Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Albérlő

Beküldő:H.Csaba


Harmincnégy múltam, amikor a feleségemmel megelégeltük a veszekedéseket és azt hogy nem bírjuk egymást elviselni és közösen a válás mellett döntöttünk. Nem volt bonyolult válás, hisz alig volt valamink, gyerekünk se volt, így az anyagi javak elosztása után egyszerűen szétköltözünk.
Jutka ottmaradt az albérletben ahol addig éltünk és pedig saját lakás után néztem. Akkoriban egy multicégnél dolgoztam, ott ismertem meg Zsoltit és Rékát. Mindketten elváltak voltak és a cégnél találtak egymásra. Zsoltinak saját lakása volt, ahol együtt éltek és velük élt Réka akkor tizenkét éves lánya, Niki. Jó barátságban voltam Zsoltiékkal, ők ajánlották fel, hogy menjek hozzájuk albérlőnek, mert volt egy üres szobájuk, meg úgyis jól jönne nekik a pénz, hisz a hiteltörlesztő-részlet akkoriban emelkedett meg drasztikusan. Örültem a lehetőségnek és oda is cuccoltam hozzájuk.
Jól kijöttünk egymással, egy műszakba jártunk melózni, kicsit olyanná váltunk mint egy nagy család. Én egy időre letettem a csajozásról, gondoltam majd alakul valami. Jól tartottam magam, hetente lejártam az edzőterembe, nem híztam meg, de mégis egy-két alkalmi partnertől eltekintve nem volt komoly csajom sokáig.
Kb egy éve lakhattam velük, mikor a cég hanyatlani kezdett. Pár hónapon belül mindhárman munkanélkülivé váltunk egy időre, de szerencsére nem sokáig. Réka titkárnői állást kapott a város másik végében, ő nyolctól fél ötig melózott. Zsolti továbbra is három műszakban nyomta, én meg két műszakos munkarendbe kerültem egy olyan kis cégnél, ami alig öt percre volt a lakástól.
Gyorsan telt az idő, hamar beleszoktunk ebbe az új helyzetbe.
Közben Nikice is gyorsan cseperedett. Nem lehetett nem észre venni, hogy milyen szép fiatal lánnyá érett. Hosszú szőke haja és csodaszép zöldeskék szeme vonzotta az ember tekintetét. Korához képest magasabb volt, ezt az anyjától örökölte. Réka sokáig kosárlabdázott, ő pár centivel száznyolcvan fölött lehetett, de a lánya se volt nála sokkal kisebb. Niki a röplabdát választotta, az általános iskolai csapatban már hatodikos kora óta állandó tag volt. Így amikor nyolcadikos lett az egyik vezére volt a csapatának. Sokszor mentem el Zsoltiékkal egy-egy meccsére. Hihetetlen volt számomra, hogy ezek a fiatal röplabdás lánykák milyen baromi jól néznek ki. Hosszú combú, feszes testű kis fruskák, akiknek már mindenük megvan amit egy férfi csak kíván. Zsoltival szemérmetlenül kis is tárgyaltuk őket, amikor Réka nem volt hallótávolságban.
Persze mindketten tudtuk, hogy még csak tizenéves kislányokról van szó, de jó volt eljátszadozni a gondolattal...
Niki közben kijárta a nyolcadikat. Július közepe volt, a suliban már rég megvolt a bizonyítványosztás és kitört a nyári szünet. Niki egész nap a strandon lógott a barátnőivel és strandröplabdáztak, élték a gondtalan életüket.
Nagyon meleg volt az a nyár.
Aznap reggeles műszakban voltam és alig vártam hogy hazaérjek és végre letusolhassak az egész napi meló után. Zsolti délutános volt és dolgozott, Réka meg még csak órák múlva ért haza. Gyorsan lezuhanyoztam és törülközővel a derekamon siettem a szobámhoz amikor szabályosan beleütköztem Nikibe. Akkor jöhetett meg.
Csak egy nagyon rövid vékony nadrág és egy testhezálló világos póló volt rajta. Őt is megviselhette a meleg, át volt izzadva teljesen...
- Szia, nem is láttam hogy megjöttél - mondta vigyorogva.
- Hali, én se láttalak. Hogy hogy itthon vagy?
- Meguntam a strandot, a csajok összehaverkodtak pár sráccal én meg inkább eljöttem...
- Aha, mit csinálsz délután?
- Ááá, semmit, csak nyomkodom a telómat meg tévézek...
