Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Barátnőm a főbérlőm is.

Beküldő:Diákos


Mikor középiskolás voltam és vidékre kellett mennem tanulni Eleinte koliba laktam,de a vérem és a lehetőségem miatt fél év után ki kellett költöznöm a koliból és egy magánháznál laktam,mint albérlő.sajnáltam a kolit otthagyni,mivel a beköltözésem után a második héten véletlenül megláttam amikor éjszaka ki kellett mennem pisilni,hogy a leány koli vezető tanárnő egy szál hálóingben pisil a budin és elfelejtette bezárnia a budi ajtót.

Egyébként is csinos nő simogatta a punciját,mikor befejezte a pisilést és én megbámultam.Ekkor odaszólt mit bámulsz nem láttál még női pinát.De ilyen szépet még nem és bementem hozzá ,majd a farkam kibujt a háló gatyámból és a szája felé közelítettem. Ő pedig egyszerűen bekapta,mintha ez volna a természetes dolga és mikor kiengedte leültem a budira és az ölembe húztam a tanárnőt.

Attól kezdve minden éjszaka megdughattam. Volt mikor tartott a vérzése néha akkor is megengedte,hogy megdugjam és élvezte ilyenkor,hogy telelököm a spermáimmal.Egy hónap múlva kirándulni mentünk az osztály a vezető és a tanárnő is.a leányokkal. Volt olyan lehetőség,hogy a tanárnővel lemaradtan k és egy oltári nagyot keféltünk. Ekkor meglátott bennünket kefélés közben az egyik tanár és persze ránk nyitott ahogy dugtam a tanárnőt.

Kiderült már régóta szeretett volna bejutni a lába közé és mivel rajta kapott bennünket kénytelken voltam végignéznem ahogy előttem megbassza.Igaz a tanár nem szállt ki időben és televerte a tanárnő pináját a gecijével. Persze ebből nagy baj lett és amikor kiderült,hogy felcsinálta a tanárnőt kénytelen volt elvenni,ha nem akarta volna mindkettőt kirúgták volna a suliból.

Így sajnos egyre kevesebb pinát kaptam a tanárnőmtől, de valahányszor megbaszhattam mindig bele engedtem a puncijába néha a szájába a spermámat. Lassan annyira rászokott a spermáimra,hogy akkor is ha a későbbi férjével kefélt az én farkamat szopta és nyelte a gecimet.Mikor kiköltözött a tanárnő és a férje nekem is ki kellett költöznöm a koliból. Közben rákaptam egy másik tanárnőre,de az nem vállalt engem be.

Kint az albérlőbe a faluba egy fiatal házaspárnak a lakásába találtam szobát.Az asszonyka nagyon csinos volt,bár legalább kétszer olyan idős mint én. Minden reggel mikor a férje elment dolgozni ő kihajolt az ablakon és integetett a férjének.Az egyik alkalommal annyira kihajolt,hogy a szoknyája a fenekéz se takarta és nekem a kisördög belém bújt.

Oda settenkedtem és megfogtam a fenekét a bugyin keresztül és félrehúztam a bugyija korcát és a merev farkamat belenyomtam a puncijába. Eszméletlenül jól esett. Az asszonyka azon nyomban hátracsapott a kezével és majdnem kinyomta a szememet persze én rögtön elugrottam, de a farkamból kispriccelt a spermám. Mégis hogy képzeltem ilyet, nem vagyok én kurva.Megmondom estére a férjemnek.

Miért nem esett jól. Minden reggel jó lenne ezzel kezdeni a napot.Eszére behívtak a házaspárhoz és el kellett mondnom,hogy hogyan jutott eszembe ez a dolog. Elmondtam ,hogy annyira megtetszett már korábban a szép formás hátsója és a tisztasága,hogy nem bírtam magammal és megkívántam az asszonykát.

Erre kiküldtek,majd pár perc múlva visszahívtak és mondták,hogy itt maradhatok,ha többé nem csinálok ilyet,mert mint tudom a feleségem mondta a férj az iskola igazgató húga és ha ő szól neki ki is tilthatja az iskolából. Másnap reggel amikor elment a férj és megint kihajolt az asszonyka látni lehetett,hogy direkt jobban kihajol és nem volt rajta bugyi. teljesen begőzöltem ettől a látványtól.

Mikor nem mentem oda hozzá és bezártam az ajtómat és elkezdtem öltözködni kinyílt az ajtó és bejött a ház asszonya. Most miért nem dugtál meg kérdezte,pedig azért nem vettem fel bugyit. Ezentúl nem fogok hordani bugyit és akkor dugsz meg amikor akarsz,mert megbeszéltem a férjemmel,hogy nagyon jól esett a pinámnak a jó kemény farkad és ő elfogadta,hogy másokat is engedek a lábam közé.

