Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A dögös ötvenes

Beküldő:Milf hunter

Miután az első élményt követôen kipihentük magunkat, kihaszn *224 ltuk a h *224 tralévő időt, hogy újra együtt legyünk, tov *224 bb szeretkeztünk. Mivel a kezdeti felfokozott v *224 gyak kielégülésén már túl voltunk, így a folytatás már az erotikáról szólt. Amint tudatosult bennem,hogy végre egy nálam 20 évvel idősebb nővel szeretkeztem, és ahogy ott feküdt mellettem meztelenül...újra felizgultam,újra megkívántam Őt. Nem győztem gyönyörködni szép,érett meztelen testében,hatalmas melleiben,húsos popsijában. Faltam testét a tekintetemmel,örökre megmaradt ez a kép róla bennem. Azóta is sokszor gondolok az ilyen és hasonló emlékekre vissza,mikor maszturbálok. Szeretem erre az élményre kiverni magamnak.

Ahogy ott feküdtünk egymás mellett meztelenül és simogattuk egym *224 st,újra elkezdett farkam merevedni. Ő simogatta a mellkason,miközben meztelen teste,combjai,pocakja, melle hozzám ért,én közben elkezdtem magammal j *224 tszani,keményedő farkam kezembe vettem,simogattam a makkom,húzogattam a bőrt fel-le. Így beszélgettünk még tovább egy ideig,hogy közben izgattuk egymást. Közben persze átvette a kényeztető szerepet,kezébe vette farkam,és ő simogatta, verte tovább, amitől egyre jobban kívántam Őt. Kértem vegye szájába is...nagyon élveztem. Finoman lassan szopott, játszadozott vele(m),ki *232 lvezte ő is,hogy újra egy fiatal kemény farok van a kezében,ami nemsokára megfogja őt dugni. Hiányzott már neki a rendszeres,kölcsönös örömszerzésen alapuló szex,egy olyan férfival,aki valóban kívánja őt. *200 s ezt tőlem megkapta, megbabon *224 zott érett gyönyörű teste.

Ezt követően,közvetlenül aznap és a többi napokon is,egym *224 st igyekeztünk felfedezni,a v *224 gyainkat megmutatni a másiknak,kielégíteni egymást.

Miután újra keményre szopta farkam,hanyatt döntöttem az ágyon,fölé térdeltem,végigsimítottam gyönyörű testét,meg akartam jegyezni örökre ezt a pillanatot...majd kemény farkam,csillogó makkom puncijához tettem és finom apró lökésekkel puncijába toltam. Hihetetlen érzés volt,hogy egy 50es szép nő fekszik előttem meztelenül és az én farkam van a puncijában.

Klasszikus pózban folytattuk, hosszasan,finoman mozogva, egymásra hangolódva,egymás lélegzetvételét,mozgását figyelve. Összeért combunk,lábfejünk,mellkasunk...testem izmai megfeszülve,lassan mozgatva farkam ki be puncijában,mellbimbójával játszva,szopogatva,összeizzadva szeretkeztünk. Simogattam,csókoltam szép arcát,bőrét. Imádtam nyelvét a számban érezni. Ahogy közeledtünk az orgazmushoz,csiklóját újra elkezdte izgatni,miközben farkamat szorította puncijában. Ahogy masztizott és hevesebben izgatta magát,úgy dugtam én is punciját. Figyeltem lélegzetvételét,sóhajtásait,tartottam vissza orgazmusom és ondóm,szorítottam farokizmom,hogy kemény farokkal dugjam punciját. Majd hosszas hangos élvezkedés után felnyögött,megfeszült teste és mondta: most! Most élvezz belém!érezni akarlak! Ahogy ezt kimondta,kemény farkam bele toltam mélyen puncijába és elengedtem magam. Hagytam hogy farkam kispriccelje magából a sok spermát,pumpált,lüktetett és élveztem,hogy egy 20 évvel idősebb nőbe élvezhetek bele. Remegett a testem,rázkódtam az orgazmustól,ahogy átölelt,hangosan nyögött, én pedig próbáltam minden pumpálással egyre mélyebben bele élvezni.

Leírhatatlan érzés volt vele a szex. Az illata,a hangja,a vágyai,ahogy élvezett engem és a végén a tudat,hogy magába enged el élvezni... Miközben újra átélem, leírom ezt a történetet,már keményen áll a farkam,simogatom is már a makkom, nem kell sok,hogy kiverjem magamnak, és arra vágyom,hogy egy idősebb nővel megismerkedjek megint és átélhessem ezt vele újra.

... Az első napot és élményeket követően még sokáig együtt maradtunk baráti szexkapcsolatban, egy 52éves nő és egy 30éves férfi.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (79)        Nem tetszik (76)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 17431 X olvasták el.