Ezzel mentem volna a dolgomra, de ahogy elhaladtunk egymás mellett megcsapott Niki illata. Az a semmivel össze nem téveszthető izzadt punciszag. Egyből megmozdult bennem valami és ahogy utánanéztem még inkább felizgultam. A nyár alatt rendesen lebarnult a lányka. Szőke haja éles kontrasztban volt ezzel a barna bőrrel. Feneke pompásan domborodott a kisnadrágban. Belém bújt a kisördög...
Gyorsan visszamentem a szobámba és megszabadultam a törölközőtől és rövidgatyát húztam. Pólóval nem vacakoltam, sokszor voltam otthon így mikor ilyen meleg volt. Amikor visszatértem a nappaliba, Niki a kanapén ült és valóban a telóját nyomogatta. Lehuppantam mellé és bekapcsoltam a tévét. Már nem is emlékszem milyen műsor ment.
- Szóval miért is jöttél el a strandról? Nem tetszettek a srácok?
- De, csak kevesen voltak. Csak öten, mi meg hatan voltunk. Én voltam a legfiatalabb, így én jöttem haza...
- Bánhatják...
Míg ő a telefont nyomkodta én szemérmetlenül végigmértem a hosszú formás lábait. Az apró kis szőke szőrpihék szinte világítottak a barnára sült bőrén. Egyre feljebb vándorolt a pillantásom néztem a feszes melleit a póló alatt, aztán a helyes pofikáját és a csodaszép szájacskáját. Mélyet lélegeztem, így magamba szívtam az illatát és éreztem hogy teljesen begerjedek.
Hirtelen felnézett a telefonról, egyenesen a szemembe. Szája hamiskás mosolyra húzódott és én pillanatok alatt pánikba estem.
Úristen, ez egy tizennégy éves kislány, mi a fenét akarsz ettől te barom?! - gondoltam és egy köhécselés közben felkeltem és gyorsan a szobámba mentem. Csak ott vettem észre hogy merevedésem van. Vettem pár nagy levegőt amikor Niki kopogott az ajtón.
- Nem baj ha bejövök? - és már bent is volt. Én próbáltam úgy állni, hogy ne lássa hogy merevedésem van és gyorsan leültem a székemre.
- Persze, mondjad csak mi van?
Arcán még mindig az a kis mosoly ült. Mélyen a szemembe nézett és hamiskásan megkérdezte:
- Mi volt ez a előbb odakint?
- Mi? Semmi, csak beszélgetni akartam...
- Tudod, hogy nem arra gondolok, ne beszélj félre! Te megbámultál engem és...közben felizgultál!
Zavarodottan próbáltam más felé terelni a gondolataimat, de a testem nem reagált. Csak hebegni-habogni tudtam:
- Ki? Én? Dehogy, hova gondolsz?
- De igen, láttalak! Tudom, hogy milyen az...
Hirtelen eszembe jutott, hogy Nikinek volt pár hónapja egy kisbarátja, valami Lacika, de ez csak afféle gyerekszerelem volt. Legalábbis azt gondoltam.
- ...tudom milyen az. Volt már barátom, láttam már merevedést...
Fészkelődni kezdtem, magamban folyamatosan azt hajtogattam, hogy Higgadj le, még csak tizennégy, hagyd ezt abba! de a testem másképp gondolta. Niki tovább folytatta:
- A Lackó már megmutatta nekem a fütykösét. A tiédet is látni akarom!
Teljesen megrökönyödtem, hogy ezt így nyíltan kijelentette. Kiszáradt torokkal csak ennyit bírtam kinyögni:
- De Nikice, még csak tizennégy éves vagy...
Nagyot villant a szeme:
- Jövő hónapban már tizenöt leszek! Meg különben is, megmondalak Anyának, ha nem engeded! Mit gondolsz kinek fognak hinni, ha elmesélem...
Színészkedni kezdett. Szipogott, szeme pillanatok alatt könnybe lábadt és eljátszotta hogy pityereg, miközben úgy tett mintha az anyjával beszélne:
- Én nem akartam Anya, ő erőszakoskodott! Azt mondta, hogy bántani fog titeket ha nem teszem amit mond...
Ismét rámvigyorodott arcáról tovatűnt az előző színészkedés maszkja. Pimaszul megnyalta az ajkát:
- Látod, nem volt hiábavaló az a tavalyi színházi szakkör...
Köpni-nyelni se tudtam. Ő meg tovább folytatta, immár parancsoló hangon:
- Szóval most szépen azt teszed amit mondtam! Úgyhogy le a gatyával...
