrátor.
- Most öltözz fel és tégy úgy mintha semmi sem volna. Két szabály van, 1. senkinek sem mondhatod el, 2. nem veheted ki,csak én nyulhatok hozzá.
-Rendben. azzal felhúztam a bugyim.
-Szépen húzd szét a feneked, csinálok pár képet a puncidról.
Azzal hátranyúltam mindkét kezemmel és széthúzta. Miután elkészült felhúztam a nadrágot is majd kimentem. Épp szabad foglalkozás volt a gyerekek játszottak míg a vezetők le voltak ülve a padhintához és beszélgettek. Oda mentem hozzuk. 5-10 perc múlva jött Roli is. A párkapcsolat került előtérbe és a pikáns részletek is, mindenki nagyon megnyílt Anita még azt is elárulta, hogy seggbe is megbaszták, majd egy pillanatra Rolira pillantott. Tudtam ő volt az. Amikor rám került a sor, hát nem volt nagyon mit meséljek. Anyukáék nem engednek sehova így nagy actionok sem voltak. Ekkor hírtelen elöntött a melegség, amint megszólaltam Roli bekapcsolta a vibrátort. Azt hittem felnyögök, alig tudtam elmondani amit akartam. Rettenetesen begerjedtem.
-Nini mi ez?? Csak nem fázol? viccelődött a tesóm és megcsípte a bibom. Csak egy pántos pólóban voltam így amint felizgultam kiültek a bibóim is. Erre a többiek kezdtek kacagni, én meg sértődöttséget színleltem, de csak a bennem lévő vibrátorra tudtam gondolni.
Lejárt a szabadidő, kezdődtek a programok, azóta sem állt meg bennem a rezgés, egyre nedvesebb voltam és a nadrágom is kezdett látszani. Szerencsére meleg volt és azt hitték megizzadt a puncim. A legrosszabb az volt mikor rájöttem hogy a mai foglalkozást én kell tartsam. Amint kiálltam a gyerekek elé, elöntött a kéj, Roli közepes fokozatra állította a vibrátort. Alig tudtam egyenesen megállni és közben el el csuklótt a hangom. Megkérdezték a többiek jól vagyok-e mondtam nem nagyon.
-Valamit játszatok, megyek picit ledőlök.
-Adok neki valami gyógyszert, hallottam jön Roli utánam.
Amint elértünk a házhoz a nadrágon, mindenem keresztül felnyúlt és mélyebbre nyomta. Ezzel elöntött a rózsaszín köd remegni kezdtem, ő meg a falnak nyomott, és a számra tapasztotta a kezét. Éreztem valami meleg folyik le a lábamon, de nem érdekelt, rázkódott az egész testem. Azt hittem ott helybe összes esek. Amikor aztán az orgazmus elmúlt észre vettem minden tiszta nedv. Ismét spricceltem. Bugyit és nadrágot kell cseréljek.
-Nadrágot cserélhetsz, de bugyit nem egész nap a puncinedves bugyidban kell legyél. S mivel elfutottál a többiek elől így, most elemet cserélek és egésznap maximumon fog benned menni a vibrátor.
Így is lett, remegő lábon mentem ki a többiekhez. Aznap még 3 orgazmusom lett, már alig volt erő a lábamban.
Ezek után rá se mertem gondolni mi lesz az éjszaka, azt ígérte rongyosra kefél.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (112)        Nem tetszik (117)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-05-26 07:51:17
Joker
Mi az első két rész címe?


Ezt a szex történetet 22827 X olvasták el.