Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kurvák a négyes út mellett

Beküldő:lilybaxo

Ráérősen autózgattam Debrecenből Nyíregyháza irányába. Aznapra befejeztem a munkát, hazafelé vettem az irányt a kora délutáni kánikulában. A négyes út lassú forgalmában még jól is esett, hogy nem kellett nagyon a közlekedésre összpontosítanom. Sokkal jobban lefoglaltak a gondolataim. Már régen tervezgettem, hogy megállok az egyik örömlánynál, de sosem bírtam rászánni magam a megvalósításra. Örökösen csak halogattam, pedig a vágyam nap, mint nap egyre jobban hajtott ebbe az irányba. No nem azért, mintha nem tudtam volna felszedni egy nőt, csak egyikük sem volt eddig hajlandó teljesíteni bizonyos kívánságomat, ráadásul az utóbbi időben már elég régen egyedül is voltam.

Az elmúlt két évben hetente kétszer jártam végig ezt az útvonalat, így bőven volt alkalmam szemrevételezni az út mellett pózoló társaságot. Arcról már messziről felismertem a szinte mindennap kinn strichelő macákat. Legtöbbször csak délben jelentek meg, aztán késő estig illegették- billegették magukat az arra járó autósoknak. Volt közöttük olyan fekete csaj, mint a szurok. Sokszor el is gondolkodtam, ugyan ki a fene állhat meg neki, de biztosan volt rá jelentkező, mert másképpen nemigen jelent volna meg minden áldott nap, hogy fel- alá sétálgatva kellesse magát az út szélén órák hosszat. Mindenesetre nagyon jó teste volt, és ez sokat nyomhatott a latban.

Az én zsánerem egy húszas éveiben járó, vakítóan fehérbőrű lány, aki a hosszú, bozontosan göndör, fekete hajával mindig egy nádas melletti bekötőút torkolatánál állva csalogatta az áldozatait. Na, ez a nő igazán tetszett. A hófehér bőre és a sötét haja közötti kontraszt ellenére a kerek arca, mélyen ülő, óriás, sötétbarna szemei és az arcán lévő csinos kis gödröcskéi rendkívül bájossá tették. Nem volt kövér, még csak molettnek sem nevezném, de igazán szépen párnázott testrészei erotikus gondolatokat ébresztettek bennem, akárhányszor csak elhaladtam mellette. Eleinte még integetett is, hátha bennem is potenciális vevőre talál, de az idő múltával messziről megismerte az autót, és csak egy unott szempillantásra méltatott. Sokszor gondolkoztam, hogy visszaköszönjek, de sosem vettem hozzá elég bátorságot.

Csak az utóbbi három hétben született meg az elhatározás, hogy bepróbálkozok. Ha nem jön össze, még akkor sem vesztettem semmit, nem vallhatok nagyon nagy kudarcot.


Találkozásunk napján a megszokottól egy kicsit korábban érkeztem, hogy a lánynál mindenképpen első lehessek. Semmiképpen sem akartam másik férfi után következni a sorban. Csalódottan vettem tudomásul, hogy a nő még nincs a törzshelyén, hát kicsit megkönnyebbülve tovább haladtam. De az ördög nem aludt. Pár kilométerrel távolabb megfordulásra késztetett. Látnom kellett a lányt! Percről percre nőtt bennem az izgalom. Annyira készültem már az aktusra, hogy minduntalan az anyósülésre dobott síkosítóra nézegettem. Ha ma sem, akkor mikor? Ezt a kérdést már többször is feltettem, de minden alkalommal találtam valami nevetséges kifogást, hogy kibújjak a saját alantas vágyaim alól.

Kilométereket mentem visszafelé, mire újra meggondoltam magam. Mit keresek itt? Menjek inkább haza! Hogy miért, vagy miért nem, talán a korai időpont miatt egyetlen lány sem volt ma a közelben, hogy igénybe vehessem a szolgáltatásait. Még a szurokfekete csajt sem állt a megszokott helyén. Szilárd elhatározással fordultam ismét hazafelé, kicsit bánkódva, kicsit csalódottan.

Az izgalom és az idegesség miatt vizelnem kellett, gondoltam a nádas melletti bekötőút tökéletesen megfelel majd a hűtővizem leeresztéséhez. Be is hajtottam az útra, és a kis nádas mögött megállva meglepetten tapasztaltam, milyen jó kis búvóhely rejtőzik a főút közelében. Körbenéztem, de a letaposott fűszálak kivételével semmi sem utalt a hely alkalmi rendeltetésére. Vizelés után még hiányérzetem támadt, a természet lenyűgöző szépségeit nézegetve kisétáltam az út széléig, hogy körülnézhessek. Éppen gyalogoltam visszafelé, amikor egy rozzant Suzuki állt meg az út szélén és kipattant belőle a várva várt örömlány, majd az autó tovább hajtott.

- Szia! Rám vársz? - kapott az alkalmon, hogy ilyen hamar kuncsaftot foghat, és a kis bekötőúton pillanatok alatt utolért, majd csatlakozott hozzám.

- Helló! Hát... úgyis mondhatjuk. - vigyorogtam remegő térdekkel, mert inamba szállt a bátorságom, csak a nő csodálatos mosolya adott erőt, hogy vonakodva beismerjem a jelenlétem okát. Dermedtem álltam, és nagyot nyelve néztem végig a lányon, amíg egészen közel állva beférkőzött az aurámba. A szénakazal hajtömeg alatt feszülő pólójából majd ki buggyantak a dús keblei. A melltartó nélkül is magasan ringó emlői csodás formákkal és apró, kidudorodó bimbókkal kötötték le a figyelmemet. A napfényben szinte világított a lány meztelen köldöke. A két számmal kisebb forrónadrág pedig alig- alig takarta a fanszőrzet vonalát. Csak a zárt, magas sarkú, fekete csizma nem illett a képbe. Bármennyire szexi volt, iszonyú meleg lehetett. A csaj egyfolytában nyalogatta a vérpiros, rúzzsal megnagyobbított ajkait. Egy picit el is gondolkodtam, hogy vajon milyen lehetne egy hétköznapi, szürke kis verébnek öltözve, egyszerű farmerben, szolid felsőben. Valószínűleg úgy is szép lenne, de a foglalkozása eme erotikus öltözéket követelte.

- Üljünk az autóba és megbeszéljük! - Indítványozta, miután a nádas sarkánál észrevette a kocsit. Meg sem várta, mi a válaszom, nagy magabiztossággal foglalta el a helyét az anyósülésen, a síkosítót pedig a kesztyűtartó alatti tartóba dobta anélkül, hogy megnézte volna, mi volt az. Méretes, fekete retiküljét a két ülés közé passzírozta. Elhelyezkedtem a volán mögött és bizseregve bámultam át a csaj hívogató dekoltázsára, amíg közelebb nem hajolt és bizalmasan a képembe nem mosolygott. Azt hittem, rögtön a lényegre tér, de ehelyett mást kérdezett.

- Hogy történt meg, hogy megálltál, te nem is olyan pasi vagy! Évek óta csak bámulsz, majd kiesel a kocsiból és semmi más nem történik. - barátságos hangjából nem szemrehányás, csak egyszerű kíváncsiság érződött ki.

- Már hosszú ideje szeretnélek közelebbről megismerni, de milyen dolog visszaintegetni, ha meg sem állok. még azt hitted volna, hogy csúfolódom veled. - mentegetőztem, miközben éreztem, hogy elönt a pír.

- Gondolod, hogy csak a tejelő pasikkal állok szóba? - nevetgélt a lány a maga könnyed stílusában.

- Ezen nem is gondolkodtam, de ciki itt az út szélén ismerkedni, arról nem is beszélve, hogy nem azért állsz itt... - vontam zavartan vállat.

- Attól még szeretek jóképű, aranyos fiúkkal beszélgetni, de igazad van, ez a hely tényleg nem erre való. - billentette a fejét tréfásan félre.

- Nem gondolnám, hogy örülnél, ha itt zaklatnálak. - magyarázkodtam idegesen a kormányt bámulva.

- Ok, látom, ideges vagy! Ez az első alkalom? - húzódott hátrébb egy kicsit a tolakodó közelségéből, hogy lélegzethez jussak és a nyárfalevélként reszkető kezeim is megnyugodjanak a kormányon.

- Igen. - mondtam alig hallhatóan, valószínűleg meg sem hallhatta, csak a bólogatásomból értette meg az egyszavas válaszom.

- Ne félj, nem harapok, vagy ha mégis, az neked csak jó lehet. - tréfálkozott a lány, hátha azzal oldhatja bennem a feszültséget.

- El tudom képzelni... - mosolyogtam el magam belegondolva a harapásba.

- Tök helyes pasi vagy, mi hozott ide az út szélére? - tette a kezét a remegő kezeimre. A bizalmaskodása megnyugtatóan hatott rám és a kellemes érintése megmozdított végre valamit. Mélyen magamba szívtam a parfümje édes illatát és rászántam magam a fojtatásra.

Valamit szeretnék... de nem biztos, hogy neked is megfelel. - mondtam remegő ajkakkal a mosolygó nőre sandítva.

- Annyira rossz? - kérdezett vissza felhúzott szemöldökkel.

- Nem, tulajdonképpen nem. - vontam vállat, de nem bírtam kinyögni az igazságot. A csaj vigyorogva méregetett, aztán hogy nem szólaltam meg, ismét kérdezett.

- Perverz?

- Talán egy kicsit. - következett megint a vállrándítás és utána a hallgatás.

- Nyögd már ki, ne nekem kelljen kibarkóbázni! - noszogatott kedvesen.

- Szeretném kipróbálni az anális szexet... - nyögtem magam elé meredve. A nő hátravetette magát az ülésben, és most ő maradt rövid időre csendben. Éreztem, hogy mérlegeli a helyzetet és feszülten figyel.

- Azzal lesz egy kis baj, még sosem csináltam. - mondta nagyon komolyan.

- Nem baj, ha nem teszed meg, egy idióta vagyok, hogy ilyet kérek. - szabadkoztam, de a lány ahelyett, hogy távozott volna, megsimogatta a kezem.

