Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A szomszéd milf néni

Beküldő:cheri cuck


Egy panellakásban lakunk anyámmal és a tesómmal. A 4. emelet megáldva a panel minden nyűgével és bajával. Sokáig nem szerettem ott lakni, mert kicsi és szűk volt, de aztán egy idő után megkedveltem. 10 éves voltam, mikor a házba költözött Zsuzsi néni és rögtön meg is tetszett nekem. 35 éves, hosszú vörös hajú, jól kinéző, karcsú hölgy volt A teste olyan volt, amilyet sok nő csak irigyelni tudott. Mikor beléptem a pubertásba és rájöttem, hogy a fütyim másra is jó nem csak pisilésre, (egy kis cinizmus magam felé) gyakran gondoltam már rá este lefekvés előtt. Gyakran néztem titkon vágyakozón mikor a lépcsőházban találkoztunk, utána hosszú órákig nem tudtam kiverni a fejemből a látványát. Amit talán még nem említettem és ami a legjobb volt benne a szomszédunk volt.

Történt egyszer, 14 éves koromban, hogy egy késő tavaszi napon, éppen a barátaimhoz indultam le a gáthoz, amikor összetalálkoztam vele a lépcsőházban. Ő felfelé, én lefelé mentem. Egy farmerszoknya, egy ing mély dekoltázzsal és egy hosszított kabát volt rajta na meg magassarkú cipő. Sose értettem, hogy képes valaki ennyi lépcsőt ilyen cipőben megmászni, de örültem neki a látvány miatt. Köszöntünk egymásnak, majd váltottunk egy-két szót, majd folytattuk utunkat. Lefelé menet nem tudom miért, de gondoltam egy merészet és amikor felém ért a lépcsőn felnéztem. Halvány remény volt, hogy láthatok valami érdekeset kamasz szememmel, de bejött. Éppen a lépcsőnek támaszkodva pihent egy kicsit és ahogy felnéztem megláttam a fehér bugyiját. A látvány annyira meglepett, hogy teljesen lemerevedtem és csak néztem. Aztán egyszer csak el vette onnan a lábát és ott ahol pár pillanattal ezelőtt még a bugyiját láttam, most a két egyenesen rám meredő kék szemét láttam. Annyira meglepett, hogy gyorsan elkaptam a fejem és siettem lefelé, mint valami megszeppent kisfiú. Másra sem tudtam gondolni az alatt a pár óra alatt amíg lent voltam a barátaimmal, mint Zsuzsa néni szép fehér bugyijára és a rám meredő hatalmas kék szemeire.

Aztán eszembe jutott, hogy ennek nem lesz jó vége, ha anyámnak elmeséli és tudtam, hogy el fogja, mivel jó barátnők voltak és esténként egy pohár tea mellett szokták megbeszélni az aznapi eseményeket. Néha én is ott szoktam lenni, mert szeretek velük beszélgetni, de ezután valahogy kételkedtem abban, hogy valaha is egy szobába kerülök Zsuzsa nénivel.

Este 7 óra felé értem haza. Az ajtó nyitásakor a gyomrom azonnal görcsbe rándult. Itt van Zsuzsa néni és anyámmal beszélgetnek. Nekem annyi gondoltam. Nem volt mit tenni, bementem hozzájuk és illemtudóan köszöntem nekik. Mintha semmi sem történt volna. Ők kedvesen üdvözöltek, majd váltottunk pár szót. Mindkettőjük normálisnak tűnt, nem látszott rajtuk, hogy bajban lennék. Ezért Én is igyekeztem úgy tenni, mint akivel semmi érdekes nem történt egész nap. Aztán megkértek, hogy hagyjam őket magukra, mert női dolgokról akarnak beszélgetni. Elmentem a szobámba és igyekeztem magamat lefoglalni valamivel. Aztán Zsuzsa néni elment és én kimentem anyámhoz. El kezdtünk beszélgetni, igyekeztem megtudni, hogy miről beszélgettek. Mivel édesanyám legfőbb bizalmasa voltam, ezért majdnem mindent mindig elmondott nekem. Kiderült, hogy Zsuzsa néni pasijáról volt szó. Mikor végeztünk, megnyugvással konstatáltam, hogy Zsuzsa néni nem mesélte el kis lépcsőházi kalandunkat. Talán nem is látott meg, gondoltam, vagy mázlim volt, ki tudja gondoltam megúsztam, és nekem egyelőre elég ennyi.

