Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az unokahúgom látogatása

Beküldő:családi szex


Egy 28 éves átlagos srác vagyok. Még sose írtam történetet, de kikívánkozik belőlem ez. Részben igaz történet, persze eltorzítva sok minden. Az hogy mi igaz belőle a fantáziátokra bízom.

Egy átlagos család sarjaként láttam meg a napvilágot. Többen laktunk egy 5 emeleti nagyobb házban. Anyám, és testvérének a családja. Közösen összedobták a pénzt, hogy megvegyék a lakást. Alig tudtunk néha megélni. Főleg hónap végén voltak nagyobb gondok, de ha valami közbejött gyakran sokat nélkülöztünk. 10 éves voltam mikor megszületett anyám testvérének a második lánya. Zsuzsának hívják. Én mindig is szerettem a gyerekeket, valamiért a természetem része.
Csak körülbelül 10 év múlva tudtunk külön lakásba költözni, addig én neveltem a lányt az élet dolgaira, és babusgattam. Kiskorától kezdve jóban voltunk, nálam sohasem sírt, mindig jól aludt a karomban.

Az első 5-6 év után egyre kevesebbet láttam, mert egyre többet tanultam. Céltudatos vagyok, és egyetemet akartam végezni. Nagyon hiányoztam neki, mindig mondogatta az anyukája, hogy hiányol. A BME-n végeztem majdnem kitűnővel, és pár éven belül karriert építettem. A családok, akikkel együtt éltem nem tudtak kitörni a szürke hétköznapokból, és belefásultak az életbe. Én nem ezt a sorsot választottam magamnak. Ekkor néha láttam csak Zsu-t. Amikor nem Budapesten dolgoztam, hanem szabadságon voltam. Meg szoktam látogatni a családokat. Zsu jellemét nem hagytam megrohadni , annyira azért tartottuk azért a kapcsolatot. Mindig mondtam neki, hogy jobb sorsot érdemel, és öcsémben is ugyan így tartottam a lelket. Az élet nehéz, de mégis egy kaland!

Közben barátnőt találtam magamnak, aki nagyon jó volt az ágyban, de az életben vesztesnek érezte magát. De még most is együtt vagyunk. Unszolásomra kicsit jobban veszi már ő is az akadályokat.

Amíg a párommal éltem, már csak neten tartottam a kapcsolatot a hugival. Az elején még bemutattam mindenkinek, de aztán az életünket építettük. Ekkor lehetett olyan 16 éves Zsuzsi.
Mindig megbeszéltük a problémáit a kapcsolataiban, az anyukáját és azt a környezetet hibáztatta, amiben élt, azért mert nem tud barátkozni férfiakkal. Egyre intimebb dolgokat osztott meg velem, de sosem ment el a szexig a téma. Tanítgattam az élet ügyes bajos dolgaira. Az üzeneteiben mindig szíveket írt nekem, és kicsit zavarba jöttem mindig, hogy erre mit írjak. Nem túlzottan, de kedvesen írtam neki mindig vissza.

Régebben, amikor Zsuzsiékhoz mentem, a húgom mindig úgy köszöntött, hogy a nyakamba ugrott, és megölelt. Volt valami érzéki az ölelésében. Talán a lelki segítségnyújtás miatt, talán a régi állandó pesztrálásom miatt. Szóval ez az ölelés nem távolságtartó, hanem nyakba ugrós, ahogy a lányok a párjukat köszöntik. Miután a párommal kicsit rendeződtünk újra meglátogattam őket. 2-3 év telt csak el, de kezdett hiányozni a család, és újra meglátogattam őt is.

