Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nejem mocskos titkai

Beküldő:Sassers

Mindig csodálatos nőnek tartottam a feleségem minden téren, főleg az ágyban. Egy napon úgy gondoltam, ezt még jobban lehet fokozni. Ezért feladtam egy hirdetést. Egy külvárosban élő férfi, Jácint rövid időn belül jelentkezett, elmeséltem neki az ötletemet. Érdeklődött a feleségemről, és tetszett neki, amikor elmondtam, hogy szőke haja van, és fantasztikus teste. Még aznap este felfedtem titkomat a hitvesem előtt. Nagyon örültem, amikor boldogan beleegyezett, izgatottan vártam a nagy napot.
Egy étteremben találkoztunk a Jácintal, és néhány ital után a lakására mentünk. A feleségem egy kissé idegesnek t *251 nt. A férfi képeket mutatott neki, amitől felizgult. Amikor az új ismerősünk kiment a fürdőbe a feleségem megnyugtatott. Ledobta magáról ruháját, és már csak rózsaszín bugyija volt rajta. Még ellenkezni sem volt időm de nem is akartam , már a férfiasságomon éreztem puha száját. Lassan kinyílott az ajtó, s ott állt vendéglátónk, érdeklődve figyelte feleségem, Niki munkálkodását. Leült mellénk, és lassan simogatni kezdte feleségem testét. Lihegve mondta, felizgatja a látvány, óvatosan a feleségem háta mögé ült, s lassan simogatni kezdte a bugyiján keresztül édes szervét. Nagyon jó volt látni meztelen feleségemet, amint engem kényeztet, közben pedig őt egy idegen férfi simogatja. Niki nyögdécselt, és ez még jobban felizgatott. A férfi hirtelen félrehúzta bugyiját, s már a nyelvével is izgatta, az ujját még mélyebbre nyomta. Amikor átéltem a gyönyört, új ismerősömmel helyet cseréltünk. Hatalmas méret *251 szerszámát a feleségem szájába tette. A látvány pornó filmbe is beillett volna.
A Jácint hirtelen mozdulattal elém furakodott, s mélyen Nikibe hatolt, hevesen mozgott benne. A feleségem kiabált, bár eddig soha nem hangoskodott szeretkezés közben. Amikor az idegen eljutott a csúcsra, akkor sem vált meg a feleségemtől, tovább akarta folytatni, de Niki elmondta neki, hogy ő csak velem szeretne szerelmeskedni. Ekkor hanyatt feküdt, lábát a lehető legszélesebbre tárta. Beléhatoltam. Kérte, hogy durvábban tegyem magamévá. Nem kellett kétszer mondania, erőteljesen nyomtam neki, közben ő a kezével játszadozott ismerősünk férfiasságán, majd a nyelvét is bevonta a játékba. A Jácint az egyik mellét, én pedig a másikat szívtam. Nem kellett sok, hogy ismételten átéljem a gyönyört.
Amikor éreztem, közeledek a csúcsra a feleségem eltolt magától, majd ráült lüktető szerszámomra, és hevesen lovagolt rajtam, közben a kezével a golyóimat masszírozta. Így perceken belül elmentem, ekkor a feleségem kivette szerszámomat, s a nedvemet a hasán szétdörzsölte, ezután az ágyra feküdt, s intett a Jácintnak, aki szó nélkül kezdte nyalogatni a csiklóját. Niki kéjesen nyögött, majd lehunyta szemét, amikor beléhatolt a fenekébe, majd újra nyalogatta. Láttam mindkettőjükön nem sok van hátra, ekkor a férfi péniszét a feleségem hüvelyébe vezettem. Fergeteges orgazmust éltek át, Niki remegett az eksztázisban. Ezt az estét azóta többször megismételjük, csak a harmadik személy változott. Egyszer csinos hölgy a segítőnk, máskor pedig olyan férfi, akit Niki választ magának. Mindig újabbnál újabb dolgokat tanulunk alkalmi ismerőseinktől, amit aztán mindig alkalmazunk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (70)        Nem tetszik (72)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-11-15 20:16:10
Joska
Sziasztok! Be vehetnének engem is&*128521;


Ezt a szex történetet 21120 X olvasták el.