Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Testvérek között

Beküldő:incest történet

A feleségem és a két lánytestvére szervezte a hétvégi kikapcsolódást a dombra a férjekkel, hogy együtt töltsünk egy kis időt pihenés gyanánt, noha nekünk férfiaknak nem igazán volt kedvünk kijönni. Évekkel ezelőtt, amikor a feleségemmel, Patty-vel találkoztunk, hamar úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Anyám abszolút ellenezte a kapcsolatunkat, egyfolytában negatívan állt a dologhoz. Az udvarlás nagyon rövid ideig tartott, mivel hihetetlen kötődés alakult ki kettőnk között, de ezt a családom nem
értette. Az esküvőnkön anyám lerészegedve jelenetet rendezett, a feleségemet vádolta, hogy csak a pénzemért vesz el. A családja ezért sosem bocsátott meg nekem igazán.

Ahogy teltek az évek, már egyszer *251 en figyelembe sem vettem az egyre csak elfajuló folyamatos szarkazmust, rágalmakat, megalázó megjegyzéseiket az életemmel kapcsolatban. Egyszer *251 en nem tudtam elviselni a jelenlétüket, az ilyen esetek mindig elkerülhetlenül óriási veszekedésekbe torkolltak.
Reméltem, hogy az ilyen hétvégék talán segítenek ezen a kapcsolaton, ezért is mentem el velük. Ráadásul a férjeik jófejek, mert együttéreznek velem amiatt, amin átmentem. Három olyan lánytestvér közül elvennni az egyiket, akik valamiért mindig féltékenyek egymásra, bizony olykor súrlódásokhoz
vezet.

Beléptem a kunyhóba két súlyos táskát húzva magam után. A feleségemnek volt érzéke hozzá, hogy egy heti cuccot pakoljon össze, amikor csak egy hétvégére utazunk el. Legalább betett néhány szexi darabot és bikinit is a forró fürdőzéshez, ami azt jelentette, számíthatok valamire. Ledobtam a bőröndöket
az előszobában, majd láttam, hogy ők hárman már a kajákat pakolják el a konyhában.

Patty, a feleségem igazán gyönyör *251 volt. Bár már több, mint tíz éve együtt voltunk, még mindig hihetetlen hatással volt rám. Vállig érő sötétszőke haja és atletikus alkata volt vékony testét és lapos hasát a fiatalkori tornának köszönhette. Formás feneke és kis mellei voltak, bár utóbbit egyáltalán nem bántam. De ami elsődlegesen vonzott, azok a világoskék szemei. Szexuális téren sosem volt túlságosan kalandvágyó, ennek ellenére nagyon szerettem és én mindig boldoggá akartam tenni. Leny *251 göző, szerelmes kapcsolatunk volt, határozottan ő volt még a legjobb barátom is.

A testvérei egy kicsit az ellentétei voltak. Négy évvel Heather volt a rangidős közöttük, akinek két gyerek után a mellei sokszor alig fértek el a felsőjében. A feneke is nagyobb volt, de heti három edzéssel sikerült nem teljesen eleresztenie magát, szóval nem panaszkodhatott. Az ő teste másképp volt
vonzó, mint a feleségemé. Sokkal sötétebb és hosszabb hajjal is rendelkezett. Hármójuk közül ő volt a leghangosabb, az ő sipító hangját volt szerencsém az imént is hallani.

Beth volt a legfiatalabb a családban, aki sajnos fiatalon feleségül ment egy fickóhoz, aki később csalódásnak bizonyult. Az ő teste valahol a két nővéréé között volt, de a hosszú évek alatti rengeteg idő elöltése az edzőteremben hihetetlenül izmossá tette. Egyszóval nagyon jó alakkal volt megáldva, sokszor nekem is nehézséget okozott, hogy ne őt nézzem nyáron a strandon, amikor a kevesebb ruha többet engedett láttatni. Amennyire szerelmes voltam a feleségembe, annyira néztem őt is az izmai és a nagy mellei könnyen beindították a fantáziám, ráadásul még a fiatalságának izzását is
őrizte.

Csak fecsegtek hárman a konyhapult körül, miközben azon gondolkodtam, merre járnak a többiek? Rendszeresen megpróbálták leitatni a lányokat, hogy aztán lefektessék őket.

- Felviszem ezeket a szobánkba. - mondtam a levegőbe. Heather felém nézett egy pillanatra, de Patty épp lehajtott fejjel merült el a mondandójában.

