Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megkívántam a húgom

Beküldő:picsafüst

Tizennyolc éves koromban rájöttem egy nagyon sötét titokra: kívánom a húgomat.

Tudjátok, én egy elég (igazából nagyon) jóképű fiú vagyok, magas, szőke, és véletlenségből még a szemem is kék. A csajok mindig is odáig voltak értem. Az első lányt tizenöt éves koromban kaptam meg, a suli lány WC-jében, egy október 23-ai ünnepség után. Na nem közösültünk, csak felállt a WC kagyló tetejére, felhúzta a szoknyáját, én pedig lehúztam a bugyiját és kinyaltam. Csodálatos volt.

Azóta számtalan lánnyal feküdtem le, de mindegyikkel elég hamar szakítottam. Nem szerettem egyiküket sem, bár ők mindent elkövettek, hogy megtartsanak.

Húgom, Anita, most tizenhat éves, és nagyon csinos. Ugyanolyan szőke és kékszemű, mint én. Állítólag hasonlítunk is. A combja nagyon karcsú és a mellei ruganyosak. Rendszerint finom parfümillatba burkolódzik. Iszonyúan kívánatos, és ez bármit is gondoltok, engem nem hagy hidegen.

Ám ez még kevés lett volna, hogy tegyek valamit csakhogy a múltkor vetkőzésen kaptam.

Épp a bugyiját tolta le, más már nem volt rajta. Amikor behajolt, láttam domborodó, szőrtelen kis pihegő punciját. Nem tudtam mit tenni mögé osontam, és megsimogattam a fenekét, aztán lenyúltam a puncijához.

Felsóhajtott.

- Uh Karcsi

Te jó ég, gondoltam. Anita azt hiszi, a barátja vagyok. Biztos ők is szoktak

játszani ilyen mögélopódzsdit.

- Mmmm - mormogtam kéjesen. Megszólalni nem akartam, nehogy észrevegye, hogy nem Karcsi vagyok. Ujjaim viszont már izgatni kezdték nedvesedő kis punusát.

- Igen... sóhajtotta a húgom. Ezt imádom Karcsi.

Kicsit dörzsölgettem a csiklóját, mire ő nyögdécselni kezdett. A fejem már lángba borult. De nem érdekelt, hogy a saját húgom punciját fogdosom, a farkam keményre duzzadt a gatyámban.

Mikor már teljesen benedvesedett, bedugtam a középső ujjam síkos hüvelyébe. Erre ő aprót sikkantott, majd hátranyomta a seggét. Vadul ujjazni kezdem, mire ő lihegett, nyögött, és éreztem, hogy szinte ömlik lyukából a kéjnedv.

- Nagyon jó ah.. ah mindjárt élvezek.

Vadul mozgattam az ujjam, egy másikkal a csiklóján köröztem, és közben arra gondoltam, amikor régen együtt játszottunk a játékmackóinkkal, vagy fogócskáztunk a kertben.

Húgom élvezése vad volt és gyors. Erősen fogtam a fenekét, így is csúszkált a kezem közt. A puncija úgy tüzelt, szinte égette a kezemet. Vonaglott, sikkangatott, végül kimerültem, lehunyt szemmel dőlt a kanapéra.

És ekkor én egy villámgyors mozdulattal kiperdültem az ajtón, és elrohantam a WC-re masztizni. Három húzás, és már végem is volt.

Odabenn elkapott a szégyen, és arra gondoltam: jó ég, mit tettem? Így csak fél óra után merészkedtem elő. Épp kezet mostam a fürdőszobában, amikor észrevettem, hogy a húgom megáll mögöttem. Majd belémfagyott a szar az ijedtségtől.

Feléfordultam, és láttam, hogy az arca kicsit zavart, ugyanakkor kisimult az iménti hatalmas élvezéstől.

- Béla mikor jöttél haza?

- Hm az előbb feleltem vacogva.

- Nem láttad a Karcsit? Nem volt itt?

- Hm de amikor jöttem az utcán, akkor rohant hazafelé, és kiabálta, hogy égve felejtette a sütőt.

Húgom arcán vidor megkönnyebbülés ömlött szét.

- Aha! Köszi mondta, és megpuszilt. Éreztem előbbi gyönyörének finom verítékét. A farkam megmoccant, de gyorsan odébbálltam, azzal az ürüggyel, hogy tanulnom kell.

Azóta picit tartom a távolságot a húgomtól. Ő nem érti, és én remélem, egyszer még leszek vele újra olyan kapcsolatban, mint régen, mielőtt láttam volna őt orgazmusa közben.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (12)        Nem tetszik (6)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 29547 X olvasták el.