Másnap suliba menet lefelé a lépcsőházban találkoztam vele. Olyan volt velem, mint amilyen mindig lenni szokott. Kedves és érdeklődő. Én viszont borzasztóan zavarban voltam és jóformán alig mertem rá nézni. Talán éppen ezért nem vettem észre, hogy a nézésében valami megváltozott. Elrobogtam a suliba és teljesen megnyugodtam abban a hiszemben, hogy nem látott meg. Az élményt gyermekkorom egyik legszebb emlékei közé, ha nem a legszebb emlékei közé soroltam. Később gyakran eszembe is jutott. Sose meséltem el senkinek a történteket és örültem, hogy nekem van egy ilyen titkom. Közben hallgattam osztálytársaim beszélgetéseit a középsuliban az egyes lányokról, én pedig büszke voltam magamra, hogy 14 évesen fényévekkel megelőztem őket.

A Középiskolában a kirekesztettek csapatában játszottam, mivel az önbizalomhiányt nem igazán sikerült kinőnöm. Mire elkezdtem élvezni az általános iskolai tekintélyt kikerültem a suliból és a középiskola következett. Ahol az akkori negyedikesek avattak fel minket a szünetekben. Szerettem volna visszaadni nekik a kölcsönt, de ez a rendszer sajnos nem így működik. A mi sérelmeinket majd az abban az évben kezdő elsősökön töltöttük ki, ahogy az én 4-eseim is rajtunk az őket ért atrocitásokat. Ezért rögtön az első évben megfizettünk valami olyanért, amit a 8 évvel előttünk végzettek követtek el az akkori elsősökön vagyis a mostani 4-eseken. Ilyen a középiskola. Szereztem barátokat és hamar bandavezér lettem, köztük hála különcségemnek és makacsságomnak. Az egy szerencsém az volt, hogy észből legalább rendesen el voltam látva és csúnya sem voltam. A baj az volt, hogy ezt Én nem tudtam magamról. Aztán lett számítógépünk és internetünk is hozzá.

Szerencsémre sokszor voltam otthon egyedül, ezért gyakran látogattam pornó oldalakat és töltöttem le szexfilmeket is. Mindig is jobban bejöttek a nálam idősebb nők. Zsuzsa néni, kamasz korom szexszimbóluma számomra egyre jobb és jobb nő lett. Én pedig távolról csodáltam őt és álmodoztam tovább róla esténként a paplan alatt. Vége lett a 3. évemnek is a középiskolában és beköszöntött a nyár. Anyukám és tesóm lementek 2 hétre vidékre a nagymamámhoz. Engem otthon hagytak, hogy vigyázzak a lakásra. Imádtam, egyedül voltam otthon azt csinálhattam, amit csak akartam és akkor amikor akartam. Ennek következtében egy nap alatt, egy napszakban többször is maszturbáltam. Gondoltam kihasználom az egy hetemet. Barátnőnek még csak a nyoma sem volt sehol akkoriban és még szűz voltam, de mindent megadtam volna, ha végre elvenné egy szép 30 as hölgy. Erre azonban esélyem se volt. Pláne, ha arra gondolok, hogy a 35 és 45 év közötti nők voltak a zsánereim és valljuk be, nem sok nő kezd egy 17 éves fiúval. Legalábbis akkor így gondoltam.

Amit az egyedüllét alatt megbecsültem a pornó nézés közben az talán az volt, hogy végre nézhettem őket hangosan. Ez, ha mások is vannak körülötted a lakásban és nem vagy még 18, lehetetlen. Épp ezért nekem ezek a ritka pillanatok nagyon megbecsült pillanatnak számítottak és élveztem, hogy most végre tömegével eljöttek. Amit azonban nem tudtam és csak később tudtam meg az az, hogy a panelban sok minden áthallatszik a falon szomszédokhoz és vissza is.

