Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A szűz barátnőm

Beküldő:John Jizzhard


Az egyetemen találkoztam Ágival. Hamar megkedveltük egymást és összejöttünk. Az első komolyabb beszélgetés alkalmával bevallotta nekem, hogy ő még szűz. Én mondtam neki, hogy nem gond.

Már fél éve voltunk együtt amikor már kezdett zavarni a dolog mert az előző barátnőimmel rengeteg dugtam. Hiába közeledtem hozzá, ő nemet mondott. Egy nyári napon nálam voltunk az albérleti szobámban. Az ágymon voltunk, én csókolgattam és simogattam őt majd neki szegeztem a kérdést.
- Szívem lehet egy komoly kérdésem?
- Igen, mi lenne az?
- Miért nem fekszel le velem?
Látszott rajta, hogy zavarban van de azért kinyögött egy választ.
- Izé, szóval én nem hiszem, hogy készen állnék rá. De azt mondtad, hogy ez nem gond.
- Igen azt mondtam de hogy is fogalmazzak. Nagyon tele vagyok.
- Óóó, értem. -válaszolta. - De én nem tudom hogyan segíthetnék ezen.
- Hát lenne rá egy megoldás. - mondtam miközben az ujjammal végigsimogattam az ajkait. Amikor rájött, hogy mire gondolok elvörösödött.
- Azt szeretnéd, hogy én......bekapjam neked?
- Igen.
- De én még sosem....szóval nem tudom, hogy kell.
- Szerintem hamar ráérzel majd. - mondtam miközben kigomboltam a nadrágomat és vártam, hogy Ági mit tesz.
Ő még mindig vörösödő fejjel óvatosan odanyúlt a kezével és boxeremen keresztül hozzányúlt a már álló farkamhoz.
- Ah, istenem...ez nagyon kemény.
- Tetszik? Tőled lett ilyen.
- És olyan hosszú és vastag.
- Szeretnéd látni?
- I-igen. - nyögte ki. Én levettem a nadrágomat és Ági fejét az ágyékomhoz tettem. Ő nem tudtam, hogy mihez kezdjen.
- Csak bátran. -mondtam neki. Ekkor ő mindkét kezével odanyúlt és lehúzta a boxerem és előbukkant az ágaskodó szerszámom.
- Istenem, ez nagyon nagy! -mondtam elkerekedett szemekkel. Mondjuk volt is mint meglepődnie, maximális méretében eléri a 24 centit és jó vastag is. Láthatóan nem tudta, hogy mit kezdjen ekkora méretekkel. Én megsimogattam az arcát és azt mondtam neki:
- Csak fokozatosan szívem. Nem kell sietni.
- És meddig csináljam?
- Szerintem észre fogod venni. -mosolyogtam rá.
Ekkor ő óvatosan megfogta a farkamat (nagyon jó volt va kezét végre rajta érezni) és a nyitott szájával óvatosan közelített felé. Amikor odaért a makkomhoz felnyögtem.
- Ah igen szívem, ez az! - ő ekkor kicsit körbepuszilgatta majd a makkom hegyét bevette a szájába. - Látom van tehetséged a dologhoz!
Ettől ő egy kicsit felbátorodott és jobban a szájába vette a makkomat. Látszott, hogy túl nagy neki de beleadott mindent. Először lassan csinálta majd önkéntelenül is gyorsított a tempón. Eközben én a melleit simogattam a pólóján keresztül majd egy idő után mondtam neki, hogy vegye le. Ekkor ő abbahagyta a szopást és szó nélkül lekapta de a melltartóját fent hagyta. Jó volt végre többet látni a testéből. A tenyérbe illő formás mellei nagyon tetszettek. Ezek után visszament dolgozni a farkamon. Én a kezemmel simogattam a testét ahol tudtam miközben ő egyre odaadóbban szopta a farkam. Hamarosan érezni kezdtem, hogy mindjárt jön az élvezés.
- Ah, Ági. Ah, Ági! - nyögtem, majd hirtelen a farkam nagyot rándult és elkezdtem telespriccelni Ági száját. A szeme megint elkerekedett a meglepődéstől de a farkam a szájában maradt és ő lenyelte ami kijött, pedig volt rendesen. Amikor magamhoz tértem az elélvezésből ezt mondtam:
- Basszus szívem, nagyon jól csináltad! - erre ő kihúzta a szájából a farkamat és elmosolyodott. - Engedd meg, hogy viszonozzam. - mondtam neki majd hirtelen hanyatt fektettem az ágyon és csókolgatni kezdtem a nyakát.
- Nem lesz egy sok egyszerre? - kérdezte.