- A fiúkkal beköltözhettek a nagy szobába hátul. - mondta Heather. - Jack és Steve csak holnap jönnek, ha jönnek egyáltalán.

Sóhajtottam egyet magamban. Ha nincs férfi társaság estére, az valószín *251 leg azt jelenti, hogy iszok egy keveset és megpróbálok hamar lefeküdni. Tudták mit kell csinálniuk, hogy legalább egy éjszakát ellógjanak. Bár én is kitaláltam volna valami kifogást.

- Mi történt?
- Jack otthon van, Suzie nem érzi jól magát. De mondta, hogy élvezzük a hétvégét. Stevenek dolgoznia kellett még. Nem tudom miért, az utóbbi hónapokban nem volt annyira elfoglalt. - rosszalló tekintetet vetett a fiatalabb húgára, aki erre elvörösödött. Steve rendes fickó volt, de a válság miatt nehéz idők voltak ezek a számára. Megértem, mert dolgozott, amennyit tudott, de kicsit szíven ütött, hogy nem jött el erre a hétvégére.

- Csak négyen leszünk akkor? - kérdeztem, még mindig reménykedve.
- Hé, még mindig lehetne rosszabb, mint hogy három nőnek legyél az inasa egy hétvégére. - nevetett, majd a testvérei követték.
- Drágám, ha tényleg szeretnéd, hazamehetsz és eltöltheted az időt egyedül otthon. - Patty mindig ügyesen ajánlotta fel a kiutat, mivel tudta, mennyire nehezen viselem el a testvéreit, de az út három óra kocsival. Így megköszöntem a lehetőséget és azt mondtam megleszek itt, ha csak egy éjszakát is.

Gyönyör *251 ház volt egy eléggé félreeső sídomb lábánál. Négy hálószoba volt benne és egy szép közös tér nagy kandallóval, kinn paddal, hátul pedig egy jacuzzival. Legrosszabb esetben a forró vízben tölthetem az időt, amíg el nem megyek aludni. De ahogy mindig, most is hajlandó voltam odamenni a
sógórnőimhez, még ha ebből állandóan viták alakulnak is ki. Nagyon jó kapcsolatunk volt a feleségemmel és tartoztam neki ennyivel.

Később elfoglaltam magam a cuccaink kipakolásával, és örültem, amikor láttam köztük a kedvenc fehérnem *251 met és két sz *251 k bikinit. Jó estének ígérkezett, egy forró vakációs szexxel az elb *251 völő feleségemmel.

Ahogy kiléptem a folyosóra, elkaptam egy beszélgetés végét és megálltam.

- ... nem tudom elhinni Heather. Pedig olyan boldognak t *251 ntetek. - mondta halkan Patty.
- Az a szemét hónapokig a titkárnőjét csinálta. Gyakorlatilag felajánlott bármit, csak hogy maradjak vele, mivel tudta, hogy el tudom venni a felét annak, amije van, de én nem akarom szétszakítani a dolgokat a gyerekek miatt.
- mondta Heather.

Gondoltam, hogy Jack jelenleg is megcsalja Heather-t, ami nem lepett meg, tudva milyen hárpia tud lenni a felesége.

- Akkor együttmaradtok?
- Igen, de megmondtam neki, hogy egy ideig tartsa távol magát tőlem és duplázza meg a pénzemet. Aztán dugtam az edzőmmel a saját ágyában. - Bethnek és Pattynek tátott szájjal hallgatták:
- Heather!

A dolog mosolyt csalt az arcomra. Jó volt hallani, hogy Heathernek gondjai vannak a házasságával. Másokkal mindig fennhéjazva beszélt, de otthon nyilvánvalóan nem mennek olyan jól a dolgok.

- Igen, és fantasztikus volt. Ami jó Jacknek, az lehet jó nekem is. Miután megtudtam, hogy mire képes egy fiatal csődör, egyfolytában felizgulok. Csak egy nagy fasz tudja újra megömleszteni az jóöreg nedveket. Ahogy az a fickó megmozgat, úgy érzem, mintha újra húsz éves lennék. - a testvérei csak
vihogtak.

Úgy döntöttem ez lesz a végszó és visszaindultam a konyhába. Mindhárman zavarba jöttek egy kicsit, de mióta Pattyvel megérkeztünk, már egy üveg boron túl voltak. Talán minél részegebbek, annál többet mesélnek és esetleg megtudhatok valami szórakoztatót, amit jövő héten elmondhatok a cimboráimnak.

