Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Masztiztam a fürdőben majd megbaszott a szomszédom

Beküldő:Fiatal lány

Péntek este volt, semmi program, így hát gondoltam beülök a kádba, kicsit játszok.

Beültem a kádba, jó forró vízbe. Mivel nem volt otthon senki, nyöghettem akármilyen hangosan. Elkezdtem magam bevizezni, közben simogattam a melleimet. Majd a kezem lejjebb csúszott, éreztem a szeméremszőrzetemet, gondoltam előjátékként leborotválom. Miután ezzel készen lettem, jöhetett a maszti. Lejjebbcsúszott a kezem, és mikor hozzáértem a csiklómhoz megborzongtam. Elkezdtem simogatni, majd becsúszott először egy, később kettő, majd már három ujjam. Elmentem egyszer, és rájöttem, hogy ez nem lesz elég. Épp ekkor bekopogott a szomszéd, akinek egy szál törölközőben nyitottam ajtót...azért jött, mert egy levelet tévesen hozzá dobott be a postás. Láttam, hogy ágaskodik a szerszám, így megfogtam a kezét, behúztam az előszobába, a falhoz döntöttem és heves csókolózásba kezdtünk. Ezután lejjebb mentem és alaposan lekezeltem a szerszámját ami állt mint a cövek. Ezután bementünk a szobámba és lefeküdtünk az ágyamra. Csókolgatni kezdte a mellemet, a hasamat, majd a csiklómat kezdte el ujjazni. Ezután több pózban elkeztünk dugni. Mondtam neki, hogy maradjon az ágyon
Kinyitottam a szekrényt amiből elővettem egy dobozt. Szexjátekokkal volt tele. Ezeket bevetve szexeltünk még legalább másfél órán át. Volt itt bilincs, szexi fehérnemű, kötél, ostor stb.
Ez fél éve történt azóta mindig, ha a szüleim elmennek otthonról, áthívom a szomszédot, és ágytornázunk egy jót. Nagyon jó vele, a farka 21 cm hosszú úgyhogy garantált vele az orgazmus. Mivel tablettát szedek, óvszert sem használunk. Kivett nem messze a lakástól egy masik kisebbet is, ha úgy tartja kedvünk, éd a szüleim otthon vannak, elmegyünk oda. A szexjátékok is átkerültek oda. Az a mi kis szexkuckónk. Miközben írtam a sztorit, végig rá gondoltam. Én 15 éves vagyok, ő 25.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (31)        Nem tetszik (47)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 24946 X olvasták el.