Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A férjem megalázása

Beküldő:Enzós Niki


Egyik délelőttön történt, megtaláltam a férjem zsebében az óvszert. Mivel mi nem használunk, gyanús lett nekem, a szívembe fájdalom szúrt. Nem tudtam róla, hogy Andris megcsalt volna valaha is, de nagyon úgy tűnt, a dolog megtörtént!

Mosás helyett elkezdtem kutatni, keresgélni nyomok után, mindent átnéztem. Hamar megtaláltam egy cetlin a telefonszámot.

Felhívtam, a nő Nagy Évaként mutatkozott be. Letettem a kagylót szó nélkül, a szívem a torkomban dobogott. A bárszekrényből elővettem a rövidet, hogy a bánatomat alkoholba fojtsam. Aztán elkezdtem valami bosszún gondolkodni. A végén mosolyogtam, reméltem, hogy a tervem sikerül...

Egy hét múlva.

- Most komolyan ki akarsz kötözni szivi?

Kikötöztem Andrist az ágy fejéhez egy kötéllel, a lábait egy - egy székhez, amit az ágy két széle mellé toltam egy-egy méter távolságba. A páromat felajzotta az újdonság varázsa, állt a farka ezerrel. Olyan kemény volt az eres, vastag rúdja amilyennek már régen nem láttam a négy éves házasságunk alatt.

Kicsit fel akartam izgatni.

Odamásztam hozzá meztelenre vetkőzve, a hajamat kisimítottam az arcomból. Megnyaltam a mellbimbóit, majd addig szívtam őket, míg már kőkeményen nem meredeztek. Ezután lassan, kínzóan lassú tempóban a nyelvem utat húzott lefelé egészen a köldökéig.

Itt már Andris befelé szívta a levegőt, azt akarta, a nyelvem a makkját kényeztesse.

Kezembe vettem a vastag farkát, megnyalogattam a tetejét. Az ujjaim mozgatták a bőrt a faszán, az elő váladéka sósan áramlott a számba.

- Nagyon jó - hörögte, de én ekkor abbahagytam, lemásztam az ágyról és kinyitottam az ajtót.

Bejött a két kigyúrt, meztelenre vetkőzött fiú, akiknek legalább akkorra férfiasságuk volt, mint Andrisomnak.

- Na, ne, mi akar ez lenni? Ki ez a két állat? Azonnal takarodjatok ki innen! Kati, hívd ki a rendőröket!

- Aztán minek? - kérdeztem tőle, miközben odamentem a két fiúhoz, akik azonnal elkezdték a mellemet simogatni. Fogdostak, az egyikük térdre ereszkedett a szőke hajú, és széttette a lábam, hogy elkezdhesse kinyalni a szép frissen borotvált pinámat.

Andris ordított, mocskos kurvázott, szajházott, válással fenyegetőzött, én pedig csak mosolyogtam, mert a válópert pont aznap délelőtt nyújtottam be az ügyvédnél!

A másik fiú, aki néger volt, amolyan táncos egy bárban, a számat kereste, így csókolóztam vele, a kezem a farkára vándorolt. Elkezdtem neki verni a faszát, míg a másik nyalt, és el is élveztem nagyot rándulva.

- Hoztátok, amit kértem? - kérdeztem ekkor a szőkétől.

- Igen kedves, azonnal hozom!

Ekkor az izmos, szőke fiú-aki a lakótársa volt a néger táncos fiúnak, behozta a sporttáskát és kivett belőle egy-két dolgot. Amikor hárman közelítettünk a férjemhez annak elkerekedtek a szemei. Biztosan félt, a farka már puhán pihent az egyik combján.

Ekkor a néger fiú, a Daniel odakuporodott a csípőjéhez és a kezébe vette Andris farkát. A férjem dobálta a testét és kiabált, hogy azonnal eressze el. Nem hallgatott rá Daniel, bevette a makkját a szájába és elkezdte szopni.

A szőke fiú, Gábor pedig elkezdte lefényképezni a férjemet több szögből is, ahogy a barátja szopja a farkát. Andrisnak nincs rossz teste, izmos, arányos, átlagos. Az arca is átlagos barna szem, barna hajjal. De megcsalt, és ezt mondogattam magamnak, amikor a másik fiú, fölé térdelt és erőszakosan a szájába tette a faszát.