- Az inasuk gondoskodik a vacsoráról, hölgyeim! - mondtam ékesen. Ha már egyedül nem tudtam mit kezdeni magammal, gondoltam inkább csatlakozok a többiekhez és viccelődök egy kicsit.

Nagy örömmel vették a felajánlásomat, Patty hálás tekintettel nézett rám. Begyújtottam a t *251 zhelyet és rögtön nekiálltam a kaja elkészítéséhez. Nem sokkal később már az asztalnál fogyasztottuk a lakomát. Eközben újabb üveg bor fogyott el, és a lányok már kifejezetten jól érezték magukat.

- Szóval milyen munkája adódott Stevenek, Beth? - kíváncsiskodtam.
- Szerelnie kellett. Egy barátunknak segít néhány dolgot beépíteni egy házba, remélhetőleg ... - hirtelen elhallgatott, az arcára szomorú kifejezés ült. Felállt az asztaltól és sietve elhagyta a szobát.
Heather rám bámult.
- Muszáj volt most ezt? Nagyon nehéz időkön mennek keresztül. A fickó hónapokig nem volt hajlandó dolgozni, még akkor sem, amikor meglett volna a lehetősége rá. Azon gondolkodik, hogy elhagyja azt a semmirekellőt. Én próbálom meggyőzni.
- Nem is mondtam semmit. - vágtam vissza. - Csak azért, mert a férje úgy döntött otthon marad és nem csinál semmit egész nap, nem az én hibám. Én legalább keményen dolgozok, hogy tudjak Pattyről gondoskodni.

Heather mindig is gyorsan tudott ítélkezni, de az egyetlen dolog, amivel nem tudott vitába szállni, hogy Patty és én bizony nagyon jól kijöttünk egymással. Okosan kezeltük a pénzügyeinket, a nagyját a házra költöttük, így hitelünk sem volt már. Ráadásul mindkettőnknek jó munkája volt, amit élveztünk is.
Talán a testvérei csak féltékenyek voltak, mivel egyikőjük megcsalta a férjét, míg a másik a válás határán volt.

- Megyek, beszélek vele. - mondtam. - Őszintén rosszul éreztem magam, amiért felzaklattam Beth-et.
A ház hátuljában találtam meg az egyik szobában az ágyra telepedve. Az arca kipirult volt, de rámmosolygott.

- Ne haragudj. Nem tudtam, mennyire nehéz most nektek kettőtöknek. Szükséged van segítségre? Patty és én bármikor tudunk kölcsönadni, ha gondoljátok. - leültem mögé az ágyra.
- Nem, de köszi. - nagy vörös szemekkel mosolygott rám. - Csak egyszer *251 en nem alakulnak jól a dolgok egy ideje és szükségem volt néhány nap pihenésre. Megleszek.
- Rendben, ha mégis kellene valami, csak szólj nekünk.

Egyik kezemmel átkaroltam, ő pedig felémdőlt és viszonozta az ölelést. Ebben a helyzetben eléggé szétnyílt a blúza, hogy jó betekintést nyújthasson a nagy melleire és a csipkés melltartójára, amit viselt. Korábban már sokszor megfigyeltem, mennyire formásak. Úgy maradtunk néhány másodpercig, majd
váratlanul még jobban átfonta a karjait mögöttem és az ölelése szorosabb lett. Mellei így a mellkasomat nyomták, nem tudtam megmozdulni, csak éreztem a haja illatát és a nekemfeszülő erőteljes testét. Észrevettem, hogy a lábaink összedörzsölőznek, miközben szorosan ülünk egymás mellett.

Egyre inkább kezdett felizgatni a helyzet. Furcsa volt, de ez az ölelés sokkal tovább tartott, mint kellett volna. Tudtam, ha kicsit előrehajtottam volna a fejem, csak néhány centire lettünk volna a csóktól, ami egyes dolgok miatt méginkább izgatottá tett. Ő a feleségem húga volt, aki általában vagy becsatlakozott, vagy csak csöndben ült, miközben Heather gyalázott és most hirtelen annyira átkapcsolt, hogy meg tudtam volna csókolni. Elképzeltem, ahogy hátrafekszem magammal húzva őt, majd elkezdem levetkőztetni, hogy meztelenül lássam az izmos alakját.

Kiszabadítottam magam az ölelésből és felálltam, miközben óvatos pillantást vetettem rá. Az látszott a tekintetében, hogy tudja, mi történt az imént, de nem szólt egy szót sem. Újra elpirult, de most más miatt. A mellbimbói jól láthatóan megkeményedtek az érintkezéstől. A farkam hasonlóan merev
lett a nadrágomban, észre is vettem, ahogy szemei röviden az ágyékom felé fordultak.

