Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szőrtelenítés

Beküldő:Zsó + férj


Már régóta járok masszásra amikor egyszer a fiatalasszony aki masszírozást végezte rajtam nem tudott jönni és a férjét küldte helyette. Ennek nem nagyon örültem,mert nem szerettem mások előtt mutogatni magam,csak ha már közös órákat töltöttünk egy ágyban. Mivel a felesége leszoktatott arról,hogy a masszás ideje alatt ne legyen rajtam semmi így most is meztelenül vártam,hogy jöjjön.


A kis bungaló ahol mindig masszásra volt előkészítve minden egyszer csak nyílt az ajtó és belépett a férje. Elmondta,hogy a felesége megsérült,mert az egyik kuncsaftom megverte,mert nem akart vele kefélni és kb egy hétig nem akar mutatkozni senki előtt. Lassan levetkőzött egy szál gatyára és elkezdte a masszírozásom. Csodálkozott,hogy a pinám és a környéke milyen szőrös.

Mondtam neki a férjemmel megbeszéltem, hogy engedje meg,hogy a szőrzetem megmaradjon,mert valahányszor maszturbálok mindig a szőrzetemmel kezdem a élvezetet kifejteni magamban.A férfi ezután megtanított arra,hogyan izgassam magam és sokkal hamarább és sokkal nagyobb orgazmusom volt mint régebben.

Persze ekkor már megengedtem neki,hogy bekenje egy kenőccsel a szeméremdombomat és a pinám körüli részt sőt a seggem lyukát és az egész alsó testemet. Kb egy húsz perces masszás után bevitt a zuhany alá amikor ő is levette a gatyáját és én élveztem ahogy a nyugalmi állapotban lévő 16 centis fasza kezdett megelevedni és mire hozzáért a fenekemhez már több mint harminc centis volt.

Alig érte víz az alsó testemet a szőröm kezdett eltűnni,majd megfordított és a seggemről is lemosta a szőrzetemet. Ezután már természetesnek tartottam,hogy megtalálta a módját,hogy előbb a puncimba dugja a farkát,majd amikor kezdett volna élvezni abba hagyta és a seggemet vette figyelembe. Eleinte azt hittem fájni fog, de mikor már teljesen belém nyomta a harminckét centis vastag faszát akkor éreztem meg milyen csodálatos érzés amikor seggbe basszák az ember lányát.

Ettől kezdve felváltva jöttek masszírozni és amikor az egyik alkalommal bevontam a férjemet a masszírozásba és neki is sikerült megbaszni a másik asszonyt ,majd mikor0 elmentek elmondta nagyon hálás nekem azért,hogy bevontam a kefélési játékokba,mert imádta a látványt ahogy a srác felnyársalt a faszára.

Persze lassan másik férfi is megkefélt,mert az asszony aki először masszírozott elhozta a szeretőjét és annak a két fiát is akik rendszeresen baszták az asszonyt és később engemet is.Közben az egyik fiatal srác amikor kefélte a férjem a masszírozó csajt megbaszta a férjem seggét és ő is rákapott a seggbe baszásra. Lassan nemcsak a házaspár használt engemet és a férjemet hanem mások is.

Egy félév után az egyik este amikor meztelenül ültünk kint a verandán és a szomszédok is üdvözöltek bennünket, Elmerengtünk,hogy a félév alatt lassan több mint ötszázan basztak már rendszeresen.Néha a férjem kente be az alsó testemet és mikor zuhanyozni mentem mindig más kefélt meg.Ekkor hirtelen a férjem magához rántott és a következő pillanatban már fel is nyársalt a faszára.

Közben átjött a szomszéd és én ugyan nem vettem észre már csak akkor amikor valaki a faszát a seggembe nyomta.Később cseréltünk és a férjem baszta a seggemet és a szomszéd a pinámat,majd cseréltünk az asszonnyal.Mikor kielégítettük egymást leültünk és a szomszéd közölte szeretné,ha a jövő hónapban lemennénk hozzájuk Balatonberénybe,mert ott van a villájuk és szeretne bevezetni bennünket a csoportszex fajtáiba.

Az asszonyom azonnal ráállt.Elmentünk és útközben megálltunk egy parkírozóba ahol megbasztuk egymás asszonyát és megitattuk a spermáinkkal.Persze még aznap este nagy bulit csaptunk,mert a feleségemet csak nyolcan baszták meg és nekem viszont csak négy fiatalasszony jutott, ráadásul mindegyik terhes volt és mondták engedjem bele a pinájukba a spermámat,mert már ugye tudom felcsinálni.

Mikor hazajöttünk és beszámoltunk egymásnak arról,hogy ki hányat dugott és hányan baszták meg a feleségemet majdnem háromszor többen baszták meg.Az elmondása alapján ekkor értettem meg miért nem volt étvágya sokszor,mert annyi spermát nyelt hogy nem kívánt semmi kaját,csak pálinkát.Az egyik fiatal házaspár megígértette velünk,hogy jövőre egy hónapot náluk töltünk ,mert szeretné a kefélésekbe bevonni az anyját és az öccsét is.

ez egy másik történet és majd legközelebb ezt is leírom.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (127)        Nem tetszik (116)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-06-08 21:32:50
B.Sándor
Nem rossz :)

2017-06-17 15:27:03
Ninassy
Büdös kurva


Ezt a szex történetet 19001 X olvasták el.