Az kihagyott évek során - őszinte leszek - először fel sem tűnt milyen szép lány lett. Ne egy bombázót képzeljetek el, hanem egy átlagos lányt. Vállig érő kleopátra haj, mandula szemekkel. Kicsit szószátyár, jó maroknyi mellekkel, és kicsit széleske fenékkel. Sportos (aerobikozik), és ambiciózus. A mosolya rögtön megjelent mikor meglátott, és jött a nyakba ugrás. A páromat ez frusztrálta. De ő ügyet se vetett rá. Mindig mikor egy szerelmes filmet nézett, mi is néztük és néha hozzám bújt. Átkaroltam, és óvatosan mindig kicsit a feneke felett öleltem, ekkor még jobban odasimult.

Aznap este náluk aludtunk, és szex közben valamiért eszembe jutott a hugi illata, ölelése. Gyakran fantáziálok szex közben, hogy mit lehetne kipróbálni. De Anna (a párom) nem enged többet a popónál. Próbáltam rávenni néha édes hármasra, de ahhoz túl félénk. Bűnösnek éreztem magam, de az üdvözlő ölelésének a hevessége és a hetyke kis mellének finom puhaságának csak a gondolata is olyan keménnyé tett, hogy aznap este Ancsi nagyon jól tudott aludni. Én nem tudtam...

A húgomra gondoltam! Ekkor valami ördögi szállt meg, és nem tudtam többé csak úgy gondolni rá mint a kis húgomra. Amikor Anna távol volt önkielégítés közben Zsuzsira kezdtem fantáziálni. A Facebookra is egyre többet azért jártam fel, hogy a húgom új, szexi képeit nézegessem.
Megmarkoltam a farkam, és gyengéden verni kezdtem magamnak. Kommentekben én is elkezdtem szíveket írni neki, ő azt mondta, hogy hiányzom és szeret. Megjegyezte, hogy miközben vertem arra gondoltam, hogy milyen szépen lassan húznám rá a farkamra őt.

Beszélgetéseink közben is a kezem a farkamon volt, és sokkal keményebbnek éreztem mintha épp Annával szexelnénk. Szegénykém, lehet megutált volna azonnal, ha megtudja, hogy mit teszek. Amikor szóban beszéltünk, akkor is maszturbáltam. Nagyon vigyáznom kellett, hogy figyeljek és válaszoljak arra, amit mond, és ne is lihegjek. Mivel többször látogattam őket ebben az időben, újra hiányolni kezdett engem. A telefonban sokszor mondta. Ilyenkor a kedvenc pózomban képzeltem el magamon (lovagló), és a tűzzel, ami bennem égett én is mondtam, hogy szeretlek, és hiányzol . Búcsú helyett végül meghívtam őt magunkhoz egy hétre. A suliban szünet volt, és azonnal kötélnek állt. Az anyukájától azt hallottam nagyon készülődik, és minden nap engem emleget. Duzzadt a mellem a büszkeségtől, és egyúttal féltem is hogy mi van, ha újra odasimul hozzám. Azért ennyire merész nem vagyok ... Mondtam magamban arra gondolva, hogy talán ő is így érez. Sajnos azonban tudom, hogy a nők általában nem ilyenek. Gondolkodtam azon is, hogy lehet mégis megvan benne is a tűz, mert ugye érzelmileg nagyon kötődik hozzám. Talán csak egy kis segítség kell neki?...

Eljött a nagy nap. Anna serénykedett a konyhában, a hugi az ajtóban rám csimpaszkodott. És csak úgy tudtam bemenni, hogy rajtam van. Üdvözölték ők is egymást, és megbeszéltük, hogy este borozunk egy jót. Annával mosolyszünet volt éppen, és egy hete nem láttam meztelen nőt! Az eszem egyfolytában Zsuzsin járt. Mustrálni kezdtem óvatosan, hogy ne lássa. Vesztemre egy feszes farmer volt rajt, ami fenékben koptatott. Kilátszott az a gyönyörű enyhén széles kis kemény popsijának az alja. A farkam kemény volt, mint a cövek, de hála az istennek nem látszott, mert egy laza szabadidő volt rajtam.