- Nem megyünk vissza a többiekhez? - kérdeztem, ügyelve arra, hogy ne t *251 njön kínosnak a hangom.

Mikor visszaértünk és elmondtam, hogy bocsánatot kértem, Patty és Heather is boldog volt, hogy Beth újra jól van. Folytatták a csacsogást különböző dolgokról, miközben én gyorsan letakarítottam az asztalt és kimentettem magam egy üveg borral.

Úgy döntöttem kiviszem az italt a jacuzzihoz, így bekapcsoltam a melegítését, majd elmentem a szobánkba átöltözni. Patty jött be ekkor, átkarolt és rámnézett.

- Annyira jó férj vagy, mindenről gondoskodsz ma este. Tudom, hogy nem akarsz itt lenni, de szerintem a többiek mindig lenyugodnak, amikor ilyennek látnak téged. Beth nagyon hálás, amiért beszéltél vele.
- Ennek muszáj volt megtörténnie valamikor. Nagyon boldog vagyok, hogy nekünk ilyen jól mennek a dolgaink és nincsenek olyan problémáink, mint nekik. - mondtam neki őszintén.
- Jutalmat érdemelsz a kemény munkádért. Mindjárt megyek és csatlakozok hozzád.

Rám kacsintott, és megcsókolt, erotikusan becsúsztatva a nyelvét a számba. A farkam valamelyest még mindig az imént Bethhel történtek hatása alatt volt, nem telt bele tíz másodpercbe, hogy újra teljesen megkeményedjek. A combján keresztül érezte az erekciómat. Lenyúlt a kezével és finoman végigsimította a
farkam. - Nyugi nagyfiú! Később gondoskodok rólad. - nevetett. Erre én a kemény fenekét szorítottam meg óvatosan, majd újra megcsókoltam.

Felvettem a fürdőruhám és a hátsó ajtó felé vettem az irányt a forró fürdőhöz. Néztem a víz felett felszálló gőzt, miközben ledobtam a cuccaim majd belemerültem a vízbe. Egy sör volt a társaságom a relaxálásban.
Csacsogás és nevetés hangja sz *251 rődött ki bentről. Becsuktam a szemem, hogy teljesen kikapcsoljak.

- Remélem tudsz helyet szorítani néhány nőnek abban a fürdőben. - a kérdésre újra nevetni kezdtek.
Mindhárman egy kicsit becsiccsentettek már. Három nő és én egy jacuzziban nem hangzik rosszul. Talán tudok Pattyvel is foglalkozni egy kicsit, miközben mellettünk még két másik hiányosan öltözött nő van nem lesz ez rossz.

Kisétáltak fürdőruhában a házból a deszkákon, kezükben törölkőzőkkel. A szemeim hirtelen óriásira nyíltak. Sokszor láttam már a feleségem csupasz sportos alakját, ami már önmagában elég, hogy beinduljak, de a két másikat még sosem láttam korábban ilyen sz *251 k ruhákban. Heather darabjai nagyobbak voltak,
de a mellei így is alig fértek el a fehér zsinóros bikinijében. A hozzá tartozó bugyi elég kicsi volt ahhoz, hogy szinte elt *251 njön a kerek combjai között, mintha nem viselne semmit. Beth alapvetően mindkettőjük
ellentéte volt. A mellei bár nagyobbak voltak, mint Patty-é, de a felsője így is kemény és büszke alakot kölcsönzött nekik. A lábai is nagyobbak voltak, de izmosak, ahogy a kockák is láthatóak voltak a hasán a csípője fölött. Nagyon sz *251 k alsót viselt, mely tökéletesen láthatóvá tette a puncija körvonalait.
Hihetetlenül izgatóan néztek ki együtt.

- Üdv, hölgyeim! - mondtam, majd gyorsan átültem a jacuzzi túlsó oldalára, hogy méginkább élvezni tudjam a látványt. Miközben Patty bemászott mellém a vízbe, gyors pillantást tudtam venni közelről a két testvérére. Heather mellei majd kibuggyantak a felsőjéből, majd amikor megfordult, láttam, a mélyen a
fenekébe húzódott tangát, mely jól mutatta húsos puncija körvonalait. Szinte pucér volt a mutatványa közben, de láthatóan elég részeg volt hozzá, hogy ne érdekelje mindez. Beth rám mosolygott és bemászott mellém a másik oldalra. A teste erotikusan sugárzott a sötét bőrének és a feszes bikinijének köszönhetően. Bekapcsoltam a fúvókákat, mire a lányok egyszerre felsóhajtottak. Élveztük, ahogy a forró víz áztat minket.

