Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kefélés az üdülőben

Beküldő:Stella

Mikor 20 éve vettünk egy nyaralótelket a hegyekben már előre örültem annak,hogy ha majd egyedül vagy az anyámmal megyünk nyaralni milyen jó lesz félrekefélni bárkivel is. Az egyik alkalommal a hétvégén felmentünk áthúzatni a bútorokat. Szerencsére a férjem már vasárnap este hazajött és én ott maradtam az anyámmal és a kárpitos mesterrel aki dolgozni jött fel. Persze anyámmal is és velem is kikezdett, de mikor észrevettem,hogy az anyámnak a szoknyája alá nyúlkál már nem foglalkoztam vele és teljesen átengedtem a komát neki. Én már amikor a férjem elment elsétáltam az erdő felé és szerencsém volt,mert összefutottam egy jóképű férfivel aki szintén sétálni indult.Szóba elegyedtünk, majd bementünk az erdőbe is megnézni van e gomba is.Én ugyan nem értek hozzá, de a férfi mondta ő ért hozzá és nézzük meg. Mondtam neki én benne vagyok és rá is érek,mert a férjem nemrég ment haza és én meg eljöttem sétálni. Persze az erdőben egy kicsit síkos volt az avar és belekaroltam a férfibe,hogy ne essek el. ezt ő örömmel fogadta,majd amikor megcsúsztam megfogta a derekamat és úgy segített az úton haladni.Persze lassan a derekamról a fenekemre csúszott a keze amit nem is nagyon bántam,mert jól esett a simogatása.

Aztán megint elcsúsztam és a derekamról felcsúszott a keze és a pulóveremet is felhúzta és majdnem az egész hasam és a mellem is kilátszott, majd mikor megint egyenesbe jöttem kicsúszott a lábam alól a a cipőm és majdnem sikerült seggre esnem és ekkor lenyúlt és felhúzta a szoknyámat. Mondtam neki valamit ki kéne találni,mert lassan levetkőztet engemet. Nem is volna olyan rossz mert biztosan csinos vagyok mondta ere a férfi.Erre mondtam neki öreg vagyok én már ezekhez a dolgokhoz és amikor megint megcsúsztam megfogta a mellemet és a fejemet,majd szájon csókolt. Legalább húsz percig csókolóztunk,közben annyira elkezdett simogatni is,hogy feltolta a pulóveremet és kibujtatta mind a két mellemet a tartójából. Majd mikor meglátta a padot leült és az ölébe vett engemet.Mivel élveztem a csókjait nem törődtem mit csinál velem és felhúzta teljesen a szoknyámat és a bugyimat kezdte lehúzni rólam.

Mondtam neki ez nagyon gyors lenne és azt azért megengedtem neki,hogy a bugyiba dugja a kezét és bányássza a nagy lucskos pinámat. Olyan régen volt már benne férfi kéz,hogy élveztem nagyon ahogy dugja a puncimba is a kezét.Lehajolt és megcsókolta a melleim bimbóját megszívta és megharapdálta ami különösen tetszett nekem amit meg is mondtam neki.Majd lehajolt és belecsókolt a puncimba ami megint jóleső érzést váltott ki belőlem.Mikor abbahagytuk a csókolózást akkor vettük észre,hogy besötétedett és ekkor felállított a lábamra a férfi és felemelte a szoknyámat és teljesen lehúzta a bugyimat. Erre kicsit kiakadtam és mondtam is neki nagyon gyors vagy. letegeztem,mert nevetségesnek tartottam,hogy magázódjak valakivel aki már bányászta a pinámat is és csókolóztam is vele. Mondtam neki lassan mennünk kéne hazafelé mert nem fogunk kitalálni innen mire levette a pulóveremet és a melltartómat majd megfogta a kezemet és elindultunk hazafelé.

Mondtam neki ezt azért nem kellett volna mert még jő hogy nem vetted le a szoknyámat is. Mondta majd legközelebb úgy megyünk haza hogy egyikünkön c sem lesz semmi ruha és a kezünkbe fogjuk a ruhánkat. nagyon élvezem a veled való létet és örülök neki,hogy ennyire szimpatikusnak találjuk egymást. Később elmondta,hogy már nem nős özvegy mert három éve meghalt egy balesetben a felesége és ő vele rengetegszer volt,hogy az erdőkbe mindig meztelenül sétáltak sokszor még nappal is és nemegyszer volt,hogy másokkal is találkoztak,de őket sose zavarta az,hogy bárki látja őket.lassan kiértünk az erdőből és én csak a pulóvert vettem fel a melltartót nem meg is dicsért a koma akit Józsefnek hívtak.Persze ahogy lépdeltünk úgy lengettek a melleim ami neki is nagyon tetszett. Megkérdeztem merre lakik itt és mondta bent a faluba majdnem a másik végén és én mondtam már megérkeztem,mert a mi kéglink ez. Megkérdeztem tőle van e kedve velem vacsorázni és utána felmegyünk a szobánkba még egy kicsit beszélgetni.Persze maradt és amikor megkajáltunk még volt egy kis borunk azt megittuk. Majd felmentünk megmutatni neki a többi helyiséget és bementünk a szobánkba beszélgetni. Persze a beszélgetésből aztán nagy vetkőzés lett és vagy háromszor élvezett belém ami igazán nagyon is jól esett. Mondtam neki,hogy én még három hétig itt leszek a hétvégén feljön a férjem pénteken és vasárnap megy vissza, mert a mestert viszi haza és ha még ő is marad akkor nem kell a szállást igénybe vennie,mert itt is meg tud aludni nálam és akkor ha van kedve sokszor lehetünk még együtt. Mivel nagyon jó összhang volt közöttünk az első héten is rengetegszer keféltem vele .Lassan teljesen hozzászoktam ahhoz,hogy minden harmadik kefélés után leszoptam és ő meg rendszeresen kinyalta a lucskos pinámat. Hát régen volt már ilyen jó szeretőm. Az egyik alkalommal meg is kérdezte,te mindig megcsaltad a férjedet. Mindig .Nekem az volt az igazi ha mással dughattam és élveztem a mással való kefélést, Remélem nem botránkoztattalak meg nagyon mert nagyon szeretek veled lenni és nagyon élvezem azt ahogy valamelyik lyukamat keféled.

Ez igy ment teljes három héten keresztül. Sajnos utánna elváltunk,pedig jó lett volna még és még sokszor élvezni a még mindig kemény faszát és a finom gecijét

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (4)        Nem tetszik (6)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-11-18 06:14:17
Tomas
Nagyon izgató történet. Beléd élvezném én is a gecimet miután kinyaltam a pinádat és ujjaztalak téged. Tetszik hogy baszatod magad másokkal a férjed mellett.


Ezt a szex történetet 9462 X olvasták el.