Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Első kalandom a hotelben

Beküldő:CRM


Sziasztok, a nevem Niki és most elmesélem nektek az első aktusom egy fiúval. 13 éves voltam, amikor ez történt. Hogy könnyebb legyen elképzelni, elárulom, hogy hosszú barna hajam van és a testalkatom teljesen normális. Sok fiú érdeklődik irántam.
Nyár közepe volt, amikor szüleimmel elmentünk a Mátrába egy üdülőbe. Dél körül érkeztünk meg és miután kiszálltam a kocsiból észrevettem egy nagyon aranyos fiút, amit a főbejáratnál várt. Amikor egy pillanatra elnéztem el is tűnt, így nem is foglalkoztam vele tovább. Este a vacsoránál kiderült, hogy egy asztalhoz lettünk beosztva velük. Mikor már a szüleink nagyon jól összeismerkedtek mi elmentünk sétálni mert unatkoztunk. Nagyon sokat megtudtunk egymásról, például azt is, hogy 16 éves. Késő volt és a szüleim már vártak engem. Megölelt és elköszöntünk egymástól.
A következő nap sem telt másképp, sokat beszélgettünk, nevettünk és jól elvoltunk. Harmadnap a szüleink beültek estére a bárba és mivel hideg volt, mi bementünk a szobájába. Megkérdezte mit szeretnék csinálni de én csak néztem rá és nem mondtam semmit. Ekkor odahajolt hozzám és megcsókolt. Annyira meglepődtem, hogy nem tudtam megmozdulni sem. Nagyon furcsa érzés volt, mert azelőtt még nem csináltam ilyet. Legalább három perce csókolóztunk, amikor benyúlt a pólóm alá és levette a melltartómat. Nagyon élveztem azt, amit velem csinált. Elkezdte a melleim fogdosni, majd levette rólam a pólót és csókolgatta is őket. Én már ettől majdnem csúcsponton voltam. Egyszer csak elkezdett lefelé haladni a puszikkal és elért a nadrágomhoz, amit gyorsan lehúzott rólam. A bugyimon keresztül puszilgatta a nedvesedő puncim. Már nem bírtam magammal annyira élveztem, folyamatosan csak nyögtem és lihegtem pedig a lényeg még hátra volt. Levette rólam a bugyim és elkezdett kinyalni. Megfogtam a fejét és a lábaim közé nyomtam. Leírhatatlan mit éreztem. Ezután felültem és elkezdtem én is vetkőztetni. Először a felsőtestét csupaszítottam meg, aztán az alsót. Megláttam a keményen álló hímvesszőjét, és hirtelen nem tudtam mit csináljak vele. Ekkor megfogta a kezem és rárakta a farkára. Elkezdtem neki húzogatni. Majd a számba vettem és a nyelvemmel kezdtem játszadozni. Percekig csak szoptam, amikor felemelte a fejem, és tudtam mi következik. Lefeküdt a hátára és én fölé másztam. Ez volt az a pillanat, amikor megéreztem, hogy a forró farka hozzáért a meglehetősen nedves puncimhoz. Annyira nem bírtam magamat kordában tartani, hogy egyből ráültem és majdnem tövig is nyomtam magamnak a faszát. Ezután kicsit visszavettem és érzékibbre váltottam és szépen lassan elkezdem mozogni rajta. Ő eközben a melleimmel játszadozott, markolászgatta őket. Egy kis idővel később pózt váltottunk. Én letérdeltem és előre dőltem. Ő pedig hátulról dugott meg engem. Fogta a derekam és szinte már ráncigált olyan gyorsan mozgott. Közeledve a végéhez már én is lefeküdtem a hátamra és elölről nyomta belém a farkát. Egyre jobban kezdett lihegni ő is. Éreztem, hogy mind a ketten el fogunk élvezni. Nekem sem volt már sok hátra. Egy nagyot tolt belém tövig és mind a ketten elélveztünk. Sohasem éreztem még ilyet. Utána még egymás mellett feküdtünk egy ideig és izgattuk egymást.
Körülbelül egy órával később felöltöztünk és egy utolsó búcsúcsókkal elváltunk egymástól, mert tudtunk, hogy másnap reggel megyünk haza és soha nem látjuk már egymást.
Nem nagyon írtam ezelőtt hasonlót, szóval remélem tetszett :DTetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (90)        Nem tetszik (73)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-12-02 21:32:50
Vadász28
Nem rossz történet.Ha nem vagyok indiszkrét most milyen idős vagy?

2017-12-04 19:53:05
ROFL
Nagyon gáz, hogy itt akarsz ismerkedni egy kitalált 13 évessel, aki kb pasi és nyomorú élete lehet.


Ezt a szex történetet 11856 X olvasták el.