Egy nap boltba menet lefelé megint találkoztam Zsuzsával, az évek alatt megengedte, sőt megkövetelte, hogy így hívjam már a néni helyett. Éppen a boltból jött visszafelé két hatalmas táskával és szokásához híven ma is nagyon szexisen nézett ki. Rövid ujjú póló, ami kiemelte csodaszép kerek melleit és feszülő farmergatya. Az első emeleten találkoztunk már, de segítettem neki felvinni a táskákat az 4-re. Mialatt felvittem neki a 2 nagy és nehéz táskát, többször is feltettem magamban a kérdést, hogy lehetséges az, hogy egy 6 emeletes panelba nem építettek liftet? Erre a talányra sajnos azóta se sikerült felelnem, de sokszor feltettem ahányszor csak nehéz táskákat kellett felcipelni. Nos, nem panaszkodtam hangosan, igyekeztem az erős férfi benyomását kelteni és gyorsan felvittem őket. Aztán én is elmentem a boltba és megvettem magamnak az ebédhez kellő hozzávalókat. Bolognai spagettit akartam főzni, hát vettem darált húst, szószt, tésztát na meg sajtot.

Miközben vásároltam, többször is eszembe jutott Zsuzsa látványa és mire észbe kaptam már azon törtem a fejemet, hogy vajon milyen bugyi lehetett rajta? Ennek kitalálására esélyem se volt, mivel nem volt időm ezzel törődni. Haza értem és kipakoltam a cuccokat a táskámból, átöltöztem valami kényelmesebbe. Egy könnyű kék térdig érő rövid gatyát vettem fel, meg egy pólót. Ilyenkor nyáron imádtam, mert a tornagatyákhoz hasonlóan ennek is volt belső bélése, ezért nem kellett hozzá alsógatyát vennem. Kimentem a konyhába és elkezdtem főzni. Kopogtattak az ajtón. Kinyitottam, Zsuzsa állt az ajtóban, egy egyszerű combközépig érő pólóban és egy rövid sortban. A póló hossza miatt olyan volt, mintha nem is lett volna alatta rövid gatya. Két tojásért jött csak át, mivel ő nem vette észre, hogy elfogyott, ezért nem vett. Behívtam egy kávéra, amíg előkeresem a 2 tojást. Ő közben leült a konyhaasztalhoz a megszokott helyére. Mindig itt szoktak beszélgetni anyámmal. Beszélgetünk, egy kicsit igyekeztem koncentrálni, de másra sem tudok gondolni, mint hogy feltenném a konyhaasztalra és addig dugnám, míg nem könyörög egyszerre kegyelemért és folytatásért.

Míg ő beszélt, feltűnt benne valami különös, de nem tudtam megmagyarázni azt. Beletelt egy kis időbe, mire rájöttem, hogy a nézése más. Így még nem láttam rám nézni. Bólogattam és próbáltam odafigyelni, de nem volt könnyű a lábcseréi, amiket széken ülve csinált Sharon Stone-t is megszelídítették volna. Minden erőmmel azon voltam, hogy ne látszódjon a merevedésem. Szerencsére a gatya egy kicsit bő, így el tudta rejteni egy ideig. Közben elfogyott a kávé és Ő hazament. Én pedig ott maradtam álló farokkal. Sokat gondolkodtam vajon be kellet volna próbálkoznom? Ez volt a soha vissza nem térő alkalom? Na és az a nézés. Nem tudtam hova tenni. Villámgyorsan megfőztem a spagettit és rohantam a szobámba maszturbálni. Ha csak rá gondoltam rögtön beton keménnyé váltam odalent. Éreztem, ha most nem könnyítek magamon akkor szétrobbanok. Leültem a gépem elé és elindítottam az egyik kedvenc filmemet. A konformitás kedvéért megszabadítottam magamat a gatyámtól és az ágyra dobtam. Így egy szál pólóban, álló farokkal ültem a forgószékemben és vártam, hogy a film elkezdődjön. A film elindult. Én pedig néztem és elkezdtem játszani magammal. Már majdnem a csúcson voltam, mikor egyszer csak valaki megszólított a hátam mögött.

- Nagyon szexi látvány vagy így kisfiú! - Belém fagyott a lélek és villámgyorsan a hang irányába fordultam. Zsuzsa mondta, aki az ajtófélfának dőlve nézett engem, miközben játszottam.

