Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Két férfival

Beküldő:Lotti


18 éves voltam,amikor az akkori párom által részese voltam életem legvadabb,legaktívabb,egyben a legperverzebb szexuális éjszakájának!!
Egy éve együtt voltunk már,fél élve már pettingeltünk is (ami annyit jelentett,hogy nyalogatta a mellemet,és a kezével izgatott,bugyiban keresztül,én pedig kézzel elégítettem ki).Nem voltam már szűz,de elenyésző,és semmitmondó volt az aktus,mégis nem léptünk sokáig tovább.
Aztán egyszer ez téma lett köztünk,és mindig az lett a vége,hogy biztosan ki akarom-e vele a szexet próbálni,mert mindent meg akar mutatni (ő 26 éves volt), de csak akkor ha biztosan akarom. Konkrét dolgokról nem beszéltünk, és akkor még abban sem voltam biztos,hogy volt orgazmusom. Sokáig rágodtam,és sokszor kellett igent mondanom neki,mire lehitte,hogy tényleg akarom. Kitűztük a napot,megbeszéltük,hogy az egész hétvégét erre áldozzuk majd.Nagyon izgultam,készültem rá,amivel tudtam,bár nyugtatott,hogy ő már mindent előkészített nekünk. Találkoztunk és autóztunk egy keveset,majd egy barátja házánál kötöttünk ki vidéken.
Felkísért egy szobába,hogy készítsem fel magam,ami következni fog,ő is azt teszi.
Utana a konyhában találkoztunk,meg beszéltünk mégegyszer,hogy mindent meg fog nekem mutatni,ami szuper lesz,és bízzak benne. Megittunk 3 wiskhyt, és mondta,hogy kezdődik:
A lenti,nagy hálószobába vezetett,ahol a hatalmas ágy a szoba közepén volt,4 oldalról lámpa világította meg,és a 2 végén 2 kamera állt. Az ágytól nem messze egy asztal,amint sikosítók,vibrátorok voltak, a barátja -akié a ház volt- éppen az ovszereket pakolta ki. Idősebb volt Zolinál, elég nagydarab,szakállas fickó volt,és kedvesen mosolygott. Ledöbbentem,az alkoholtól,a félelemtől, és az izgalomtól is csendben hallgattam végig,hogy a barátja, Ákos is a segítségére lesz,hiszen egyedül nehezen bírná a hétvégét, és azért lesz rögzítve,mert mindannyiunknak különleges élmény lesz,amit muszáj felvenni.
Leültettet Zoli,a barátom az ágy közepére, és megkért,hogy mindent tegyek meg,amit kér.Ezalatt Ákos beállította a kamerákat,jelzett,hogy indulhat,már felveszi ami történik,utána a másik oldalamra ült.Csokoloztam Zolival,majd Ákossal is.Nagyon furcsa volt vele is,nagyon aktívan csókolt,mindkettőjük sokáig, és látványosan csinálták,egymást biztatták,közben lekerült a trikóm, hamar a melltartóm is, és mindketten rábuktak a mellemre.Nyalták mindenhol,markolták de nem okoztak fájdalmat,majd a bimbóval foglalkoztak,nagyon sokáig nyalták,szivogatták,rettenetesen érzékenyek voltak,egyszerűen rájuktapadtak, és nem engedték őket el. Teljesen benedvesedtem,hiszen így már Zoli is izgatott.Majd Zoli arra kért,nyaljam úgy Ákos mellbimbóit,ahogy ők az enyémeket,amíg ezt csináltam,elment pár dologért az asztalhoz,és Ákos hangosan nyögött,míg nyalogattam. Utána mesztelenre vetköztettek,és terpeszben feküdtem,Ákos a mellemet nyalogatta tovább,nagyon tetszettek neki,összenyomkodta őket,hogy mindkét bimbómat egyszerre érje el a szájával.Zoli pedig a lábam között elkezdett simogatni,majd nyalni,amig sikítozva élveztem el.Megmutatta Ákosnak,hol vagyok a legérzékenyebb, és ő teljesen belevetette magát a puncimba,teljesen körbe nyalt.A hüvelyembe dugta először a nyelvét,ott nyalogatott,aztán ahogy a csiklómat megtalálta,ugyanúgy nyalta és szívta,mint a bimbóimat,abba nem hagyva egy pillanatra sem. Rengetegszer elélveztem.
Egy rövid szünet után a csiklómat ingerelve elkezdék a puncimat ujjazni,Ákos vastag ujjai hamar bennem voltak,először csak egy majd 3-4 is bennem mozgott.Majd egy közepes vibrátorral többször megdugtak mindenféle pózban,miközben valaki mindig orgazmusig nyalt,a másik masik a mellbimbóimat nyalta folyamatosan. Teljesen remegtem ezután,és miután mindketten többször megdugtak, és végeztünk,közölték,hogy holnap fogunk szintet lépni
