Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A férjem nem basz meg szülés óta

Beküldő:Zsaklin

A megismerkedésünk hétköznapi volt: ugyanabba az iskolába jártunk, csak Tomi két osztállyal feljebb. Sok más osztálytársunkhoz hasonlóan mi is szerelembe estünk, és mi együtt is maradtunk. Nekem Tomi volt a legnagyobb ajándék az életemben, ahogy én neki.
Szerelmesek voltunk és boldogok. Aztán ebből a szerelemből két év múlva megszületett a kisfiunk, Dávidka. Gyönyörű baba volt, mindketten dédelgettük. Mindent megadtam volna, hogy egészséges, boldog baba legyen, ezért sokáig szoptattam. És a szoptatás ideje alatt nem tudtam fogyókúrázni, sőt még néhány kilót híztam is. Ez akkor nem zavart túlságosan, mert a fiunk volt a legfontosabb, és nem vettem észre, hogy Tomi viselkedése megváltozott. Eleinte azt gondoltam, azért nem bújik hozzám szerelmesen, mert hagy pihenni a kimerítő éjszakák után, hiszen hol az etetés, hol a fogzás miatt nem aludt éjjelente Dávidka, és én persze mindig mellette voltam. Később rájöttem, hogy nem kímélni akar, egyszerűen nem tetszik neki, hogy az egykor karcsú felesége felszedett néhány kilót.

Amikor már nem szoptattam a kicsit, megpróbáltam nagyon figyelni az étkezésemre, de sportolni még nem volt időm, így nem nagyon szabadultam a feleslegtől. Sajnos, ekkor már Tomi egyfolytában azzal nyaggatott, hogy mennyire meghíztam, és ő a régi, vékony feleségét akarja viszsza. Én is tudtam, hogy nem úgy nézek ki, mint régen, de nagyon bántott, hogy ez a kis többlet ennyire zavarja.

Tény, hogy a kisfiunk születése óta képtelen voltam annyit foglalkozni magammal, mint előtte, de nem szándékos nem fogytam le. Nehezen ment. Őszintén szólva azt sem értem, hogy ő, aki egyfolytában azt hangoztatta, a szerelemben nem a külcsín az első, hanem a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak, miért nem képes felfogni, hogy nem olyan egyszerű visszanyerni a régi formámat. Szóval, rettentően fájt, hogy éppen ő ítél most el engem csak azért, mert nem lánykori a méretem. És ami a legrettenetesebb volt az egészben, tökéletesen éreztem, éreztette is, hogy már nem kíván. Nem is tudom, mikor bújtunk legutóbb ágyba. Szép lassan elérte, hogy rosszul érezzem magam a bőrömben, és szégyelljem a kis hurkáimat.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (76)        Nem tetszik (95)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-11-02 13:53:56
ati
Ennyi?

2017-09-16 07:07:51
Ali
Ha még r&*224; is híztál, akkor miért lepődsz meg? Már meg ne haragudj...A szexhez meg kell kívánni a hölgy testét is..

2021-09-14 18:43:51
Valaki90
Na, ez aztán kurvára szex témájú volt...

2022-07-09 16:15:16
laci
bunkó a férjed, szeressen és kicsit husisan is kellené


Ezt a szex történetet 23729 X olvasták el.