Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A perverz családi szex

Beküldő:rajczigy


Nem tudom el lehet-e mesélni a következő történetet, ami megtörtént velem néhány éve. Mint mondtam egy vidéki városban élek és abban az időben kicsit ki voltam éhezve a sexre, mert nem nagyon akadt nekem megfelelő partner, és már elég régen voltam fenn Bp.en.(ahol azért mindig rendesen megdolgoznak a Laciék)

Van egy barátnőm akihez néha átmegyek hétvégére (át hahaha úgy 50km.-t autózok) és vele beszélgetek a kalandjaimról, de Ő nem volt még sok férfivel, és mostanában neki se volt partnere. A Kati (így hívják) tanított egy iskolában matekot. Év elején átvett egy 8.-os osztályt, mert a kolleganője szűlni ment. Nagyon lelkes volt, és végig járta a gyerekek szüleit család látogatás keretében. Ezen a hétvégén is volt egy család, ahova bejelentkezett, de aggódott, mert egy zűrös család volt. Kért menjek el vele, aztán lemegyünk valahova vacsorázni. Nem volt nagyon bizalomgerjesztő a ház (lakótelep)ahova mentünk. A liftben két fiú dörgölődött hozzánk, alig vártuk, hogy felérjünk a 9.re, és kiszállhassunk a liftből. A fiúk röhögtek, és megjegyzéseket tettek, hogy mit tennének velünk.

A fiúnál ahova mentünk csak a Papa volt otthon, leültetett minket, itallal akart kínálni, de nem fogadtuk el. A Kati panaszkodott a fiúra, hogy sok a probléma vele, és ha így folytatja meg fog bukni. A férfi vitatkozott, védte a Zolikát a fiát, és eléggé feszült lett a hangulat. Éppen menni akartunk, amikor a férfi kapott egy telefont, és kért maradjunk még egy kicsit, csak le kell szaladjon a földszintre. Kicsit kellemetlenül éreztük magunkat, de nem akartunk ellenkezni. A férfi elment, csak a Zolika maradt. Nem nagyon tudtunk beszélgetni, mert a srác elég vad volt. Aztán csöngettek, és bejött egy másik fiú. Mint később kiderült tavaly a Kati megbuktatta. Bejött odaállt a Kata elé, és elkezdte mondani mindennek, majd hirtelen hanyatt lökte a Katit és azt kiabálta: most megbaszlak te kurva . A srác volt vagy 17 éves, de olyan 180cm magas és jó testes.

A Kati nem jutott szóhoz, már le is tépte a blúzát és a szoknyáját a nyakába emelte. Föl álltam, hogy segítsek, de addigra már vagy öt fiú volt a szobában, visszalöktek egy székre, és ragasztó szalaggal odakötöttek a székhez, és beragasztották a számat. A Katiról már lehúzták a bugyit, és a fiú keményen baszta. Szegény kiabálni akart, de akkor az egyik kisebb srác ráült a szájára. Addigra már több mint tíz olyan 15 17 éves fiú volt a szobában és mindegyik a Katival foglalkozott. Röhögtek és baszták sorba egymás után, közbe egymást biztatták. A Kati teljesem megadta magát, már nem ellenkezett, hagyta, hogy egymásután megerőszakolják. Akkor próbált még valami ellenállást tanusítani, amikor széthúzták a fenekét és az első fiú durván seggbe baszta. De aztán már csak a nyögését lehetett hallani. Az egész nem tartott tovább fél óránál, de a Katin végigment legalább 15 fiú. Volt amelyik kétszer is.

Aztán úgy eltűntek, ahogy jöttek. A Kati ott feküdt, a pinája szőre összeragadva a gecitől, és a Zolika meztelenül mellette, amikor megjött a Papa és azt mondta: na Te kurva kis tanítónő megerőszakoltad a fiam? Majd adok én neked. És elővett egy fényképezőgépet csattogtatott és azt mondta, hogy másnap megjelenteti a helyi újságba, kivéve, ha engedelmeskedik. Szegény Kati meg se szólalt. A Papa fölállította, és azt mondta: menj mosd ki magad, mert így nem kellesz avval belökte a fürdőszobába. Nagyot röhögött a fiával, aki szintén kiment. Nana itt egy kis szűz, vett észre engem. Levette a ragasztót a számról, elővette a faszát és belenyomta a számba. Le voltam kötözve nem is tudtam volna ellenkezni, hát szájba baszott! De nem is akárhogy. Rengeteg gecit nyeletett le velem.

Aztán felemelte a szoknyámat, lehúzta a bugyimat, és meglátta a kopasz pinámat. Hú ez igen. Fiúk kiáltott itt hagytatok egy kis szüzet lekötözve, gyertek oldozzátok el. Erre megint becsődültek a fiúk, és megtudtam mit kapott Kati. Kezelésbe vettek, és most már sokkal vadabbul és gátlástalanabbul megbaszták minden lukamat. Baszták egyszerre a számat, a seggemet, a pinámat, lovagoltak a hátamon. Fél óra múlva úgy néztem ki mint a Kati. Akkor bejött a Papa (Csaba mint később megtudtam) rám feküdt, és bele nyomta a teljesen lucskos pinámba a méretes szerszámját. Nagyon megbaszott, aztán rám mordult: menj Te is szedd magad rendbe, mert mindjárt jönnek a barátaim A Kati már kiáztatta magát ott ült a kád szélén. Mikor meglátott tudta, hogy én is megkaptam az adagomat. Nem is tudtunk szólni egymáshoz. Én is kiáztattam a sajgó pinámat, fenekemet, aztán beszélgettünk, hogy mi lesz ezután? Mikor tudunk innen elszabadulni? Nem volt fogalmunk se mit tegyünk. Nem volt ruhánk, minden elszakadt, és hát a fényképek!