- Nyitva hagytad az ajtót, mikor kiengedtél. Biztos az erekciód miatt nem vetted észre - mondta, miközben mosolyogva odasétált elém. Aztán elém térdelt, és megfogta a farkamat. Azt hittem rögtön az arcába robbanok. A meglepetéstől meg se tudtam szólalni. Elvette a kezemet a farkamról. Nagyon finoman kezdte el mozgatni a kezét.

- Tudod, sokáig kisfiúként gondoltam rád, de a lépcsőházi kalandunk után rá kellett jönnöm, hogy bizony már kész férfi vagy.

- Hát láttál? - kérdeztem meglepetten. De akkor miért nem szóltál róla?

- Nagyon tetszett a gondolat, hogy egy 14 éves fiúnak ennyire tetszettem. - Miközben beszélt a kezét folyamatosan a farkamon tartotta és játszott vele. - Imádtam, hogy mindig le tudtalak nyűgözni. Mindig amikor meghallottam, hogy nézed az egyik kedvenc filmedet és játszol magaddal, elképzeltem, ahogy csinálod, ahogy elélvezel. Olyankor hatalmasakat élveztem. - Tátva maradt a szám, el sem mertem hinni, amit mondott. - Bizony én is masztiztam egy hatalmasat olyankor. És amikor láttam, hogy mennyire kívánsz engem, ettől mindig szépnek és kívánatosnak éreztem magamat. Sokszor te adtál nekem önbizalmat, mikor elhagytak.

Ilyet sem hall az ember minden nap egy nő szájából, az biztos - gondoltam magamban.

- Mindig azt hittem, hogy észre se veszel engem - mondtam kicsit nehezen, mert minden erőmre szükségem volt, hogy el ne élvezzek.

- Ez volt a legnehezebb Te kis butus - mondta mosolyogva és bekapta a makkom egy pillanatra és nyalogatta egy kicsit. Majd kivette a szájából. - Anyukád egyszer elmondta nekem, hogy félt, mert az idősebb nők tetszenek. Megmutatta a pornó filmeket, amiket a gépeden megtalált. - Csodás volt, amit csinált, de már majdnem ordítottam annyira akartam bírni még. - Akkor már biztosan tudtam magamban - mondta és egy pár erősebb rántást csinált rajta. - Én akarlak felavatni! - mondta olyan arckifejezéssel, amit nőn még nem láttam. - Csak nem tudtam, hogy kezdjek hozzá. Aztán anyud elmondta mit tervez a nyáron és hirtelen összeállt a terv. Nem tudtam, mikor lenne a legalkalmasabb. Aztán mikor találkoztunk ma a lépcsőn, már tudtam, hogy ma lesz a nagy nap.- úgy tűnt, mintha érezte volna, hogy nagyon küzdők, mert lassított a tempón és egy kicsit máris megkönnyebbültem. - Csak nem tudtam van-e nálad valaki, ezért átnéztem előtte. Aztán mikor láttam, hogy egyedül vagy, gondoltam kicsit elkezdelek izgatni. Igyekeztem kitenni magamért és nagyon tetszett ahogy próbáltad eltitkolni, de Én láttam mindent. Majdnem ott helyben letepertelek, annyira aranyos voltál. Aztán sikerült magamra nyugalmat erőltetnem. Ha akkor egy kicsit is próbálkoztál volna ott helyben a tied lettem volna. Aztán átmentem és vártam a hatást. Nem kellett sokat várnom és már hallottam a jól ismert mondatokat a filmjeidből. Átjöttem, belopóztam és most itt vagyok előtted, hogy valóra váltsam mindazt, amiről eddig csak álmodtál! Remélem tetszik az ötlet benne vagy? - Hülye kérdés volt. A sziklakeményen álló farkammal a kezében, ami már majdnem elsült az arcomon pedig a vágy. Milyen választ várt volna tőlem?

- A legmerészebb álmom válna valóra! - feleltem elcsukló hangon. Mire az arcán leírhatatlan boldogság ült ki.

