Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex kutyákkal

Beküldő:Enzós Niki

Sziasztok. Zsófi vagyok, 31 éves és Szabolcs megyében élek a két lányommal Petrával és Rékával. A munka,- és lakhelyemet nem árulom el inkább.

A nőket szeretem, párkapcsolatom nem volt még senkivel. Azokban az időkben, amikor a gyerekvállaláson kezdett járni az eszem, gondolkoztam azon, hogy összefeküdjek egy pasival, de nem szerettem volna, hogy azzal jöjjön majd enyémek is, én is akarom őket stb. Egyik volt osztálytársam nővére egy spermabanknak köszönhetően esett teherbe, kaptam is az alkalmon és megtudakoztam minden részletet. Hamar belevágtam, de rettentő sokat kellett várni (egyébként is hosszú folyamat a vizsgálatok miatt meg minden, de mivel egyedül akartam, még tovább tartott).

Törzsgyökeres szabolcsi vagyok. Testvérem nincs, anyukám ápolónő egy kórházban. Apukám születésem előtt meghalt. Elég szép, nagy ház a családi fészek. Én 19 évesen bentlakásos suliba jelentkeztem, fel is vettek, aminek kimondottan örültem, mert egyenes volt az út afelé a szakma felé, amit mindig is imádtam, bár anyukámat ezzel egyedül hagytam a házban. 24 voltam, mikor egyedül elköltöztem. Ezután két évvel anyukám újraházasodott.

Mindig jó tanuló voltam, nem feleseltem, nem voltam bulizós, csak egy baj volt velem mindig is... az, hogy imádom mutogatni magam... vagy inkább kelletni. Legtöbbször lányoknak, de akadt már rengeteg olyan nő, akikre beindultam, pedig nem egy korosztály voltunk. Például néhány középiskolai tanárnőm.

Erre a magamutogatós mániámra egész fiatalon felfigyeltem. Kiskoromban gyakran voltam meztelenül otthon, rokonoknál nyaraláson és mivel nálunk kicsit sem volt ez megszokott, ezért mindig felpumpált, hogy nem tudtam, mikor pillantanak meg ruha nélkül, és mikor fogok szégyenkezni , bár én büszke voltam a testemre. Soha nem vettek észre, de nem is akartam, hogy észrevegyenek, csak szerettem pl. az ágyban meztelenül masztizni és nem tudni, hogy mikor látnak meg. Az utcán normális ruhában jártam, nem túl szűk göncökben, meg miniszoknyában! Nem úgy mutogatom magam! Főleg, hogy akkor bármilyen nagyképű hülyegyerek nagy embernek érezhette volna magát, mert sokat lát egy nőből.

Nem is húzom tovább az időt- gt

Kis koromban (általános iskolában) egyre többet hallottam a maszturbálás élvezetéről. Egészen addig, míg egy nap eldöntöttem, hogy amint alkalmam nyílik rá, magamhoz nyúlok. Azt terveztem, hogy a szokásos módon pucérra vetkőzöm és elkezdem simogatni magam, ahol érem. Ez új volt, mivel korábban csak meztelenkedtem, nem értem magamhoz.

Egy nap alkalmam nyílt rá, amikor jött a fagyis... meg el is ment. Anya kiment a kapuba, mert a fagyis oda-vissza tesz meg egy kört (elmegy a következő faluig, majd visszafelé [hazafelé] zenélés nélkül megint vehetnek tőle, akik lemaradtak). És mivel visszafelé csak motorzajjal jön, anyának ki kellett mennie. Hívott engem is, de én nem kívántam, ezért bent maradtam. Néztem valamit a tévében és már egy ideje egyedül voltam bent, amikor is reklám közben eszembe jutott a tervezett akcióm. Annyira nem tűnt nagy dolognak, hogy a film el is feledtette velem. Aztán, mikor kikapcsoltam a tévét, levetkőztem, hogy először szeretkezzek magammal. 10 éves voltam. Gyorsan megszabadultam a ruháimtól, hanyatt feküdtem az anyával közös ágyunkon és rögtön elkezdtem fogdosni a melleimet . Nagyon élveztem, ahogy először simogatom a testem. Két lány osztálytársamat képzeltem a kezeim helyébe, ahogy csókolgatnak és simogatnak tetőtől talpig. Össze-vissza köpdöstem a testem. Főként a lábaimat és a mellkasomat. Ez is új volt és nagyon tetszett. Egy idő után olyat éreztem, mint még soha... a puncimat. Kellemesen bizsergett. Ahogy hozzáértem, éreztem, hogy ezt a részt jóval kellemesebb simogatni, mint a testem bármely másik részét. Annyira érzékeny volt a csiklóm, hogy érintésre mindkét lábamat, mintha áram rázta volna meg. Jól megköpködtem ezt a részt is. Lábfétisem mindig is volt, így hajlékonyságomnak köszönhetően a talpammal többet masszíroztam magam odalent, mint a kezemmel... bár ez fárasztó volt. Az utolsó három percben bármennyire is fájt a bejáratlan pinámnak, teljes erőből csak dörzsöltem és rángattam rajta a kezem. Nem tudtam abbahagyni. Pár másodpercig irdatlanul elkezdett bizseregni, én meg vágtába kezdtem a kezemmel, hangosan nyögdécseltem, végül teljes torokból sikítva élveztem el. Oldalra dőltem, kezem a lábaim közt maradt, a sírás kerülgetett. Emlékszem, hogy nagyon féltem azt hittem, sosem múlik el ez a fájdalom. 20 percig képtelen nagyobb mozdulatokat tenni, majd ahogy alábbhagyott az intenzitás, felöltöztem nehogy meglásson anya...

13 évig aludtam anyukámmal. A következő szobám ajtaján volt zár, de a rajta lévő ablakon, meg az átlátszó függönyön keresztül teljes mértékben be lehetett látni. Ezért hagytam mindig teljesen nyitva az ajtót: így meghallottam a szobám felé tartó lépteket. Általában napi három maszti volt a megszokott nálam. 12 éves koromig nagyon tüzes kiscsaj voltam, bárhol képes voltam nekiállni simogatni magam. Konkrétan egy olyan kis ribanc voltam, aki nem szerette a farkakat.

11 éves voltam, amikor a nagybátyám (Gábor), akit nagyon szerettem, meghalt. Sokat voltam vele, nála nyaraltam stb. Olyan volt számomra, mint egy apa. Talán ő miatta nem hiányzott az igazi apukám az életemből. Na már most ő állattenyésztő volt. Olyan sokfajta kutyát tenyésztett, amennyiről nem is tudtam korábban, hogy létezik. Nála is volt egy jó néhány fajta. Már a halála utáni első napon elég nehéz helyzet uralkodott a kutyák között. Éhesek, szomjasak voltak szegények, és csak úgy nyüzsögtek. Anyával lementünk a házához és amennyire tudtunk, mindent rendbe raktunk. Egy rokonunk ellátogatott egy menhelyre, mert a kutyáknak muszáj volt új szállást találni. Két rokon fogadott be egy-egy kutyát. A vége az lett, hogy a többit elvitték a menhelyre. De valakit kiimádkoztam magamnak Áfonyát. Még én neveztem el így nagyon pici korában, amikor a nagybátyámhoz mentem húsvétkor. Gipszben volt a lába, ezért én mentem hozzá. Ott volt ez az ennivaló csöppség, aki még névtelen volt. Nem is láttam még a kutyát, csak Gábor szólt, hogy mondjam ki az első szót, ami eszembe jut. Azt feleltem, áfonya, erre ő kijelentette, hogy ez lesz az új kutyám neve. Hihetetlenül megörültem neki, de otthonról aznap vissza kellett vinnem. Anya nem tartotta jó ötletnek. Én még kicsi voltam, ő meg nem volt otthon eleget.

