Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A kiskutyám

Beküldő:Vendég

Egy átlagos reggel történt a dolog amikor egyedül voltam mert a szüleim és a nővérem elmentek otthonról tudtam hogy egész nap megint egyedül leszek mint mindig és unatkozni fogok. De ez nem igy történt. Feküdtem az ágyon és kedvem támadt pornót nézni amikor a kutyám Árcsi (labrador)bejött a szobámba és lefeküdt az ágy végére.engem ez nem zavart folytattam a filmnézést levettem a ruháimat és elkezdtem maszturbálni. Árcsi felvette a fejét felállt majd odajött és hosszú érdes nyelvével nyalogatni kezte a nedves puncimat. Meglepődtem hisz még odáig sem jutottam el hogy csókolózzak mert még csak 14 vagyok. Aztán hagytam neki hogy játszadozzon majd a kezemmel alá nyúltam simogatni kezdtem izgató hosszú péniszét. Láttam rajta hogy élvezi és egyszer csak előbukkant a vörös színű húsdarab. Minél gyorsabban vertem a farkát annál jobban nyalt egyre hevesebben már majdnem a csúcsra jutottam mikor abba hagyta és rám akart ugrani. Először még eszembe se jutott mi történhet ha Árcsi meg akar baszni de hát egyszer élünk. Majd odapucsítottam és hagytam hogy végezze a dolgát ahogy rámugrott egyből sikerrel járt és vastag farkát nedves szűk pinámba nyomta olyan tempót vett fel hogy már a szemem fojt ki de nagyon élveztem és roppant hamar elélveztem. Aztán valami meleget éreztem a hasamban ekkor gyorsan kihúztam magamból a lüktető kutyafaszt és rá kellett jönnöm hogy belém élvezett. Majd Árcsi lihegett egy kicsit addig én is kifújtam magam és oda mentem hozzá hogy megsimogassam közbe mondogattam neki h jó kutya meg ilyenek ezután Árcsi ismét bevadult megint rámugrott. Odapucsítottam ismét és nagy lüktető farka a hátsó felembe hatolt. Felsóhajtottam-bevallom nagyon fájt- majd ismét durva tempóval magáévá tett. Ismét elélveztem ahogy ő is. majd leszállt rólam én szétettem neki a lábaimat és tisztára nyalta a puncim. Elmentem letusolni és folytattam napi teendőimet.
Azóta rendszeresen baszunk Árcsival.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (86)        Nem tetszik (55)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-11-03 12:03:19
nonstopszex@gmail.com
Kellemes történet, tetszett :) Régebben húgom is megdugatta magát sokszor a kutyánkkal én meg néha beszálltam vagy csak simán kivertem rájuk :)

2017-11-03 14:32:12
Beküldő
Na kinek tetszett?

2017-11-06 14:09:32
Sanka
Tetszett!Szívesen adnék neked én is!

2017-11-10 20:56:17
Boyy
En is megdugnalak szivesen cica <3

2017-11-12 09:01:45
Anyám nem adott nevet
Szuper volt. Nekünk is van kutyánk, és én együtt élek a volt feleségemmel, és a mostani barátnőmmel. Ők is imádnak szexelni vele. Én is szoktam őket nézni

2017-12-19 11:01:56
Tomi
Kellemes történet felizgatott. Hatalmasat spriccelve élveztem el.

2018-02-17 23:38:13
Tottihi
Nektek mi a fasz bajotok van??


Ezt a szex történetet 31127 X olvasták el.