- Úgy látom, te egy rendes pasas vagy és nem kell félnem tőled. Megpróbálhatjuk, de abba kell hagynod, ha szólok.

- Persze, persze! - bólogattam sápadtan, de nem mertem a szemébe nézni, a semmibe bámultam.

A lány megint hallgatott, csak a keze mozdult meg, hogy lassan végigsimítson a karomon, majd az arcomon.

- Ne reszkess már, mondtam, hogy nem harapok!

- Ok, ok, mindjárt elmúlik. - húztam ki magam és egy mosolyt erőltettem a képemre, majd felé fordultam. Bíztató szempár nézett vissza.

- És a piszkos anyagiak? Mennyibe fog ez nekem kerülni? - tudakoltam, pedig az ár már az én szempontomból teljesen mindegy volt.

- Nem tudom, egy ötöst szoktam kérni, de majd a végén megmondom. Az is lehet, hogy nem sikerül, akkor megelégszel egy gumis dugással?

- Ahogy akarod! - bólogattam.

- Na és hogy csináljuk? - rebegtette meg csodálatos műszempilláit, és ismét közel hajolt. Tisztán érződött a fogmosás utáni üde lehelete. Vastag ajkai gyönyörűen megcsillantak a napfényben és kellemes borzongással töltöttek meg.

- Arra gondoltam, talán a hátsó ülésen... - kezdtem összeszedni magam.

- Ok, mond, hogy mit csináljak! - szállt ki az autóból, én pedig előkotortam a síkosítót és hezitálva követtem. Lelkileg még mindig nem voltam megfelelően felkészülve a fizikai kapcsolatra. Mire megkerültem a kocsit, a csaj már meg is szabadult a szűk nadrágocskától és a nyitott hátsó ajtón alkalmas helyzetet keresve betérdelt az ülésre. A fejét a kézfején pihentetve, a derekát pompásan homorítva kitolta a fenekét. A teljesen szőrtelen, lehetetlenül kerek félgömbök sokkot okoztak, a rózsaszín punci résében a szeméremajkak sötéten virítottak. Sötétbarna ánusza épp hogy csak kivillant a húsosan ringó farpofák közül. Alig mertem megérinteni. Egészen közel álltam, így a lány hátranyúlva az egyik kezével megpróbálta simogatni a farmeron keresztül a farkam, viszonzásul a tenyerem a puncijára helyeztem. Még teljesen száraz volt.

- Egy kicsit elő kell, hogy készítselek, ha nem bánod! - bátorodtam fel, hogy nem kellett a szemébe néznem.

- Rendben, csináld. - hallottam a választ.

- Voltál ma már pasival? - érdeklődtem, mert tudni akartam, hogy hogyan legyen tovább. Nem szerettem volna bekenni, és durr bele, egyszerűen csak megkefélni. Ha már eddig eljutottam, meg kellett adjam a módját.

- Tegnapelőtt voltam utoljára, ha azért kérded, mert finnyás vagy. - mondta és éreztem a hangjában némi bosszúságot.

- Csodálatos az illatod! - próbáltam engesztelni. És valóban, közelebb hajolva mennyei érzés volt a bőre üdeségét magamba szívni. Megfogtam a puha és meleg kezét, maga alá irányítottam a nadrágomról. Magam is oda támaszkodva behajoltam az autóba, és apró puszikat adtam a puncijára.

- A nyalást külön felszámolom! - közölte a legnagyobb természetességgel. El voltam szánva. Kerül, amibe kerül, a vágy sokkal erősebb volt, mint bármikor. Hat lóval sem lehetett volna visszatartani, hogy bele ne csókoljak az egyre jobban megnyíló vagina csodálatos ajkai közé. A csaj enyhe remegéssel és halk sóhajtozással viselte a csiklóján táncoltatott nyelvem érintését. Jó jelnek gondoltam, hát nyomultam tovább, előre. Amennyire csak bírtam, mélyen bedugtam a nyelvem a nedvesedő hüvelyébe. Az izgalomtól a nő puncija rózsabimbóként virágzott ki, megduzzadva, kinyílva fogadta a csókjaimat, nekem meg teljesen megszűnt minden ellenérzésem a lány prostituált voltát illetően.

Egy idő után be kellett vetnem az ujjaimat is, hogy a csiklóját is kezelésbe vehessem. Nem maradt elég hely, ezért a nyelvem följebb csúszott az ánuszra, ami reflexből pár összehúzódással válaszolt, aztán megnyugodva ellazult és a feszülő izmok egyre mélyebbre engedték a furakodó nyelvemet. A mutató és középső ujjaimat szépen bedugtam a lány hüvelyébe, a hüvelykujjammal meg a duzzadó peckét masszíroztam.

Egy darabig azt hittem, hogy nem fogja sokáig hagyni magát, mert ugye az idő neki pénz, de a lány türelmesen és meglepően hosszú ideig viselte a franciás kényeztetésem. Magam is csodáltam, hogy átérezhető volt, mennyire élvezi a játékot, és még jobban meglepődtem, amikor az orgazmus okozta összehúzódások hangos nyögések kíséretében megérkeztek a hullámzó altestében. Megálltam, csak gyengéden simogattam a combjai belső felét, de a puncijához nem értem hozzá. Tétova mozdulattal markoltam a fenekébe, de a lány csak nagyot szusszanva beljebb csúszott, elterült az ülésen. Bozontos haja beterítette az arcát, így tanácstalanul vártam, hogy magához térjen. Nem siettettem, maradtam a simogatásnál és kíváncsian vártam, hogy végre én következzek. Eltelt egy perc, majd még egy, mire a csaj felemelte a fejét és fátyolos szemmel rám nézett. Komoly volt. Mintha abban a pillanatban határozta volna el magát felpattant, és a nadrágocskát megragadva keresgélni kezdte az elejét, hogy magára vegye. Itt már valami baj lesz, állapítottam meg.

- Ne haragudj, de nem csinálom tovább! - közölte szánakozó képpel, majd belebújt a nadrágjába. Egy pillanatra sem nézett a szemembe, hogy eloszlassa a kételyeimet, csak magával foglalkozott. Láttam, hogy vége az üzletnek, ezért egy kis töprengés után meg kellett kérdezzem:

- Mennyivel tartozom?

A lány csak ekkor nézett rám őzikebarna, fátyolosan csillogó szemeivel. Küldött egy kedves mosolyt, amiből tudtam, hogy nem velem van a probléma, aztán a táskáját előszedve kihalászott egy zsebkendőt, és törölgetni kezdte az arcáról az izzadtságtól elkenődött festéket.

- Nem tartozol semmivel. - mondta halkan, alig érthetően, majd becsapta a kocsi hátsó ajtaját, ezzel is jelezve, hogy mehetek Isten hírével.

- De... - a szavakat keresgélve álltam értetlenül a nő előtt.

- Semmi de, csak tűnj már el! - mondta kicsit határozottabban, aztán elfordult tőlem. Világos volt, hogy nem óhajtja tovább a társaságomat. Álltam értetlenül, mint Bálám szamara a ködben, és bizonytalan voltam, mit is kellene mondanom, vagy tennem. A lány viszont nem foglalkozott tovább velem, hát beültem az autóba és indulni készültem. A motor beindítása után még egyszer hátranéztem az oldalsó tükörben, amikor megláttam a nő figyelő tekintetét. Összenéztünk, és valószínűleg akkor jutott elhatározásra, mert felemelte a kezét, hogy megállítson, majd utánam kiáltott.

- Várj, kérlek! Elvinnél Nyíregyházára?

- Persze, örömmel! - hajoltam ki az ablakon, mert valójában tényleg kívántam a közelségét. Valami megfoghatatlan okból nem az érintése hiányzott, hanem csak kíváncsivá tett az utóbbi pár percben tapasztalt pálfordulása.

A lány megkerülte az autót és a táskájával az ölében visszahuppant az anyósülésre, majd intett, hogy induljak.

- Valami rosszat tettem, vagy megbántottalak? - próbáltam beszélgetésbe kezdeni a komoly képpel elgondolkodva maga elé bámuló lánnyal.

- Jaj, dehogy, inkább túl jó voltál! - engedett el felém egy vigasztaló mosolyt.

- Ezt nem értem, akkor miért... ?

- Pár napja arról beszélgettem a barátnőmmel, hogy ha egyszer valaki végre eljuttat a csúcsra, azonnal abbahagyom a strichelést és jó útra térek. - közölte mosolyogva, és szexi mozdulatokkal az arcába lógó tincseket igazgatva rám vigyorgott.

- Ezt el sem hiszem, elég idétlenül hangzik. Különben azt sem értem, hogy az egészen intelligens beszéded és az ápolt megjelenésed ellenére hogy a csudába kerülsz ide az út szélére. Ránézésre egészen mást vártam, de nagyon kellemesen csalódtam benned.

- Ez úgy hangzik, mint egy vallomás! - játszott a szavakkal és előrehajolt, hogy jobban a szemeimbe nézhessen.

- Akár annak is veheted. Nincs okom mellébeszélni. Emlékszem, amikor először láttalak két éve egy piros mini ruhában és majdnem megálltam, csak a foglalkozásod tartott vissza, hogy megszólítsalak.

- Te most udvarolsz nekem? - suhant át valami pír a mosolygó, fehér arcbőrén.

- Jaja, beszélgetni akarok veled, nem szeretném, hogy kínos csendben üljük végig az utat, még ha csak félóra is.


A lánnyal töltött idő valahogyan könnyedséggel töltött el. Mivel megszűntek a kötelezettségek és nem tartott nyomása alatt a vágyaim okozta szégyenérzet, valamint a prosti mivoltától sem kellett úgymond tartanom, felszabadultan, jókedvvel ki akartam élvezni a társaságát.

- Komolyan mondtad, hogy ez volt az első orgazmusod? - sandítottam oldalra, hogy belenézzek a meleg szempárba.

