Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Bisex

Beküldő:barmok


Először 11 éves korában jött rá arra, hogy a lányokat kedveli. A bátyja matraca alatt megtalálta a pornóújságjait és megnézte őket. Gabinak tetszettek a lányok, ahogy más lányokkal együtt fotózták őket. Azt hitte beteg. Elmesélte az anyukájának, hogy összezavarodott a szexuális hovatartozásával kapcsolatban. Azt mondta neki az anyukája, hogy mindenki átmegy ezen, és, hogy ez csak egy korszak. Gabi annyira megkönnyebbült. Egy korszak? Rendben, gondolta.

Nos, nem sokkal azután csak fiúkkal kezdett el barátkozni. Nem akart más kislányokkal haverkodni. Nem csináltak menő dolgokat, mint a videójátékok, vagy a büfögő-verseny. És mivel Gabi volt az egyetlen csaj, aki ezekkel a fiúkkal lógott, elkezdtek felfigyelni rá. Ez neki is tetszett és egy ideig űgy tűnt, az anyukájának igaza volt. Az csak egy korszak volt.

Ugorjunk hirtelen 15-re. Eddig a pontig, Gabi nagyszerűen tagadta, hogy gyengéd érzelmeket táplál a lányok iránt. Egy napon egy barátnőjénél volt, és beszélgettek, és az elmondta neki, hogy biszexuális. Gabit sokkolta a dolog. Soha nem gondolta volna a barátnőjéről, aki normális volt és egészséges, hogy a lányokat is szeretheti. Utána sokáig gondolkozott ezen. Mondja-e el neki? Nem, vagy mégis? nem. Nos, egy napon iskola után Gabi és a barátnője unatkoztak, és Gabi elmondta neki. A beszélgetés így nézett ki:
Gabi: - Ha valamit elmondok neked megesküszöl, hogy nem mondod el senkinek, különösen a legjobb barátunknak nem?
A barátnő: Igen.
Gabi: De esküszöl?
A barátnő: Biszexuális vagy.

Teljesen letaglózta. Tudta. Ennyire nyilvánvaló volt? Ráírta volna a homlokára, hogy leszbi? Gabit sokkolta a barátnője felfedezése, de megkönnyebbült. Valaki más tudta, hogy milyen. Nagyszerű érzés volt számára. Csak nem akarta, hogy az a barátnője is megtuja, akibe évekig úgy bele volt zúgva. Egy másik alkalommal, néhány hónppal ezután, Gabi a haverjainál volt, beleértve a régi szerelmét is. A csaj pasija is ott volt és hirtelen Gabihoz fordult:

-Szeretted valaha a lányokat úgy ?
Gabi, egy zavarodott szünet után, elvörösödve csak annyit bírt kinyögni, hogy igen, amikor még kicsi volt.
Erre a barátnője lehajtott fejjel így válaszolt: - Mert úgy érzem lehet, hogy bi vagyok.
Gabi erre felkiáltott: - Én is !!!

Nagyon váratlanul érte mindez. Mármint, amit a másik barátnője mondott. Azt hitte róla is, hogy heteroszexuális. Mindig olyan megjegyzései voltak, amik a leszbikusokra irányultak, és arra, hogy az milyen undorít. Úgyhogy csak ott ült a barátnőjével, és annak pasijával és elkezdett sírni. Órákig sírt, de nem tudta miért. Talán csak túláradtak rajta az érzések, vagy valami ilyesmi. Na így történt az, hogy Gabinak már 2 biszexuális barátnője is volt. A probléma csak az volt, hogy így rájött, ki akarta próbálni, hogy milyen is ez. Reménytelenül.

Végül mindkét biszexuális barátnője megtetszett neki, és próbálkoztak is, de belátták a legjobb, ha barátnők maradnak. Aztán megismert egy lányt, akivel nagyon megkedvelték egymást, és nem volt mit tenni, be kellett vallania a szüleinek is. A legmeglepőbb Gabi számára az volt, hogy nem is igazán lepődtek meg, vagy akadtak ki. Gabi pozitív tapasztalatával, mindent olyan lányt és fiút arra bíztat, hogy ha nem vagy biztos magadban, ne félj a beismeréstől, hogy más vagy, mint a többiek.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (88)        Nem tetszik (100)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 15493 X olvasták el.