Szóval nem engedtem, hogy Áfonyát a menhelyre vigyék. Mondván, hogy túlságosan megszerettem, amúgy sincs kutyánk és hogy lényegében ő az én kutyám: foggal, körömmel ragaszkodtam hozzá. Anya már nem volt annyira hajthatatlan, én is nagyobb voltam már, szóval legnagyobb örömömre megtarthattam. Áfonya egy 4 éves, fehér alapon fekete foltos dán dog. Ő volt eredetileg benti kutya egy másik fajtával (rég volt, nem emlékszem a fajtájára), de az a másik végelgyengülésben meghalt. Így ő maradt benti kutya egyedül. A nagybátyám őt is tenyészkutyaként tartotta, csak egy ilyen kedvenc féle... gondolom, ha benti volt. Szóval hazavittük.

Kinti kutyának terveztük, de december legeleje volt, és a benti környezethez szokva majd megfagyott odakint. Bevittük a házba, a másik szobában alakítottunk ki neki egy helyet a padlón. Én mindig is anyával aludtam. Az első négy hét nehezen telt szegénynek. Sokat ugatott, főleg éjjel, még többet vonított, és állandóan le volt hangolva. Hiányzott neki a gazdija, ahogy nekem is, de próbáltam a kedvére tenni. Sokat sétáltunk, vagy inkább futottunk, rengeteget játszottam vele, szinte csak én fürdettem... szóval hamar megszeretett. Az idő múlásával egyre felszabadultabb lett, 1-1,5 hónap múlva már vidáman ugrált körbe engem és anyát is, amikor hazaértünk és mikor egyszerűen csak otthon voltunk, mindig velünk akart lenni.

A gyönyörű napok kezdete:

12 éves voltam, 8 hónapja vettük magunkhoz Áfonyát. Anyát másik műszakba tették, szóval később indult el otthonról és este nyolckor ért haza. Természetesen kihasználtam az alkalmat és mindig lemeztelenedtem, ahogy hazaértem. Így írtam a leckét, így mosogattam, így csináltam a házimunkát. Akkoriban nem tudtam, hogy mi is az a szex. Tenyészkutyám volt, de azt hittem, hogy a tenyésztés egyfajta állattartást jelent. Hamarosan rájöttem, hogy nem épp erről van szó.

Ezen a szép napon is minden ment a maga módján. Hazaértem, nekivetkőztem, és meztelenül hasalva tanultam az ágyamon és anya ágyán. Áfonya folyton folyvást bejött a szobánkba, hogy foglalkozzunk vele egy kicsit. Ezen a délutánon pillantott meg először ruha nélkül és meg is lett az eredménye. Hamarosan megtanultam mindent, letettem a könyvet és elnyújtóztam az ágyon. Áfonya felugrott hozzám. Csak a fejét, meg a felsőtestét láttam, mert pont fölöttem állt. Nagyon jó kedvű volt. Miközben simogattam, játszottam vele egyszer csak valami nekicsapódott a hasamnak, gyorsan kiküszködtem a fejem alóla, ekkor láttam életemben először kutyafaszt. Óriási volt! Nem tudtam mire vélni a dolgot. A meztelenkedést és a masztit leszámítva, azt hiszem picit talán le voltam maradva a többi korombeli gyerekhez képest. Bár akkoriban egy 12 éves magáról a közösülésről nem tudhatott meg mindent miközben le tudott egy napot az iskolában, vagy nézte a híradót, mint ma... vagy igen, csak én nem figyeltem eléggé. Annyit tudtam, hogy a fiúk kefélnek a lányokkal - de nem tudtam, hogy ez hogyan zajlik pontosan. Úgy gondoltam, olyan, mintha mindkét fél masztizna, csak kicsit másképp. Nem tudtam, hogy én gyakoroltam Áfonyára hatást, ezért aztán meztelenkedtem tovább egészen estig, amíg anya hazaért. Onnantól nem állt neki, de sokat ugrált körülöttünk, bár ez megszokott volt.

Két nap múlva - mint minden szombaton - tíztől egyedül voltam otthon. Meztelenkedtem kicsit az ágyon tévézés közben. Áfonya még akkor bóbiskolt el, mikor anya otthon volt. Ahogy felélénkült, bejött hozzám és az ágy mellett nézett engem, meg körbe a szobán. Hasznosak ezek a reklámok, mert már megint közben jött a meglepetés. Foglalkozni akartam vele és ekkor ismét megpillantottam a szerszámát. Kb. 20 másodpercig próbáltam megfejteni a dolgot ,,mi van már megint veled? tekintettel, majd mikor rájöttem, hogy mi az, sokkolt a felismerés: az ott lent a pénisze. Azzal csinálgatja a szukákat. Szegény szukák! Nem lehet kellemes nekik közben. Elmondanám, hogy már fél évvel korábban átszakítottam a szűzhártyámat, vérzett is, meg nagyon fájt, szóval egyszer csináltam és kész. Az unokatestvéremmel beszéltem erről. Elmagyarázott mindent, megtudtam, azt is, hogy a vérzés teljesen normális ilyenkor. Abban a pillanatban nagyon megkönnyebbültem.

Áfonya: Szóval csak néztem rá, mert kisebbnek gondoltam az emberekét is, nemhogy egy kutyáét. Leültem a földre és jól megbámultam minden szögből. Szó szerint vonzott, nagyon szép volt. Nem hittem el, hogy ekkora... mármint ezzel szexel? Mozgott neki le-fel, de ő maga nem igen foglalkozott velem. Meg akartam fogni, de nagyon féltem, hiszen amikor én először csináltam magammal, olyan volt, mintha áram rázta volna meg a lábaimat. A jobb oldala felől próbálkoztam, mutatóujjam hegyével épphogy megérintettem. Semmi sem történt, ezért ugyanezt csináltam még egyszer, majd az ujjam harmadrészét érintettem hozzá. Ezután minden ujjammal egy picit. Nem reagált, így pár másodperccel később kis híján teljes marokkal fogtam. Nem szándékosan, de kicsit megszorítottam, mert megéreztem, hogy a szó szoros értelmében forró volt, és jó érzés volt megmarkolni. Az elején csak egyre bátrabban simogattam, majd jó erősen dörzsölgettem. Akció előtt pedig vertem, ekkor kezdett bele a lökdösésbe. Egy valami járt a fejemben: ő ezzel dug! Azért van neki ekkora, hogy kielégítsen vele egy szukát.

