Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Moziban kezdődött

Beküldő:Bandi

Az elmúlt évszázad hetvenes éveiben a Balcsin nyaraltunk kettesben egy bérelt házban.Az egyik délelőtt amikor kint voltunk a strandon bementünk a feleségemmel és egy óvatlan pillanatban kikapcsoltam a bikinije felsőjét , de arra vigyáztam,hogy ne ússzon el.A feleségem,fel volt háborodva,hogy miért csináltam ezt,miért mutogatom mindenkinek a melleit. szeretném ha más is gyönyörködhetne benne.

Ahogy mentünk egyre beljebb egy másik pár is volt előttünk akinek az asszonyának sem volt melltartó része a testén.Mikor a srác észrevett bennünket megfordította az asszonyát és mutatta neki más se hord bikini felsőt nézd csak meg.Az asszonya fel volt háborodva és odajött hozzánk és megkért fogjam meg a melleit hagy egye a fene a férjemet. Az asszonyomnak meg mondta te is megfogathatnád a férjemmel a szép gusztusos melleidet.

Az én melleim már majdnem a pinámat verik,mert a négy gyerek mindig egymás után érkezett és folyton szoptattam másfél éves korukig.Mikor négy gyerek után is sok tejem volt két évig mindig fejte a férjem a melleimet és eladtuk a tejet majd abból vettünk lakást és kocsit is. addig,míg nem csalt meg a férjem mindig megengedtem,hogy fejje a melleimet,de amikor megláttam,hogy a húgommal és az anyámmal kefél már nem engedtem,hogy hozzám nyúljon és én is rendszeresen félrekeféltem.

Nincs e kedvetek este velünk moziba jönni kérdezte ,majd a nejem igent mondott és megbeszéltük,hogy a lakásunk előtt találkozunk. Az asszonyka megy eléggé mini szoknyába jött és azén feleségem is mini szoknyát viselt,de bugyit nem. Elindultunk,majd amikor előttünk ment a másik pár a férje mindig huzigálta a felesége szoknyáját,hogy kint legyen a feneke.

megunta az asszonya és megkért menjünk mi előre. Végül én meg hátrafordultam,mert szólt a nejem,hogy még mindig huzigálja a felesége szoknyáját. Igen mondtam .A neje megunta és hagyta,hogy az egész alsó teste kint legyen. Amikor aztán egy idegen elkezdte markolászni a nő seggét rögtön cirkuszt csinált és az idegen férfi eltűnt a közelükből. Mikor beütünk a moziba legbelül a másik pár asszonya ült,mellette én és mellettem a feleségem aki mellett a másik pár férfitagja.Valamikor a film nézése közben véletlenül meglökött a nejem és akkor észrevettem,hogy a feleségem szoknyája a derekán van és a mellette ülő másik férj bányássza a pináját.

Megkérdeztem miért engeded meg hogy simogasson.Azért mert jól esik,és máskor is mindig bányásztak ha eljöttünk moziba csak te nem vetted észre.és másnap mindig találkoztunk és utána még három napon át mindig meghágott a koma és a két másik barátjai is. Mióta itt vagyunk alig basztál velem.Most már a keze is csuklóig bennem van. Erre mondtam neki nyúljon át a srác gatyájához és a sliccén keresztül keressed meg a faszát és te is markold meg biztosan neki is jó lesz.

Nem vagyok én kurva,nem vagy,de legalább gyakorlod hogy legyél az. Ha megtaláltad a faszát simogasd huzigáld és amikor úgy érzed el fog ülni. Vedd ki és kapd be, legalább megkóstolod milyen íze van a spermájának.Pár perc múlva már láttam is hogy bekapja és teljesen tisztán húzta ki a szájából. Odaszólt ez nagyon finom volt köszönöm a javaslatodat.

Közben a másik asszony is elkezdte simogatni a farkamat ahogy az én asszonyom is csinálta a másik férjjel.Nemsokára én is elélveztem,de a farkamból semmi nem került a gatyámra, sem a nadrágomra. Én is elkezdtem lehúzni a bugyiját, de mondta majd legközelebb bányászhatsz mert nem fogok bugyit viselni. Látom a férjem is leszoptatta a feleségeddel magát. Ha vége a mozinak elmegyünk hozzánk egy közös meztelen hancúrozásra,ha benne vagy. Az csodás lesz.

Pár perc múlva vége lett a filmnek és karöltve mentünk hazáig. Ott beinvitáltam a másik párt aki a női szatyorból elővarázsolt egy üveg jobb fajta konyakot és elkezdtünk inni.A lányoknak hamar melegük lett és amikor lekerült róluk a blúz és gyönyörködhettünk a melleikben bementünk és mire beértünk már se bugyi se szoknya nem volt rajtuk. Persze egyik asszony sem a férjének a faszát illesztette magába.

Nagyon tetszett ahogy a feleségemet baszta a másik férj és mondtam is a másik asszonynak ilyet még nem láttam,de ezentúl mindig megengedem,hogy előttem basszák meg,mert tetszik.Ez mai naptól kezdve még két hétig nálunk laktak és jóformán sose volt a két asszonyon ruha legfeljebb még szeretkezés közben is váltottunk asszonyt vagy férjet. Kiderült,hogy egy városból jöttünk és ez a csere - bere már nyolc évig tartott,bár mások is betársultak hozzánk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (81)        Nem tetszik (77)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 10020 X olvasták el.