Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nagy faszú osztálytársam

Beküldő:Eperke


Pénteki nap volt. Utolsó óra a vidéki gimnáziumban ahova járok. Olyan gyorsan összepakoltam amikor meghallottam a csengőt, hogy az egyik könyvemet a padban felejtettem. Ez csak félúton hazafelé tűnt fel. Visszaindultam hát érte. Ahogyan apró léptekben haladtam az emeleten lévő osztályterem felé nyögéseket kezdtem hallani a terem felől. Amikor odaértem már biztos volt, hogy onnan jönnek ahová én vissza szeretnék menni.
Nem akartam megzavarni semmit nehogy utána letoljanak érte ezért belestem a kulcslyukon. Láttam, hogy az osztálytársam Lajos ott áll félmeztelenül egy pad mellett és éppen a hatalmas farkát veri éppen. Nem tudtam megmondani akkor, hogy pontosan mekkora de bőven húsz centi felett volt és nagyon vastag. Ledermedtem a látványtól. Tudtam, hogy el kellene mennem és később visszajönni de nem tudtam parancsolni magamnak. Az ő keze pedig egyre gyorsabban járt a farkán és egyre jobban lihegett és nyögött.
Majd hirtelen Lajos teste megrándult és elkezdett spriccelni belőle az ondó. Az első két lövés átrepült a pad felett a többit lejjebb irányította és padra spriccelte őket. Vastag sugarakban ömlött belőle, hatalmas foltot hagyva a padon. Eszméletlen látvány volt, egy picit be is nedvesedtem tőle. Miután végzett az elélvezéssel elővett egy pár törlőkendőt (gondolom már nem először csinálja ezt) és elkezdett feltakarítani. Én jobbnak láttam most távozni és várni egy kicsit. Lementem az eggyel lejjebb szinten lévő női mosdóba és vártam 5-6 percet majd visszamentem. Belestem még egyszer a biztonság kedvéért de a terem már üres volt. Bementem a terembe, elraktam a könyvemet és elindultam haza.
Az úton hazafelé amit láttam újra és újra visszamászott a gondolataim közé. Nem voltunk szoros kapcsolatban Lajossal de volt, hogy jókat dumáltunk az elmúlt években viszont azt még álmomban sem gondoltam, hogy ekkora bottal jár. Jól rejtegette az tény.
Amikor hazaértem bementem a szobámba és ledőltem az ágyamra. Továbbra sem tudtam szabadulni a látványtól. Egyedül voltam otthon így megszabadultam a felesleges ruháimtól és masztizni kezdtem. Elképzeltem, hogy Lajos miket tenne velem a hatalmas szerszámával. Milyen pózokban csinálnánk és, hogy hova spriccelné a nagy adag ondóját. Ilyen és ehhez hasonló gondoltak cikáztak a fejemben róla ahogyan az ágyamon vonaglottam a gyönyörtől és egy eget rengető orgazmusba hajszoltam magam.
Amikor magamhoz tértem felöltöztem az otthoni ruhámba és foglalkozni kezdtem a mindennapi teendőimmel. Este még olvastam egy kicsit lefekvés előtt és akkor elhatároztam, hogy megpróbálom valóra váltani amiről délután fantáziáltam. Nem tudtam, hogy bejövök-e Lajosnak. Nem voltam olyan nagy melleim mint Évának és Zitának az osztályban akikben egyfolytában csüngtek a tekintetek. Viszont a fenekem szép kerek és feszes volt. A hétvége nem tudott elég gyorsan eltelni.
Eljött a hétfő. Én ízlésesen kicsíptem magam reggel és elindultam. A nap eseménytelenül telt. Az utolsó óra elején odasétáltam Lajoshoz.
- Szia Lajos!
- Szia Julcsi!
- Mond csak, ráérsz egy kicsit óra után? Szeretnék kérdezni tőled valamit.
- Persze, nem sietek sehova.
- Oké. - rámosolyogtam és leültem a helyemre. A szívem hevesen kalapálni kezdett. Úgy éreztem, hogy már félúton vagyok a sikerhez.
Az óra eseménytelenül és nagyon vontatottan telt. Nekem a szívem már majdnem kiugrott a helyéről az utolsó 5 percben a várakozástól. Mikor kicsöngettek mindketten csendesen megvártuk amíg mindenki kimegy. Én vettem egy nagy levegőt és mondtam magamban, hogy most vagy soha majd odasétáltam Lajoshoz.
