Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anya -fia

Beküldő:a szopatóTavasz hozta a zsongásával szerintem ezt a dolgot. A második feleségemnek van egy fia aki immáron 16éves erőteljes fiatalember.
Ötödik éve vagyunk együtt és alapvetően teljesen jól mennek a dolgaink,kisebb nagyobb problémákkal együtt. Csak ezzel a majomszeretettel nem tudok mit kezdeni amit a nejem a fia iránt tanusít ami kicsit több is lett ennél,de kezdem az elején!
Többször mondtam a nejemnek,olyan néha nekem mintha a fiaddal élnél együtt nem pedig velem! Ő erre csak nevetett általában. Akkor a másik,hogy 10-ből 7-szer mindig bement mikor a fia fürdött és jó darabig bent is volt illetve mire a gyerek befejezte addigra levetkőzve várt a sorára.Normál esetben ez nem rendkívüli.Szóval egy csomó apró jel volt amivel nem foglalkoztam.
Pénteken általában kettőig dolgozom,de a héten jól dolgoztunk így fél egykor elindultam haza,szakadó esőben és teljesen szét is áztam hazáig.Gondoltam hátul megyek be a házba a kazánház felől. Beléptem és letettem a kabátom és úgy gondoltam még elszívok egy cigit mielőtt bemegyek.Csendesen szívom a cigit látom odabent mocorgás van akkor mindketten itthon vannak.Ám egyszer csak hallom ahogy a nejem mondja a fiának,hogy gyere ide leszedem rólad a nedves göncöket!!!Újabb fél perc,és lassan belépek,a térelválasztótol nem látnak és hallom....gyerünk a gatyát is!!! Bambán kinézek az ajtó mögül és látom ahogy a gyerek áll csípőre tett kézzel a nejem pedig a farkát szopja...megállt bennem az ütő és látom a gyereknek igencsak szépre dagadt a farka!!!! Csak
fogja magát hanyattlöki az anyját a kanapén lehúzza a nadrágot,bugyit egyszerre és mint egy megvadult bika ráfekszik az anyjára és elkezdi neki tolni a farkát!!! De nem ám finoman,hanem őrült módon az anyja adja is kifelé a hangokat ,olyan tempót diktál a fia,hogy csak nézek keféli vagy öt percig ilyen kemény tempóban,az anyja sikít a gyerek elélvez,bele az anyjába,de nem húzza ki pihen pár másodpercet és kezdi újra mert a fasza még mindig kőkemény......


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (267)        Nem tetszik (152)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-06-28 16:15:28
rózsa
A fiú érdeklődése hamar elmúlik és minden vissza áll régi krékvágásba.

2017-07-21 06:40:15
István
Jó lenne megismerkedni veled


Ezt a szex történetet 50274 X olvasták el.