Boroztunk, és néztünk valami filmet a TV-ben. Anna álmos lett. Azt mondta elmegy fürödni, majd lefekszik. A szokásos két nő simul egy pasihoz jelenetet felváltotta, a meghitt beszélgetés Zsuzsival. Azzal kezdte, hogy Végre csak az enyém vagy! . Borozgattunk tovább, beszélgettünk. Zsuzsi is álmos lett. Az alkoholtól kicsit már kába volt... Hozzám bújt, én pedig a kezem ismét a feneke felett mertem csak pihentetni. Ekkor váratlan dolog történt! Kicsit közelebb bújt, én a kábaságom miatt kicsit késve vettem észre hogy a kezem már a fenekén pihen. A félig hátradőlt pozícióban a hugi feje a mellkasomon pihent, és egyre lejjebb csúszott, ahogy álmosodott. Őrjítően szexi volt, ahogy a kanapé által bemelegített feneke a kezembe simult, a feje a férfiasságom felé közeledett, és persze ismét csak egy szűk kis toppon át a gyönyörű kerek melle jól látszott. Annyi vért pumpált a hevesen verő szívem a farkamba hogy azt hittem el fogok ájulni.
Így pihentünk, én nem tudtam mi tévő legyek. Anna mérges lesz, ha nem megyek hozzá, de ezt itt hagyni vétek... A józan ítélőképességem utolsó megmoccanásra sarkallt, fel akartam állni és jó éjt kívánni a huginak. Erre a feje lejjebb bukott kicsit, és amint észhez kapott a kezével úgy tartott vissza, hogy a combom legfelső részére tette a jobb kezét, nem hagyva hogy felálljak. És a fejét a farkamra helyezte (párnának akarta használni az ölemet).

Végem! Mondtam magamban, nyeltem nagyot. És vártam mit lép... Közben keresni kezdtem a kifogásokat.

Feltűnt neki a keménység. És felült! A kanapé és a feneke közé szorult a kezem. Rám nézett szigorúan, kérdően. Én meg szerintem a maradék véremet a bőröm alá pumpáltam, mert mint utólag elmondta nem sápadt, hanem téglavörös volt a fejem.
Egy erőtlen mosolyt ejtettem erre a nézésre, és mentegetőzésbe kezdtem volna. Mikor annyit mondott Ti férfiak! Ahh... . És visszafeküdt a mellkasomra.
Ekkor nem tudott tovább aludni, mert a szívem úgy vert, mint aki épp a marathont futotta le. Simogattam a fejét szótlanul, és felnézett rám. Adott egy puszit, de ez ismét olyan puszi volt, amiben többet éreztem. Ez lekapcsolta a szürkeállományt, és az irányítást átvette valami más

Simogatni kezdtem a fenekét! És erre ő ismét a fejét a lágyékom felé mozdította, a kezét pedig a farkam felé. Ruhán keresztül gyúrni kezdte a környékét. Itt már tudtam, hogy sínen vagyok. Ő is akarja! A szívem a torkomban dobogott még, de már nagyobb magabiztossággal a kezem elvettem a fenekéről, és a fejét magamhoz húztam. Mélyen a szemébe néztem, és megcsókoltam.
Ő egy kis tétovázás után a torkomig dugta a nyelvét, és halkan az ölembe mászott. Átkaroltam a derekát, a háta közepén a fenekétől a nyakáig végighúztam a jobb középső és mutatóujjam, a másikkal meg a fenekét a farkam felé húztam. Ahogy a kezem a nyakához ért, a tenyeremmel a fejét a füle alatt tartva a hajába túrva - szenvedélyesen magamhoz húztam a száját. Ahogy csókolóztunk elkezdett vonaglani az ölemben, és masszírozta a farkam a puncusával.