- Akkor gyere velem és én bevezetlek a szexualitás minden titkába, amit csak ismerek. Amit pedig nem, azt együtt fedezzük majd fel! Nagyon hosszú és nagyon kemény út lesz ez, de nagyon fogjuk élvezni azt garantálom - mondta, azzal felállt és levette a pólóját. Akkor láttam, hogy a póló alatt nem viselt mást csak egy fehér csipkés tangát.

- Felismered? - kérdezte tőlem.

Kicsit elgondolkodok aztán magam sem tudom, hogy honnan Villant be.

- Ez volt akkor rajtad ott a lépcsőházban - mondom.

- Okos kisfiú vagy! - mondta. Majd a talpával a farkamat kezdte el izgatni. Mire farkam rögtön megmozdult. Elmosolyodott.

- Szereted ha a talppal izgatják? - kérdi tőlem, miközben egy percre sem hagyja abba.

- Igen nagyon - mondtam.

- Én meg imádom a talpammal kényeztetni az ilyen szép faszokat, de Te vagy az első, akinek ez tetszik. A pasijaim utálták. Engem viszont nagyon felizgat és teljesen átnedvesedek tőle - mondta és finoman megsimogatta a punciját a bugyin keresztül. Aztán levette a lábát rólam, majd lassan felállított a székből és az ágyra ültetett.

Közben a pólómat is levette. Majd odahúzta a forgószéket beleült és a lábaival elkezdte tovább izgatni a farkam. Alig bírtam már magammal. Aztán éppen az utolsó pillanatban abbahagyta és levette a lábait. Egy kis lélegzetvételnyi időhöz jutottam. Majd mellém ült az ágyra és a kezével kezdte folytatni.

- Gyere élvezz a számba! - mondta tüzesen. - Mi a baj? - kérdezte mivel látta rajtam, hogy ez az ötlet nem egészen úgy hatott rám, mint Ő várta volna. - Nem akarsz a számba élvezni? - mondta és kérdőn nézett rám.

- Nem erről van szó. - mondtam kicsit zavarban.

- Attól félsz, hogy nem fog menni újból, ha most elélvezel, igaz? - kérdezte tőlem, mintha csak egy kisfiútól kérdezné, hogy ő vette-e el azt a játékot.

- Igen, azt hiszem - mondtam kicsit kínosan.

- Emiatt felesleges izgulnod mondta anyai kedvességgel. - Bízd csak rám, ha lekonyul, majd én újra felállítom! - mondta kéjes mosollyal. - És most ereszd ki magadból egészen nyugodtan. Élvezz el bátran mondta és hatalmas csókot adott. Aztán elmosolyodott. - Nem is rossz egy első csókhoz képest! - mondta kedvesen. - Most nézzük, hogy milyen másodszorra! - Azzal újra megcsókolt.

Kezét közben a farkamon utaztatta fel és le egyfolytában és mikor megcsókolt még jobban megszorította.

- Gyorsan tanulsz! Még egy ismétlésnek! - és megint megcsókolt. Hihetetlenül szenvedélyesen csókolt. A csók pillanatában minta az egész energiáját átvitte volna arra a kezére, amivel a farkamat verte. Azt hittem a kezébe élvezek el olyankor. Aztán rám mosolygott és bekapta az egészet. Hihetetlenül jól csinálta, olyan volt, mintha a péniszemen keresztül akarta volna kiszívni a szemgolyóimat. Mindent beleadott, érzetem, hogy innen már nincs visszaút és hatalmasat élveztem. Ő pedig csak szívta és nyelte a fehér nedvet. Azt hittem még a lelkemet is kiszívja a farkamon át. Aztán letisztította a nyelvével, majd újra megcsókolt!

- Fantasztikus vagy! - mondta, miután teljesen letisztította a péniszemet. - Most Te jössz! - mondta. - Vedd le a bugyimat.

Nekem se kellett több. A filmekből már tudtam most mi következik. Elnyúlt az ágyon, én pedig megcsókoltam a nyakát, majd a mellkasát és haladtam lefelé. Kicsit kényeztettem a melleit is. Aztán a hasát, majd finoman elkezdtem lehúzni a bugyit róla. Számmal folyamatosan kísértem a bugyija útját. Végig csókolgattam. A vénuszdombjától haladtam lefelé. Aztán a combbelsőjét, a combját, a térdét, a térdhajlatát mindent apró csókokkal árasztottam el. A lábszárát, majd a lábfejét. Kicsit nyalogattam az ujjait, amit ő finom nyögéssekkel nyugtázott és igyekezett, hogy még többet foglalkozzak a lábával.