- Teljesen komolyan. Még középiskolában volt egy srác, akivel érettségi előtt lefeküdtem. Tapasztalatlanok voltunk, csak szerencsétlenkedtünk mindketten, ezért nem is sikerült valami jóra. Aztán az egyetemen belekerültem egy alkoholista társaságba, és ott két másik lánnyal együtt jó pénzért escort szolgáltatásokat nyújtottunk ismeretlen pasasoknak. Sikerült úgy elzülleni, hogy két év után abbahagytam a sulit, és mivel a pénz volt az isten, egy alkalmi ismerősöm magával vitt a négyes útra. Ezek után gondolhatod, hogy ez nekem csak munka, és így nem nagyon élveztem. Sosem tudtam igazán élvezni a szexet, emiatt nőként értéktelennek éreztem magamat. Nem volt mentség az sem, hogy a pasik sem bántak valami jól velem. - mesélte a nagy táskáját nézegetve, mintha abból olvasná ki a mondanivalóját.

A lány meglepően rövid, de őszinte története megdöbbentett. Nem látszott rajta, hogy bármennyire is bánná a dolgot, de legbelül valószínűleg mély nyomot hagyhatott az utóbbi pár év a lelkében.

- És a szüleid? - kérdeztem, mert ha másnak nem is, nekik ott kellett volna lenniük a lányuk mögött a megfelelő időben.

- Jó apám kitagadott, és elzavart a háztól. Azóta vissza sem mertem menni, anyám meg nem mert mellém állni. Nagyon elszúrtam, és már nincs visszaút. - mondta szomorkásan fintorogva, és próbált úgy tenni, mintha nem nagyon érdekelné a dolog, de a szemében a csillogás egy könnycsepp megjelenésére utalt.

- Ne beszéljünk most erről, mert úgy látom, elszomorít! - fogtam meg a puha és meleg kezét, amire megrázta bozontos fekete sörényét és egy szemvillantás alatt átalakult mosolygó, szexi angyalkává.

- Inkább azt mond meg nekem, hogy velem mégis hogy sikerült elérned az orgazmust, mikor nem is tettem semmi különöset. - kacsintottam a lány mosolyra húzódó arcára.

- Nem tudom! Valahogy benned jobban megbíztam, tetszett a félénkséged, és ahogyan rám nézel. Persze amit csináltál velem, az is fantasztikus volt. - szedte össze kapkodva a gondolatait.

- Nem is ismersz, lehetnék, mondjuk, egy szatír! - vetettem közbe.

- Ugyan már, itt jársz el mellettem hónapok óta, nem vagyok vak, hogy ne vegyem észre, mennyire megnézel. És tudod mi tetszik még benned annyira, hogy nem érezteted velem, hogy kurva vagyok! Teljesen leveszel a lábamról. Amúgy is, ahogy elnézlek, egy jóképű, harmincas pasi vagy!

- Huhh......, örülök, hogy tetszem, ez kedves bók egy ilyen szép nőtől! - szorítottam meg a kezét, amit addig bölcsen elfelejtettem elengedni, válaszul a lány a másik kezét is a kezemre tette és megsimogatta a kézfejemet.

- Szépnek tartasz? - nézett kihívóan rám.

- Gyönyörűnek! Ami azt illeti, észbontó tested van, és bájos arcod. Ja és a fekete a gyengém! - intettem a fejemmel a hajkoronája felé.

A lány néhány röpke másodpercre szemezni kezdett velem, de vezetés közben nem nagyon engedhettem meg magamnak, hogy viszonozzam a pillantását, ezért csak némán bámulta a profilomat hosszúnak tűnő másodpercekig.

- Ha egy átlagos csaj lennék, belém tudnál szeretni? - lepett meg az újabb, komolynak tűnő kérdésével.

- Simán! Minden megvan benned, amit egy férfi kívánhat. Azt hittem, hogy csak külsőre vagy csodálatos, de nem esett ki a kapa a szádból akkor sem, amikor szóltál hozzám.

- Mi nem esett ki? - kérdezett vissza.

- Nem beszélsz úgy, mint egy kocsis, mocskosul káromkodva, egészen intelligens vagy! - válaszoltam vigyorogva.

- Köszi! - rebegte.

- ja és ápolt vagy, meg rendezett. Ha főzni is tudsz, egy főnyeremény lehetsz!

- Még két ilyen bók, és beléd szerelmesedek! - közölte felnevetve, de a vihogása ellenére érezhetően komolyan vette a szavaimat.

- Én meg már attól féltem, hogy nem leszel belém első látásra szerelmes. - húztam tovább a lány agyát.

- Első látásra nem is, de most, hogy így udvarolsz, meggondoltam magam.

- Örülök, hogy az érzés ilyen kölcsönös, és a kezdeti parázás után nagyon jól érzem magam... Veled! - nyomtam meg az utolsó szót, hogy éreztessem a lánnyal a jókedvem okát.

- Kedves vagy! - hangzott az igazán nőies, lágy szavakkal kifejezett elismerés.

- Igyekszem!

- Tudod mit, ha most hazaviszel, megteszem neked, amiért megálltál mellettem! - mondta szemrebbenés nélkül.

- Természetesen ingyen, és, csak azért mert nagyon kedvellek. - tette hozzá, hogy komolyan is vegyem a közlendőjét.

Elgondolkodtam. Egy pillanatig teljes nyugalomban voltam abban a hitben, hogy a prosti csak ugrat, de rá kellett jönnöm, hogy komolyan gondolta. A lány várt a válaszomra, én meg ettől annyira meglepődtem, hogy nem mondtam sem igent, sem nemet. Bármilyen csábító is volt az ajánlat, mégsem ugrottam fejest azonnal. Mérlegeltem a helyzetet, csak aztán szántam rá magam, hogy igent mondjak, hiszen mégiscsak egy utcalánnyal volt dolgom.

- Annak van egy komoly feltétele! - sandítottam rá elhatározásra jutva.

- Mi az? - tűnt el az arcáról a vigyor.

- Csak akkor, ha megcsókolhatlak!

- Ahányszor csak akarsz! - virult ki ismét a sötétbarna szempár és az arcán lévő gödröcskék még mélyebbek lettek az elbűvölő mosolyától. Megállapítottam magamban, hogy hihetetlen szép ez a nő. Kicsit túlzó sminkje meg egy megközelíthetetlen domina benyomását keltette, ahogyan vad hajzuhataga két oldalról takargatta hatalmas emlőit, és vastagon, élénkpirosan rúzsozott ajkai kissé cserepesen magukra vonzották a tekintetem. Vajon milyen lehetne talpig bőrben, testhez simuló feketében, vagy pirosban, korbáccsal a kezében...? Álmodoztam. Az elhatározás egy pillanat alatt született meg, miközben sóvárgóan bámultam az ajkait, ő pedig megérezve a gondolatomat rózsaszín nyelvével óvatosan körbenyalogatta azokat.

A közelben volt egy kis földút, ami egy szolid kis nyárfaligetbe vezetett. Már húztam is el a kezem a lány kezéből, hogy a váltót kezeljem, és izgatottan álltam ki a konvojból, hogy megszerezzem a nő első csókját. Biztos voltam benne, hogy buja ajkai mézédesek és puhák, érzékiek lesznek. A csaj egy pillanatra meglepődött, amikor lekanyarodtam és hirtelen fékezéssel megálltam egy nagy fa alatt az árnyékban. Viszont a másodperc tört része alatt felfogta, hogy mit akarok, amint felé fordultam. Engemet is megelőzve felém hajolt és jobb kezével megérintve az arcomat, lehunyt szemmel viszonozta a követelőző csókjaimat. Pillanatok alatt felizgultam. Sokkal jobban csókolt a lány, mint elképzeltem. Odaadó volt és szenvedélyes. Az arcomat simogató keze érzékiséggel töltötte meg a röpke másodperceket, a másik keze viszont határozottan csusszant a nadrágomban dagadozó péniszemre.

- Itt akarod? Nem lenne jobb ágyban? - kérdezte suttogva, amikor mélyet sóhajtva elhúzódtam az ajkaitól.

- Nem, csak nem bírtam tovább várni, annyira csábítóak az ajkaid....

A válasz egy gyors puszi volt és egy vele társított kacsintás. A farkamat megdörzsölő kézfeje azonnal visszahúzódott a combomra, amit elkaptam, és felemelve megpusziltam, mint egy lovag az úrnője kacsóját.

- Olyan bunkó vagyok, még be sem mutatkoztam! Attila vagyok! nyújtottam a kezem.

- Viktória. - mormolta sűrű pislogás közepette, és csak ekkor tűnt fel, hogy mennyire kipirult az arca. Nem gondoltam volna, hogy az ő szakmájában ilyen előfordulhat, ezért a csókok számlájára írtam a pirosodást.

- Akkor Viki, ne vesztegessük itt az időt, még sok fontos dolgunk van. - mondtam határozottan, és már fordultam is, hogy beállva a sorba minél hamarabb beérhessünk a városba.


Viki a külváros egyik nagyon csendes utcácskájában lakott, ott is az utolsó ház mellett álltunk meg. A kert végében már csak egy nagy napraforgótábla aranysárga virágai mosolyogtak rám mind- mind felém fordulva, mintha köszöntenének, mint újdonsült jövevényt.

Maga a ház viszonylag kicsi, de takaros, a füves udvar szépen rendben tartva. A ház előtt keskeny virágoskert gondoskodott a hangulatról, ápolt rózsabokrokkal, éppen virágzó égszínkék enciánnal. Le a kalappal a lány előtt, gondoltam. Elmondása szerint ez a szerény, de csinos kis házikó a sajátja volt. Egy barna, szőrmók, korcs kutya üdvözölte az érkezésünket. A lányt azonnal megismerte, farkcsóválva dörgölőzött hozzá, amint a kapun belülre kerültünk. Velem is hamar megbarátkozott, elég volt megsimogatni a buksiját, és máris kitörő örömmel ugrált körbe, hogy a barátságáról biztosítson.

A házikó elrendezése nem volt igazán jó, de Viki azt mondta, neki és a lakótársnőjének tökéletesen megfelel. Véleményem szerint egyetlen probléma volt vele, hogy a belső szobába, ahol az Edina nevű lány lakott, csak a Viki szobáján keresztül lehetett bejutni.