Ettől kezdve naponta többször is meghágtam az asszonykát. Egy hónap múlva mondta az egyik alkalommal,hogy többet kefélek veled mint a férjemmel. Mikor két hónap múlva kiderült,hogy felcsináltam és gyereke lesz tőlem a férje elhívott és egy kocsmában összebarátkoztunk. Akkor elmondta,hogy mikor megismerte a feleségét és először megbaszta kiderült,hogy a kocsmában sokan is meg szokták baszni,mert imádja a srácok faszát.

Ugyan valaki felcsinálta,de mivel azt mondtam neki hogy másnap reggel mikor az éjszaka folyamán nekem is sikerült éjszaka többször teleengednem a punciját a gecimmel,hogy elveszlek feleségül elmondta elmegy a kórházba és kikapartatja magát,mert valakik már felcsinálták és nem akarja,hogy más gyerekét varrjon a nyakamba.

Már nyolc éve vagyunk házasok és a múlt héten megvizsgáltattam magamat és kiderült,hogy nincs életképes spermám és én nagyon megörültem,hogy felcsináltad a feleségemet. Ezentúl minden éjszaka annyiszor kefélhetsz vele ahányszor akarsz és remélem nem költözöl el és csinálsz még egy másik gyereket is a feleségemnek.Az éjszaka amikor eljöttél a nejemtől én bebújtam a lába közé és kinyaltam a spermádat,ami nagyon finom volt. Ha megengeded még leszoplak tégedet is.

Az elmúlt nyáron Egyiptomban voltunk és ott egy néger srác meg akarta baszni a nejemet, de mondtam neki rendben van, de először engem szoptasson meg és egy órán keresztül folyton nyeltem a gecijét,majd megbaszta a nejemet is.Nagyon tetszett amikor feszítette a nejem pináját a vastag farka.Mivel kirepedt a pinája és csak orvosi segédlettel lehetett elállítani a vérzést nem volt hajlandó mással is baszni.

Később megismertem az asszonyka unokahúgát és azzal elmentem sokszor moziba,vagy táncolni és amikor hazakísértem mindig bement szólni hazajött és közben levette a bugyiját és úgy jött ki hozzám. Ezt akkor vettem észre amikor a moziban alányúltam és a bugyijába nem engedte,hogy nyúlja,majd csak otthon a kapuban mondta.Mikor bement azt hittem vége, de mondta mindjárt jövök.

Ezt tudta a háziasszonyom is, de mikor mindenórás lett már nem dughattam meg. ekkor mutatott be az unokatesójának aki helyettesítette őt,mert mondta ő is ilyen volt,míg el nem vették feleségül.Kb három hónapon keresztül majdnem minden este megbasztam,de vigyáztam és nem csináltam fel a leányzót.Később az anyját is sokszor megbasztam és a férje amikor rajtakapott bennünket mondta csináljam fel a feleségét nem ártana még egy testvér a lánya mellé.

Inkább a feleségemet csináld fel mint a lányomat. Két hét múlva egy vasárnap egész nap náluk voltam és a lányukkal töltöttem az időmet állandóan még konyultan is benne voltam a puncijában.Másnap aztán reggel az anyja fogadott amikor felébredtem és estére hatszor engedtem bele a spermáimat az anyjába. Attól kezdve rendszeresen basztam a leányzó anyját és sikerült őt is felcsinálnom.Mikor megismertem a saját feleségemet az is ilyen kúrva életet élt és mikor elvettem feleségül elmondta a nászéjszakán,hogy én vagyok majdnem a milliomodik férfi aki 13 éves kora óta a 14 év alatt megbaszta. Persze aztán sem csak én keféltem,mert amikor csak lehetősége volt rá mindig kefélt másokkal is.Nagyon szerette a változatosságot.ötven évesen megint rákapott a néger egyetemistákra és tíz éven keresztül csak velük kefélt és bárki teleengedhette a pináját gecivel,hiszen negyvennyolc éves korában egy ó úgy meghágta,hogy ki kellett venni a méhét és többé nem volt vérzése sem,viszont annyi fasz járt benne hat és alatt,mint korábban 14 év elmúltával. Sajnos engem még nyalni sem enged a pinájához, pedig sokszor kinyalnám,mert néha sikerül meglesnem kefélés után amikor fürdik és látom ahogy csorog belőle a sok geci amit a srácok televernek bele.Régebben sokszor volt,hogy valakik megbaszták vagy ketten hárman és utána bementem és kiszívtam a srácok gecijét a pinájából.Volt olyan év,hogy a kanija baszta és én a feleségem teste alatt feküdtem és ha kedve volt harapdálta a fonnyadt farkamat a srácok meg baszták és közben csorgott a számba a sok sperma amit élvezettel nyaltam és nyeltem.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (73)        Nem tetszik (89)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 17959 X olvasták el.