Letérdelt elém a szőnyegre és ismét megéreztem az illatát. Már addig se sok akaraterőm volt, de ez végleg letaglózott. Felkeltem a székről. A farkam persze még mindig úgy állt, hogy majd átszakadt a nadrágom. Ő kicsit hevesen megfogta két oldalról és egy mozdulattal lehúzta rólam.
Kicsapódott az arca elé a farkam. Nincs túl nagy szerszámom, de azért kicsinek sem mondhatnám. Talán egy kissé vaskosabb az átlagosnál, de hosszra nem hinném hogy nagy lenne.
Nikinek felragyogott az arca:
-Hú, de klassz! Nagyon tetszik - mondta vigyorogva és mielőtt bármit tehettem volna már kézbe is vette és hátra húzta fitymámat.
- Hú de jó meleg! Nagyon szép... Nem baj ha adok rá egy puszikát?
És már ott is volt. Édes kis szája a makkomon cuppant. Teljesen lázba jöttem. Ő meg nem állt le. A puszi után jött a többi. Először végignyalta, majd rácuppant rendesen. Körbenyalta és ügyesen szívogatni kezdte.
Nem tudom hogy van ez, de vannak nők, akikbe valahogy genetikailag bele van kódolva a szopás, jobban mondva a jó szopás képessége. A feleségem nem ilyen volt, ő hiába próbálkozott, nem tudta élvezetesen csinálni. Nikivel egészem más volt a helyzet. Láthatóan élvezte amit csinál. Teljes átszellemülve szopott, miközben egy ezer wattos porszívó erejével szívta a farkamat. Hihetetlen érzés volt, nem is kellett sok hogy eldurranjak. Ő meg csak nyelt és miközben én spricceltem ő a heréimet markolászta. Fantasztikus érzéke van hozzá...
Mindent lenyelt én meg teljesen beleszédültem az élménybe. Megtörölte a száját, felállt egészen közel hozzám. Adott az arcomra egy puszit és mosolyogva ennyit mondott:
- Ugye milyen jó volt?! De most te jössz, már tejesen nedves a puncikám...
Pillanatok alatt kibújt a ruháiból. A sort alatt nem is viselt bugyit, még csak egy kis tangát sem és persze melltartót sem hordott. Hetyke kis mellei meredeztek az izgalomtól. Én meg már alig bírtam magammal.
Magamhoz húztam és megcsókoltam. Fura volt, hogy a nyelvem ott jár, ahol az imént a farkam, de végülis nagyon ügyesen csókolt a kis édes...
Megragadtam a fenekét és megemeltem, majd az ágyhoz vittem. Kicsit durván ledobtam a paplanok közé. Nagyot nyögött, majd széttárta a lábait.
Teljesen felvillanyozott a látvány. Szőkésbarna pihe-puha pinaszőrt találtam, alatta pedig a legszebb puncit amit valaha láttam. Rózsaszín volt az egész... Hamvas barack - jutott eszembe egy régi filmbeli mondat... Megpusziltam a combja belső felét, majd haladtam felfelé. Ujjammal végigsimítottam a szeméremdombját, majd a nyelvemmel izgatni kezdtem a csodaszép kis kagylóját. Teljesen nedves volt és nagyokat nyögött miközben nyaltam. Bele adtam én is apait-anyait, akárcsak ő az imént. Néha felnéztem rá és láttam, ahogy a melleit markolássza és az édes kis ajkát harapdálja. Miközben a csiklóján dolgoztam egyre gyorsult a légzése és egyre hangosabbá vált. Hamarosan el is élvezett a kis drága. Beleremegett az élménybe, miközben hangosan nyögdécselt.
Közben ismét felizgultam, farkam ismét mereven állt. Nem gondolkodtam és feljebb csúsztam hozzá. Mellé másztam szorosan magamhoz húztam és miközben megcsókoltam, a farkamat a combja közé irányítottam. Nem tettem egészen a puncijához, nem tudtam, hogy akarja e. Mikor megérezte a dákómat a combján, abbahagyta a csókot. Lihegve a szemembe nézett:
- Akarlak! Gyere...
Miközben az ujjaim már a puncijában jártak ennyit mondtam:
- Kicsit féltelek...
Megpuszilt és megsimogatta az arcomat:
- Ne félj, voltam már fiúval! Már nem vagyok szüzike...