.A második nap ugyanúgy kezdődött,wiskhyvel a konyhában, az ágyon a két férfi között,csokoltak és a mellemet ugyanúgy kínozták ,nyalták,amíg el nem feküdtem.Nem csak Zoli,hanem Ákos is a puncimhoz ment: míg Zoli nyalt, és egy vibrátort nyomot belém,Zoli vazelinnel kenegetett egy vibrátort, és a fenekemet.Eloszor csak egy ujjával hatolt az ánuszomba,majd többet is be-ki dugott,a kamera felé fordítva,miközben próbáltam tiltakozni, hiszen sosem volt semmi/senki a fenekemnél.De eszembe jutott,hogy én akartam és beleegyeztem.
Pár orgazmus utan, a fiúk megpróbáltak a fenekembe is vibrátort nyomni először kicsivel kezték.Nagyon lassan nyomták a fenekembe,egyre mélyebbre,és a végén,amikor teljesen be tudták nyomni,úgy hagyták bennem,mozdulatlanul,miközben a puncimban valami ki-be járt,vagy nyaltak. Egy idő után fordítottak: a puncimban egy nagyobb vibrátort nyomtak,amit utana nem mozditottak,és a fenekemben lévővel dugtott valaki,a masik ferfi pedig nyalt közben.És amikor már könnyen csúszkált bennem,felváltva mozgatták a 2 vibrátort,ami a puncimban és ami a fenekemben volt.Aztan egyre nagyobbat is sikerült belémnyomniuk,ugyanígy csinálták,teljesen ugy éreztem,hogy ennél jobban nem lehetnék megdugva! A csiklómat nyalta az egyikük,míg a masik a vibratorokkal játszott ,sikoltottam és élveztem.A fiúk,miután 2szer elélveztek,a farkukkal helyetesitették a vibrátorokat,egyszerre basztak meg,kettejük között voltam,teljesen terpeszben,teljesen tele.A fenekem valahogy jobban beindította a fiúkat,sokszor filmezték,ahogy csak seggbedugnak valamilyen vibrátorral,lassan csinálták,mindenféle pózban voltam,amig ki-be tolták bennem a farkukat,vagy egy (vagy kettő )vibrit.Sokszor ültem úgy Ákos ölében, hogy a farka a seggemben volt,a csiklómat pedig Zoli nyalta,imádta érezni,ahogy elélvezek,a mellemet markolászta közben.Sokáig csak az orgazmus közelében lehettem,hogy lelkes legyek,amikor változtatni akarnak valamit.
Harmadik nap a szopásé volt.Egyesével minden szopásmodot lefilmeztek,néha vibrátorokkal magamban,az arcomra és a számba,a mellemre élveztek.Utána egyszerre kellett kettejüket leszopnom,amig bírták.Ezután ujra az enyém volt a főszerep: a csiklómat és a mellemet nyalták,amig el nem élveztem,vibrátorokkal kényeztettek közben,és a végén kettejük között voltam,dugtak és nyaltak,szoptam és élveztem egyszerre.
Teljesen kikészülve feküdtem le aludni. Nem akartam elhinni,hogy az lenne a szex,ez minden amit csinalni lehet.
Reggel még a nagyágyas szobában várt rám a ház ura: egy kis ajándékot kért a házért cserébe,egy szólószexet vele,míg a barátom az operatőr,hogy minden látszódjon. Órákig nyalta és ujjazta a húsos ujjaival a puncimat,miután kiélvezte,a vibrátort nyomta belém az ujjai helyett,mert azokat a fenekem felé nyújtotta.Ujjazott és dugott,majd oda is egy vibrátort került,mindkét kezében volt egy.Nyalt egy mozgatta öket bennem. Nemsokára az egyik vibrit a farkával helyettesítette,és a minden lehetséges módon megdugott.A szünetben mézet hozott az ágyba,magára csepegtette, és mindenhonnan lenyalogattam,a melleiről, a szájáról,a farkáról,golyójairól,persze szoptam is őt,ahol kérte.

Hosszan búcsúzott tőlem, felajánlva a házát legközelebbire.
A barátom nemsokkal kesőbb szakított velem, és egyszer még találkoztam Ákossal :)


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (126)        Nem tetszik (114)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 18518 X olvasták el.