21 cm volt a hossza, a csomója pedig 4 cm. Mert tudni illik, a kutyáknak az is van a farkuk tövében. A kezemben tartva akkorákat lüktetett... ahhhh.

Odahajoltam és megint csak lassacskán, de szépen fokozatosan bevettem a számba. Nem tudtam, hogy szokás-e szopni, de én megkívántam. Nagyon ízlett. Beleborzongtam a forróságába. Nem bírtam sokáig, hamarosan elengedtem a farkát és neki háttal az ágynak dőltem kutyapózban. Felugrott a hátamra, és szakmájából adódóan kis híján azonnal belém dugta. Lassan lökdösött picit, majd ahogy megérezte a bejáratot, egy akkorát lökött rajtam, hogy komolyan megijedtem. Szerencsére a nagy lökés nem befelé hatolt, hanem a puncim alá. Nem bírtam volna ki, ha az első lökés ez lett volna bennem. Újból lökdösni kezdett piciket, megint rátalált a bejáratra, és most két kisebb lökéssel nyomult feljebb. Innentől pedig vadul kezdett mozogni amennyire csak tudott. A pinám nem engedte neki, hogy járassa bennem. Csupán nagyobb, lassú mozdulatokkal hatolt mélyebbre. Azonnal zokogni kezdtem, és azonnal elélveztem, amikor elérte a méhnyakamat. Aztán szakadt az utolsó cérnaszál- gt megtolta a legmélyebb pontomat. Az ájulás kerülgetett. Úgy tűnt, mintha a méhem végét feljebb akarta volna tolni. Ekkor kezdett ténylegesen baszni: ha dugta a farkát, jól benyomott az én kis méhemnek ha húzta, elengedte a méhecskémet, és még vagy 3 centit engedett. Már akkor ki akartam szállni, amikor majdnem elérte a méhnyakamat, de képtelen voltam, minden izmom megfeszült. Akkor tudtam megmozdulni óriási fájdalommal, amikor teljesen kitöltött. Őrült módjára próbáltam kikászálódni alóla, de most is pici és gyengécske vagyok, nemhogy akkor. Az ágy szélénél tartva baszott, dugott, hágott, kefélt. Csak a nemiszervével foglalkozott, semmi mással. Egy 12 éves szűz pinának túlzás egy ilyen vastag, és hosszú fasz. Elsőre biztos nem ezt választanám, ha mégegyszer tehetném. De ő csak mártogatni akart, mialatt én már másodszorra is elélveztem. Szegény 8 hónapja kefélt utoljára, de most se tudta járatni a faszát... csak tologatni. Olyan tisztán éreztem minden részét ennek a óriási szervnek, mint még soha semmit előtte. Hátranyúltam hogy legalább húzzak ki belőle, de meglepetésemre nem a csomó volt a pinám bejáratánál, hanem még pár centi a faszából. Így aztán könnyű volt olyan hatalmas erővel tolnia magát egyre beljebb. A harmadik orgazmusom után 3-4 perccel abbahagyta a lökéseket, és épphogy a méhem végét érintve elkezdett ömleni belőle/belém a rengeteg spermája. Szó szerint forró volt, de kegyetlenül. Úgy 8 másodperc alatt annyit lőtt ki, hogy teljesen tele lettem. Ezt érezhette, mert gyorsan majdnem teljesen kihúzta, és éppen csak a bejárat kapujában lövellt tovább. A pinám, a lábaim teljesen eláztak. Az aktus 20-30 percig tarthatott, nem tudom pontosan, mert megszűnt az idő, amíg csinálgatott. Miután kitombolta magát, átment a másik szobába. Erőt gyűjtöttem 2 percig, majd fel akartam állni, de nem tudtam. Felmásztam az ágyra és onnan láttam, hogy óriási tócsa maradt utánunk a parketten. El akartam tüntetni, de egyelőre nagyobb gondom volt az, hogy nem tudtam felállni. Még feküdve is fájt mindenem, főleg az a pont, amit Áfonya feljebb akart tolni bennem. Két órán át gyógyulgattam, az első órát végigsírtam. Az járt a fejemben, mi lesz, ha nem tudok ezentúl lábra állni. De ahogy elviselhetővé vált az érzés, felálltam, nagyon lassan, piciket lépkedve elindultam felmosóért. A fürdőszobában megtöröltem a puncimat. Miközben a felmosóért mentem, húztam egy szép hosszú gecicsíkot magam után. A szobában már megszáradt a tócsa, de a friss csíkot eltüntettem. A szobába lépve megcsapott az ondóillat. Rájöttem, hogy a lepedőre jócskán folyt a belőlem kicsorduló geciből. Nem tudtam jobbat kitalálni, így leöntöttem joghurttal, és máris volt mit mondani anyának. Mégis csak jobb volt ez, minthogy megtudja, a kislányát megkefélte egy kutya. Aznap hamar elaludtam, mert kivoltam a kemény menettől. Másnap Áfonya kivirágzott, hát gondoltam... ki is lehet egy ilyen akció után. Aznap lementem az unokatestvéremhez, Zitához (vele beszéltem a szűhártyámról), akkoriban 20 éves volt. Benne megbíztam, ezért alaposan kifaggattam a szexről. Olyat mondott közben, amitől megrökönyödtem. Ha a fiú beleélvez a lányba, akkor a lány terherbe esik. Áfonya rendesen teleélvezett, és még csak ki sem mostam magamból, mert aznap este hamar lefeküdtem, mivel nem volt erőm. Ezen a napon meg el is felejtettem, hogy még bennem van. Rá akartam kérdezni, hogy mi a helyzet a kutyaspermával, de csak az utolsó pillanatban vettem a bátorságot hozzá. Eléggé furcsán nézett rám, de megkönnyebbülésemre azt mondta majdnem nevetve, hogy azzal nincs gond, azzal lehet játszani. Óriási kő esett le a szívemről. Többek között megtudtam, hogy mi az állattenyésztés, és azt is, hogy az első alkalom fájdalmas, de ez elmúlik és egyre jobb lesz. Otthon nem is gondoltam rá délutánig, de tény, hogy amíg Áfonya baszogatott, háromszor élveztem el nem akámilyen módon. Ezen kezdett járni az eszem. Minél többet csinálom, annál jobb lesz? És úgyse tud teherbe baszni. Zita elmondta, hogy a fiúknak mekkora van, és hogy meddig megy fel bennem. Áfonyáé a legtöbb felnőtténél nagyobb és vastagabb, és a méhemet nyomkodja. Összeállt bennem a kép: Áfonya egy túl nagy faszú baszásra idomított/tartott kutya. Ha vele csinálom, elélvezek, ha vele csinálom, nem leszek terhes.