Ezzel végem is volt. Kihúztam az ujjaimat és a farkamat a pinája bejáratához toltam. Tűzforró volt és tocsogott az izgalomtól. Betoltam neki. Egy pillanatra visszatartotta a lélegzetét és lehunyta a szemét. Én meg elkezdtem mozogni.
Tizennégy éves szűk kis pinája teljesen körbefonta a farkamat. Pár lökés után pozíciót váltottam és teljesen fölé helyezkedtem. Két kézzel fogtam a csípőjét, miközben ő feküdt az ágyon és a széttárt lábai kötött dolgoztam. Fantasztikus volt látni ezt a fiatal ruganyos testet, ahogy izzadtan-lucskosan vonaglik alattam. Toltam amíg csak bírtam, de közben muszáj volt váltanom, mert úgy éreztem hogy mindjárt elsülök. Ő került felülre és lovagolni kezdett.
Ha volt is fiúval korábban, férfivel még nem. Kicsit ütemtelenül mozgott, össze-vissza dobálva magát. Két kézzel megfogtam a csípőjét és lassabb tempóra ösztökéltem. Értette a jelzést, egykettőre megtalálta a helyes mozgást. Néha hozzám hajolt és megcsókolt, olyankor beborított a hajával, de az idő nagy részében úgy galoppozott mintha világéletében ezt csinálta volna. Kis idő múlva már nagyon közel voltam ahhoz hogy elmenjek, amikor a teste ívben megfeszült és elélvezett. Pár pillanattal után én is elsültem, teletöltve a kis rózsaszín puncikáját...
Teljesen kidöglöttem. Lemászott rólam és hozzám bújt.
- Hú, ez nagyon jó volt. Imádok veled kefélni Csabi...
Megpuszilt és felkelt mellőlem. Miközben összeszedte a ruháit, kacéran még megjegyezte:
- Ilyet csináljunk máskor is, oké?
Választ sem várva elindult kifelé. Ekkor egy kicsit visszatért az eszem és kicsit pánikolva utána szóltam:
- Niki, van itthon anyádnak anti-baby tablettája? Be kéne venned egyet, nehogy baj legyen...
Ő is észhez tért.
- Hú bassza meg, tényleg, mindjárt meg is nézem...
Kiviharzott, én meg végignyúltam az ágyon. Kissé aggodalmasan járt az agyam: Találjon bogyót, nehogy nekem teherbe essen, mert ki fognak herélni...
Pár perc múlva visszatért, diadalittasan mutatta a gyógyszeres dobozkát.
- Megvan, már be is dobtam egyet...
Ezzel sarkon fordult és a fürdő felé vette az irányt. Miközben ő már tusolt én még a kefélés hatása alatt voltam. Hiába csak tizennégy, teljesen érett felnőtt nő, vagy legalábbis a teste pont úgy működik. Baromi jó volt.
Azt gondoltam, nem nagyon lesz többet ilyen. Mindenesetre aznap kerültem Zsoltiék társaságát, pláne Nikiét, aki ha meglátott a közös helységekben mindig kacérkodott, a legtöbbször úgy hogy csak én vegyem észre. Hamar el is mentem aludni.
Mégis másnap alig vártam hogy haza érjek, hisz egész nap Niki járt a fejemben. Nem is tudtam rendesen a munkámra figyelni.
Hazaérve már várt rám. Alig csuktam be az ajtót, már futott is hozzám és hevesen megcsókolt. Szorosan hozzám simult, éreztem az izmos testének minden rezdülését. És ő is érezte az enyémet.
- Ma is akarlak! - közölte, én pedig nem tudtam Nem-et mondani.
Minden nap keféltünk azon a héten miután hazaértem a munkából.
De a csütörtöki napon történt valami más is. Addigra már teljesen összecsiszolódtunk, pontosan tudta ő is és én is, hogy mikor a legjobb a másiknak. Éppen lovagolt rajtam, amikor meghallottam, hogy zörög a zár a bejárati ajtóban. Niki valószínűleg nem hallhatta meg, így tovább folytatta a galoppozást. Baromi jó volt, így én se foglalkoztam a zörgéssel. Miközben Niki nyögdécselt rajtam a szemem sarkából észrevettem, hogy résnyire kinyílik a szobám ajtaja. Réka kukkantott be rajta, szemei elkerekedtek. Lehunytam a szemem, az agyam már végig is pörgette a lehetséges eseményeket:
Lebuktunk, a rohadt életbe, azon kívül, hogy valószínűleg Réka agyon csap, még el is kell innen költöznöm, ráadásul tutira többször nem dughatom meg Nikit. Akkor ezt a mostanit nyomjuk meg ahogy csak lehet...
