Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Biológiai szemléltető

Beküldő:Noémi

Neten nézelődtem segédeszközöket és valahogy anatómiai szemléltető eszközök bukkantak fel. Elkezdtem nézegetni a különféle női nemi szerveket mutató tárgyakat. Részletesen ki voltak dolgozva. Egészen a test nem látható részleteiig. Milyen lehet a tapintásuk, biztosan rideg hideg. Nem adják át a női test melegségét, illatát, ízeit. Milyen mikor ezeket a tárgyakat kipakoljak egy osztály elé és elkezdik a részleteket bemutatni. A tanár szárazon darálja az anyagot a diákok pedig unottan kalandoznának másfele. Mennyivel izgalmasabb lenne ha az én testem lenne a szemléltető eszköz

Egy részes kis nyári ruhámban ücsörgünk a férjemmel. Az izgalomtól az egész testem liba bőrös. A férjem pedig csak nyugtatgat.

- Nem lesz semmi gond olyan ez mint mikor a strandon vagyunk. Amit nem akarsz arra pedig mondj nemet.

- Nézd most is a reszkető melled nézik a srácok pedig van mi takarja.

A vékony ruha darab nem tudta elrejteni a mellbimbóm keménységét, így szinte meztelennek éreztem magam és éreztem, hogy mustrálnak. Pont ezért féltem, mert ha most így érzem, mi lesz pár perec múlva. Mikor nem lesz ennyi rejtekem se. Kiürült a folyosó, elkezdődött az óra. A tanárral az lett megbeszélve, hogy még kint levetkőzöm, ezért levettem a cipőm. Szépen egymás melle igazítottam, húztam az időt, próbáltam kitölteni a várakozást. A bugyimat a férjemnek adtam, talán azért hogy magánál érezzen, vigyázzon rám. Éppen hogy magam alá igazgattam a szoknyám a padon, mire nyílt az ajtó és megjelent a tanár.

- Kérem hogy fáradjon be.

Elindultam befelé. A férjem felugrott és elkezdte levenni a ruhámat, ami nekem az izgalomtól ki is ment a fejemből.
Beleptem a terembe a kezemet a szemérem dombomon tartva, mint egy megszeppent kislány. Lopva végig néztem a termen. Döbbent zavarba jött arcokat láttam. A szemük bejárta a testem, éreztem ahogy simogatnak, csiklandoznak. Jól eset, kezdtem ellazulni, bizseregni. Próbáltam kifürkészni éppen hol járnak. Volt aki csak egy pontot figyelt, mások mintha csak barmikor eltűnhetnék újra és újra bejártak. Egy egy összeakadt pillantás után, gyarapodott a vöröslő fejek száma. Éreztem ahogy a testem önállósítja magát, kidudorodott a mellem a kezem már nem takart, mintha azt akarna

- Noémi kérem megengedi, hogy magához érjek, vagy ön szeretne szemléltetni?

- Csak nyugodtan tanár úr.

- Kérem lepjen közelebb.

Én ekkor már csak a nagy erős tenyeret láttam, amit mellem körvonalát mutatja. Csak fél centi csak egy hajszál. Mellbimbó udvarom következik, majd szét durran, de mégsem ér hozzá. Szemérem dombomhoz közelít és egyre lejjebb. Önkéntelenül terpeszbe állok, érzem a keze meleget. Érints meg!

- Ezek voltak a külső nemi jellegek.

- Kérem üljön fel ide és rakja a kengyelbe a lábat.

- Most a hölgyön bemutatom a szemérmetest részeit.

- Ez a rész a szemérem domb, amit a hölgyével ellentétben szőr borit alap esetben. Ez a szőr körbe öleli nagy ajkakat is.

- A legkülsőbb rész a nagy szemérem ajkak. A hölgynek viszonylag vékonyak így a kis szemérem ajkakat nem fedi. Ez egyéni sajátosság más nőknél ez lehet lényegesen húsosabb is.

- Ahogyan az itt látható kis szemére...
Végre. Az ujjai végig siklanak a kis és nagy ajkaim között. Kinyíltam mint egy virág. Nagy ujjai között érzem a kis pillangómat, ahogy teljesen kifeszíti szárnyait. Finom masszírozással próbálja előcsalni a csiklómat. Miden gondolatom kisimul és átadom magam a testem élvezetének.

- A hüvely izgalmi állapotban váladékot termel, ez az itt a hölgyön.
Ujja hegyét finoman a hüvelyembe mártja, a csípőm felé mozdul.

- Tapintásra selymes, csúszós jelentős faromon tartalma biztosítja kellemes illatát. A hímvessző bejutásának segítésére szolgál. Itt láthatók a szűzhártya maradványai. A hölgy már nem szűz, így ezek különváltak.
Szinte felüdítően hősit, ahogyan finoman belém hatol majd szétfeszít.