Hirtelen a feleségem kezét éreztem a lábaim találkozásánál, ahogy finoman simogatni kezdett a buborékos víz takarásában. Csak néztem őket a ruháikban és hamar megkeményedtem. A kezével óvatosan megszorított, majd csak a farkam végét kezdte izgatni a gatyámon keresztül. Miközben a többiekkel beszélt, egyáltalán nem is látszott, amit a víz alatt m *251 velt. Erre én is a víz alá tettem a kezem és lassan a combjához nyúltam. Finoman rászorítottam, majd közelebb húztam a puncijához. Kezemet ekkor megragadta az összezárt lábaival. A férfiasságom kőkeménnyé vált és megfeszítette a nadrágomat, ahogy próbált felállni. Lassan a punciját kezdtem simogatni a kezemmel, de a többiek nem vettek észre semmit.

A másik karom is a víz alatt volt, de ez csak akkor tudatosult bennem igazán, amikor a másik oldalról megszorította egy kéz. A túloldalamon ülő Beth keze volt az, amitől nagyon meghökkentem. Nagyon lassan elhúzta a karom és a saját combjára helyezte. Elég kicsi volt a medence, hogy ne legyen felt *251 nő a jelenet, de szinte lefagytam, amikor megérintett. Éreztem a kemény, izmos lábát, a görbületét a markomban. Bár hevesen bugyogott a víz és mindenki beszélgetett, senki nem tudta volna megmondani, hol van a kezem, mégis kezdtem kényelmetlenül
érezni magam. Amikor Beth feljebb helyezte a kezem és éreztem a szőrzetét a bugyiján keresztül, tudtam, hogy véget kellene vetni a dolognak, mielőtt észreveszi valaki, hogy kezeim két mézescsuporban vannak. De engedtem, hogy a kezemet röviden a dombjához nyomja, miközben láttam, ahogy az ajkát harapdálja.

Beth észrevehetően kezdett beindulni, mivel a mellbimbói újra jól láthatóan megkeményedtek a topja alatt. Patty becsukta a szemét és hátradőlt, ezzel pedig nem csak a punciját tudtam finoman dörzsölni, de Heathert is bámulhattam velem szemben. Az átázott fehér bikinije áttetszővé vált, így tökéletesen láttam méretes melleit a vásznon. Azon t *251 nődtem milyen lenne megdugni őket, miközben le-föl mozognának.

- Részemről én bőrig áztam, hölgyeim. Ti csak élvezzétek a fürdőt, de ne maradjatok fenn túl sokáig. - mondtam a feleségemre nézve, mialatt a másik kezemet Beth szorította meg a combjaival. Mikor felálltam, elfeledkeztem a sátorként feszülő nadrágomról, amitől kit *251 nően látszott a merev farkam. Heather volt a legjobb helyen ebből a szempontból, részegen fel is kiáltott, amikor meglátta.

- Te jó ég Patty, nézd azt a méretet! Nem csodálom, hogy feleségül mentél hozzá. - mindannyian nevettek, de láttam, ahogy Beth újra az ajkába harapott elképesztően erotikusan, miközben a férfiasságomat bámulta. Elég közel
volt hozzá, hogy előrehajolva könnyedén a szájába vegye, ha nem lett volna az útjában a nadrág. Azt kívántam bár ne lett volna.
- Nem ezért mentem hozzá, de ez sem hátráltatta a dolgot. - válaszolt Patty.
- Gondoltam, hogy nem. Fogadni mernék, hogy ezzel képes lenne félbehasítani téged. Hogy fér ez el a parányi testedben? Nagyobb, mint az edzőmé. - újra nevetésben törtek ki. Nem gondoltam, hogy említésre méltó méretekkel
rendelkeznék, de ha három nő elégedett vele, boldogan hallgatom a dícséretet.

Mélyen megcsókoltam a feleségem, majd kiléptem a jacuzziből és a elindultam vissza a házba. A legkevésbé sem szerettem volna további marakodásokat a testvérek között. Ha Patty rájön, hogy a húgát fogdosom, semmi nem állt volna az útjába.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (57)        Nem tetszik (36)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-06-27 10:32:08
Anyám nem adott nevet
És itt a vége?

2017-07-18 16:55:38
Tutajos
Van tovább?


Ezt a szex történetet 36284 X olvasták el.