Kicsit megálltunk. Abbahagytam a csókolózást, a szemébe néztem és azt mondtam: Tudod milyen régen vágytam már erre? . Mondtam és egy könny futott le az arcomon.
Kacéran rámnézett, és lecsókolta az arcomról a könnyet. Óvatosan végigcsókolgatott, és a fülemhez érve a következőt súgta: Tudod mióta vártam, hogy ezt meglépd?
A hajába túrtam ismét, a szája felé fordultam és vadul csókolni kezdtem. És nem hagytam, hogy egy pillanatra is elvegye forró ajkát ez enyémről.

Nagyon halkan csináltuk, hogy Anna nehogy felébredjen. Egy hirtelen mozdulattal felkeltem a kanapéról, és a csókolózást úgy folytattuk, ahogy még mikor megérkezett nem tehettük. Az üdvözlő ölelésének hevességével, és többé nem félve hogy a férfiasságom feláll, a falhoz támasztottam. Ő teljes erejéből a derekam köré fonta a lábát, és mindkét kezemet szabaddá tette, ahhoz hogy levehessem a szűk kis toppot. Óvatosan, gyengéden az jobb oldalát simogattam, bal kezemmel pedig a fejét az arcomhoz szorítottam, mintha csak az ő száján keresztül kaphatnék levegőt. Néhány le-fel mozdulat után a jobb oldalon megragadtam a toppocska alját, és felfele kezdtem húzni. Hideg volt a drágámnak a fal, így szépen elsétáltam vele vissza a tágas kanapéra, és hátára fektettem. Egy pillanatig levegőt vettünk. Közben néztük egymást, és szerintem egyikünk sem gondolta arra, hogy amit teszünk az bűn. Mosolyogtunk, az arcát simogattam, és azt mondtam: Szeretlek!
Erre ő felhajolt, és elkezdte ügyetlenül a szabadidőmet letolni, mindeközben az arca az arcomra simult. Bal kezével magát tartotta, és még mindig a lábával a derekamat ölelte. Azt súgta kéjesen a fülembe: Miközben Facebookoztunk gyakran simogattam magam, és azt vártam, hogy egyszer te is írd, hogy szeretlek. Mivel nem mondtad ki, ezért nem tudtam nagyot élvezni. Most pedig jóváteszed ezt, ugye? A fejét elhúzta az arcomtól, és kérdően a szemembe nézett.

Köpni/nyelni nem tudtam... Igen! Jóváteszem! Szeretlek, szeretlek, szeretlek .. Kívánlak!! Suttogtam.

Elengedett, és hátralökött a kanapén. A hátamon fekve élveztem, ahogy épp rám ül. Vérzett a szívem, hogy még a nadrágjaink fenn vannak rajtunk. Mintha ő ezt észrevette volna, négykézlábon lejjebb mászott, és közben végig kéjjel teli kék, barack formájú szemével a szemembe nézett. A szájába vette a szabadidő pántját, és lehúzta rólam. Ahogy a lábam végéhez ért, kényelmes fekvő állapotomból felkeltem, és őt döntöttem a hátára. Mohón kigomboltam a farmerját, és lehúztam róla.
Egy vadító csipkés falat kis tanga volt rajta. Felkúsztam hozzá, a feje alá párnát raktam, és a lágyékom hozzányomtam a szeméremdombjához. Ütemesen vonaglani kezdett, és közben önfeledten csókolóztunk. A melleivel kezdtem játszani miután a melltartót is eltávolítottam. Nyaltam, csókolgattam, és egyre lejjebb mentem. Magamról levettem a gatyát, róla pedig gyengéden lehúztam a kis bugyit. Eldobtam, és térdelve a lába végéből a szemébe néztem.

A szemével magához hívott, miközben szélesre tárta a lábait. Megláttam a mennyek kapuját. Csillogott a váladékaitól, a farkam lüktetett, és enyhén mozgott is a vér pumpálásának erejétől. Mutatóujjával hívni kezdett. Araszolva mentem, de a lábát körém fonta, és egy határozott mozdulattal magára rántott. Huppantam, kicsit felnevettünk. Anna mocorogni kezdett, és félálmában valami olyat mondott, hogy halkabban . A vékony falakon át hallani lehetett mindent. A szívünk a torkunkban dobogott, tekintetünk a szobája felé szegeződött. De végül pár forgolódás után elhalkult, és aludt tovább.

