Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anyósomat megdugtam

Beküldő:cifracici

Néhány hete barátnőm anyukája hozzánk költözött, mert egyedül él és éppen újították a lakását. Én mindig is kedveltem anyósomat és úgy láttam be is fogad, szerinte a lányához illő vagyok.

Barátnőm bejelentette hogy egyik hétvégén elmegy az unokatestvéréhez meglátogatni a babájukat egy másik városba, és náluk is alszik. Én meg mondom fasza, haverokkal akkor összeugrunk és végre veszekedés nélkül el tudok menni itthonról. Péntek este készülődtem, összeszedtem a cuccaimat erre anyós megkérdezi hogy hova megyek? -Mondtam fél óra és jön értem haverom bemegyünk kicsit szétnézünk az éjszakában. Erre ő besietett a vendégszobába mint akinek csörög a telefonja.

Köszönök neki hangosan de nem köszön vissza gondoltam elaludt vagy valamivel el van foglalva. Mennék az előszobába és mit ad Isten ott áll az ajtóban egy babydoll hálóingben, meg egy vadítóan piros tangában.

Felejtsd el szépfiú hogy te itt hagysz engem estére egymagam

Az állam majd leesett a látványtól, szinte koppant is a földön. Sosem gondoltam ilyenre hogy anyósommal ilyen helyzetbe kerüljek, aztán láttam meg hogy alkatra tisztára mint a barátnőm, és még a stílusa is ugyan olyan.

Mire meg tudtam volna szólalni, már szájjal nekem esett, és elkezdtünk csókolózni, közben a kezével merevre maszírozta a farkamat. Odaértünk a nappaliba, nagy erővel neki lökött a kanapénak, majd levetkőztetett és úgy kezdte el szopni a farkamat mintha csak az övé lenne. Majd mikor másodjára elmentem megfordult és lovagolni kezdett rajtam. Nem tudom ezt honnan tudta hogy barátnőmmel ez a kedvenc pózunk (remélem nem tőle) de ilyen jó szexben még nem volt részem. Azóta vissza él ezzel, többször szexeltünk már és fenyeget ha egyszer is azt merem mondani hogy nem mindent elmond a lányának. Egyenlőre élvezem ezt a helyzetet és nekem megfelel hogy anyja-lányát kefélem.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (96)        Nem tetszik (77)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-05-03 11:44:37
Karesz
Mi hármasban csináljuk, nejem és anyósom lebukott, mert felvettem, mikor leszbiznek, azóta két csjt kell kielégítenem.

2017-12-28 03:35:08
peti
De jo.. En is szivesen megdugnam az anyosomat!!!!

2021-07-19 12:04:53
László
miért is ne ...,én is lenyomtam az anyósomat....isteni volt ..


Ezt a szex történetet 36953 X olvasták el.