Mindig felizgultam, ha rágondoltam, ezért elterveztem, hogy újból felajánlkozom neki. Minden délután a miénk volt, szóval válogathattam a napok közt kedvemre. Két nap múlva rászántam magam a folytatásra. Ez volt a leghosszabb nap életem során: Valahogy túléltem a sulit, hazarohantam, megetettem, a szeme láttára levetkőztem és már térdeltem is. De ezúttal nem az ágynál, hanem szimplán a szőnyegen. Gondoltam, így akármikor pihenhetek egy kicsit közben. Áfonya odajött hozzám, szagolgatott, elkezdett nyalni, de leállítottam, mert nem szerettem, ha nyalt odalent. Hamarosan a hátamon termett és belekezdett a lökdösésekbe. Nehezen megtalálta a bejáratot, és lassan tolta befelé. Nem gondoltam arra, hogy szopás után jobban csúszna, szóval csak dugtunk szárazon. Egy árnyalattal könnyebben tudta húzni-tolni, mint az előző alkalommal. Megint a méhszájamhoz ért a fasza hegye, de most nem görcsölt be mindenem, bár kis híja volt. Megérintette a legmélyebb pontomat, néhány másodperccel később elkezdtem élvezni. Nem bírtam sokáig ezt az állapotot, muszáj volt az orgazmusok elején lehasalnom, hogy kijöjjön belőlem, de ha kijött, rövidesen abbamaradt az élvezkedésem. Nem írom le az egészet, de a lényeg az, hogy megint jól szétbaszott 40 percig, és megint úgy fájt mindenem, hogy nem bírtam felállni. 30 perccel később már nehezen megálltam a lábamon. Ettől a naptól fogva mindig kicsit furcsán jártam az utcán (furán lépkedtem, mozogtam), mert mindig éreztem, hogy a méhemet megbaszták, és nem volt kellemes érzés. Ha másnap torna óra volt, akkor inkább nem csináltam előtte, mert képtelen voltam rendesen futni, vagy tornázni. Amikor csak alkalmam nyílt rá, hagytam Áfonyának, hogy használjon. És ő bizony használt rendesen. Nem kímélte a nemiszervem egyik részét sem. A farka bordó-fehér színű volt, 21 cm és szó szerint forró (nem meleg). A csomója 4 cm hosszú, bordó színű nem emlékszem a kerületére, de volt okom csomónak nevezni. A farka csak akkor volt forróbb a spermájánál, ha pont dugott előtte, mert a durva száraz baszás árán a fasza, meg a pinám iszonyatos gyorsasággal és erővel dörzsölődtek, mikor már kitágultam. Az első négy alkalom volt olyan fájdalmas, hogy inkább szenvedtem, mint élveztem a dolgot. Ötödik alkalommal szedtem össze minden erőmet, és elengedtem magam közben amennyire csak tudtam (nehezemre esett higgadtan tűrni). De nem tehettem róla... ha betolta és megbökte a méhem falát, elélveztem. Nem megérintette a méhem végét, hanem tolta, ahogy bírta, mert a csomót leszámítva, még pár centi kint volt a péniszéből, és az egészet bennem akarta tudni. Olyan érzékien kefélgetett, hogy az ötödik naptól kezdve nem elélveztem az elején, hanem elkezdtem élvezni. Az előző orgazmusom még lényegében tartott, amikor éreztem, hogy elölről kezdődik egy új. Szóval ha 30 percig csinálgatott, akkor 30 percig volt orgazmusom, ha 45 percig, akkor addig. Nem egy nagy, mert az lehetetlen! Hanem 3-4 percenként elölről indult, de Áfonya nem hagyta, hogy elmúljon az előző orgazmus fél perc alatt, hanem addig baszott, hogy még fele akkora orgazmussal elérjek mindig a következőig. Így egyik élvezésből estem át a másikba. Ha belémélvezett, azonnal mentem vele én is. Mikor már nagyobb lettem, több ondó fért el bennem, ezért tovább élvezett belém, mire ki kellett hely hiányába húznia és spriccelni tovább odakint. A hosszabb spermalövellés alatt rendszerint kétszer élveztem el. Három hónap múlva jöttünk bele igazán, és ő már két menetet kívánt egymás után (kétszer élvezett el), nekem jóval gyorsabban jöttek az ejakulációk. 13 évesen kezdtem el spriccelni én is, bár ekkor még épphogy kibuggyant belőlem valami. A G-pontom izgatásával sikerült felfedeznem ezt a dolgot, amikor először guggoltam a farka fölött és én irányítottam. Egy évbe telt, mire megtanultam, hogy mikor hogyan helyezkedjek egy fröccshöz, bár évekig alig jött valami belőlem. A spricceléskor érzett orgazmusszerű érzés és vele együtt a spricc 40-50 másodpercenként jött elő. De csak az első néhány hullámnál spricceltem. Utána már csak az a kéjes érzés öntött el, ami közben érezhető. Ma is sok nő állítja, hogy a nők nem képesek spriccelni, csak mert ők nem tudnak... Azt hiszik, csak pornós trükk.

Na de egyre több lett lassacskán az én folyadékom is. Áfonyának jó dolga volt. Nem szenvedett hiányt semmiben. Sokat játszottam vele, sétáltunk, együtt futottunk, benti kutyus volt, és hághatott is kedvére. Konkrétan arany élete volt.

Szexjátékokat is kitaláltam mindössze 13 vagy 14 éves koromtól. Például:

- a bugyimat félrehúzva kufircoltunk, és a kibuggyanó spermája nyugodt szívvel ráfolyhatott. Ha anya hazaért, még hordhattam a spermás bugyit. ,

- a két talpammal közrefogtam a faszát mialatt kefélt kutyapózban. Így még a talpamat is csikizte. ,

- nincs még egy olyan csiklandós ember a Földön, mint én... a hegyes farkával iszonyatosan jó volt csikizni a lábaimat, a mellkasomat, a hasamat és a pinámat köröskörül. Utóbbitól el tudtam élvezni. ,

- óvszert húztam rá, mert ha hosszú idő után levettem róla, sokkal intimebbnek tűnt az együttlét,

- ráélveztettem a felsőtestemre,

- amikor éreztem, hogy spriccelni fogok (jött a pisilős érzés), hagytam, hadd kúrjon tovább, és csak akkor spricceltem el magam, ha kihúzta belőlem, szóval rábíztam a dolgot

- gyakran elvertem teljes erőből a faszával a puncimat kívülről. Ezután mindig kegyetlenül megkefélt. Felizgatta ez a játék. Ezért ezt csináltam sok menet előtt. Csak akkor nem, ha siettem.

13 éves koromtól már nagyon szépen kufircoltunk. Már tudta gyorsan járatni bennem a faszát. Szépen kitágultam, de még így is szűk voltam. Épp annyira igazodtam a méreteihez, hogy derékból tudjon lökdösni, ahogy a párzó kutyák csinálják... villámgyorsan mozgatta bennem. A termékenységi időszakot szerettem a legjobban gyerekként. Hallgattam az unokatestvéremre. Baszhattunk akárhogy, akármennyit, semmi nem történt. De én imádtam elképzelni, ahogy az én kis petémet ellepi a rengeteg forró kutyasperma. És hogy az egész méhemet és kifelé húzva a pinám járatát megtölti. Ha menstruáltam, pihenő volt. 13 évesen kikönyörögtem magamnak Áfonya szobáját, mert ott folyhatott bármire a sperma. Azt mondtam, hogy már nagy lány vagyok, saját szobát akarok. Áfonya meg aludhat a földön, mint eddig. Nagyon izgatott voltam, amikor végre átköltözhettem. Már írtam a szöveg elején, hogy a szoba ajtajának ablakán be lehetett látni, ezért ugyanakkor lehettünk együtt, mint ezelőtt, viszont itt éjszaka is lenyomhattunk egy menetet. De többet nem, mert muszáj volt mindig kipihennem magam másnapra. Azért volt, amitől féltem egy kicsit... Nagyon hangosan cuppogott esténként a kefélésünk. De végül is soha nem tűnt fel anyának. Az esti menetek miatt reggelente zuhanyoztam. Áfonya történetéről még annyit, hogy 16 éves voltam, amikor elütötte egy autó sétáról hazafelé. Nagyon sajnáltam szegényt. Sokáig nem nyúltam magamhoz, nem is vágytam másik kutyára. A csomója az utolsó napokban már majdnem a pinámnál volt dugás közben, szóval majdnem teljesen bennem volt. Minden egyes alkalommal ájulásközelbe baszott, de soha nem ájultam el. Áfonya négy év alatt körülbelül 8000-8200 alkalommal tett magáévá.