A férjemnek folytak a könnyei és szopta egy fiú, miközben ő is fuldokolva és hüppögve szopta a faszt. Ezt a Nagy Éváért kapod szemétláda!- Kiáltottam rá az ágy feje mellől ahonnan jó sok fényképet készítettem.

Andrist aztán a szőke fiú az intésemre ott hagyta, már nem kellett egy szép szerszámot szopnia. A néger fiú is miután alaposan felállította a faszát, leszállt az ágyról. Én egy székhez sétáltam, és széthúztam a fenekemet.

- Hozd a síkosítót. - A Daniel bekente a fenekemet, majd lassan benyomta a farkát, mialatt a férjem csak nézett és zokogott. A másik fiú elölről jött és betette a farkát a kéjbarlangomba. Figyelmesen kezdtek el baszni, jó volt először életemben két farok egyszerre. Élveztem nagyon, sikongtam, mert szinte azonnal elélveztem.

- Mocskos kurva rohadjál meg! - kiabálta a férjem.

- Majd az Évikéd meg rohad veled együtt - kiabáltam neki vissza.

A fiúk öt percig pumpáltak körülbelül, én addigra háromszor is elélveztem.

Mielőtt ők is elékeztek volna, kihúzódtak belőlem. A nedveim folytak, teljesen kielégítettek.

Ekkor Daniel és a másik fiú Andrishoz sétált, akinek az arcáról szörnyű bajsejtelem sugárzott.

- Megbasszam? - kérdezte a nagyobb farkú a néger a barátjától.

- Á, hagyd, verjük rá a gecinket.

- De basszátok meg légyszi. Megérdemli, hogy a szőrös seggébe tegyetek egy nagy brénert! - kértem őket szinte könyörögve.

Ordított Andris, ahogy csak a torkán kifért, dobálta magát, de lekötözve, kettő ellen nem ment semmire. Oda álltam az ágy széléhez a fényképezőgéppel és vártam. A párom lábairól lekerült a kötél egy pillanatra, majd feltolva a lábai az ágyhoz lettek kötözve nagy terpeszbe. Ekkor bezselézték a seggét, és a néger betette neki a farkát.

Ordított Andris mint a fába szorult féreg, szerencsére nem szarta magát össze, mert az is előfordulhatott volna. Elmerült benne először a húsos makk, majd szép lassan a farok harmada. Ekkor kezdte el baszni Daniel. A férjem bőgött, aztán lassan abbahagyta. Mire a fiú telelőtte a seggét már nyöszörgött is.

A szőke fiú ekkor odament az ágy fejéhez a másik oldalamra és a spermáját a férjem arcára verte.

- Na te mocsok, most megkaptad a magadét, és ha mersz valakinek is szólni, a fényképeidet felteszem az internetre, te kis buzi!- mondtam, majd a fiúkkal egyetemben magára hagytuk Andrist kikötve, kitágult segglyukkal, ondótól mocskosan.

Egy óra múlva felhívtam Évát, és közöltem vele, menjen a lakásunkra, mert Andriskája nagy bajban van!

Hát ennyi lenne, sziasztok!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (128)        Nem tetszik (118)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-05-03 12:02:20
Fefe
Én a nejem bakját hasoló módon aláztuk meg agy nagyfaszú sráccal. Megleptük őket, a nejemet a fotelbe kötöztük és órákon át kurtuk a hasiját.

2017-05-02 20:06:53
a kis kiraly lany
Meg erdemelte a rohadek, szokasodhoz hiven ez is nagyon jo tortrnet volt

2017-05-08 17:56:37
ferikr
Nagyon jó történet, én a végén egy erényövet lakatoltam volna a farkára, és úgy hivtam volna a barátnőjét!

2018-10-01 09:04:50
Kill4Me
Mekkora geci kurva vagy! Két pasival is meg csaltad! De egy tetű nő vagy! Remélem szarabbul is jártál már! ;-)

2020-06-16 11:06:45
Péter
Mekkora egy ki be kúrt ringyó vagy te

2022-06-21 12:24:03
Kukac
Miért nem kasztráltattad?


Ezt a szex történetet 28447 X olvasták el.