Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Teritéken Zsófi a lóvászlány

Beküldő:Laci


2014 augusztusában mikor mentem ki szarvas lesre el mentem egy lóvarda mellet is. Mentem ki a vadászterületre amikor elértem oda ahol autot szokni hagytam kiszálva a kocsibol nyeritésre lettem figyelmes. El indultam a leshelyre mikor a pirsuton ló nyomokra lettem figyelmes. Oda érve a leshelyhez vettem észre hogy Zsófi fent ül a lesen a lóva meg ki van kötve és békésen legelget. Nem cettek észre így mikor köszöntem Zsófi nagyon meg ilyedt majd válaszolt.
-Szia válaszolt Zsófi
-Mit keresel itt ilyenkor??-kérdeztem
Csak annyit mondott hogy magányra vágyott és tudta hogy itt nem zavarhatja senki. Meg kérdeztem tőle hogy mi a baj és el mondta hogy szakitottak a barátjával mert megcsalta őt a saját anjával. Meg értően mondtam neki hogy akkor maradhat itt és én át ülök egy másik helyre. Ere azt válaszolta hogy ő is szeretne velem jönni vadászni. Mondtam hogy jöhet de a lóvat vissza kell vinni a lóvardához. El is indultunk a lóvardához ő lóval én autóval. Miközben kisértem el gűndolkoztam milyen jó lenne meg dugni őt. Vissza értünk a lesre és el kezdtünk beszélgetni. A beszélgetés fő témája a barátja volt. Meg beszéltük a történteket és láttam rajta hogy meg nyugodott. Ekkor egyszer hirtelen ki léptek a szarvasok az erdőből. Én távcsővel figyeltem őket. Egyszer ara lettem figyelmes hogy Zsófi le huzza a sliccem ís ki veszi a félig merev fétfiasságomat. Ekkor hirtelen le tettem a távcsővet és a farkamra néztem.
Szeretnéd hogy le szopjalak -kérdezte
Igen nagyon szeretném válaszoltam. És be is kapta a farkam. Nagyon jól szopott és ennek köszönhetően 5perc után tele lőttem a száját amit ő nem tudott lenyelni igy fojt vissza a faszomra. Nem pazarolt és szépen le nyalta mind. Ekkor fel állt és olyan kanos voltam hogy szét téptem a nadrágját majd félre huztam a bugyiját és bele ültettem a faszomba. Nagyon jól lovagolt. Mondta hogy ha el jön az idő ne élvezzek bele mert le akarja nyelni. Ugy is volt. Tele vertem a száját és ő csak nyelte és nyelte. Egy kicsit pihentünk még majd vissza mentünk a kocsihoz. Mondtam neki hogy nagyon szívesen haza viszem. Ő annyit mondott hogy hozzám szeretne jönni és a történteket folytatni. Így is lett. Ahogy be zártama bejárati ajtot már ő teljesen le volt vetkőzve. Be mentűnk a szobádba ahol ő kekényre szópta a farkam és meg kért hogy basszam seggbe. Én eleget téve vágyainak kicsit tágitottam a seggén majd ovatósan be helyeztem neki és lassan majd egyre gyorsabban basztam a seggét. Kis idő után egyszerre élveztünk el. A belöle csorgo gecit ki nyaltam majd a csokolozás közben át adtam neki és ő is és énis nyeltünk le belőle. Meg beszéltük hogy ezt senkinek nem mondjuk el és el aludtunk. Ez a kapcsolat azota is tart mivel ösdze jöttünk és már el is jegyeztem. Azon a napon lesz az eskűvönk mikor ez az eset meg történt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (90)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-04-26 05:54:46
Puncinyaló
Tanulj megírni

2019-01-04 10:34:36
Mérnök úr
Az a durva, hogy az ilyen simán meg is történhet... De csak (külső alapján) a felső 10%-ba tartozó férfiakkal. Akik a sok baszás között nem érnek rá megtanulni helyesen írni sem...

2019-03-22 05:15:30
keresd csődör a pénisz fejlesztőt
Te legalább szexes nőt találtál.Feleségem keveset dug és rövid a hüvelye.Csak 2/3 megy be a farkamnak.Feleségeket kell kielégítenem hogy élvezhessek.

2019-10-28 08:44:43
egyes
Hát a lovat a forgószél röptette haza? :)

2021-06-07 12:49:11
Liza
Undorito:)


Ezt a szex történetet 20724 X olvasták el.