Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Hugom dugom

Beküldő:janika


Idén nyáron a balatonon voltam a 18 éves hugommal, gondoltam hogy hadd lazítson ő is mivel mikor megházasodtam Budapestbe költöztem nejemmel Emmával és a hugi anyuékkal maradt. Mivel ismertem szüleim természetét tudtam hogy Klárika(hugi) örülne egy kis pihenésnek. Én 21 éves voltam akkor. Emma tudta hogy a szüleim nehéz lessz meggyőzni és elhatározta hogy segít aminek én örültem mert az nejemnél senki se tud meggyőzőbb lenni. Montam hogy akkor pakolunk és nyomás,de Emma monta hogy inkább nem menne és így itt a lehetőség hogy közelebb kerüljön a szüleimhez, ez egy kicsit rosszulesett de nincs mit tenni és telefonáltam a huginak hogy hogy s mint lenne és lenne e kedve eljönni mire gondolkodás nélkül igent mondot ami nem nagyon lepeu meg. Másnap reggel elindultunk és 12 óra volt mire odaértünk, a hugi már várt mikor meglátta az autónkat kifutott elénk majd megölelt minket azt monta hogy jön mánis csak hozza a cuccait. Addig megöleltem Emmát megcsókoltam és mondtam ha nem birod velük csak fogj egy taxit.

Erre azt mondta -majd megleszek.

Ekorra már kijött Klári berakta a cuccait és mentünk. Mikor odaértünk megeggyeztünk hogy kipakkolunk és mejünk pancsolni.

-Jancsi segítenél-mondta
Amikor megfordultam elált a lélegzetem is láttam a formás fenekét , a karcsu derekát , a nem túl nagy de formás melleket és a csupasz pináját , a gyönyörü combját. Egy pillanatra lefagytam köpni nyelni nem tudtam, mire ő folytatta : -gondoltam mielőtt lemennénk bekenhetnél napolajjal.
-Oké-montam miközben azon voltam hogy eltereljem a gondolatom-nem ülsz le valahova?
Erre végighasalt az ágyon és én óvatosan gondosan elkeztem maszírozni. Mire bekentem mindenhol rohantam a fürdőbe mondván megmosom a kezem gyorsan és mehetünk. Mondanom sem kell 1-2 rántás és elélveztem , majd megóstam a kezem és nyomás. A hűsitő viznél voltunk mire monta hogy egy kicsit napozik fürdés előtt erre a napozószékbe beleült én addig a vizbe usztam. Nehézvolt a szememmel nem a formás fenekét nézni amint a napsugarak barnítják és a farkam néha fel is ált. Később a hugom bejött a vizbe hátamhoz uszott átkarolta a nyakam és a lábát a csípőmre tette és megkérdezte hogy :- bátyus nem viszel a hátadon a vízbe?

Erre lassan sétáltam kezem a combján melle a meltartón keresztül hozzámsimult, igy voltunk sokáig majd visszamentünk tusolni, először ő ment , én meg vártam hogy kijöjjön és megessek én. Egyszercsak szolt hogy menjek már be. Bementem. Gyere mosd le a hátam nem érem el. Odamentem és lágyan elkeztem dörzsölni a hátát nem birtam magammal a kezzem a fenekét simogadtam erre hátrafordult mert gondolom megleptem , de az mégjobban meglepte amit utánna látott maximális merevedésem , kicsit ált és nezte majd mosolygott és odahajolt hozzám megcsókolt és közben a keze a boxeromban volt és a farkammal játszott. Már majdnem ellőttem de elengede és a fülembesugta ágyikó megfogtam úgy vizesen a fenekébe markoltam és a szobába vittem és amikor elengedtem letérdelt és elkezte szopni-szivni jobb volt a nejemnél is nade nem kellett sok és a szájába élveztem. Meglepetésemre minden csepjét lenyelte majd hátradőlt az ágyon és monta hogy én jövök. Engedelmesen letérdeltem és az édes nedveket keztem el nyalni de alig birtam annyi jött belőlle majd az eggyik újjam beletoltam erre erősen felnyögöt.

-Jajjj ne húzd már az időt tedd belém.
Erre lassan beleengedtem a farjam mert nem akartam hogy fájdalmat érezzen de a hugi megint meglepett , felnyársaltatta magát a farkamra és azt mondogadta : gyorsabban,beljebb ezaaaz!!! Egyszerre élveztünk el. Egy ideig feküdtünt egymás mellett bámultuk egymást majd megfogadtuk hogy nem lesz több ilyen és hogy titokba tartjuk. Így is lett. Remélem tetszett.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (175)        Nem tetszik (137)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-10 23:24:31
pisti
nem rossz a sztory csak néhány szó helytelen de 5 *

2017-08-22 15:37:20
sex.75@freemail.hu
Nagyon tetszett ez a kis történet kár hogy nincs folytatása!

2020-03-13 16:20:57
Valaki
Ha titok akkor minek írtad ide ki?


Ezt a szex történetet 39990 X olvasták el.