Nagyon tetszett a lány otthona. Ízlésesen berendezett, modern bútorok és elegáns kiegészítők, függönyök, szőnyegek tették lakájossá a régi építésű házacskát. Minden megvolt itt ahhoz, hogy a két lány kényelmesen, nyugalomban élhessen. Jómagam azért egy kicsit elbizonytalanodtam, amikor körülnéztem a lakásban. Egy kicsit jót is tett, hogy nem estünk rögtön egymásnak, mert ahogyan közeledett a várva várt együttlét, annál jobban nőtt bennem a feszültség. A csaj szerencsére nem viselkedett profi örömlány módjára, teljesen természetes mozdulatokkal vezetett körbe a kis épületben, majd adott a kutyának friss vizet, mielőtt pisilni ment volna. Magam csak álltam és nézelődtem a Viki szobájában a keskeny, egyszemélyes ágy mellett, amíg a lány végre két pohárral a kezében megérkezett a konyhából. Kedvesen kínált nagyfröccsel, ami kellemesen hűvös volt. Tiltakozni akartam az alkohol miatt, de a meggyőző szempár és a kedves unszolás hosszú távú maradás lehetőségével kecsegtetett. Nem volt kétséges, hogy Viki a barátságomra törekszik, nem az alkalmi partnert látja bennem. Még ott csengtek a fülemben a szavai, hogy abbahagyja a strichelést .

Koccintottunk hát, és persze a lány nyújtotta felém a nyakát, hogy az újdonsült ismeretségünket puszikkal pecsételjük meg. Mivel levette a magas sarkú csizmáját, kicsit le kellett hajolnom hozzá, és ha már ott volt a közvetlen közelemben, át is öleltem a derekát, hogy szorosan magamhoz húzzam, mert azt akartam, hogy a hatalmas mellei lökhárítóként hozzám simuljanak. Pillanatok alatt lágy csókokra váltottunk. A lány kivette a kezemből a poharat, majd elfordult, hogy letegye őket a közelben lévő íróasztalra. Én persze nem akartam elengedni, léptem utána és hátulról átkarolva, a haját féloldalra igazítva belecsókoltam a nyakába. Felegyenesedett, majd a magasba emelte a kezeit, hogy a pólót áthúzhassam a fején és a karjain. Mennyei érzés volt a hatalmas ciciket a karomra fektetni és megemelni. Szabad kezemmel kitanulmányoztam a kidudorodó bimbóudvarokat és az egyre jobban megkeményedő bimbókat. A lágy simogatások megtették a hatásukat, a lány egyre hangosabb szuszogással és mély lélegzéssel reagált. Nem siettetett, nem akart befolyásolni, csak átadta magát nekem.

A melleivel töltött hosszú percek után kigomboltam a picsányi nadrágocska fém gombját és letoltam a cipzárt is, hogy a kezem beférjen a lány meztelen ágyékára. Teljesen nedves, fülledt punci fogadott, de igyekeztem minél kevésbé éreztetni vele a bennem követelőző szenvedélyt. Viki jobbra- balra mozgatta a fenekét, a farkamnak tolatva őrületessé fokozva a vágyamat. A kezei lágyan csimpaszkodtak a nyakamba, és próbálta úgy fordítani a testét, hogy megcsókolhassam. Ez a teljesen odaadó viselkedés gondolkodtatott el azon, hogy ha a lány olyan kedvesen áll hozzám, akkor nekem is legalább annyira úgy kell viselkednem vele. Kicsit persze ott volt bennem egy álomkép, hogy a hányatott sorsú leányzónak én lehetek az első igazán kedves partnere. Ez adott erőt, hogy ne teperjem le, mint egy féktelen bika, hanem türelmesen, megfontolt mozdulatokkal szerezzek neki örömet. Nagyon akartam, hogy jó legyen neki, és elkápráztathassam.

Végigpuszilgattam a meztelen, hibátlan hátát, a kezeimmel letoltam a nadrágját, majd adtam néhány puszit a fenekére, mielőtt felállva szenvedélyesen megcsókoltam volna mohó ajkait. A csókjaiból és a számba tolakodó nyelvéből ítélve sikerült a megfelelő hangulatot elérnem nála. Viki kigombolta az ingem, végigsimogatta a mellkasom, majd megpuszilgatott a nyakamon, amíg a farkamat is ki nem szabadította a farmerból. A szemembe nevetgélve lágyan húzott néhányat a fitymámon. majd leguggolt, és lefejtette rólam a nadrágot, kiléptetett belőle és még a zoknimat is levette. Én addig ledobtam az ingemet és megbabonázva követtem a nő mozdulatait. Viki felnézett, pár másodpercre belefúrta átható tekintetét a szemembe, majd lecsukta kékre pingált szemhéjait. Rosszkislány módjára hajolt a péniszemhez, mindkét arcával végigsimogatta, mielőtt végigpuszilgatta volna. Majdnem eldurrantam, annyira jó volt a lángoló arcbőrének érintése. Picit felemelkedett, bevette a szájába a makkom, és lefeszítette a farkamat, hogy ismét kinyitva a szemét magába bolondítson. Észbontó látványt nyújtott, és észbontóan kellemes, forró ajkai lágyan szívták magukba a péniszem felét.

Nem akartam még elélvezni, de erre a jelenetre nem voltam igazán felkészülve. Fel kellett emelnem a lányt, ha nem akartam pillanatokon belül befejezni az előjátékot. Hátrébb léptem, felemeltem Vikit és megcsókoltam, majd lágyan terelgetve az ágyra fektettem, hogy mellé helyezkedve, szembefordulva összefonódhassak vele. Nagyon kellemes volt ölelkezni, csókolózni vele. Ha korábban eszembe is jutott, hogy hányan jártak már a lányban, most ez az érzés teljesen elmúlt. Fantasztikusan tudott szeretkezni, szinte elvette az eszem.

Az ölelkezések közepette lágyan nyitottam szét a combjait, hogy simogathassam a punciját. Nyálkás csiga módjára könnyedén csúszott a középső ujjam a lány szeméremajkai közé, hogy többször is végigszánkázva a nedves résben örömet szerezzek. Hiába a délutáni puszik és a nyalás, most mégis ismeretlen területnek számítottak a szeméremajkak és a kitágult hüvely, amit lassan, de aprólékosan mindenütt fel kellett fedeznem. Viki úgy kapaszkodott belém, mintha az élete függene tőle, én meg mámorosan élveztem a reakcióit. Mit sem számított, hogy kurva volt, nekem csak egy nő, és semmi több. Amúgy is csak elképzeléseim voltak a prostikról, Vikin kívül soha, egyikkel sem volt dolgom. Ez a nő viszont abszolút nem emlékeztetett a korábbi mivoltára.

Meg kellett kérnem, hogy ne játsszon a farkammal, mert féltem, hogy elélvezek. Mondta, hogy nem baj, csak annyit szeretne, hogy érezzem jól magamat, de szót is fogadott, a hátam és a nyakam simogatta forró tenyerével.

- Legyél most velem! - kérte. A szapora légzése és hangos nyögései szerint már közel állhatott az orgazmushoz, én meg egy kicsit megnyugodtam, így eleget tettem a kérésének. Ráfeküdtem, a karommal kinyomtam magam, had lássam az arcát is, amikor belé hatolok. Összerándult a döfésemre, amikor egyetlen mozdulattal elmerültem benne. Csodás, selymes melegség fogadott. Alig kellett párat mozdulnom, hogy Viki formás testét megfeszítse az orgazmus első hulláma. Aprókat mozdultam csak, hogy ne okozzak a még érzékenyebbé váló nemi szervének kellemetlenséget és ámulattal szemléltem az arcán elterülő boldog mosolyt.

- Ha lehet, ne élvezz belém, megfeledkeztem a gumiról... megfordulok és csináld, amit szeretnél - suttogta érzéki szavakkal, mikor megnyugodni látszott a kéj révületéből.

Meglepett a csaj. Tulajdonképpen nekem is eszembe juthatott volna az óvszer, de olyan önkéntelenül sodródtunk a szexig, hogy egyikünknek sem ütött szöget a fejében, hogy védekeznünk is kellene. Viszont még nem volt késő, nem kellett bűntudatot éreznem miatta, vagy megijedni egy nem kívánt terhességtől. Viki az oldalamat simogatva várta, hogy kicsusszanjak belőle és hasra fordulhasson, de én csak támaszkodtam tovább felette, és az egyik kezemmel a melleit gyötörtem. Na, nem durván, csak megmarkolva, csipkedve. Élveztem, hogy a hatalmas emlők milyen ruganyosan ringanak a kezemben, már amennyire a tenyerem le tudta takarni őket. A lány meg is mosolyogta a játékomat.

- Hogy őszinte legyek, most sokkal szívesebben tenném a melleid közé... - mondtam az emlőinek, mert nem néztem a lány szemébe, megbabonáztak a félgömbjei.

- Gyere kedves! - szólított Viki vigyorogva, és két kezével két oldalról összetolta a dudáit. Még izgatóbb lett a látvány. Csöppnyi szégyenérzetet sem éreztem, mikor a hasa fölé térdeltem. A lány egy pillanatra megnyitotta az utat, majd a mellei közé fektetett farkamra rázárta azokat. Pompás érzés volt előre mozdulni.

- Gyere közelebb! - utasított, mert a fejét előre hajtva nem érte el a makkom. Megtörtént az előrenyomulás és egy fürge nyelv érintette meg a péniszem minden előretolásnál.

- Jesszus Mária, rögtön elélvezek! - hörögtem. Viki abbahagyta a nyalakodást, de még szorosabban tartotta a farkam a mellei között. Még két döfés és visszavonhatatlanul megfeszültek az izmaim, hogy elemi erővel préseljék a lány nyakára és spermámat. Hogy mit is élveztem jobban? A nyakon lefolyó, nyelőcső alatti gödörben összegyűlő sperma látványát, vagy magát az orgazmus okozta csodálatos érzést, esetleg a Viki arcán végigfutó káprázatos mosolyt? Nem tudtam eldönteni, de ezek így együtt fenomenálisak voltak.