Lassan szedtem magam rendbe. De ahogy túltettem magam Áfonyán (ez volt két hónap), elmondhatatlanul hiányozni kezdett a szex. Két hónap után egy barátnőmtől kaptam egy újabb kutyust. Gondoltam, ha az előző dánnak nagy volt, talán egy másiknak is az lesz. De nem bíztam a véletlenre. Én akartam kiválasztani méret alapján a szerencsést. De nem hagyott magunkra a kutyákkal, így nem tehettem mást... Miután megkérdezte tőlem, hogy milyet szeretnék, meg kellett mondanom kereken, hogy az kell, amelyiknek a legnagyobb a farka. Megkérdezte, hogy miért, én meg bemondtam, hogy azért, mert szexelni akarok a kutyámmal. Nem tehettem mást, mert csak innen kaphattam megbízhatóan ápolt kutyákat. Olcsó is volt barátnő miatt, és azonnal meg is kaphattam. Nem kis meglepetést okoztam neki ezzel, de belement a dologba. Végignéztem minden kutyát és megint egy fekete színű dán dog lett a befutó. 21 centis farokkal, majdnem öt centis csomóval Teodorra esett a választásom. Olyan nagynak és erősnek tűnt, mint Áfonya, de szelíd volt. Ezért bátran odanyúlhattam neki, hogy felállítsam. Attól azért tartottam, hogy kellek-e majd neki úgy is, ahogyan én akarom. A maszturbálás már nem hozta meg az orgazmust, mint régen. Nehezen bírtam szex nélkül, szóval hamar felavattam. Eszembe se jutott megkérdezni, hogy Teo baszott-e már korábban, de nagyon úgy tűnt az első együttlétünkkor, hogy még szűz volt. Az elején szoptam neki egy kicsit (hogyha esetleg szűz lenne, akkor csúszhasson rendesen). Majd felrobbantam, mire elhelyezkedtem kutyapózban. Izgatottságomat csak növelte, hogy ekkorra már előtört a faszából az előanyag. Teo nem ismerte a járást, ezért magamra húztam, megfogtam a farkát és beillesztettem a helyére. Nekem kellett beindítanom az aktust, mert ő nem mozgatta bennem. Mozogtam előre, hátra pár percig, míg végül ő is rászánta magát. Még mindig csak a méhnyakamnál járt a vége. Eleinte lassan dugta be és húzta ki. 10 perc után váltott teljes pinás kefélő módra, újabb tíz perc múlva már rendesen verte belém az újfajta élvezet miatt. Ugyanúgy tologatta a méhemet, mint Áfonya és ő is megtöltötte a felhalmozódott gecijével. Ahogy elélvezett, menekülni akart, de bent tartottam. Miután kispriccelte magát, még magamban tartottam pár percig, majd elengedtem. Csak kétszer volt orgazmusom közben, és egyszer spricceltem. Percekig élveztem, hogy végre belémgeciztek, és szétkúrták a méhemet, amikor még mindig kutyapózban térdelve, Teo visszajött és hágómozdulatokat tett a hátam mögött. Magamra húztam ismét, és behelyeztem a faszát a pinám vágatába. Másodszorra sokkal bátrabban csinálta. 12-15 percig basztunk, mialatt négyszer élveztem el, és kétszer spricceltem. Miután megint elélvezett, tartottam magamon majdnem tíz percig, csak utána engedtem el. Hamar megszerette a szűk punci érzését és minden nap követelte a napi 4-5 menetet és esténként is kapott egyet. Nem kellett sokat kefélnünk ahhoz, hogy magától akarjon bennem maradni, miközben ondózik. Amúgy vele már mindegy volt, hogy másnap volt-e torna órám... minden nap csináltuk.

Teo sztoriját befejezve még azt leírom, hogy 19 éves koromtól bentlakásos suliba jártam, szóval nehéz idők voltak heti két nap dugással. De olyankor nagyon hosszú órákig olvadt bele a forró farka a forró pinámba. Teo is kiváló szerető volt. Ő is kivétel nélkül minden alkalommal addig baszott, amíg kis híján elájultam, de nála sem ájultam el soha, csak közel voltam hozzá. Vele 6700-6800 alkalommal keféltem. Ebből 6400-6500-szor spricceltem remegő lábakkal. (mindig spricceltem, de nem mindig remegve)

20 éves koromra már egész szépen tudtam spriccelni. Ennyi idős voltam, amikor Teonak nyoma veszett. Egyik nap mire hazaértem a suliból, egyszerűen eltűnt. Nem hallottam többet felőle.

Miután kijártam a főiskolát, hamarosan munkába álltam és elköltöztem otthonról. Még a főiskola alatt belejelentkeztem egy spermabankba, de nagyon hosszú idő után szóltak, hogy rendben van minden, mehetek teherbe esni (csúnyán mondva). Ezalatt anya újra férjhez ment. Kislányt akartam, de végül is mindegy volt, hogy milyen a neme, én is úgy is szeretni fogom. 2007-ben ikreim születtek, Petra és Réka. Két gyönyörű szép okos kislány. Bármit megtennék értük, nagyon szeretem őket. De ezzel egyidejűleg sajnos kezdtem én is olyan kielégítetlen lenni mint anya.

Öt évesek voltak a lányok, amikor nem bírtam tovább és új kutya után néztem, ekkor már az interneten és kifejezetten nők baszására tanított kutyát kerestem. Hónapokba telt, de hosszú keresés, és rengeteg csetelés után találtam három helyet az országban. Ahogy volt egy kis időm és volt kire bízni a lányokat, kocsiba pattantam és ellátogattam a három helyre. Az első helyen rengeteg és rengeteg fajta kutya volt. Mind borsos áron. Volt kiskutya, nagykutya. Megkérdeztem, hogy honnan tudjam, hogy engem is meghágnának-e, erre az eladó annyit felelt, hogy térdeljek le. És valóban... letérdeltem néhány elé és már ott meg akartak kefélni. Nagyon felizgatott, de el akartam menni a másik két helyre is, ezért nem vettem meg egyiket sem. Az összes kutyusnak felállítottam a farkát és megmértem egy bekészített vonalzóval, amit az eladótól kaptam. A legnagyobb farok 21 cm volt, a legkisebb 16. Úgy tűnt, hogy a dán dogok a legszerencsésebbek.