- Jöjjenek közelebb.

- Ha a kacsán keresztül benéznek láthatják a méh szájat, ami ilyenkor zárt. A körülötte található fehér váladékot nevezik fehér folyásnak, ez teljesen normális egy ilyen egységes vaginánál. Amennyire a kacsa engedi látszik a hüvely fala is, ami egy izmos cső. Izgalmi állapotban a méh hátrább tolódik.

- Vannak kérdések?

- Mitől függ a mellek keménysége.

-A nők havi ciklusa folyamán változik, menstruáció után puhábbá válnak, majd a pete éréssel újra egyre keményebbé. A hölgy ovuláció előtt van, a teste felkészült a megtermékenyítésre, mellek ilyenkor már duzzadtabbak. Ez jól érezhető. Látható hogy a mellbimbók megduzzadtak. Az izgalmi állapot egyik reakciója ez, ilyenkor keményeké, merevvé, érzékennyé válnak

- Az emberi szaporodás bemutatása következik. A férfi szaporító szervről múltkor volt szó, ma pedig bemutattuk a női szaporító szervet.

- Most bemutatjuk az aktust.

Oda hajolt hozzam és halkan a fülembe súgta lehelete melegével.

- Behívjuk a férjét?

Én pedig annyira reflexből válaszoltam, hogy el sem jutott a tudatomig.

- Önt akarom

Elkezdet levetkőzni. Az erős tenyérhez izmos felsőtest társult, de én már csak a nadrágjára tudtam koncentrálni. Milyen lehet, mekkora? Nadrág levétele bizakodásra adott okot, láthatón nem voltam közömbös számára, ezt jól mutatta az átázott folt. Végre elő bujt, még csak félig állt, de már így is szeretném érezni. Óvatosan kivette belőlem a kacsát, amit már el is felejtettem. Finom mozdulatokkal kezdte a nagy ajkaimon.

- Izgalmi állapotban a csikló megduzzad, kiemelkedik, ilyenkor nagyon érzékeny.

- Figyeljék meg hogyan változik a szemérem ajkak közötti rész. Érezhetően megduzzad, látható hogy némiképp a színe is megváltozik.

- A hüvely bemenet kissé kinyílt és vagina bő váladékot termel.

- Ezek mind azt jelzik a női test felkészült a hímvessző befogadására.

Lassan de határozottan hatolt belém. Véget nem érő pillanatnak tűnt, amíg mélyemre nem hatolt. Nagy sóhaj hagyta el a számat, próbáltam a kezemmel vissza tartani, de finoman elemelte. Végig simítva az arcomat, a melleim között húzta vissza a kezét. Már nyúltam volna érte, hogy a helyére irányítsam, de ekkor alulról erősen megmarkolta, keményen meg szorítva. Éreztem ahogy megdagad bennem, ahogy leveti a gátlásait, keményen magáévá tesz.
Végig néztem az osztályon, és a szemükben láttam a vágyat. Itt fekszem kiszolgáltatottan vágyva arra, hogy kihasználjanak, élvezzenek. Ettől a gondolatól elöntött a forróság, meg markoltam a fenekét, hogy még keményebb legyen. Magamhoz szorítottam, míg a testem el nem ernyedt. Ö pedig mélyen pici mozdulatokkal tölt meg.

- Láthatták az aktust, megtörtént az ejakuláció.

Már csak piciket mozdul, nagy lüktetésekkel. Hüvelyem ritmikus össze szorításával próbálom maradásra bírni. Nem tudom elég erősen szorítani.

- A hímivarsejtek ilyenkor megkezdik hosszú útjukat a petéig.

- Dőlj hátra tartsd magadban.

És újra bennem volt a kacsa.

- Jöjjenek közelebb.

Láthatják ahogyan az ondó beborítja a méh szájat, most sűrű állagú de 10-20 perc alatt folyóssá válik és bejut a méhbe, ahol megkezdi az útját a pete megtermékenyítéséhez.

- Köszönjük meg a hölgynek az együtt működést.

Megcsókolta a kezem és kivezetett, ahol a férjem várt.

- Köszönöm a segítségüket, a felesége nagyon jó volt.

Ő pedig elkezdte törölgetni a lábamon végig folyó ondót. Rám adta a ruhát a bugyit.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (64)        Nem tetszik (71)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-04 07:06:37
kkanos ferj geci
Elég ótvar egy fos

2017-08-07 07:15:30
Ábel a kisromán
Miez a szemét? Bozgorii te cluj napolca santi


Ezt a szex történetet 15224 X olvasták el.