Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nyaraláskor

Beküldő:Bözsi

Már régóta szerettem volna felmenni nyáron a Mátrába nyaralni,hogy végre nemcsak a férjem faszát érezzem magamba hanem másokét is.Mondtam útközben a férjemnek vagy megengeded,hogy mással is lefeküdjek,vagy felcsináltatom magamat az otthoni néger komával.Nehezen,de belement és már az első este sikerült egy négy tagú társaságot becserkésznem. Végig táncoltam mind a néggyel,majd felmentünk a szobánkba a srácokkal és elkezdtük a szexcsatát.

A férjem reggel felé jött meg, de olyan fáradt volt,hogy nem csinált semmit és nem érdekelte,hogy a négy srác meztelenül valamelyik lyukamba dugnak ,lefeküdt és már horkolt is. Másnap reggel éppen az egyik koma aki a legtöbbször itatott meg a spermájával meg akarta baszni a férjemet, de mondta ott a feleségem azt baszd meg én nem szeretném,ha engem basszál mag.

Én arra ébredtem,hogy valamelyik srác teleélvezi a számat és ahogy nyeltem a gecijét majdnem megfulladtam.Lassan megunták a srácok a kefélésemet és elmentek én meg lezuhanyoztam. A fürdés közben jöttem rá.hogy elfelejtettem behúzni a függönyt és kint két srác bámult engem ,majd ki esett a szemük.

Erre kihajoltam csak úgy meztelen és megkérdeztem nem akarjátok megmosni a hátam,mire mind a ketten bejöttek levették a ruhájukat és bejöttek a fürdőbe. Az egyik elölről a másik hátulról a seggembe nyomta a faszát.ez az utóbbi fájt egy kicsit,mert már két éve senki nem baszta meg a seggemet,de azért nagyon jó volt.

Mikor kijöttünk a zuhanyozásból a férjem akkor ébredt és a srácok meglátták a felálló farkát és mindketten leszopták.Később elmentem velük ami nagyon jó mulatság volt,mert akkor nap huszonnyolc fiatal srác dugott meg. Még sose baszta meg egyszerre ennyien.Alig tudtam a szobánkig elvánszorogni,mert annyira szét basztak,hogy fájt a menés is.Lefeküdtem anélkül,hogy kimostam volna magamból a sok gecit, de végül amikor pihentem egy kicsit bementem zuhanyozni,mert nagyon fáj a pinám a sok ragacstól.

KÉT NAPIG CSAK ALUDTAM. KÉSŐBB ELMONDTA A FÉRJEM ,HOGY MÁR AZT HITTE KIBASZTAK AZ ÁRNYÉKVILÁGBÓL,MERT NEM REAGÁLTÁL SEMMIRE

Elmondta,hogy amikor este bejött a szobánkba te ott feküdtél az ágyon a lábad szét volt nyitva és a pinádból folyt a sok sperma. Ebből arra következtetett,hogy nagyon sokan megbaszhattak egymás után. Két törölköző tiszta gecis volt amit aztán bedobtam egy kosárba.ekkor elmondtam hogy jártam,mire megkérdezte jól esett. Eleinte nagyon jó volt, de amikor már durván bántak velem az már nem tetszett.

Az egyik koma aki beleharapott a pinámba és szájon vertem megfordított és beleharapott a seggembe és leharapta az egyik mellbimbómat ami annyira fájt,hogy üvöltözni kezdtem.Erre a tanáruktól kaptam egy irtózatosan nagy pofont amitől elájultam és utána még vagy nyolcan megbasztak, de nemcsak fiatal srácok,hanem érett férfiak is.

Ez már nagyon fájt és végül kilöktek az utcára egy szál hálóingben.A ruhámat egy szatyorba tették és a szatyrot a nyakamba kötötték.Mikor ideértem a szállóhoz le voltak az emberek döbbenve és volt egy férfi aki segített bejönni a szobánkba. Mondtam neki,ha akarja majd keressen meg valamelyik nap ,hogy megháláljam a segítségét. Mondta jó és elment.

remélem szeret a koma baszni és akkor majd egy éjszaka csak vele fogok baszni. A következő este felkért táncolni és annyira tetszett a csókja,hogy rögtön felvitt magához és reggelig sokszor élvezett belém.Milyen jó,hogy pár éve kivették a méhemet,így nem kellett attól félnem,hogy ebben az egy héten bárki felcsinált volna.Mikor felmentem a szobánkba útközben még ketten nekinyomtak a faléhoz és megbasztak.

Két napig pihentem és mostam a pinámat. Mikor megtudtam,hogy mikor lesz itt az orvos megkértem,hogy vizsgáljon meg és vegyen vért tőlem nem szedtem e fel valamit a baszásokkal. Másnap lehívott és közölte nincs semmilyen fertőzésem és megnyugodhattam.

Mondtam a férjemnek aki örült neki,hogy egészséges vagyok és az éjszaka odabújtam mellé és egy nagyot szeretkeztünk. Soha ennyire nem volt még jó az együttlétünk.Utána még egy hétig azaz összesen három hétig voltunk fent.

Mondtam a férjemnek ,hogy megleptél. Mivel.Azzal hogy megnőtt a farkad. Ja vettem egy kenőcsöt és azzal kenegettem és visszajött az erőm és a farkam nyolc centivel hosszabb lett és 2 centivel vastagabb. Ettől kezdve vagy két hónapig minden nap háromszor élveztem a férjemmel és megengedtem neki,hogy a pinám és a seggem helyett a számba élvezzen el,mert egyre jobban ízlett a spermája.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (48)        Nem tetszik (54)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-05-19 11:36:15
valto
Tudd mit írsz. A négerrel felcsináltatod magadat bosszúból. Pár éve kivették a méhedet.

2017-05-20 14:34:21
asd
"vettem egy kenőcsöt és azzal kenegettem és visszajött az erőm és a farkam nyolc centivel hosszabb lett és 2 centivel vastagabb. " ROFLLLLLLLLLLL Azt bazdmeg..


Ezt a szex történetet 13379 X olvasták el.