Pihegve feküdtem a lány mellé, hogy gyengéden megszorongassam és hogy a kiszáradt ajkaimmal szenvedélyesen, vadul megcsókolhassam. Igazi partner volt ő, nem húzódozott, nem keresett semmire kifogásokat, csak viszonozta a kedvességemet, és határozottan éreztem az örömét. Lágyan, szeretetteljesen megsimogatta a melleire fektetett fejem, mikor pihenésképpen hozzá bújtam, hogy kifújhassam magam.

Vagy tíz percet feküdhettünk így, csendben, apró simogatásokkal, mire Viki megszólalt:

- Meggondoltad magad, hogy nem azt csináltuk, amit szerettél volna? - kérdezte halkan.

- Nem erről van szó! Láttam rajtad, hogy jól érzed magad, és nem akartam elrontani a kedved. Ha már sikerült örömet szereznem, azt akarom, hogy ez kellemes emlék maradjon.

A lány picit elgondolkodott, majd tovább kérdezett.

- Miért vagy velem ilyen jó? - és a simogatásai nem álltak meg akkor sem, mikor belecsókoltam a köldökébe, csak még kedvesebben birizgált tovább a puha ujjaival.

- Miért? Milyennek kéne lennem? Imádnivaló nő vagy, aki nagyon tetszik nekem! Alapból sem vagyok senkivel sem rosszindulatú, te pedig aranyos vagy, és kedves, és gyönyörű! - hajoltam a puncijához és puszikat nyomtam a szeméremdobjára. Kérnem sem kellett, mintha automatikusan nyíltak volna meg a combjai, hogy a szétnyíló, rózsaszín szeméremajkai közé is beférjek. Nem is volt kérdéses, hogy ő is akarja, hogy kinyaljam.

Egy órával később már hason fekve félálomban szundítottam az ágyon. Viki elvitte a spermával eláztatott takarót a mosógépbe, és a haját is ki akarta mosni, hogy ne legyen ragacsos, fehér foltokkal tele. Olyan édes puszit adott, mielőtt elment, hogy alig akartam elengedni, de megígérte, hogy hamarosan visszajön, és majd ő fog kényeztetni engem.


Halk beszélgetésre ébredtem. Egy vékony lepedővel be voltam takarva. Csak dicsérni tudtam a lány figyelmességét. A lakásban nagyon finom ételszag terjengett. Felpillantottam a falon függő tányért utánzó órára, és bosszúsan állapítottam meg, hogy az az egy óra négyre sikeredett.

- Mi az fenét keres itt ez a faszi? Megegyeztünk, hogy nem hozunk ide senkit. - hallatszott egy felháborodott női hang.

- Ne morogj már, ő nem azért van itt. - hallottam Viki megnyugtató szavait.

- Akkor mi a picsának? Megbasz, oszt *8217 sose látod többet. - erősködött az ismeretlen nő.

- Nem baj, örülök, hogy itt van..., annyira édes a srác.... Úgy bánik velem, mint egy királynővel.

- Na persze, megszopat ingyen, aztán itt hagy, utána meg rinyálsz nekem! - csapódott egy ajtó, amiből arra következtettem, hogy Edina lehet, a lakótársnő. Hihetetlenül jól estek a Viki szavai. Ezek szerint fontosnak tart, gondoltam. Nem tudtam, mitévő legyek. Meg sem mertem fordulni, úgy tettem, mintha még mindig aludnék. Persze ezt sem játszhattam sokáig, Viki mellém ült az ágyra és a hátamat gyengéden simogatva ébresztgetett.

- Ha nem is vagyok főnyeremény, főzni azért tudok, vacsorázol velem? - kérdezte ellenállhatatlanul.

- Ha megkínálsz, nagyon szívesen! - fordultam felé és elcsattant egy érzéki csók.

- Hallottam, hogy megjött a szobatársad... - intettem a fejemmel az ajtaja felé, mire Viki mentegetőzni kezdett.

- Ne haragudj, nem rossz lány ő, csaj a szája jár, majd lenyugszik és minden rendben lesz!

- Nincs semmi baj. - mosolyodtam el. Csak most néztem meg igazán a lányt. Amíg aludtam, lemosta a festéket, eltávolította a műszempillákat, letörölte az élénkpiros rúzs nyomait és teljesen természetes szépségében tündökölt előttem.

- Te smink nélkül is gyönyörű vagy! - akartam kedveskedni, mert annyira jól esett, hogy a lány a kegyeibe fogadott, és úgy beszélt rólam a másik nővel nem sokkal azelőtt. Nem is beszélve arról, hogy eszméletlenül szépnek találtam.

Válasz nem jött, csak a lány szorosan magához szorított, úgy fejezte ki a háláját, aztán kirohant a szobából anélkül, hogy az arcát láthattam volna. Három perc után viszont visszajött, elment mellettem és megcsókolt, mielőtt bekopogott volna a szomszéd szobába, hogy vacsorázni hívja Edinát, velem egyetemben.


Félve öltözködtem fel, mert attól tartottam, hogy Edina bármelyik pillanatban rám nyithat. Mégsem olyan szuper ez a lakás, mint gondoltam, de a lelkem mélyén azért kívántam, hogy megtörténjem. Mi van, ha meglát meztelenül? Hát semmi.

Már a konyhában álltam az asztal mellett és az ínycsiklandozó illatokat árasztó pörköltet szemléltem nagyokat nyelve, mikor a lakótárs megjelent. Bárkire számítottam volna, csak erre a nőre nem. Edina a négyes út másik üdvöskéje volt, a szurokfekete. Világosszürke, feszes, rövidnadrágos szabadidőruhában érkezett. Most először volt alkalmam közelebbről megnézni. Erősen csontos, szögletes arca sötéten fénylett, de a szemei még ettől is jobban világítottak a fekete arc mélyen ülő szemgödreiből. Ébenfekete, rövid haja volt, fésületlenül hátranyalva, az amúgy is elég ronda ábrázatát nemigen változtatta barátságosabbá. Valamikor két évvel ezelőtt, amikor először megláttam, rendesen ijesztőnek éreztem, de már valamennyire hozzászoktam a képéhez. Persze egészen más volt így, testközelből, szemtől szemben állva. Az idők folyamán azért szelídült valamennyire a véleményem a lányról. Közelről nézve a bánatos szemek és a gondterhelt arc enyhe szánalmat váltott ki belőlem. Sosem voltam olyan, aki a külső alapján ítéli meg az embereket, de azért nekem sem volt mindegy, hogy egy nő hogyan is néz ki. Nos, ha az arca nem is volt valami megnyerő, a teste fantasztikus volt. Az ágyékába simuló nadrág akaratlanul is magára vonzotta a tekintetem. A csípője rajzfilmfigurára hajazóan lehetetlenül keskenynek tűnt, de az abból kiszélesedő fenék még a Viki csodálatos gömbölyűségén is túltett. Hatalmas lábujjain a lakásban teljesen nesztelenül közlekedett.

Edina meglehetősen hűvösen fogadta a köszönésem, csak kurtán, foghegyről válaszolva foglalta el a helyet az asztalnál. Láthatóan nemkívánatos személy voltam, és ezt éreztette is a hallgatásba burkolózásával. Viki egy darabig még próbálta megbékíteni a lányt, viccelődve, pajkosan bevonni a társalgásba, de sikertelenül zárult minden kezdeményezése. Rajtam igazán nem múlott volna a dolog, de Edina makacsul ellenséges maradt. A vacsorája elfogyasztása után hamar le is lépett, sértődötten vonult a szobájába és hangos csattanással zárta magára az ajtót. Vikit kicsit le is hangolta a dolog, de velem azért nagyon kedves maradt, kínálgatott, a kezével simogatott és megnyugtató örömmel szemlélte, hogyan tüntetem el a remekbe sikerült csirkepörkölt darabjait. Szorosan mellém ült, a vállamra hajtotta a fejét. Azon gondolkodtam, hogy a prosti is csak egy ember, érzésekkel és érzelmekkel tele. Ez a lány pedig most tőlem reméli a kedvességet. Nem volt jogom csalódást okozni neki, és valahol úgy éreztem, hogy olyan ő, mint egy kivert kutya, aki nem kell senkinek, pedig mindennél jobban vágyik a szeretetre. Evés közben azon gondolkodtam, hogy lehetne-e közöttünk valami komolyabb kapcsolat. Persze ehhez is legalább három dolog kellene. Az egyik, hogy a lány tényleg felhagyjon a kurválkodással, a másik, hogy szeressen engem, és a harmadik, hogy én is beleszeressek. Rövid, de annál tartalmasabb ismeretségünk ellenére minden amellett szólt, hogy mindez lehetséges, de nem bírtam rászánni magam, hogy lépjek is ez ügyben.

- Ízlett a vacsora? - kérdezte Viki, miután jóllakottan, elnehezülve hátradőltem a székben. A csaj az asztalon pihentetett kezemre tette a saját, puha és forró tenyerét, úgy várta a visszaigazolást.

- Csodálatos volt, ilyen finomat csak az édesanyám tud csinálni. - fontam az ujjaimat az övéi közé.

- Szép a gyűrűd! - néztem meg a vékony karikán lévő apró kövecskéket.

- Neked meg úgy látom, hogy nincs. Vár otthon valaki? - hallottam a Viki óvatos puhatolózását.

- Nincs senkim, ha erre gondolsz. Nekem még egy kutyám sincs. - néztem mélyen a szemébe. Megéreztem, hogy a lány pont arra gondol, amire én, biztos voltam, hogy tartós kapcsolatot remél tőlem. Mindenesetre nagyon húzódoztam még a gondolattól, hogy megvalósuljon ez az elképzelés. Nehezen emésztettem, hogy a lány délelőtt még kurva volt. Időre volt szükségem, egyrészt, hogy jobban megismerjem, másrészt hogy megbízzak benne. Valahol éreztem, hogy ez a ragaszkodás, amit mutat irányomban nem egy hétköznapi flört, de nagyon korainak találtam elhatározni magam.