- Mond Julcsi, mit szeretnél kérdezni tőlem? - szegezte nekem a kérdés.
- Üljünk le! - mondtam neki. Látszott rajta, hogy kicsit zavarban van.
- Mond csak Lajos, szerinted én szép vagyok?
- Micsoda kérdés ez. Persze, hogy te szép vagy!
- És neked is tetszem?
- Igen. Mármint te nagyon jól nézel ki meg.....izé... - elmosolyodtam. Valahogy tetszett, hogy ettől zavarba jött.
- Nyugi semmi gond. - mondtam neki miközben a lábára tettem az egyik kezemet. - Még valami. - mondtam neki miközben közel hajoltam hozzá.
- Láttam, hogy mit csináltál itt péntek délután. - súgtam a fülébe. Amikor ránéztem ismét láttam, hogy falfehér az arca és tanácstalan.
- Julcsi én csak.....basszus....kérlek nem mond el senkinek!
Én felálltam a székből és odaálltam elé. A vállára tettem a kezem és a lassan az ölébe ültem.
- Nem mondom el senkinek.......te csődör. - súgtam ismét a fülébe majd megcsókoltam. Éreztem rajta, hogy még mindig kicsit feszült volt. - És mond csak Lajos. Voltál-e már lánnyal?
- Nem. - mondta szégyenkezve.
- Shhh, semmi baj. - mondtam neki majd lassan mozogni kezdtem az ölében. - Nem egy bonyolult dolog.
- De Julcsi, megláthat valaki!
- Valahogy ez nem nagyon érdekelt legutóbb amikor a hatalmas dákódat kiverted itt. - éreztem, hogy oldódik a feszültsége és kezd megkeményedni neki.
Felálltam az öléből és lassan levettem a pólómat majd letérdeltem elég és simogatni kezdtem a farkát a nadrágján keresztül. Éreztem, ahogyan egyre nagyobb és keményebb lesz.
- Önző vagy Lajos. Megtartod ezt a hatalmas szerszámot magadnak ahelyett, hogy lányokat dugnál vele? Ezen most változtatunk! - mondtam neki majd elkezdtem lehúzni a nadrágját. Az ágaskodó farka alig fért bele a boxerébe. Adtam rá egy apró puszit neki. Majd még egyet és a szemébe néztem. Láttam, hogy mit akar de nem meri kimondani. Óvatosan benyúltam a boxerébe és elővettem. Innen közelről még nagyobbnak tűnt mint ahogyan emlékeztem rá. Óvatosan a számba vettem.
- Ahhhh. - nyögött fel Lajos.
- Tetszik amit csinálok?
- Igen. Nagyon. - válaszolta. Én pedig még jobban a számba vettem. Tudtam, hogy nem fogja sokáig bírni ezért lassan csináltam. Viszont a farka eszméletlen nagy volt a számhoz. Makkja kitöltötte a számat ezért a nyelvemet is bevetettem. Ő nagyokat lihegett és nyögött közben.
- Julcsi, Julcsi, Julcsi. - mondogatta majd hirtelen megrándult a farka és éreztem, hogy a feltörő ondója a szájpadlásomnak csapódik. Én csak nyeltem és nyeltem ahogyan tudtam. Nem gondoltam, hogy ennyi fog jönni belőle. Miután végzett a spricceléssel én kivettem a számból és adtam rá egy puszit. Lajos beleborzongott.
- Julcsi....ez....
- Látom élvezted.
- Igen. Nagyon is!
- Akkor most te jössz! - mondtam neki ahogyan háttal fordultam neki és elkezdtem letolni a nadrágomat. - Ne csak állj ott. Szabad érinteni! - mondtam neki.
- Tetszik a fenekem? - kérdeztem tőle.
- Igen. Szuper feneked van! - mondta én rámarkolt. Segített kioldani a melltartómat majd újra szembefordultam vele majd felültem az asztalra széttárt lábakkal. Lehet, hogy még nem volt lánnyal de tudta, hogy mit akarok. Odatérdelt a puncimhoz és puszilgatni majd simogatni kezdte a bugyimon keresztül. Ügyetlenkedett ugyan de elnéztem neki.