A második hely egy picivel olcsóbb volt. Itt is annyi kutya volt, mint az előző helyen. Megmértem őket és itt kisebb volt az átlag. A legnagyobb 19 cm, a legkisebb 13. Ide nem is terveztem a visszatérést.

A harmadik, legtávolabbi hely nagyon tiszta volt. Szinte steril körülmények között éltek ott a kutyák. Itt az eladó nem férfi, hanem nő volt. Kevesebb kutyát neveltek, de nem hiába. A legnagyobb fasz 24 cm volt, a legkisebb 17. Ezért nem volt sok kutya... a legjobbakat válogatták. Annyira megtetszett a 24 cm-es, hogy azonnal kérdeztem az árát. Hát sokkoló volt, de végül is muszáj volt megvennem. Képtelen voltam elindulni, mert csak a másik 24 centis járt az eszemben. Kicsit szégyellve ugyan, de megkérdeztem a másik árát is. Az eladónő mosolyogva mondta, hogy ugyanannyi. Okéval zártam az ügyet és fizettem. Közben az eladónő szakadatlan mosollyal, kíváncsian kérdezte, hogy nem lesz ez nekem egy kicsit sok? (mert 163 centi vagyok, és 45.5 kg, a kutyusok pedig 24-24 centis farokkal rendelkeznek, és 7-7 cm-es csomóval.) És mivel látta a csaj, hogy megmértem a csomójukat is, tudta, hogy azokat is magamba akarom. De nem érdekelt, hogy túl sok lesz. Túl sokat is akartam. Szóval hazavittem őket. A lányok mellett nem sok idő jutott Rudira és Csokira (merthogy így neveztem el őket). Csoki volt az, akit másodiknak vettem meg. Mindketten dán dogok. Rudi fekete, Csoki fehér alapon fekete pöttyös. Az első napunkon alig tudtunk összegabalyodni, mert ott voltak a lányok. Szoknyát vettem föl hogy bármikor megrakhassanak. Az első 3-4 élvezésük nem volt semmi. Minden úszott a geciben és az én nedveimben, de hát ki tudja mióta vágytak már szegények egy kiadós kefélésre. Az első négy napon felváltva dugtak. Ha Rudi leszállt rólam, már jött is Csoki a már amúgy is gecis pinámba. Ha leszállt, Rudi volt a soros, ha nem szállt le, akkor jött még egy kör, aztán váltás. Ha nem voltak ott a lányok, már dobtam is le a bugyit. Nyár eleje volt, de még nem elég meleg a fürdőruhához sem. Nemhogy a nudizáshoz. De levetkőztem teljesen, a lányok azt hitték, hogy a meleg miatt. Valójában azért, mert így jobb volt szexelni. A sperma pedig ígyse, úgyse maradt meg bennem. Élveztem ahogy mindig baszni akartak, de nagyobb élvezet reményében kitaláltam, hogy mi lenne, ha pár naponta váltogatnám őket. Az egyik kefél, a másik meg öltődik. A vége a ma is érvényben lévő szabály: minden héten más baszhat meg. Csak eggyel szoktam hetente, kivétel nincs. Naponta annyiszor baszogathatnak, ahányszor akarnak. Feltéve, hogy nincs dolgom és a lányok nem látnak.

Két hét telhetett el a megvétel óta, amikor egy új szexfajtát fedeztetett fel velem Csoki. Ugyanis heves baszás közben sikerült belémtolnia a gömb alakú csomóját. Ahogy teljesen felnyomta, végre megtolta a méhem mélyét. De sokkal durvábban, mint Áfonya és Teo. Teo és Áfonya is beleverte a méhfalamba a faszát, de Csoki és Rudi innentől csomóval kezdtek kefélni. Így már nem a csomójuk, hanem a heréik csapódnak a puncimnak, és ezért hálás a csiklóm. A csomó haszna: ha így dugnak, akkor mélyebbre hatolnak és a csomó is óriási és ha elélveznek, a csomó megduzzad és nem tudják kihúzni belőlem. Ma is a szegény kis méhfalamat feltolva élveznek el. Az orgazmushullámok sokkal intenzívebbek lettek, és sokkal gyorsabban jönnek. Spriccelni is jobban tudok (amikor kihúzzák belőlem). Úgy 2- 2.5 percig szoktak élvezni, a csomójuk 8-20 percig tart bennem. Ha kiélvezték magukat, általában több menetet is lenyomnak, mert a csomójuk nem engedi őket. És ha már bent kell maradniuk, kezdik elölről. Ha közben elélveznek megint, újból kezdhetem számolni a 8-20 percet. Így lehet baszni órákig teljesen kitöltve. Az aktusokat mindig hangos cuppanással és egy játékkal zárjuk. A játék annyiból áll, hogy teljes erővel elverem a faszukkal kívülről a pinámat. Ezt imádom. Naponta 9-10 alkalommal basznak elélvezésig, menetenként 20-30 percig dugva. De van egy valami, amit nem szeretek: ki kell kefélniük magukat hogy szopni tudjak. Mert előtte annyira keményen lökdösik a faszukat, hogy nem merem bevenni, csak később. Ezzel az erővel inkább a pinámat rendezzék le. :) A hálószobámban az a kutyus aludhat, amelyiknek dugóhete van. Meztelenül alszom, így dugás ajánlattal kelthet, amibe én mindig belemegyek, ha van időm. Szinte mindig az én szobámban dugunk, ott nem számít az ondó, meg az én folyadékom sem a huzaton, sem a szőnyegen, sehol. Az a kutyus, amelyiknek rossz hete van, álló bottal szokott közlekedni a házban, és mindig kúrna, de nem hagyom neki.

A mai napig nem tudok teljesen normálisan járni az utcán. Nagyon érzékeny a méhem azon része, ahol kefélgetni szoktak. A nap 24 órájában sajog ez a rész, de nagyon kéjes érzés. Mióta megvettem Rudit és Csokit, újra kislánynak érzem magam a méreteik miatt.

Nemrégiben sikerült megtudnom, hogy mennyi sperma szokott kilövellni a faszukból egy hét alatt fejenként.

Hétfőn 410 ml, keddtől vasárnapig 330 ml naponta. Nekem az a 410 ml a két első spriccelésemből megvan. Utána már kevesebb. Mára a 24 centis faszukat egy szempillantás alatt tüntetik el bennem, a csomójukat nagyjából egy másodperc alatt, ha ügyesen betalálnak. De még nem vagyok olyan profi, hogy ne remegjen a lábam spricceléskor, ami 30-50 másodpercenként jelentkezik, ha szépen odatartom nekik a picsámat.

Szárazon szeretek kefélni velük. Nagyon szép a faszuk és kívánatos. Ha evés közben odajön hozzám álló fasszal, aki a héten soros, meg szoktam neki simogatni, vagy puszilni. Ha meg végképp nem hagy, akkor közben kell elélveztetnem.