Megfogtam a formás seggét és gyorsabb tempót diktáltam. Hangosan cuppogott a tocsogó pinában a farkam, Niki ezt egyre jobban élvezte. Vártam, hogy Réka mikor ront be és üvölti le a fejünket, de nem történt meg. Néhány perc múlva Niki halkan sikongatva elélvezett és pár pillanat múlva én is elmentem.
Niki mellém feküdt én meg vártam hogy Réka bejöjjön.
De teljesen csend volt a lakásban és nem történt semmi. Réka elment otthonról és csak este hét körül jött haza. Addigra Niki már rég a saját szobájában tévézett én meg a konyhában tettem-vettem.
Csak egy Szia! -t vakkantott felém, de a szemei szikrákat hánytak, így jobbnak is láttam, ha meg se próbálok beszélni vele. Gyorsan megcsináltam amit kell és a szobámba mentem.
Pénteken miután hazaértem nem találtam otthon Nikit. Kicsit csalódott voltam, szívesen keféltem volna vele egyet aznap is. Letusoltam és tévézni kezdtem. Darts közvetítés ment, az egyik kedvencem elég gyengén játszott aznap. Kb három óra lehetett amikor hazajött Réka. Máskor fél ötig dolgozik, most meg már előbb hazajött. Ki is kapcsoltam a tévét és egy kurta köszönés után a szobám felé indultam, de ő megállított:
- Csabesz, beszédem van veled!
A konyhába mentünk. Nekiállt kávét főzni és miközben a kotyogó sisteregni kezdett a gázlángon, elkezdte a monológját:
- Tudok mindent! Nem szégyenled magadat, megrontasz egy kislányt! Az Én kislányomat!...
Szemei szikrákat szórtak, hangja egyre idegesebb lett:
- Mit hittél, hogy nem derül ki? Hogy csak idejössz és kefélgeted amíg világ a világ? Az isten szerelmére még csak tizennégy éves...
A szavak szinte maguktól jöttek a számra, kiszáradt torokkal halkan szólaltam meg, bár nem is tudom miért:
- Jövő hónapban már tizenöt lesz...
Idegesen rámförmedt:
- Te csak hallgass, bazdmeg! Akkor is egy gyerek! Legalább védekeztetek?
Megvontam a vállam:
- Hát, talált a cuccaid között valami anti-baby tablettákat...
Réka elsápadt.
- Atya ég, azok már ezer évesek!
Kirohant a fürdőbe és megkereste a dobozkát. Pár percig idegesen nézegette a feliratot miközben visszajött a konyhába. Amikor megtalálta a szavatossági időt, kicsit nyugodtabb hangon szólalt meg:
- Jól van, még nem döglöttek. Nincs semmi baj...
Leült egy székre, kicsit megnyugodott. Közben lefőtt a kávé és én levettem a tűzről. Töltöttem mindkettőnknek. Csendben szürcsöltük a feketelevest.
- Remélem tudod, hogy többször nem nyúlhatsz hozzá egy ujjal sem...
Az asztalra könyökölt és a szemembe nézett.
- Ilyenek vagytok mind, ti férfiak. Megőrültök egy kis pináért...
Könnybe lábadt a szeme és olyat mondott amire nem számítottam:
- Zsolti a múltkor szeretkezés közben Nikinek szólított! Utána ugyan bocsánatot kért, hogy eltévesztette, de tegnap óta azon gondolkodom, hogy vajon ő is... Ő is megtette e...
Próbáltam megnyugtatni:
- Nem, ő biztosan nem. A lány azt mondta, hogy előttem csak a Lackó volt neki... Meg végülis Zsolti olyan mintha az apja lenne, hisz több mint tíz éve vagytok már együtt...
Réka felállt és kibámult a konyhaablakon. Nézte a péntek délutáni várost. Nagyot sóhajtott.
- Mégsem olyan már vele mint régen. Nem olyan jó, már csak ritkán vagyunk együtt úgy... tudod...
Nem fordult meg, így végigmértem Rékát. A harmincas évei közepén járt, magas, jó kiállású nőszemély volt. Volt rajta ugyan egy minimális felesleg, de egyáltalán nem volt elhízva. Hosszú combjai és formás feneke volt, amin feszült a térdig érő kis szoknya. Szőke haja a válláig ért.