- Itt maradnál velem éjszakára? - Viki lényegre törő kérdése minden kételyt eloszlatott bennem. Bújt belém, édesgetett, csábítgatott, amíg csókolózásba nem merültünk. A rövid, de szolid kis nyári ruhájában az ölembe furakodott, és a szenvedélyével gondoskodott róla, hogy eszembe se jusson nemet mondani. Pár perc múlva már az ágyán folytatódott a smárolás, de még felöltözve feküdtem a lány combjai között. Visszatartott a tudat, hogy a szomszéd szobából Edina bármikor ránk nyithat. Vikit ugyanez cseppet sem hatotta meg, mintha csak egyedül lennénk, határozottan irányította az eseményeket. A kellő izgalmi állapotot elérve feltérdeltetett, maga meg felülve kiszabadította a péniszem és valahonnan egy gumit előkotorva másodpercek alatt felkészített az aktusra. Döbbentem néztem le.

- Délután még nem kellett óvszer... - vigyorogtam.

- Mert elvarázsoltál, és túl gyorsan történt minden. Pedig sosem csinálom gumi nélkül.

- Vegyem úgy, hogy kivételeztél velem? - fogtam a kezeim közé a bájos arcocskáját, hogy a szemébe nézhessek.

Viki gondolkodott egy pillanatig, aztán legurította a péniszemről a gumit, és félredobta.

- Megbízom benned! - motyogta, majd közelebb húzott, hogy a farkam megint a mellei közé került és a forró bőr érintésétől egyre nőtt bennem a kéj és lifteztek a heréim.

Igen, a bizalom, gondoltam. Nagyon fontos, de én sem szerettem volna egy nem kívánt terhességgel elrontani egy el sem kezdődött kapcsolatot. Előre eldöntöttem, hogy nagyon vigyázok. Hanyatt akartam dönteni a csajt, de csak annyira engedte, hogy két kézzel megmarkolja a szerszámom és úgy részesítsen örömben. Szándékosan csinálta csigalassúsággal, és közben kiélvezte a képemen átsuhanó örömmámor okozta változásokat.

Próbáltam fülelni, de a vastag falak miatt váratlanul ért a szobatársnő megjelenése. Hirtelen el sem tudtam húzódni, mert Viki fel sem vette a lány átvonulását a szobán. Ő egy mosolyt küldött Edina felé el sem engedve a farkamat, én meg szégyenlősen próbáltam takargatni a nyilvánvalót. A számomra idegen nő megvető pillantása porig alázott, az újdonsült barátnőm meg jót nevetett a reakciómon. Még hallottam, hogy csobog a víz a fürdőben, mikor Viki végre megszánt és a lepedőt magunkra húzva lefektetett. Erősködött, hogy ne törődjek vele, hanyatt fordított, majd mielőtt még ellenkezhettem volna, lovaglóhelyzetbe helyezkedett felettem.

- Hogy te milyen szégyenlős vagy! - kuncogott, közben meg az ágyékával eszelősen körözött a péniszemen.

- Lesül a bőr a képemről... - sóhajtottam a megtörtént eseményen mosolyogva, de amilyen hirtelen történt az egész, olyan gyorsan el is múlt az érzés. Viki félrehúzta a bugyiját és lassan ráereszkedett a péniszemre. Úgy viselkedett, mintha szándékosan provokálni akarná Edinát velem. Már a lepedőt is furcsának találtam utólag, de nem is tartott sokáig, hogy a lovagló lány hátáról az is lecsússzon és félreérthetetlenül látsszon a szex jelenet a szobán keresztül visszasétáló lány előtt. Valahol mélyen éreztem, hogy nem helyes, amit cselekszem, de a partnerem nem mutatott hajlandóságot, hát én sem fogtam vissza magam. Bevallom őszintén, hogy még plusz izgalommal is töltött el, hogy a nő látja a félreérthetetlen testhelyzetet. Összemosolyogtak Vikivel, aztán a fekete nő rám nézett és a rózsaszín nyelvét felém nyújtva eltűnt a szobájában. Az ajtót be sem zárta maga mögött, ebből arra következtettem, hogy mindent hall, és még az a képtelenség is megfordult a fejemben, hogy leskelődik.

Viki bezzeg csak egyre jobban beindult. Áthúzta a fején a ruháját, a kezeimet a melleire vonta és hangos nyögésekkel huppant vissza minden emelkedés után. Nem bírtam tovább. Épp csak annyi időm volt, hogy szóljak, máris a Viki kezei között találtam a péniszem, aki lecsusszanva rólam keményen dolgozott a farkamon azért, hogy nekem jó legyen.

- Ne haragudj, nem bírtam tovább! - sóhajtottam a nyakamba boruló lány fülébe. Ő azonban kuncogva, mégis valami megfoghatatlan gyengédséggel csókolt meg, mielőtt levetkőztetett.

- Így nem mehetsz haza, mutogatta a hatalmas foltokat az ingemen, majd kiszaladt vele, hogy állítása szerint kimossa. Hallottam a mosógép halk morajlását. A lány azt mondta, hogy reggelre biztosan megszárad, és örülne, ha ottmaradnék vele éjszakára. Hát persze, hogy nem volt ellenvetésem.

Még levette a bugyiját a sötétedni kezdő szobában, mielőtt hozzám bújt volna. Én is levetkőztem teljesen, mert biztos voltam, hogy lesz még szex aznap este. Hát nem volt, vagyis nem olyan, amire gondoltam. Csupán igazi összebújás volt, halk suttogások, beszélgetések és egy rövid alvás körülbelül húsz méter mélyen.

Hajnalban ébredtem a telefonomon beállított csengőhangra. A lány meg sem hallotta, én meg nem akartam az édes álmát megzavarni, hát felöltöztem és mentem a fürdőbe tisztálkodni és persze az ingemért, amit akkor vettem ki nyirkosan a mosógépből. Fel sem vettem, gondoltam majd megszárad, amíg Debrecenbe érek. Mielőtt azonban kimentem volna a kis fürdőszobából, halálra ijedtem az ajtóban álló fekete alaktól. Edina állt ott, szexi kis piros babydollban. A nesztelen lépteivel olyan észrevétlenül közelített meg, hogy azt sem tudtam, mióta figyelt. Berezeltem.

- Visszajössz még hozzá? - kérdezte halkan, egy kis nehezteléssel a hangjában.

- Délután szándékomban áll. - válaszoltam, mert tényleg azon járt az eszem.

- Ha átbaszod, kiheréllek! - mutatott az ujjával fenyegetően felém és vészjósló arca erős indulatokról árulkodott.

- Ha egyáltalán hallod, amit mondok, akkor közlöm, hogy sosem játszok mások érzéseivel, vele pedig különösen nem szeretnék.

- Ajánlom is! - állt félre az utamból, hogy elmehessek, de gondoskodott róla, hogy szinte arrébb kellett, hogy lökjem, amíg elhaladok mellette. Nem fogadta a köszönésemet sem.

Pongó, a kutya, aki egy valóságshow szereplőjéről kapta a nevét nem volt ilyen ellenséges. Játékosan körbeugrált és vidáman vetette magát hanyatt, hogy megsimogassam a hasát is távozásom előtt.

A munka nagyon nehezen fogott, minduntalan a lányon kavarogtak a gondolataim. Próbáltam beilleszteni az életembe. Nem igazán vágytam kötöttségekre, de valahogy mégiscsak belopta magát a szívembe, kitörölhetetlenül kívántam a közelségét, ugyanakkor óriási ellenérzés volt a lány múltja okozta feldolgozhatatlannak tűnő ellenszenv. Ez a kettős érzés őrölt egész nap. Délutánra majdnem győzött a negatív oldal, már vagy tízszer el is döntöttem, hogy nem megyek vissza. De hiába, a Viki kellemes társasága ismétlést kívánt.

A négyes úton ott ált Edina, és fenyegetően felemelt ujjával figyelmeztetett az ígéretemre. Meghatónak éreztem a Viki iránt megmutatkozó féltését. Kicsit még értettem is, hogy hasonszőrű a hasonszőrűvel, meg aztán egyértelmű volt, hogy ha bejövők a képbe, előbb- utóbb a kis lakás szűknek bizonyul hármunknak, így nemcsak a barátnőjét kellett féltenie, hanem a saját egzisztenciáját is. Vikitől tudtam, hogy Edinának a kocsin kívül, szinte semmije sincs. Eddig simán osztoztak, Edina lakott a Viki házában, Viki használta az Edina autóját. Állítása szerint korábban ez a lány húzta ki a bajból, ezért örök hálával tartozik neki.

Első utam persze az albérletembe vezetett, hogy fürödjek, borotválkozzak és átöltözzek. Előrelátóan tiszta ruhát is raktam az autómba, hátha az elkövetkező éjszaka is túlságosan lefoglal ahhoz, hogy hazataláljak. Mivel virágárus nem volt a közelben, egy hatalmas tábla csokoládét szereztem be Vikinek, egy kisebbet pedig Edinának. Sosem szerettem az ellenségeskedést, ezért mindent el akartam követni azért, hogy a feketeség minél hamarabb megbarátkozzon velem.


Viki egy pléden napozott a ház mellett. A frissen nyírt fű illata kellemes emlékeket idéztek fel a gyerekkoromból, egy pillanatra úgy éreztem, mintha hazaérkeztem volna. A lány vidáman integetett, hogy menjek oda hozzá. Apró bikinije alig tartotta össze a ringatózó hatalmas melleit, és egyáltalán, a falatnyi alsórész szebbnél szebb gondolatokat töltött a piszkos fantáziám szövevényes vágyai közé. Hanyatt feküdt mielőtt oda értem volna, és arra bíztatott, hogy feküdjek mellé. Nagyvonalúan félre is húzódott, hogy legyen elég helyem. Megcsókoltam a napon felhevült forró ajkakat, csak utána heveredtem a plédre keresztben, arccal lefelé, a hasát párnának használva.

- Nagyon féltem, hogy nem jössz vissza! - simogatta meg mindkét kezével a fejemet.

