Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nászut egy része négyesben

Beküldő:Déni

A nászutunkat több helyen töltöttük. A legsikeresebb rész az északi hegyvidéken történt.Ez a nászutunk második része volt és ott két csodálatos hetét töltöttük el négyesbe.Eleinte sima egyszerűnek tűnt minden. Mikor a busszal megérkeztünk és megkerestük a szállásunkat ott már volt két nászutas pár akik meglehetősen ellenszenvesek voltak egymásnak.Mi mindegyikkel hamar megtaláltuk a közös hangot.

Még az érkezésünk után megkerestük a helyet ahol kajálni fogunk,majd indítványoztuk menjünk el hatan gombászni. Az egyik pár nő tagja közölte ők nem jönnek,mert nem szeretik az erdőt,mert sok benne a fákról lelógó pók.Mi négyen elmentünk és vittünk magunkkal nylon szatyrokat amibe a gombát berakhatjuk,meg kést.

Persze eleinte mi megmutattuk milyen gombákat érdemes szedni amiből nagyon jókat lehet enni is.Persze sokszor ahogy guggoltunk egymás mellett az asszonyoknak a szoknyája sokszor annyira felcsúszott,hogy gyönyörködni lehetett a combjaikba és a szőrös puncijukban is. Az én asszonyom ráadásul nem viselt bugyit sem és hamar megtetszett a másik pár férfitagjának és nem lehetett nem észre venni,hogy folyton a pináját nézte és lehetett látni,ahogy csurgott a nyála.

Mondtam is a feleségemnek,mire közölte már ő is észrevette és direkt még jobban szétnyitotta a combjait hagy egye a fene a másik pár férfitagját.A koma felesége is meglátta, de hiába szólt a férjének az leintette. Erre fogta magát félrehúzódott és egy óvatlan pillanatban ő is levette a bugyiját és a szoknyáját feljebb húzta ami azt jelentette,hogy amikor lehajolt a segge is megmutatkozott és néha amikor tehette és a férje nem figyelte őt a kezemnek tolta a seggét.

Már majdnem az ölembe ült amikor a férje észrevette,hogy a feleségéről lekerült a bugyija.Te vetted le ,én mondta mert te meg mindig a más asszonyának a pináját nézted,és legalább annak a férje is gyönyörködhetett az én csupasz pinámba. Persze sok gombát szedtünk és már sötétedni kezdett amikor elindultunk visszafelé. Persze a másaik asszonyka úgy ment előttem,hogy a szoknyáját felhúzta hátul én meg megfogdostam a seggét sőt a kezével a kezemet a pinájára húzta.

A gombákat a tölcsér alakúakat a megbeszélés szerint leadtuk az étterembe és azok csodálkoztak,hogy hogyan szedtünk ilyen sokat,mert ők reggel voltak kint és alig találtak egy-két darabot. Mondták is jöjjünk vissza egy óra múlva és akkor jól lakhatunk belőle.Mikor visszamentünk a szállásra a szobánkba a feleségem közölte nagyon megbámultad a szép szőke asszonyt ,te meg mondtam neki szétnyitottad a lábadat,mert te meg mutogattad a puncidat.

Sajnos eléggé mamlasz a férje,mert hiába mondtam neki basszon már meg,nem volt hajlandó félt,hogy lebukik. Ha megkajáltunk vegyél két üveg bort,és rugasd be a másik párt ,szeretném ha megdugnád a másik asszonyát én meg a férjével szeretnék dugni. Sajnos nem sikerült berúgatni a másik párt és így az egyik üveggel hazahoztuk magunkkal a szállásra.

Másnap reggel felvettünk egy fürdőruhát és köpenyt és hoztunk egy pokrócot és úgy mentünk reggelizni az étterembe. Most mint a három pár jött velünk és felmentünk a közeli dombra,mert mondtam nekik ott van ilyen ligetes rész ahol akár nudistán is lehet napozni. Persze külön váltunk,mert a harmadik pár mondta ők nem szeretnének csak magukban lenni.

A másik pár nő tagja olyan kicsiny bikinit hordott ami többet mutatott magából ,mit kellett volna, de aztán amikor meglátta a feleségem bikinijét és rájött,hogyha víz éri olyan mintha nem lenne rajta semmi. már neki is nagyon tetszett.

Mi a kér férfi elmentünk szamócát és málnát szedni és a két asszony ottmaradt. Mi lesz velünk ha valakik megtámadnak én hülyéskedve megszólaltam legfeljebb egy jókat fogtok szeretkezni ha két jóképű ürge meg akar dugni. Persze röhögtünk ezen az ostoba viccen.Én ugyan komolyan is gondoltam az idegenekkel való megdugást,mert Pesten ahol korábban voltunk a nászéjszakán a feleségem három pincérrel szórakozott.

Mikor délfelé visszajöttünk és óvatosan megközelítettük a két asszonyt éppen franciáztak meztelenül.A másik férj megszólalt igazából nagyon szeretnék bejutni a feleséged lába közé. Látom van jókora szerszámod. Hát igen 32 centi hosszú és vagy hat centi vastag is. Amikor először dugtam meg a feleségemet akkorát kiáltott,hogy a fél panzió összeszaladt, a kiáltástól.

Én azt hittem már nem szűz, de az volt és három napig borogathattam a szétbaszott pináját. Te nem így jártál. Sajnos nem,mert az én feleségembe már több ezren jártak,hiszen most 27 éves és 13 éves korától a fél falú ahol lakott majdnem mindenki megbaszta már. Majd holnap ha ráveszed az asszonyodat,hogy ne vegyen fel melltartót és csak egy normál bugyit húzzon magára ha sikerül levetkőztetnie a feleségemet te is megbaszhatod ,mert én a feleségeddel elmegyek sétálni.

Úgy is történ másnap amikor felmentünk a dombra a másik pár asszonya nem is vett magára melltartót,mert közölte valaki ellopta a fürdőruháját az éjszaka és holnap tud bemenni egy közeli városba bikinit venni. Lassan lehúzta a bugyiját is és nagy nehezen rávette a feleségemet,hogy ő se viseljen semmit,hiszen már tegnap megmutatta magát a férjemnek amikor visszajöttek a málnaszedésből,mert ők meztelenül franciáztak.

Így aztán mond a négyen ezentúl mindig meztelenek voltunk. Ráadásul mire visszajöttünk a sétáról a feleségem és a másik férj javában keféltek meztelenül és a feleségem seggét is megbaszta a srác. Ettől kezdve rendszeresen hol az egyik,hol a másaik asszonyát baszogattuk.Én nekem sikerült a másik férj asszonyát megtanítani szopni és volt olyan éjszaka,hogy alig aludt a férje valamit,mert folyton pinát
kellett nyalnia is. Azóta sokszor voltunk együtt és roppant élvezem ha a nagy faszával bassza a feleségemet és hallom ahogy vinnyog.

Majd megint írok róluk,mert szeretem al
tni ahogy vergődik a feleségem amikor a seggét bassza széjjel és élvezem ha a négerek is megbasszák a két asszonyt is.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (30)        Nem tetszik (27)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-04-21 06:36:52
ezfasza
A kedvenc íróm:) mindig nevetek

2017-04-21 09:43:35
migrans killer
Nekem is o a kedvencem. A tortenetek.uw.hu ra osszegyujtottem tole vagy 100 sztorit


Ezt a szex történetet 9408 X olvasták el.