Hát nyalogattam az ujjait, simogattam a lábfejét, csókolgattam a talpát, majd újra a lábfejét és a másik lábán jöttem felfelé. Egészen a puncijáig. Punciján egy kis csíkban meg volt hagyva a szőr. Tökéletes volt. Közben hívogatóan meg is emelgette kicsit. Aztán megcsókoltam az egész punciját és a nyelvemmel elkezdtem a csiklóját izgatni, ahogy a filmekben láttam. Ő pedig hangosan nyögdécselt és sóhajtozott. Néha belenyaltam a puncijába is. Közben két ujjamat benedvesítettem, finoman beledugtam és elkezdtem mozgatni.

Pár perc elteltével nyögései hangosabbak lettek, teste hullámzani kezdett, kezeit a fejemre tette és úgy szorította magához, hogy azt hittem megfulladok. Lábait összekulcsolta a fejem felett, aztán megfeszült. Egy pillanatig még levegőt se vett és én csak nyaltam és mozgattam az ujjaimat benne. Aztán kiszakadt belőle az orgazmus hatalmas hulláma, cunami módjára óriási ordítással kísérve.

- Még! Csináld! Ne hagy abba! - kiabálta, nyögte-szuszogta, ahogy éppen csak tudta. És én csak csináltam. Aztán egy pillanatra újra megfeszült. Én sem mozdultam csak egészen apró mozdulatokat tettem az ujjaimmal. Mint az óramutató hangjai nagyjából ilyen finomságra gondolok. Nyelvemet pedig csak rá nyomtam a csiklójára és csak tartottam a számban. Újabb orgazmust élt át. Hangosan zihált, nyögdécselt, sóhajtozott, kiabált. Aztán lábai engedtek és éreztem, ahogy kezével felfelé akar húzni. Engedtem neki és finoman kiengedtem a csiklóját a számból egy apró csókot még leheltem rá.

Közben ujjaimat is elkezdtem kihúzni, de csak nagyon finoman. Kezével segítette a kezemet. Mikor kihúztam még egy micro orgazmust átélt. Aztán elnyúlt az ágyon és hatalmas csókot adott nekem.

- Hát, azt hiszem őstehetség vagy! - mondta. - Volt már pár pasim, akik tudtak nyalni, de ilyet még egyikük sem ért el nálam - mondta pihegve.

Egymás mellett pihentünk az ágyon. Kezei simogattak közben fölém hajolt és újra megcsókolt. Keze közben elindult lefelé és megtalálta a farkamat és elkezdett vele játszani. Amitől rögtön elkezdett megkeményedni. Újra rám mosolygott.

- Na gyere kisfiú, csináljunk belőled nagyfiút! -mondta és újra a szájába vette a farkamat és keményre szopta. - Most ne mozdulj mondta és azzal felém hajolt, finoman beleült a már kőkemény farkamba.

Először csak a nagyajkaival izgatta, nem vezette magába, csak csúszkált rajta egy kicsit, mintha így akarta volna benedvesíteni. Aztán kicsit segített a kezével, majd egyetlen egy mozdulattal magába vezette és tövig tolta befelé. Ekkor mozdulatlanná vált feje, hátra hajlott kezei a mellkasomat simogatták. Éreztem, ahogy a hüvelyfala összehúzódik. Mellkasa megfeszült, hatalmas kerek mellei kinyomódtak és hegykén álltak, mint egy csatahajó ágyúcsövei. Majd egy újabb orgazmus szakadt ki belőle. Zihált és csak nagyon aprókat mozgott rajtam.

Csodálattal figyeltem ezt a nőt, aki a puszta behatolástól ekkorát élvezett rajtam. Annál is inkább, mert az én farkamtól élvezett. Mikor túl volt rajta, rám nézett.