- Bugyi nélkül még jobb. - mondtam neki egy kis idő után. Ekkor ő óvatosan elkezdte lehúzni. Mivel ez volt az első punci amit élőben látott kicsit hevesen esett neki újra de én lelassítottam őt és rávezettem, hogy merre izgasson engem. Kezdő volt de odaadással csinálta így sikerült felizgatnia engem és lucskos lett a puncim. Még néhány percig folytatta amikor mondtam neki, hogy álljon fel.
- Készen állsz Lajos? - kérdeztem miközben a kezemmel megsimogattam a félig meredt farkát.
- De Julcsi, nem védekezünk!
- Csak húzd ki időben és nem lesz gond! - bátorítottam miközben tovább izgattam a farkát a kezemmel. Kezdett ismét teljesen megmerevedni. - Csak nem végzel fél munkát! - bátorítottam tovább ahogyan odahúztam magamhoz. Látszott rajta, hogy küzd de végül megadta magát. A merev farkát a puncimhoz tette és elkezdte lassan betolni nekem. Látni egy dolog ekkorát és megint más magadban érezni. Azt hittem kettészakadok és ha nem vagyok ennyire nedves talán még jobban fájt is volna. Centiről centire tolta belém amit én nagyon élveztem és nyögésekkel adtam ezt a tudtára. Nem tudtam teljesen magamba fogadni őt. Kb. a hossza 2/3-áig tudta benyomni nekem de akkor már a méhszájamnál járt.
- Ez nem megy beljebb Julcsi. - mondta Lajos.
- Semmi gond. Mozogj bennem. - válaszoltam lihegve.
Elkezdett lassan ki és be mozogni bennem. Ügyelt arra, hogy ne dugja túl mélyre nekem. Látszott rajta, hogy nagyon élvezi dolgot.
- Na milyen életed első puncija? - kérdeztem nyögdécselve.
- Ah! Nagyon jó! Ah! Szuper pinád van! - válaszolt szintén nyögdécselve majd kicsit gyorsított a tempón. Ekkor már én is nagyon élveztem a dolgot. Ő közelebb hajolt hozzám és megcsókolt.
- Julcsi! Julcsi! Julcsi! - nyögte nekem majd hirtelen kirántotta belőlem a farkát, rántott rajta kettőt majd elkezdett spriccelni. Az első lövés telibe találta az arcomat a többit a melleimre és hasamra lőtte. Ismét megbabonázott a látvány. Nem hittem, hogy megint ennyi fog jönni belőle. Én nem élveztem el de nem is bántam.
- Na de Lajos, jól összemaszatoltál! - mondtam neki mosolyogva.
- Basszus Julcsi én még soha.......
- Nem élveztél ekkorát?
- Pontosan. Várj, segítek. - mondta és előkapta a törlőkendőket és segített letisztítani engem.
- Mondtam én, hogy te egy csődör vagy. - mondtam neki miközben letisztítottam magam és elkezdtem felöltözni.
- Bocsi, hogy nem bírtam veled tovább.
- Majd még gyakoroljuk. - mondtam majd megcsókoltam őt.
- Úgy érted, hogy....?
- Igen. - kacsintottam rá.
Én ugyan nem élveztem el de nem is bántam. Tudtam, hogy lesz még rá rengeteg alkalmam Lajossal.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (126)        Nem tetszik (129)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-22 00:33:53
Lajos
Ahh Julcsi nagyon jo voltal...dugjunk meg kememyebben

2017-08-25 08:15:22
Senki
Hát ez kvajó:$$:D de ha nem ilyen száz éves nevekkel lenne írva hogy Lajos mef Julcsi..&*128531; Akkor még jobb lenne&*128514;

2017-09-10 12:08:48
Andor
lol ember, nem mindegy, hogy milyen nevek vannak benne? Nekem nagyon bejött így is!

2017-09-15 17:21:02
Julcsi
Benne vagyok! Imádtam a farkadat!De legközelebb belém is élvezhetsz

2019-02-02 01:18:57
Nem te
nem gyanus hogy eperke kuldte be es Lajos meg Julcsi kommentel?

2019-06-16 11:05:55
Luca
Nekem is volt egy ilyen osztálytársam. Rendes fiú volt de aztán elszaladt vele a ló és teherbe ejtett két lányt. Örülj neki, hogy időben kihúzta.

2019-11-19 13:08:03
Soldier
Ez egy kitalált történet marhák

2019-11-19 13:08:47
Soldier
ez egy kitalált történet okoskák

2022-05-23 16:56:33
Lajos
Nagyon jóóóó,70 évesen is jól esett kierni a faaszom.


Ezt a szex történetet 39676 X olvasták el.