Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anya -fia második felvonás???

Beküldő:a szopató

Az első alkalom után egy Rózsa nevű hölgy azt írta hamar elmúlik a fiú érdeklődése és minden visszaáll a régi kerékvágásba! Úgy néz ki nem! leegyszerűsítve a hormonok tombolnak és a pináért nem kell semmit tenni!! Szóval az első dolog után azonnal rendeltem a neten egy digitális órába rejtett kamerát ami Full HD-ban vesz 24 órán keresztül,programozható stb...
Vártam rá egy hetet,és addig ügyeltem,valamennyire hogy a gyerek ne csinálja meg az anyját!
Kamera beállítva nekem pedig másnap,szombaton mennem kell 12órában dolgozni!!!!De legalább megtudom történik e valami!
Hát történt. Előrebocsátom nem tudomhogy a mai tinik mitől ennyire aberáltak,lazák és flegmák nem tudom,de tuti nem számít nekik semmi és senki!!Szombat este hazamentem elméletileg mindent rendben találtam(?) és este kezdeményezésemre a feleségem elég nyitott volt és beindulva amennyire tudtam megbasztam,bár jelezte,hogy kicsit fáj,meg érzékeny,meg nem is igazán szorított a punci úgyhogy gondoltam volt valami. Alig vártam a reggelt amikor a nejem indul mindig a piacra és szólt hogy menjek,de én kibújtam alóla,mondtam menjen ha akar. Így is tett.Ahogy elhúzott a kocsijával dugtam is a pendrivét a kamerába hogy töltse az anyagot. Aztán Laptop gyors bekapcs és videó!
Nos annyit még hogy tudtam hogy a gyerek előző este a haverjánál volt gépezni stb.Szóval látom a felvételen reggel fél nyolc én ugye hatkor elmentem a gyerek settenkedik a szobába az alvó anyja mellé és odabújik és szia Anya!Nejem vigyorogva már vártalak nagyon kettesben vagyunk!!! Gyerek takaró le ruha le anya nekiáll szopni!!Na ez eddig semmi,most jön az hogy ezek elmebetegek! Ahogy anyuka cumizik látom ám hogy a nyitvahagyott ajtón bejön a három cimbora,Ricsike,Patrik és Bence a gyerek meg megszólal vegyétek le a gatyát!!! Ekkor néz oda a nejem aki igencsak meglepődik és kérdi a fiát ez mi??? Ajándék neked anya,nyugi nem mondják el senkinek! És a nejem csak nézi a három pucér tinifiút azok meg a nejem áll már a faszuk is rendesen!!!! De ennek a generációnak mért ilyen viszonylag nagy faszú kölkei vannak??? Mind nagyobb mint az enyém!És megtörik a jég,az asszony mondja gyertek! Na ezeknek se kellett több rárohantak látszott nem gyakorlott mozdulatok.Ricsike szájhoz ment és egy perc alat a nejem szájába és arcára élvezett,Patrik nyalta a puncit,Bence az újra szabad szájat támadta és kezdtek belemelegedni! Patrik bedugta a punciba a gyerek elkezdte az anyja popsiját ujazzni majd már dugta is bele az anyja itt felsikított ez fájj!!!! De ezek csak baszták,és baszták Ricsike újra állt és csrélt Patrikkal és lelkesen dugta a nejem punciját és bele is élvezett akkor Patrik újra puncira ment és Ő is belement,Bence csrélt a gyerekkel és popsiba lőtte a nejem és utana a gyerek is telelőtte!!! Feküdtek az ágyon a nejem pedig mindegyiket letisztította a szájával,majd megkérdezte második menet??És Bencének és Ricsinek már állt a fasza a nejem pedig irányította őket,hogy most ügyesen megbasztok! Ricsi a hátára én beleülök mondta Bence pedig szemből szintén bedugja punciba!! Csak néztek kérdeztek ketten a punciba??? A nejem:bizony ám!
És beleült Bence betolta és a nejem kb.két perc alatt síkítva elélvezett a fiúk pedig belé! Felállt és ömlött belöle a geci. Ügyesek voltatok,most Patrikék jönnek ugyanígy és megcsinálták az asszonyt talán még ügyesebben és még egy orgazmus még egy telilövés!!! Fáradtan állt és megkérdezte tőlük,még valami,erre mindannyian szopás,seggbedugás stb Ricsi és Patrik fel lett szopva és le szájbaélvezéssel ,a gyerek és Bence pedig popsiba akarta és megkapták.Bencének szép vastag a farka nyöszörgött is az asszon rendesen,de végül meg lett a jutalom,egy újabb adag forró geci.
A nejem ezek után csak felüdt az ágyon és folyt mindenhonnan a geci a srácok még egy darabig flangáltak meztelenül Ricsike a síkos nyílásokat egy kicsit megújjazta nagyon tettszett neki,de aztán símán leléptek. Szóval húzós délelőtt volt,
Helyszín:Csongrád megye.T:20

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (86)        Nem tetszik (66)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-01 21:43:42
kanos férj
de jót röhögtem ezen a szaron

2017-08-03 07:33:27
díler
Szétdurrant a farkam!!! Az ilyen élményeket mindig szívesen olvasom!!!

2017-08-11 16:37:14
Miaszar
Mi ez a szar? XD

2017-08-16 15:58:54
Bundi
Ez fasza volt !!! :D

2018-10-12 20:39:49
János
Nagyon jó volt

2018-10-12 20:55:46
János
Nagyon jó tetszik! Én is nagyon szeretem baszni anyám pedig már öreg


Ezt a szex történetet 45882 X olvasták el.