Újra egymásra figyeltünk, újra csak mi ketten léteztünk. Makkomat a hüvelyének bejáratához helyeztem. Ő nagyon finoman szorította tovább a lábával a derekam, míg hímvesszőm majdnem teljesen el nem tűnt a csodás rózsaszín kis lyukban. Forró volt és nagyon síkos. Hatalmasat sóhajtott, a számat egy halk sóhaj hagyta el. És azt súgtam a fülébe: Szia hugi. megjöttem!
Halkan kacagott, majd válaszolt: Gyere beljebb bátyus! , majd a golyóimon éreztem selymes puncijának forró nedvét. Olyan mélyen voltam benne, hogy valaminek neki is koppant talán a makkom.

Elkezdtem ütemesen pumpálni. Olyan forró volt a lehelete hogy égette a bőröm. Mélyen a szájába toltam a nyelvem, hogy sóhajait tompítsam. Mivel feszes és formás testét karbantartotta, nem éreztem problémásnak, hogy mindkét kezem fenekének félgömbjeire tegyem, és ránehezedjek. Elvette a száját a számtól, és egy nagyon erotikus szisszenés jött ki rajt. Éreztem, hogy nagyon odanyúltam. Kicsit később megkértem, hogy jöjjön felülre. Elhelyezkedtünk, és kezem a melleire raktam. Azt vettem észre, hogy ő is szereti így, mert jó erősen rátolta magát a férfiasságomra, és sokáig élvezte annak vastagságát, és hosszát. És csak egy kicsit mozgott rajta, nehogy egy picit is le kelljen jönnie róla. A fenekét és a mellét felváltva markolásztam. Majd határozottan megfogtam a csípőjét és rajt tartottam a botomon. Elégedett sóhajjal nyugtázta határozottságom, majd egyik kezemet a feneke bejáratához vezette, Segített nekem hogy megtaláljam mi a jó neki. Ujjamat úgy irányította, hogy ezen csodálatos szűk kis lyuk környékét simogassa.

Ujjamat benyálaztam, és visszanyúltam. Magamra húztam egyik kezemmel, a másikkal igyekeztem mélyebbre jutni a szűk kis popsijában. Mindhiába... A kezem nem ért odáig. Ekkor olyan kérdést tett fel, amit azóta is titkos üzenetként használunk egymás közt ha tudatni akarjuk egymással, hogy ma meg akarlak kapni:
Szeretnéd? - a válasz rá: Nem tudom
A körítés mellé mindig más. Amikor mindenki otthon van, megkérdezi, hogy Rakjak a lecsóba XY-t? Szeretnéd? - Azt válaszolom: Nem tudom . Senki nem sejti, de mi az első adandó alkalommal, ha egyedül maradunk jön az, amit úgy gondolok, hogy minden férfitársam végső soron akar.
Folytatva a történetet: Nem tudom. Félek, hogy fájna neked. Mosolyog, és azt mondja: Neked tartogattam, még szűz vagyok ott!
Ettől, ha egyáltalán lehetséges, a farkam még keményebb lett. Ő érezte, hogy ezt igen -nek kell vennie.
De nem ám durr bele, bumm bele! - mondta. Kicsit felemelkedett, és a popsijához emelte a farkam. És mikor hevesebben akartam a kelleténél, óvatosan előrébb hajolt - lecsúszva róla - jelezve hogy lassabban ...
Úgy éreztem, hogy egy örökkévalóság, eközben ő csukott szemmel, néha megrezzenő arccal egyre beljebb engedte a felfedező egységet. Az érzés olyan mintha a lány ilyenkor önmagát adná oda neked. A húgom szép lassan úgy éreztem eggyé válik velem. A popsi olyan, mint egy cső, amiben vákuum van. Teljesen ráfeszül a hímtagra, és érzel minden milliméter mozgást. Annának már azonnal be szoktam tudni nyomni, de Zsuzsi más volt. Vele óvatosnak kellett lennem, és ebben van valami nagyon, nagyon izgató... Az a legjobb mikor a nő hason fekszik, te pedig felülről vadul pumpálod. Majdnem kihúzva, és vissza teljesen. Eközben érzed, hogy valamit kiegyenesítesz benne, valamint hogy selymes kis félgömbjeihez csapódsz. Őrjítő érzés!
Zsuzsi popsijának bejárata most is olyan, mint az első alkalommal. A tudat, hogy az unokahúgod az? Talán... Mi tagadás, ha én ezért a kéjért pokolra jutok, az sem érdekel.