- Most már nagyfiú lettél - mondta, és elkezdett rajta lassan fel és le lovagolni. Fantasztikus érzés volt, ahogy a puncija a farkamon liftezett. Egészen az újabb orgazmusáig. Aztán pózt váltottunk és Ő került alulra. Lábait a vállaimra támasztotta, én pedig így nyársaltam fel őt, közben kezeimmel a csiklóját izgattam míg a számmal a lábujjait szopogattam. Egészen addig csináltam, amíg el nem élvezett. Aztán megint váltottunk. Kutyapózban folytattuk az aktust. Igyekeztem minden pózt addig vinni amíg el nem élvezett benne, legalább egyszer. Majd oldalról is.

Mikor már éreztem, hogy közel vagyok lassítottam, de ő fokozta a tempót, nem semmi csípőmozgása volt. Úgy ment a farkamon fel és le, mint valami csúszdán. Aztán újra pózt váltottunk. Én kerültem felülre ő pedig előttem feküdt. Hason zárt lábakkal. Fölé hajoltam és finoman beledugtam a farkamat. Pár lökés és hatalmasat élvezett. Újra. Majd visszafordultunk szembe. Lábai a vállamon a farkam pedig a puncijában mozgott. Látta rajtam, hogy közeledem a véghez.

- Ez az, csináld csak! Csináld még! Ne hagyd abba, mindjárt, mindjárt. - nyögte. Aztán elért és hatalmasat élveztem belé. Ugyanebben a pillanatban Ő is elélvezett. Eszeveszetten igyekeztem még lökni egy párat rajta. - Ez az! Még! Még ez az! Folytasd!

Aztán teljesen elernyedtem. Egymáson pihegve feküdtünk az ágyon. Ő pedig finom csókokkal borította el az egész arcomat, majd megcsókolt.

- Remélem tetszett!

- Imádtam, csodálatos volt - mondtam.

Örülök neki, ha így gondolod. Most már nagyfiú lettél - mondta nekem viccesen mosolyogva.

Csodálatos érzés volt, miközben pihegtem mellette az ágyon. Ő pedig cirógatta a mellkasomat néha-néha még a farkamra is kitért. Közben megcsókolt.

- Hát nem vagy semmi. Ezek után, ha bármikor nőre van szüksége ennek itt mondta, miközben megmarkolta az ernyedt péniszemet nyugodtan kopogj át hozzám - mondta huncut mosollyal az arcán. - Hoppá hát ez meg mi? - kérdezte meglepve, mivel a farkam újra elkezdett keményedni a kellemes törődéstől.

- Hát, azt hiszem a jó munka eredménye - mondtam viccesen.

- Akkor gyorsan kezdjünk is vele valamit! - azzal újra rábukott a már kemény péniszemre és keményre szopta megint. - Tudod mit imádnék?

- Nem tudom - feleltem.

- Ha a lábfejemre élveznél, miközben a lábammal verem a farkad - mondta. Tetszene?

- Még szép, hogy tetszene mondtam.

- Akkor üljél fel - mondta.

Felültem, hátamat neki támasztottam a falnak, ő pedig talpaival közre fogta a farkam és elkezdte verni. Hihetetlen érés volt és csodás látvány is. Meseszép lábfeje és ujjai voltak. Miközben csinálta, egyik kezével a punciját izgatta. Nem kellet sok és hatalmasat élveztem a lábfejére. Majd egy pillanattal később ő is elélvezett. Mellém feküdt, lábait kinyújtotta a plafon felé és nézte, ahogy a meleg, fehér spermám lassan lefelé folyik a lábán a térdéig.

- Imádom ezt nézni - mondta. - Ugye szerinted is szexi látvány? - közben a farkamat gyúrogatta.

- Igen, valóban az.

Ő közben kicsit billegtette a lábait. Majd amikor a fehér nedű a térdéhez ért, finoman az ujjaival lenyalogatta. Farkam már majdnem szétrobbant, de újra elkezdett keményedni. Látta rajtam, hogy egy kicsit fáj, de azt is, hogy tetszett, amit csinált.