- Be kell vallanom, hogy egész nap ezen gondolkodtam. Nagyon nehéz megemészteni a múltadat, de amint látod, itt vagyok, és ha bizonytalanul is, de melletted akarok maradni. Időre van szükségem.

- Tudom. Nem egyszerű neked. Ha tehetek valamit kettőnkért, csak szólnod kell! - erősített meg abban a tudatban, hogy komolyabb kapcsolatot szeretne kettőnk között.

- Azon kívül, hogy nem mész vissza az út szélére, egyelőre semmit sem tudok mondani. Egy tündéri, aranyos lány vagy, de meg kell, hogy jobban ismerjelek. - pusziltam a köldökébe.

- Ez kölcsönös. Részemről bármit megteszek, hogy jobban megismerj.

- Gondolkodtál azon, hogy mit fogsz kezdeni magaddal? - érdeklődtem a terveit illetően, hiszen az az én szempontomból sem volt mindegy.

- Még nem. Ma csak kettőnkről álmodoztam. - kuncogott a lány, a hasa beleremegett a jókedvű nevetésébe.

- Volna esély rá, hogy visszamenj az egyetemre?

- Talán... - gondolkodott el a lány.

- Én szeretném! Ez is valamilyen megerősítés lenne felém, és büszke is lennék rád, mert tudom, hogy okos vagy.

- Ne hízelegj, majd gondolkodom rajta! - legyintett kicsiket a tarkómra, de ezzel csak azt érte el, hogy lejjebb húzódtam. Ráfektettem az arcom a szeméremdombjára és beszívtam a puncija izzadtsággal vegyes, őszibarack illatát.

- Hol jár az eszed? Csak a szex miatt jöttél? - hallottam a Viki doromboló kérdését, ami nem is számonkérésnek hangzott, hanem bíztató kedveskedésnek.

- Azért jöttem, mert nagyon tetszel, és valamit érzek irántad, de mit tegyek, ha ebbe a valamibe a vágyam is beletartozik? - suttogtam a puncijának.

- Kicsit félek, hogy csak a testem miatt vagy velem, de mit is akarhatnék bármi mást, egyáltalán örülhetek, hogy szóba állsz velem.

- Ne légy ilyen szigorú magadhoz, ami volt elmúlt, és azt szeretném, hogy érezd magad nőnek mellettem. Sajnáltalak, amikor azt mondtad, hogy értéktelennek tartod magad. - mondtam határozottan, mert hatni akartam a lelkére. Ahhoz, hogy egyenrangú partner legyen a kapcsolatunkban, szüksége volt a megerősítésre.

- Szóval most csak szánalomból vagy velem! - állapította meg, de éreztem a hangjából, hogy csupán egy kis játékos kötekedésnek szánja a megjegyzését, mert a lábai ugyanakkor szétnyíltak. A mozdulata arra ösztönzött, hogy félrehúzzam a falatnyi bikinit és megpuszilgassam a csiklóját.

- Nem tudom miért, de nagyon kívánlak! Korábban is vágytam a szexre, de sosem élveztem igazán, amíg nem találkoztam veled. Valahogy minden olyan más... igaz, azelőtt sosem voltam kinyalva... - kuncogott a csiklóját birizgáló nyelvemtől mélyeket sóhajtva.

- Akkor a félreértések elkerülése végett ma nem paráználkodunk, csak beszélgetünk. Én kibírom! - húzódtam el és próbáltam a kipirosodott arcából figyelő fátyolos tekintetből kihámozni az érzéseket.

- Édes vagy! Gyere, csókolj meg, ha már így félbehagysz! - húzott magához közelebb.

- Nem akarsz velem napozni? Vetkőzz le! - utasított megrángatva az ingemet.

- Nem vagyok úgy öltözve!

- Na és, ki lát meg, ha meztelenkedsz? - mutatott körbe fülig érő szájjal.

- Ok, ha te is leveszed a biki... - de már ki sem kellett mondanom, mert a csaj felülve lehámozta magáról mindkét ruhadarabot. Keresztbe tett lábakkal, hátrakönyökölve leste, hogyan öltözök le. Szinte zavarba is hozott, mert a korábban elkezdett játék után és a hatalmas mellek láttán nagyon közel álltam az erekcióhoz. Viki barátságosan maga mellé engedett, és egymás felé fordulva szemezni kezdtünk. Kedves, barna szemei igazi melegséget árasztotta, és csak akkor csukódtak le, amikor megsimogattam a kerek arcocskáját.

- Láttam Edinát, hajnalban még meg is fenyegetett, hogy ha kibabrálok veled, nagyon megjárom. Nagyon a szívén visel téged.

- Aranyos a csaj. Majd meglátod, ha jobban megismered. A pocsék kinézete ellenére arany szíve van. Én imádom... -

- Ritka rosszul fogadott tegnap, nagyon ellenségesen. - árulkodtam a nőre, de annyit Viki is láthatott, hogy nyújtogatta rám a nyelvét a bestia.

- Ne bosszankodj, félt engem. Ez is azt bizonyítja, milyen rendes velem.

- Azért sajnálom, hogy ilyen csúnyácska. Egyáltalán megáll neki valaki, mert első ránézésre elég ijesztő szegényke. - próbáltam jópofa lenni és egyben a kíváncsiságomat is kielégíteni.

- Ó, nem kell őt féltened. Azt mondják, a fél országban nem találsz olyan lányt, aki jobban szopna. - nevetett Viki a megdöbbent szemembe.

- Az klassz! - bólogattam elismerően, és az elrévedt tekintetem mögött próbáltam felidézni a sötétbőrű csaj dús ajkait.

- Úgy elmerengtél! Ki akarod próbálni? - lökött rajtam egyet, mintha a vesémbe látna.

- Köszi, nem, csak elgondolkodtam. - bújtam ki a válaszadás alól.

Viki vigyorgott. Szerettem volna a fejével gondolkodni, megérteni a miérteket. Legjobban az ütött szöget a fejemben, hogy nem azt kérdezte, szeretném-e, hanem hogy konkrétan akarom-e. Vajon csak rosszul gondolkodom, vagy mi a fene. Eszembe jutott az is, hogy előző este Edina előtt szeretkeztem, Vikinek meg semmi kifogása nem volt az ellen, hogy a lány keresztül- kasul sétálgasson a szobán eközben. Jó, a foglalkozásukból eredően nem szégyenlősek, de mégis...

- Főztem neked vacsorát! Ha éhes vagy, már mehetünk is enni, vagy megvárhatjuk Edinát, ahogy jó neked. - zökkentett ki a gondolkodásból.

Milyen anyáskodó! Iszonyatosan szerettem volna tudni, hogy ez a kedvesség és szeretet csak nekem szól, vagy a lány alapból is ilyen. Na, ez majd kiderül, ha jobban megismerem.

- Nem, majd este eszünk. Olyan jól tartasz, még elhízok a végén.

- A kedvedben akarok járni! - kacsintott a szemembe, majd megölelt és olyan csókokat adott, hogy az egész bensőmet megperzselte.

- Menjünk be, az ágyon sokkal kellemesebb, nem nagyon bírom ezt a meleget. - kértem a lányt a homlokomat törölgetve. Viki felnevetett, majd segített összeszedni a holmimat és beterelt a hűvös lakásba. Alig léptem át a lógó nyelvű Pongót és a küszöböt, a lány máris hátulról játékosan tolni kezdett a szobába az ágy felé, és addig nem is nyugodott, míg egymáshoz fekve meg nem ölelgettem. Az erős szexuális inger ellenére megnyugtató volt a lány közelsége. Édes csókjai záporoztak a képemen és a forró bőre szinte égetett.


Két órával később kocsiajtó csapódása jelezte a fekete lány érkezését. Viki kiment innivalóért, nekem meg odadobta a lepedőt, hogy betakarhassam magam. Edina futó pillantást vetett rám, de most sem fogadta a köszönésemet, hanem foghegyről odavetette, hogy látja, rendesen kihasználom a Vikit. Bement a szobájába egy röpke pillanatra, majd a táskáját ledobva megint átviharzott a szobán, hogy kimenjen a konyhába. Rendkívül formás combjai csodálatosan fénylettek a szürke, műbőr mini ruha alatt. Bámulatosan jó teste volt, ami valamennyire feledtetni tudta az arca okozta megilletődöttséget. Egy újabb percen belül már jöttek is vissza a szobába. Viki meztelenül egyensúlyozott egy tálcát, rajta citromos, jeges innivalóval és poharakkal. Az ajtóig csak foszlányokban hallottam a nevetgélésüket, csak sejtettem, hogy nekem is részem van benne. A barátnőm a világ legnagyobb természetességével töltött nekem a hűsítő italból, aztán egy másik pohárral a kezében bebújt a takarónk alá, Edina meg leült az ágy szélére. Valami Géza nevű valakiről beszélgettek, én egy kukkot sem értettem. Annyit sikerült kihámoznom, hogy az a valaki bőszen udvarol az Edinának, de Edina kutyába sem veszi, vagy legalábbis úgy tesz, mintha nem érdekelné. Meghúztam magam a fal mellett. Zavart a feketeség jelenléte, aki néha rám- rám nézett a szúrós szemeivel.

Az este hátralévő részében Edina nem nagyon akart magunkra hagyni. Mint egy utánfutó, rá volt tapadva Vikire. Az volt az érzésem, hogy csak miattam vigyáz a lányra. Nadrágot is alig volt időm húzni, amíg Edina pisilni ment, hogy a vacsorához asztalhoz ülhessek. Rendesen zavart, Viki pedig nem segített ezt a kellemetlen szituációt feloldani.

A barátnőm már másodszor bizonyította, mennyire otthon érzi magát a konyhában. Utánozhatatlanul finom főztje ritka kedves kulináris élvezetben részesített. Dicsértem is rendületlenül a tehetségét, viszonzásul kedves pillantások és röpke, de szeretetteljes puszik pezsdítették fel a véremet.