Pár hónapja a neten megismertem egy nagyon szép 16 éves lányt, Szabinát. Nem kislányoskodtunk. Hamar megbeszéltük, hogy amikor Petra és Réka nyaralni mennek anyához, ő átjön hozzám négy napra és szétkeféljük egymás agyát. Azért megérdeklődtem tőle, hogy ha a kutyámat bevennénk harmadiknak, akkor is benne lenne-e. Másnapig váratott a válasszal, és nagy örömömre igent mondott. Bár előtte azt mondtam neki, hogy egy kutyám van 17 centis farokkal. Beszéltünk egymásnak a fétiseinkről, én a kutyásakról nem. Megkértem egy furcsa dologra. Mégpedig arra, hogy hozzon nyálat magával. El is hozott magával 4 litert néhány flakonban, amit hetekig gyűjtögetett. Másnak undorító lehet, de engem nagyon izgatott. Ő arra kért, hogy fekete harisnyatartót vegyek fel, és rajta is az volt. Négy napig semmi mást nem vettünk föl. Rudival és Csokival nem dugtam egy hónapig, hogy jó kanosak legyenek. Már kezdtek megőrülni.

Reggel elmentek a lányok anyuhoz, másfél óra múlva megjelent Szabina. Középmagas, vékonyka csaj. A kapuban megcsókoltuk egymást - bár előtte még nem is találkoztunk - és mentünk be a házba. Egy picikét beszélgettünk, megkérdeztem, hogy enne-e valamit (,de már evett), majd nem húztuk tovább az időt, hanem levetkőztettük egymást és csókcsatába kezdtünk az ágyamon. Harisnyatartókat fel, aztán egyből a lényegre tértem. Összecsókolgattam a lábait, a melleit (amik elég szép nagyok) és végre kezelésbe vehettem a punciját. Elsőre úgy belenyaltam, mint a világ legédesebb fagyijába. Mindketten nagyon élveztük a másikat. Tribbeltünk, smaciztunk... ahogy jött. Én voltam az első nő, akivel szeretkezett. 45 perc után jobbnak láttam kielégíteni a fiúkat is, ezért áthoztam a másik szobából őket. Szabina azt hitte, hogy csatlakozni fog hozzánk egy 17 centis faszú kutya 4 centis csomóval, eljátszunk vele, leszopjuk, kiverjük neki és megleszünk így négy napig. Tágra nyílt szemekkel nézte ahogy bejött két jóval nagyobb baszni kész kutya. Első kérdése azt volt, hogy ez most komoly-e. Tudta, hogy igen, de mégse hitte el. Leültem mellé és elmondtam mindent, amire számíthatott. A kefélés durvaságát, a spermalövellést, az orgazmushullámokat, a csomót, na meg hogy hány menetre kell felkészülnie az elkövetkezendő négy napban. Láttam, hogy bízik bennem, ezért nem menekült el fejvesztve, de elsőnek látni akarta az én főszereplésemmel a dolgot. Feltérdeltem az ágyra kutyapózban, és vártam, hogy az kezdje, aki gyorsabban belémdugja. Azonnal felugrottak mögém mindketten, de Rudi picit gyorsabb volt, így ő lett a szerencsés. Sosem lökdöstek hasztalanul. Mindig szép precízen irányba állítják a farkukat, és egy pillanat alatt eltüntetik bennem tövig. Rudi most is feltolt egyből és irgalmatlanul baszni kezdett. Szárazon tette belém, mégis nagyon gyorsan mozgott bennem. Rekord idő alatt élvezett el (1 perc se lehetett), de annyira fel volt izgulva, hogy gecizés közben nem állt le, mint máskor, hanem megduzzadt csomóval, gecizve kefélt tovább, de így már nehezen. Összesen háromszor élvezett el, feszített rendesen belülről a rengeteg ondó. Ezért lehajtottam a felsőtestem és hagytam, hogy az ondója minden egyes pici résemet kitöltse. Mielőtt kihúzta volna, szóltam Szabinának, hogy feküdjön alánk és közvetlenül a pinám bejáratánál tátsa ki a száját. Nem tudott arról, hogy pontosan mennyi geci van bennem. Meglepődött arckifejezéssel vette tudomásul, hogy kicsit sem túloztam az adagokat illetően. Mert nem belefolyt a szájába, hanem kirobbant belőlem sugárban a testére, az arcára, mindenére. Megkönnyebbültem kicsit, amikor ő is megkönnyebbült, mert ízlett neki a sperma. Szinte könyörögtem neki, hogy nyalja ki a gecis szájával a gecis pinámat. De nem bírtam ezt sokáig, inkább fölé terpesztettem és meglovagoltam a szép kis száját. Csoki a látottak miatt majd felrobbant, már baszni akart nagyon. Letérdepeltettem Szabinát és Csoki már ugrott is rá. Embert még nem láttam úgy remegni, mint akkor Szabinát. Elmondása szerint 70% felizgultság és 30% félelem miatt. Csoki mögé ugrott és másodpercek alatt megtalálta a helyét. Nehezen tolta be neki, közben Szabina sikított. Ahogy elérte a méhében az ütközőpontot, nyomott rajta párat, mire Szabina elájult. Nem kellett leszednem róla Csokit, mert szegény Szabina oldalradőlt eszméletlenül és kicsusszant belőle a farka. Nem telt el 10 perc, mire felébredt. Magamhoz öleltem, megpusziltam az arcát és megkérdeztem, hogy inna-e egy kis vizet, vagy van-e bármire szüksége. Öt perc pihenőn kívül nem akart semmi mást. Gyűjtött egy kis erőt, majd újra felkínálta Csokinak a pináját. Csoki már nagyon ki volt. Most először bökdösött erővel minden merre Szabina fenekénél. Meg tologatta rendesen a fenekét, a szeméremdombját és a combját, majd amikor segítettem neki betenni. Gyorsan feldugta neki ütközetig, és azon nyomban hágni kezdte őrületes sebességgel. Szabina fél percig bírta, de szegény megint elájult és oldalradőlt. Csoki fölötte baszta tovább a levegőt. 6-7 perc múlva Szabina mosolyogva magához tért. Kicsit szégyenkezve, amiért nem tudja megállni, hogy ne ájuljon el. Várt vagy három percet, majd új esélyt adott magának és Csokinak. Felvette a kutyapózt, én meg előtte szétnyitottam a lábaimat, hogy közben nyaljon is. Csoki betette neki harmadszorra is. Megakasztotta a hegyét a pinája mélyén, majd kefélni kezdte. Ezután hanyatt feküdtem és élvezni kezdtem a formás kis száját. Koncentrált minden erejével, hogy ne ájuljon el, de amikor úgy láttam, hogy szükséges, gyengéden felpofoztam. Nagyjából két szűz tini kislány ad ekkorát egymásnak szeretkezés közben. Csoki a csomóját nem dugta be neki, mert ahhoz még nem elég mély a pinája. 4-5 percig baszhatta, közben beleélvezett kétszer. Szabina számtalanszor elment. A pina és a fasz közvetlen közelében vártam, hogy Csoki befejezze az élvezést, majd lehúztam Szabináról és összegyűjtöttem annyi ondót a pinájából, amennyit a számba fért. Utána állva csókolóztunk a gecivel, erősen összeölelkeztünk, összetapasztottuk a szánkat és csak smároltunk és smároltunk. Nem tudtunk betelni egymással. Csoki és Rudi egész nap baszni akart, és nem hagytak minket nyugodtan smacizni. Szabinának nehezére esett állni az aktus után, ezért kivezéreltem a fiúkat a szobából, majd az ágy szélére ülve az ölembe ültettem szegény lányt és így csókolóztunk tovább. Pontosabban nem az ölembe ültettem, hanem úgy ült rám szemben velem, hogy a két lábam közé vettem a jobb lábát, a bal lábával átfogta az én jobb lábamat, és indák módjára körbeöleltük egymást a lábfejeinkkel, a combunkkal, a karjainkkal. Jobb karommal a nyakát húztam magam felé, bal karommal a derekát, közben kinyomtam a mellkasomat. Ő ugyanígy tett mindent.