- Látom már egy kicsit fáj, igaz? - kérdezte, majd a választ se várta meg és így folytatta. - Tudom, hogy fáj, de nem bírok neki ellenállni. Most pedig dugjál meg oldalról, de jó alaposan ám! Aztán, ha elég jó volt, hagyom pihenni egy kicsit - mondta.

Hát mindent beleadtam. Az élvezet és a fájdalom lila és zöld színeivel átszőtt forró és hideg érzéseiben csináltam az aktust, de mindent beleadtam. Szó szerint a pinájával szinte fejte a farkamat. Csodálatos és pokoli érzéseket is keltve bennem egyszerre. Fejemmel ráhajoltam és a fülcimpáját kezdtem el szopogatni, amitől még hevesebb lett. Alsó kezemmel az egyik mellét masszíroztam, közben morzsolgattam a bimbóját is. Míg a másikkal a csiklóját izgattam. Olyan közel húztam magamhoz, hogy szinte már egybe olvadjunk. Egy kis mozgásteret sem hagyva neki.

De csak mozgatta a csípőjét a farkamon tovább. Éreztem itt a vég, de még tartanom kell, különben egy újabb ilyen pokoli menet következik lélegzetvételnyi időt sem hagyva farkamnak. Pinája szinte minden lökésemnél vákuumként szívta be a farkam és szinte alig akarta kiengedni magából. Aztán küzdöttem ahogy csak tudtam, egyszercsak nagyon lökött és tövig nyomta magába a már fájdalomtól szétrobbanni készülő farkamat. Éreztem ahogy hüvelye összehúzódik, kezeimmel úgy szorítottam a mellét és a csiklóját ahogy csak bírtam.

Aztán hatalmas ordítás és sikoly közepette kiszakadt belőle az orgazmus. Elhúzta kezemet a csiklójáról és óriási nyögések közt hihetetlen gyors vágtába kezdett a farkamon. Minta minden egyes lökéssel magasabbra akarná juttatni magát. Aztán hirtelen olyan mélyen nyomta magába a farkam, hogy azt hittem a száján akarta, hogy kijöjjön. Aztán lassan megnyugodott. Még egy pár lassú mozgást csinált, majd lecsusszant a farkamról.

- Ügyes voltál és most lássunk téged - mondta, és felém fordulva megmarkolta a farkam és kezdte verni. Nem kellet sok idő és éreztem, hogy elélvezek. Közben ráirányította farkamat a puncijára. Majd végre elért az orgazmus és ebben a pillanatban megcsókolt és csak verte, amíg a kilövellő gecim teljesen be nem terítette az egész punciját. Verte amíg az utolsó csepp is ki nem jött, közben hevesen csókolóztunk.

- Hihetetlen fiú vagy! - Mondta mosolyogva, miközben másik kezével az arcomat simogatta. Lehajolt és a szájával teljesen letisztította a farkamat. - Megérdemled a pihenőt! - mondta. Gyere zuhanyozzunk le együtt!

Azzal elmentünk és közösen lezuhanyoztunk. Alaposan megmosdattuk egymást. Mégegyszer el is élvezett, ahogy a punciját mostam a víz alatt. A zuhany és a pihenés jót tett. A nap hátralevő részében még számtalanszor együtt voltunk. Bejártuk az egész lakást. A fürdőt, a konyhát, a folyosót, a szobákat. De azt majd egy másik történetben mesélem el, ha kíváncsiak vagytok rá. Azóta is sokat szexelünk, sok mindent kipróbáltunk Zsuzsával és még rengeteget kell tanulnom, de alig várom már. Igaza volt hosszú és kemény út ez, de én vállalom. Imádom őt és ő is engem. Remélem tetszett ez a kis történet.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (191)        Nem tetszik (136)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-11-30 19:27:23
barri
nagyon szexy volt.

2019-03-09 21:58:42
Mr Gedva
Hát öregem, piszok szerencsés vagy. Sokan a bal kis lábujjunkat is odaadtuk volna egy ilyen Zsuzsa néniért tizenéves korunkban. Viszont a lényeg ami a "fejlett" nyugati társad-a-lomunkban még mindig nem kristályosodott ki: a SZEXET (éles)TANULÁS

2019-10-21 01:06:17
Viktor86
Ez az Én írásom!


Ezt a szex történetet 51354 X olvasták el.