- Nyugi szívem, nem foglak bántani. Egy ilyen odaadó szájmunkát viszonozni kell! - válaszoltam neki miközben elindultam lefelé a testén. Amikor odaértem a melleihez, eljátszottam velük egy kicsit. A sóhajaiból tudtam, hogy tetszik neki. Ott elidőztem egy kicsit miközben megszabadítottam a melltartójától és tovább indultam lefelé. Ő egyre nagyobbakat sóhajtott ahogyan a közeledtem a puncijához. Először csak a nadrágon keresztül simogattam neki és mikor megszabadítottam a nadrágjától őt láttam, hogy nagy nedves folt van a bugyiján. Amikor azon keresztül folytattam a simogatást már lehetett érezni, hogy szaporább a légzése és nagyokat sóhajt. Ezek után lassan félrehúztam a bugyiját és megnyaltam a csiklóját.
- Aaaaah! - nyögött fel.
- Tetszik amit csinálok? - kérdeztem.
- Iiigen! - válaszolta.
- Akkor jobba ha folytatom. - mondtam és folytattam tovább a puncija izgatását. Körbepusziltam és simogattam és vissza-visszatértem a csiklójához. Ő ettől nagyon felizgult és nagyokat nyögött.
- Ah, ah, ah, igen, ott csináld! - mondogatta. A nyögései nagyon felizgattak. Éreztem, hogy a farkam ismét megkeményedik miközben a csiklóján dolgozok.
- Igen, ez ahhhhhh. - nyögött fel Ági és a teste remegni kezdett. Tudtam, hogy orgazmusa van de azért tovább izgattam a csiklóját. Halkan élvezett de lehetett látni rajta, hatalmasat élvezett. Miután véget ért az orgazmusa és feltérdeltem az ágyon és megsimogattam a testét.
- Istenem de szép vagy! Én most meg foglak dugni! - jelentettem ki.
- Mi? Ne várj, ne tedd! - mondta miközben kapálózott egy kicsit.
- Bocsi szívem de nem tudom magam tovább visszafogni! - mondtam neki és lassan elkezdtem betolni neki a merev farkamat.
- Aaaaaaah! - nyögött fel. Kihúztam egy kicsit majd egy lökéssel még mélyebbre nyomtam neki. A puncija nagyon szűk volt. -Istenem de naaaaagy! - nyögött fel ismét amikor a átszakadt a szűzhártyája. Ő csak egy nagyon kicsit vérzett. Ekkor megálltam.
- Nyugi szívem, ha elmúlik a fájdalom nagyon jó érzés lesz! - majd lassan elkezdtem ki-be mozogni benne. Kicsit gyorsítottam a tempón amikor már láttam, hogy hozzászokott a méreteimhez és a fájdalma is enyhült.
- Ah, ah, ah. - kezdett ő ismét nyögni. Ekkor tövig nyomtam neki és még gyorsabban csináltam.
- Ah, istenem, ah. Nagyon megdugsz!
- Igen, Ági, ah, ah. Nagyon szeretlek!
Beleadtam mindent. Olyan hosszan és keményen csináltam neki ahogyan csak tudtam. Ő hangosan nyögött ami még jobban felizgatott. Már folyt rólunk az izzadtság amikor éreztem, hogy mindjárt elélvezek. A farkam már annyira állt, hogy szinte már fájt. Őrültesen gyors tempóra kapcsoltam miközben a nevét nyögtem.
- Ah, Ágiiiiii, ahh, Ágiiiiiii! - majd a testem egy nagyon rándult és éreztem ahogyan elkezdem telepumpálni a forró punciját a gecimmel. Egy pillanatra azt hittem, hogy sosem áll el olyan sokáig tartott.
Amint véget ért az élvezés én ráhanyatlottam Ágira és nagyokat sóhajtottunk mind a ketten. Egyikünk sem szólt egy szót sem. Egy kis idő után kihúztam a farkam Ágiból. Egy csepp geci sem folyt ki belőle olyan mélyen belé lőttem. Odafeküdtem mellé, ő még mindig kicsit kapkodta a levegőt. Nem szólt egy szót sem. Összebújtunk és ott feküdtünk egymás karjaiban.

(Ha van rá érdeklődés akkor szívesen írok folytatást is mert ez még csak a kezdet volt.)


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (113)        Nem tetszik (97)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-07-11 14:48:38
andheged
Érdekelne a folytatás!

2017-07-17 12:10:55
hercegnő
Érdekela folytatas

2018-07-06 13:44:50
Andor
Én nem bírtam volna fél évig. Max. két hét után televertem volna gecivel. Ha akarja, ha nem.

2019-04-07 13:32:25
Patrik
Így kell ezt. Keményed megadni az összes szűz kurvának aki csak kelleti magát aztán meg semmi. Keményen gerincre kell vágni mindet aztán hadd menjen. Én kifejezetten ilyen lányokra szoktam vadászni.

2020-02-19 10:34:02
Lúzer Lajos
Basszus de jó is lehet így megdugni egy lányt. Én nem tudtam volna kielégíteni, nagyon hamar elélveztem volna.


Ezt a szex történetet 19539 X olvasták el.