Nem volt mit tenni körbetekertük magunkat a törülközővel, és kimentünk. A szobába nyoma sem volt a történteknek, rendbe tettek mindent, és a Csaba is felöltözve ült a fotelban. Na végre kis cicák! Azt hittem ott akartok aludni a fürdőszobába! -mondta. Na üljetek le szépen, és elmondom a ma esti programot. Vendégeket várok. Három barátom jön ma este kártyázni, és ti lesztek a tét. Rendesen viselkedjetek, mert ha megharagítotok, akkor nem adom vissza fényképeket. Hétfő reggelig szolgáltok!(péntek délután volt) és ha elégedett leszek visszakaphatjátok a képeket. Egymásra néztünk, és tudtuk, hogy nincs választásunk. Most pedig itt van két melegítő. Öltözzetek! Indulás bevásárolni, és vacsorát főzni! A Kati most szólalt meg először, és kérte, hogy csak én menjek le mert nem akar ismerőssel találkozni.

A Csaba nagy kegyesen beleegyezett. Aztán italt se felejts el! Kiabált utánam. Lementem, vettem kenyeret, húst, krumplit, zöldséget, bort, konyakot, alig bírtam felcipelni. A liftben megint jöttek a fiúk. Amíg fölértünk lehúzták a nadrágomat, és ujjazták a pinámat, közbe röhögtek, és azt mondták nem is tudom mi vár még rám. Mikor fölértem a Kati lovagolt a Csabán. Már nem is volt olyan ilyedt. Mintha élvezte volna. Estére főztünk egy jó adag pörköltet, tésztával, krumplival, közbe iszogattunk, és egészen fölengedtünk, már ki is beszéltük, hogy melyik fiúnak mekkora volt. Aztán jöttek a barátok. Jó nagy darab 35-40 éves három ember. Már tudhatták mire számíthatnak, mert nagy röhögéssel érkeztek. Mi a konyhába voltunk. Bejött a Csaba és na kis szüzek- ez volt a szavajárása vetkőzni és bemutatkozni. Teljesen meztelenül mentünk be. Kicsit szégyelltem magam, de az elfogyasztott konyak megtette a hatását.

A Csaba körbe vezetett és bemutatta a barátait. Géza, Imre, Pali. Közbe megmarkolgattak, belenyúltak a pinánkba, markolták a mellünket, úgy voltunk, mint egy vásáron, miközben ecsetelték, hogy hogyan fognak megbaszni. Italt szolgáltunk föl, ölbe vettek úgy ittak, közbe megujjaztak, rágták a mellünket. Ha visszagondolok elég furcsa érzések tódulnak elő, de akkor már egészen átadtuk magunkat a helyzetnek. Majdnem versenybe kellettük magunkat. Kezdtük élvezni is a dolgokat. Nem részletezem. Vacsora után leültek kártyázni. Mindig volt valami tét, hol engem kellett kinyalni, hol a Katit. Aztán sorba kellett szopjuk őket. Mindig volt valami tét. A végére már viszketett a pinám. Vártam, hogy mikor fogják már kitömni. Azt hiszem a Kati is így volt, mert láttam, hogy a barna szőrén megjelentek a nedvei. Hát csalódtam, mert volt minden, főleg nyalás, meg szájba baszás, de mire befejezték, már annyit ittak, hogy eldőltek egymás után.

A Katival összebujtunk az egyik ágyon, és rögtön elaludtunk. Másnap ..ezt majd a következő alakalommal


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (165)        Nem tetszik (282)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-07-26 09:19:16
Talpinyószer
Én fogadott gyerek voltam, nalunk mindennapos volt az efajta elvezet.

2017-08-20 21:49:46
feribár csak az én régi
bárcsak csilla és anniko lettek volna

2018-06-25 11:18:40
sex.75@freemail.hu
Kár hogy nem voltam ott..!

2019-01-17 18:56:08
Ben
Én is meg akartam volna dugni

2019-08-18 19:10:31
Cica
Szívesen lettem volna valamelyik csaj helyében

2020-12-03 12:50:05
Ferry23
Szia. Folytatnád ha megkérlek.Köszönöm!

2021-06-25 11:34:16
jozsef
varom a folytatast

2021-09-03 00:08:42
Johnny17x7
Szia cica! Ha ennyire szereted, hogy mocskos ribancként rongyosra basznak vad idegenek akkor beszéljünk. A testi éppséged garantálni is tudom, de vállalnod kell hogy az 5 fös baráti társaságom egy téli hétvégén át használ. Ha van itt még nő aki élvezi az

2023-10-30 18:50:30
Illegális sztorik
Azt ugye tudod, hogy a szar kamu sztorid még illegális is? 15 éves fiúkról írsz pornót, te beteg fasz.


Ezt a szex történetet 83440 X olvasták el.