Edina vacsora után még édesség után kezdett mostatni a lakásban. Nagy dilemmát okozott azzal, hogy előrukkoljak-e a neki hozott csokival, vagy sem. Eleve azért nem vettem ki az autóból délután a táblákat, mert a forróságban megolvadva nem találtam elég gusztusosnak. Hervadt virággal sem állít be az ember vendégségbe. Látva a lány szájhúzogatását, mégiscsak rászántam magam a cselekvésre. Viktória a hasát fogta a nevetéstől, amíg egyenesre simogatta a saját tábláját a hűtőszekrény hideg üveglapján. Edina azonban gyanakodva mért végig, majd egy epés megjegyzéssel beledöfött a szívembe, hogy talán kilóra meg akarom venni a barátságát. Mindemellett viszont egy apró mosoly jelent meg a szája sarkában, és a csokival a kezében Vikitől várt valami reakciót, mielőtt elmormolt volna egy elharapott köszönömöt. Rajta nem fogott ki a meleg, az ujját mártogatta a folyékony édességbe, hogy legyen mit leszopogatni. Jó volt nézni, hogyan csücsörít a szájával, felidézte a Viki szavait, hogy egy szopótehetséggel állok szemben. Valamelyest meg is nyugtatott, hogy pozitív reakciókat mutatott felém ez a nő, mert nagyon bosszantott, hogy ok nélkül olyan otrombán viselkedett velem.

- Mi a faszt nézel? - kérte számon, de már kezdtem hozzászokni az alpári stílusához. Nála ez alap volt.

Az est hátralévő részében a Viki ágyán keresztben a falnak támaszkodva tv-t néztünk. A kedvesem került középre, hogy minél kevesebb ütközéspontot hagyjon közöttem és Edina között, mert érezte, hogy a lány féltékenysége okozza az irántam érzett ellenszenvét. A társalgás nem működött, csendben élveztük egy krimi nem túl izgalmas jeleneteit. El is ment a kedvem a későbbi bujálkodástól.


A pénteki, utolsó munkanap abban a reményben telt, hogy talán este sikerül Viktóriával kettesben maradnom, és végre áldozhatunk a testi örömök oltárán, Edina nélkül, édes kettesben. A program nem egészen így alakult. Este nyolcra egy buliba voltak a lányok hivatalosak. Egy volt kolleganő tartott a férjhez menése előtti búcsúpartit. No lám, másnak is sikerült ebből a körből kitörnie, gondoltam. Maga az ünnepelt hölgy elég szép, Viki szerint már régen nincs a szakmában, de tartja a régi kapcsolatait, és elég széles volt a baráti köre. A vőlegény egy nagydarab, mamlasz fickó, de szemmel láthatóan rajongott a nőért. Kívülállóként nem is akartam véleményt alkotni róluk. Bulit viszont fantasztikust csaptak. Egy vendéglőt béreltek nagy teremmel, zenésszel, mérhetetlen sok piával. Enni ugyan nem volt mit, de mi legalább vacsora után érkeztünk hármasban.

Edina nem sokat változtatott a prosti jellegén, kihívó szerelésében lazán flörtölt a körülötte lévőkkel. Viki azonban visszafogott, de szexi térdig érő ruhában, lófarokba összefogott sörénnyel akart megfelelni nekem. Nem is találhattam volna semmi kivetnivalót a megjelenésében. Még a festékekkel is alapos spórolásba kezdett.

A mulatság olyan volt, mint egy bál, zenével, hangulatvilágításban táncoló emberekkel. A lányok magukkal is cipeltek egy kis lötyögésre. Azért mondom így, mert amit Edinával műveltünk, az semmi sem volt ahhoz képest, ahogyan Viki mozgott a parketten. Lenyűgözően mozgott, jó ütemérzékkel és fantasztikus repertoárral megáldva vonta magára a körülötte táncolók figyelmét. Szabályosan büszke voltam, hogy ez a remek táncos az én párom, még ha csak halovány kísérője voltam is a balerinámnak. Viktória tudatosan irányította a mozdulatait. Nekem szólt az erotikus testbeszéddel felérő csábító táncmozdulat. Leesett az állam is a lány tudását látva. Hát még amikor felcsendült a szerelemre születtem tartalmú melódia, akkor bolondított csak magába igazán ez a kis bestia.

Később megismerhettem Gézát. Edinától egy fejjel magasabb, vékony testalkatú, de szikár alakja ellenére erőteljes megjelenésű. Mosolyogtam azon, hogy milyen hevesen udvarolt a fekete lánynak, de mindvégig esélytelen maradt. Szemmel láthatóan bosszantotta is a fiút a csaj távolságtartása, de néha már nekem is soknak tűnt a levakarhatatlan, kicsit erőszakoskodó tolakodása. Ugyanakkor nem értettem, mi kivetnivalót talál a fiúban. Lehet, az volt a baj, hogy túl hétköznapinak számított az Edinához képest?

Egészében véve ez a buli igazán közelebb hozott minket. Nemcsak Viki nőtt nagyot a szememben a tánctudása és a mozgáskultúrája miatt, hanem örömmel könyveltem el, milyen szerényen tud viselkedni a múltja ellenére. Annak is örültem, hogy az utánfutónk enyhült irányomban, és hajlandó volt táncolni velünk, még néhány trágár mondat erejéig meg is tisztelt a beszélgetésével.


Az elkövetkező hétvégén végre kettesben maradhattam volna Vikivel. Edina sem ment dolgozni , mivel állítólag hétvégén nem nagyon megy a bolt , de átlátszó hazugság volt csupán a lány részéről, hogy ne kellejen a Vikit velem kettesben hagynia. Nem tudom, mit gondolt rólam, zokon esett a bizalmatlansága. Végül is nem éreztem rosszul magam, mert kezdtem hozzászokni a jelenlétéhez. Nagyon jól játszotta a gardedám szerepét, olyannyira, hogy a várva várt szexből csupán egy éjszakai kis pettingre futotta. Viki bíztatott, hogy nyugodtan lehetünk együtt, de én mereven elzárkóztam az Edina viszonylag hűvös megnyilvánulásai miatt.

Aztán jött a hét, munkába járással, korán keléssel, esti fáradtsággal. Edina képes volt korábban hazajárni, nehogy kettesben maradhassak a barátnőmmel. Ott ült minden este a nyakunkon, unalmas műsorokat nézve a tv-ben, vagy csak hallgatózva szedte az igéket. Viki meg sem próbálta befolyásolni, nekem meg eleve nem volt rá esélyem. Annyira viszont jó volt ez a kényszerű közelség, hogy ezen idő alatt Vikit jobban megismerhettem, és Edináról megtudtam egyet s mást. A közös beszélgetések és az összezártság kezdte megenyhíteni a lány irántam érzett bizalmatlanságát. Egy hét után végre egyszer már rám is mosolyogott nagy nehezen.

A következő szombaton Viki ötlete volt, hogy menjünk sétálni. Odakinn már teljesen besötétedett, az utcák elnéptelenedtek, csak néhány fiatal került időnként az utunkba. Kézenfogva andalogtunk Viktóriával, és ami a lényeg, hogy utánfutó nélkül, mert Edina kivételesen nem akaszkodott a nyakunkba. Bizsergető érzés volt a hangulatos utcai világítás fényeiben kettesben lenni a lánnyal, aki a szúnyogok miatt hosszú szoknyát vett fel és melltartó nélküli, de annál nagyobb kivágású hosszú ujjú felsőt. Imádtam, hogy most sem használt melltartót. Örömmel tapasztaltam, hogy azt csak a különleges alkalmakra aggatja magára. Tűsarkú cipőjében hangos kopogással követte a lépteimet. Az eszem persze minduntalan azt kereste, hol tehetném magamévá a nőt, ha már sikerült kettesben maradnunk.

- Nagyon csinos vagy! - hízelegtem végignézve a nő formás alakján.

- Igyekszem hétköznapi nőnek látszani, nehogy szó érhesse a ház elejét. - nevetett Viki.

- Ha nem sértődsz meg, elárulom, hogy kurvásan öltözve sokkal jobban tetszel, de így is észbontó vagy. - mondtam óvatosan, de a lánynak eszébe sem volt fennakadni ezen a megjegyzésen.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (93)        Nem tetszik (56)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-11-05 19:37:11
Pussymen
Szia azért kíváncsi lennék be merted e vállalni a lányt komoly kapcsolatra. Én egy ilyen lányt bevállaltam és 20 évig volt a feleségem. Szült 3 lányt és nagyon profi volt az ágyban. De sajna egy autóbaleset elvette tőlem.

2017-11-05 21:03:14
Lolly
Folytatás?????

2017-11-06 17:46:14
asdad
Ki a faszom tud ennyit írni úgy, hogy egy kurvától is fél? Röhejes vagy. Seggbe meg minden utcaszéli benne van.

2017-11-09 15:17:20
flwt72
Szia.ilybaxo tőbbszőris el olvastam a kis tőrténetedett ami nagyon de nagyon teccet és it meg ragadva gratuálok neked a kapcsolatotokhoz és felszeretném veni veled a kapcsolatot mert lene egy pár aproság ami érdekelne első orban hogy mint emloteted

2017-11-09 16:14:22
flwt72
Szia lilybaxo töbszőris elolvastam a tőrténrtedet ami nagyon tetcik- és gratulálok a kapcsolatotokhoz és ha nem.lene számodra avagy számotokra gond. Pár kérdés erej&*232;ig felszeretnem veni veled a kapcsolatot mint pl hogy jelenleg mi a hejzet

2017-11-22 21:59:52
LoveisLove
Ezzel az a baj hogy ez a történet ki lett másolva máshonnan és van folytatása is. :c

2017-12-02 17:18:50
Asd72
LoveisLove: Hol a fojtatas tudc linket kűldeni?

2019-06-03 09:13:46
SHARMŐR
EZ EGY MEKKORA KAMU SZTORI

2019-06-03 09:14:53
sztroiman
ez egy kamu fasszopó történet egy szó nem igaz belőle te fasszopó minek irsz ilyen faszságokat ide

2022-03-01 20:57:26
Egyrandomsrác
Írd már le a folytatását is, mert nagyon jó volt!


Ezt a szex történetet 36328 X olvasták el.