Ismét sóhajtott egy nagyot, én meg egy hirtelen ötlettől vezérelve mögé léptem. Egy próbát megér! , gondoltam és átöleltem a derekát. Nem húzódott el, nem kezdett patáliázni. Éreztem, hogy működébe lép a farkam. Fenekét kissé az ágyékomhoz nyomta, miközben ismét nagyot sóhajtott.
Közben a kezeim maguktól vándorolni kezdtek. A bal már Réka ingének a gombjaival babrált, a jobb pedig már a szoknya alá ért. Ő a válla felett hátra fordult és a szemembe nézett. Láttam a tekintetében a vágyakozást. Gyengéden megcsókoltam, miközben a kezeim elérték a céljukat. A bal megtalálta a melleket, amik az izgalomtól megkeményedtek és szorosan tartotta őket a csipkés melltartó. A jobb pedig már a bugyiban járt és egykettőre megtalálta a nedves pinát amit keresett. Először egy, aztán két ujj került a helyére, de hamar rájöttem, hogy elfér ide három is. Réka vonaglott a karjaim között, kéjesen nyögdécselt és teljesen felizgult. Fenekét még jobban hátra tolta én meg nem sokat vacakoltam. Miközben a jobb tovább dolgozott Réka combjai között, a bal kézzel a derekáig felhúztam a szoknyát. A csipkés franciabugyit már ő maga tolta le, miközben én a saját nadrágomtól szabadultam meg. Ismét hátra tolta a fenekét és megérezte az ágaskodó szerszámomat. Halkan felnyögött és két kézzel az ablakpárkányra támaszkodott. Lábait kicsit széttette, hogy jobban hozzá férjek.
És én hozzá fértem. Farkamat a nyíláshoz tettem, erre összerezzent. Kicsit játszadoztam a nyílásnál, először csak a makkom feléig toltam be, aztán egyre jobban, majd telesen betoltam neki a szerszámomat. Kéjesen felnyögött én pedig ütemesen dugni kezdtem.
Két kézzel markoltam a seggét és egy állandó, jó ütemet tartva keféltem. Ő közben halkan lihegett, egyik kezével az ablaküvegnek támaszkodott. Olyan voltam mint valami kefélőgép, perceken át ugyanabban a tempóban és ugyanúgy mozogva dugtam. Réka légzése és nyögései egyre jobban gyorsultak, tudtam, hogy közel jár ahhoz, hogy a csúcsra - vagy legalábbis a közelébe - jusson. Egy kicsit gyorsítottam a tempón és egy kicsit keményebben-erősebben kezdtem kefélni, amit ő még jobban élvezett. Már mindkét kézzel támaszkodott az ablaküvegnek, izzadt tenyerei meg-megcsúsztak egy-egy erőteljes lökés alkalmával. Közben persze én is éreztem, hogy mindjárt elsülök, de kitartottam amíg csak bírtam. Szinte egyszerre élveztünk el, Réka teste nagyokat rándulva elégült ki, miközben én belelőttem a patronomat.
Pár másodpercig még úgy maradtunk az ablaknál állva, együtt lihegtünk és kapkodtunk levegő után. Ő szólalt meg először:
- Ez nagyon jó volt Csabesz, nagyon jó... Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen jó...
Rámosolyogtam, de nem szóltam semmit. Ő azért tovább beszélt:
- De ez nem változtat semmin. Ettől még nem nyúlsz többet Nikihez... és velem se csinálsz ilyet többet!
Elhúztam a számat. Majd meglátjuk! - gondoltam magamban. Mindenesetre még adott egy cuppanós puszit a számra és bement a fürdőszobába, én meg a szobámba mentem.
Aznap lezavartunk még egy kemény menetet, de utána tényleg soha többé nem keféltem Rékával.
Pár héten belül Réka talált nekem egy albérletet és hamarosan át is költöztem. Zsolti nem nagyon értette, hogy miért lépek le onnan, de végülis ő is elfogadta a dolgot. Azon a nyáron még néhányszor átjött hozzám Niki, de szeptemberben - amikor megkezdődött neki a középiskola - összejött egy korban hozzá illő sráccal és végül egy búcsúkefélés után megegyeztünk, hogy nem jön többet.
Így is volt/van/lesz...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (183)        Nem tetszik (101)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-02 13:04:57
Andy
Kicsit hosszú, de nem rossz story.

2017-10-29 11:24:52
tutajos
Egy albérlet két ilyen extrával. Nagyon jóóóóóó!


Ezt a szex történetet 33998 X olvasták el.