Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Régi vágyam anyámmal

Beküldő:Raider


Már nagyon régóta fantáziáltam arról,hogy megdugnám anyámat.kb 15 éves korom óta(most 29 vagyok).
Mindig próbáltam leskelőni,kukkolni de csak a szép nagy szilikon ciciket láttam 2 szer.17 éves koromig kb majdnem minden este ő mosta a hátam fürdés közben,persze a farkam állt mint a cövek,amit egyszer észre is vett mert kevés volt a hab a kádban.Ott megszakadt a hát mosás.
Már régóta külön éltek a szüleim,én anyámmal és ahárom tesóval.
Anyám esténként mindig már csak tangában és trikóban volt,a tévét is igy nézte egyik lábát felhúzva a fotelba.Az ajtóboól jól láttam duzzadó pináját,de csak ennyi jutott és a maszturbálás.10 évig csak álmodoztam róla de aztán nem bírtam magamban tartani ezt.
Egyszer családi kerti partit szerveztek a pasijával(mert lett).

Nagyban zajlott a sütés,főzés és iszogatás kint a kertben mikor anyám valamiért bement a házba.Már bőven volt bennem szesz és mivel reggel óta azon gondolkodtam,hogy talán ma és én is bementem.Kerestem mindenhol és az emeleten megtaláltam,éppen át öltözött.
Jött is tőle a kérdés meglepődve,hogy mit keresek,kell e valami.Én annyit mondram,hogy téged anyu.Miért valami baj van fiam?Végülis baj az nincs,csak van valami amit már régóta el akarok mondani neked.Le ültetett az ágyra és mondta,hogy halhatlak fiam.Hát hirtelen azt se tudtam hol kezdjem.Szóval anya ne haragudj meg most,de nagyon vonzó nő vagy és régen is csináltam bizonyos dolgokat.Mit csináltál fiam??
Hát leskelődtem utánad fürdés közben,mikor tangában voltál,rólad fantáziáltam mikor maszturbáltam.itt kicsit ki akadt.Fiam de ezt,hogy gondolod?Mit akarsz ebből kihozni?
Én tudtam,hogy itt az alkalom,hogy elmondjam a frankót. Szóval anyu én régóta szeretném ha történne köztünk valami.Mármint szexre gondolsz? Igen,arra.
Itt még jobban kiakadt,de én már kő kemény voltam. Mondtam neki,hogy legalább verd ki kérlek és azzal a lendülettel elő is vettem a farkam.
De fiam én az anyád vagyok,ezt nem lehet.Tudom de nagyon kivánlak,kérlek csinálj valamit.Rá tettem a kezét a farkamra,ez miattad van látod? Látom fiam,de nem szexelünk.Maximum kézzel segítek neked,rendben anya.El kezdte huzogatni a bőrt,isteni volt de nekem kevés és megfogtam a mellét amitől még keményebb lettem.Ahogy verte a farkam észre vettem,hogy már nem zavarja,sőt kivánja is.Anya,nem gondoltad meg?Fiam nem lehet!És már elé is álltam,feje a farkammal szembe és húztam közelebb a fejét.Ellenkezett de kinyílott a szája és én lassan de tövig nyomtam és nem hittem el hogy sikerült,kis idő után már magától szopott.Egyre vadabbul kívántam és nem bírtam,ülő pózból kutya pózba fordítottam és azt mondram hagyd magad,jó lesz.
Meglepődve semmi ellenkezés nem volt,de ami ennél is jobban meglepett az az volt,hogy tiszta nedű volt a pinája.Kicsit simogattam és félre húztam a tangáját és már toltam is be neki. Kéjesen annyit mondott,fiam. Én dugtam ahogy csak tudtam,jó erősen csak úgy csattogott és már nagyon élezte,persze csak halkan.Mikor éreztem,hogy itt a vég szóltam.Anya mindjárt elélvezek,mire ő-ne huzd ki fiam. Hát nem is,telibe élveztem anyám pináját,isteni volt.
Kicsit pihentünk aztán ki mentünk a kertbe a többiekhez és tettük a dolgunk,halgattunk. Azóta se volt semmi köztünk de az az egy visz mindent..

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (265)        Nem tetszik (134)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-22 12:35:51
Raider
Hány éves vagy edith?

2017-08-20 13:56:49
edith
Hasonlo dolog törtent velem is a batyam szerelmes let belem es meg törtent koztúnk

2020-01-21 11:41:24
Ocsi
Szuper tortenet.


Ezt a szex történetet 54719 X olvasták el.