Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Uncsitesó

Beküldő:Floda


Szilveszterkor házibulit csináltunk pár haverral, unokahugom, Betti is ott volt. Akkor ő 16, én 24 éves voltam.

Éjfél után nemsokkal mindenki lelépett, de Betti mondta, hogy nálam aludna és mivel rendesen ivott, hamar ki is dőlt ruhástul az ágyamon. Én még tévéztem kicsit, de hamar megmoccant a gatyámban valami, amikor ránéztem az unokatesómra, ahogy hason feküdt. Formás popsija volt, ráadásként egy feszülös nadrágba bújtatva.
Kicsit szólongattam, rázogattam, de semmi hatása nem volt, mélyen aludt.
Ekkor óvatosan a dereka alá nyúltam, kigomboltam a nadrágját, és lassan elkezdtem lehúzni róla, de olyan feszes volt, hogy a végén lejött a zoknia is.
Mivel imádom a női lábakat, ezt annyira nem bántam. Elkezdtem puszilgatni, nyalogatni a lábujjait és mivel már javában állt elég nagy farkam, ledobtam a gatyát és a lábfejével kezdtem maszturbálni.
Mikor majdnem elmentem, gondoltam ideje tovább menni és a tangás popsiját kezdtem simogatni. Lassan lehúztam a bugyiját, és széthúztam a farpofáit, és nyalogattam a hívogató ánuszát. Őrjítő illata volt.
Hanyatt fordítottam, kissé terpeszbe tettem a lábait, és a frissen borotvált punciját kezdtem nyalogatni. Ekkor már szinte ömlött a kéjnedv Betti lábai közül. Szerintem szépet álmodhatott.
Ekkor fölé másztam és a makkommal kezdtem simogatni a szeméremajkai között.
Felhúztam lassan a nyakáig a pólóját, meglepetésemre nem volt rajta melltartó. A cicije nem volt túl nagy, ám annál hegyesebben álltak a bimbói.
Elkezdem szopogatni, gyúrogatni őket, közben nagyon lassan beletoltam sziklamerev farkam csatakos de nagyon szűk puncijába. Mikor tövig voltam benne, meg is kellett állnom, mert annyira szorított, hogy szinte majdnem eldurrantam. De ki akartam élvezni ezt a perverz helyzetet.
Ráhajoltam a melleire, kényeztettem őket kézzel, szájjal, közben ütemesen dugtam a hamvas punciját.
Egy pár perc után Betti szaporábban kezdte el venni a levegőt, sóhajtott egyet, és megremegett. Ekkor a hüvelye összeszorult, nekem is ez volt a vég. Iszonyatos erővel lőttem a méhéig a spermát, vagy egy percig lüktetett a szerszámom ahogy a puncija szinte lefejte a farkam.
Ráborultam, csókoltam, gyúrtam a melleit, amíg le nem lankadtam. Ekkor lassan kicsúsztam belőle, és gyönyörködtem a duzzadt, vörös, szétnyílt puncijáva, ahogy csordovál ki a spermám belőle.
Ezután felöltöztettem, és elaludtam. Reggel semmi jelét nem adta annak, hogy valamit is észre vett volna az egészből.
Azóta keféltünk többször is úgy, hogy magánál volt és ő is benne volt. De ezt az első dugást még neki sem meséltem el azóta sem.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (86)        Nem tetszik (124)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 23089 X olvasták el.