Használatba vettük a sok nyálat, amit magával hozott. Az illatától teljesen beindultam, mikor az üvegbe szagoltam. Bevett a szájába egy keveset, térdelve lehajtottam a felsőtestemet az ágyra, így ha belémköpte, tisztán éreztem, ahogy villámgyorsan lecsúszott, amíg falat nem ért. Egy adaggal bekente az egész felsőtestemet, a szájába is vett belőle csókolózáshoz, ezután kezdődött talán életem legszebb kefélése. Bekent testtel, megköpködött pinával ráfeküdtem a hátammal, ő kézbe vette a melleimet, gyengéden csókolózni kezdtünk, mialatt Rudi kefélte a pinámat. Éreztem, ahogy a nyála, amit belémköpött kezdett folyni a kijárat felé, amit Rudi fasza torlaszolt el. Pont jól jött ki a dolog: a nyál a méhemből Rudi faszának végére kezdett folyni, ami szintén a méhemben volt. A nyál szépen bekente a faszát, és immár Szabina nyálával kúrt odafent Rudi. Belémélvezett kétszer, de az első nem a szokásos ejakuláció volt. Úgy spriccelt, mintha pisilne... szóval nem bugyogott belőle, hanem pisilősen spriccelt.

Négy nap alatt minden szexformán átestünk, ami csak az eszünkbe jutott. Úgy baszattam meg Rudival Szabinát, hogy Rudi faszát hátrahajtva a hátsó lába felé (mint a pornó videókon) betettem Szabinának. Aztán egyszer beledugtam, egyszer bekaptam, egyszer beledugtam, egyszer bekaptam. Imádtam így az ízét.

Volt hogy egymásra hasaltunk, hogy szinte vagy teljesen érintkezzen a csiklónk, aztán a valamelyik faszt közénk helyeztük, és így kezdett baszni minket. Két csiklót egyszerre. A pináktól a nyakunkig geciztek le minket.

Csiklandoztuk is egymást sokszor, mert ő is csikis.

Éppen peteérésem első napjaiban jártam, így a méhnyaknyákomat is használtuk. (fiúk kedvéért... méhnyaknyák szakszerűen: nyúlós hüvelyváladék, a peteérés előtt és alatt híg, nyúlós, áttetsző lesz.) Ha a fiúk kihúzták belőlem a faszukat a harmadik és negyedik napon kefélés után, a farkuk nagy részét ez a váladék borította... lecumiztuk őket rendesen.

A negyedik napon 10 óra körül kezdett elönteni minket egy kéjes érzés. A pinánk, és a fiúk dákója már tényleg fájt, de ki akartuk használni az alkalmat. Innentől este hétig tartott a dolog. Ha belénkdugták, felnyomták tövig (Szabinába ameddig tudták), de nem mozgatták a farkukat. Csak lüktetett a faszuk két másodpercenkét hosszan és érzékien, mi pedig a pinánkkal követtük őket és velük egyszerre lüktettünk. Még este keféltünk, mintha nem lenne holnap, hiába fájt. Szabina szegény fiúk faszát este úgy kiverte, hogy nézni is rossz volt. Izomból rángatta és dörzsölte a kezét rajtuk, mintha dühös lenne. Még utoljára elvertük kb. egy órán át a faszukkal egymás pináját, aztán lefeküdtünk aludni. Másnap kivittem Szabinát az állomásra. Eredetileg nem akarta, hogy kivigyem, de szegény lány nagyon nehezen tudott csak járni. Lassan, piciket lépkedett előre. Szabina négy nap alatt ötször ájult el, és kétszer sírta el magát szex közben. Egyszer miattam ájult el, ezért büszke vagyok magamra. Ez történt 2015 nyarán. Miután Réka és Petra hazajöttek, minden visszaállt a normál kerékvágásba. Pontosabban majdnem minden... most már Rudi és Csoki is tovább dug, ha elélvez, nem állnak meg.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (276)        Nem tetszik (135)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-05-01 13:31:07
Károly
Ijeneket még írjál! Nagyon jól megfogalmaztad.. Sok jót ;-)

2017-08-21 14:03:44
zsuzs
Hú de irigyellek,én is lettem volna Szabina helyében.Megvannak még a fúk?Szivesen kipróbálnám őket.

2017-09-06 12:44:30
bobo
szia nagyon jo írás volt nekem volna egy igaz de nincs kivel megbeszélni persze csak hölgyel ők meg értök

2018-07-14 01:28:23
Kecske
Kis lezbi ..m

2019-04-21 10:59:26
lali55
isteni volt,,,,nincs olyan szerencsém,hogy ilyen nőt találjak.

2019-06-13 05:53:26
gabor_al
Lali55, detto ez jutott eszembe :)

2019-10-19 00:16:37
Anyám nem adott nevet
A bar&*224;tnöm benne lenne. Csak még minds r&*224; lehetöség.

2020-01-01 18:51:57
Az a lány
Köszönöm hogy megosztottad velem ezt ,ilyenekre még szükség lenne a mai tudatlan világban

2020-01-01 19:29:33
Jordy Lemonaids
A városliget tele van ilyen kurvákkal. pl enzós geci niki

2020-04-17 14:53:06
géza
Megnéznélek egy ilyen baszás sorozatot !

2020-07-04 11:04:55
Sanyi
Ez igen, elfogadtam volna kistesónak:)

2021-01-16 17:44:41
Laki
Istenem de szeretném végignézni egy napját.

2021-03-24 06:48:40
Csengu
Hát ha van rá mód szívesen ki próbálnám?

2021-03-24 06:50:13
Csengu
Ez egy csodálatos történet volt van lehetőség olyanra mint ami szabinának vol?

2021-04-13 13:19:29
Tirus75
Zseniális történet! Szívesen beszállnék hasonlóba!

2021-10-23 10:03:29
TatMI
Nagyon szép történet szeretném ha folytatnád!

2021-12-19 22:30:25
Rebeka
Én is szabolcsi vagyok nagyon felizgattál

2022-03-31 20:16:42
Norbi88
Hát ez odabaszott rendesen irhatanál még ijet ez nagyon jó volt

2022-06-09 04:03:54
Kicsi
Atya ég

2022-12-31 21:31:13
keko
Nagyon állat sztori (szó szerint lol).


Ezt a szex történetet 125993 X olvasták el.