Érzem, hogy teljesen benne vagyok, Zsuzsi az alsó ajkát harapja a kéjtől. Nagyon csendben kell lennünk, így az első alkalommal a kedvenc pozícióm nem próbáltuk ki. Hagytam, hogy lovagoljon az ő saját kis tempójában. Zsuzsi mindent megtett nekem, és én hálásan álltam neki. Fel-le... Magamhoz húzom, megcsókolom, alig nyitott szemébe nézek, amit a kéj nem enged teljesen kinyitni. Lenyúlok a popsijához a kezemmel, és megtapintom az ujjam hegyével a farkam. Tudjátok, milyen jó érzés mikor érzed, hogy abban a szent és tiltott lyukban jár a farkad? Közben tapintod, hogy ki-be jár benne? Erre nincsenek szavak! Ehhez a részhez költő kell.

Már én pumpáltam a végén, óvatosan a combommal löktem előre, ő pedig szépen visszacsúszott. Érzem, hogy nem bírom sokáig... Zsuzsi is hála az Istennek közel van, görcsbe rándul a teste, mintha nem tudná irányítani magát. Egy utolsó mozdulattal fellöki magát, beleül a farkamba. A szája tátva, és sikítani akarna, de tudja, hogy nem lehet... A mellkasomra támaszkodva egy másodperc alatt fel és lehúzza magát ütemesen kis szünetekkel. Minden alkalommal egy halk Ahhh kíséretében.
Érzem, hogy mélyről olyan spermasugár fog jönni belőlem, ami talán belé sem fér. Ki akartam húzni, de Zsuzsi nem hagyja. Bennem fejezed bbbeee..! - mondta elcsukló hangon. Teste teljesen megfeszült, érezte farkam lüktetését. Éreztem belül, ahogy a sperma szétterül, és a makkomra visszafolyik.

Kicsit még ült rajtam, majd erőtlenül lefordult, és a hasamra feküdt úgy, mint amikor az elején a TV-t néztük. A kezem a fenekén, és simogatom. Halkan odasúgom neki, hogy Szeretlek, köszönöm ezt a csodás estét! , ő pedig megpuszilja félmerev szerszámon, és viszont köszöni. Kicsit pihentünk így, majd ő a fürdőbe vette az irányt. Én pedig felöltöztem. Elment a szobájába aludni, én is lefürödtem, és Anna mögé bújtam.
Az egy hétben amikor csak egyedül maradtunk Anna folytatta a mosolyszünetet, és nem tudta mire vélni, hogy nem érdekel. De ez egy másik történet


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (125)        Nem tetszik (112)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-05-31 15:01:42
Fasz
Nagyon király!volt én is megdugtam volna!

2017-06-08 00:20:04
sexy
En mar előbb famozdultam volna mivel első alkaromkor tobbet erzel akkor az nem csak uncsiteso hanem tobb foleg hogy le atta a jeleket nyakba ugrás közeledés ezek az alap jelek

2021-07-19 13:44:35
László
igazán jó volt még a farkam is felállt ,úgy hogy könnyítenem kellett magamon ...köszi..


Ezt a szex történetet 39228 X olvasták el.